-
μετα απο 5 χρονια...και ακομα μαζι της...
http://www.youtube.com/watch?v=-tAaQcE_ ... _embedded#!
-
αναρωτιεμαι στο πλυσιμο πως να συμπεριφερεται....
http://www.youtube.com/watch?v=PLhIEKAK ... _embedded#!το οτι ειναι ματ λετε να εχει κανενα προβλημα...;
-
H facelift E92 δεν θα έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό;
Περιμένουν να ξεστοκάρουν; -
Καλημέρα,
τέλειωσε εχθές αργά το βράδυ η 'επιχείρηση-πέρασμα κοτσαδόρου' στη γειτονική Σόφια, σε μια εκδρομή εκτός ρουτίνας με αρκετή δόση επικινδυνότητας (Βούλγαροι Οδηγοί + Βουλγαρικοί Δρόμοι = Θανατηφόρος Συνδυασμός).
Στα θετικά, το κόστος εργασίας που ήταν 250€ (Ελλάδα=1000€), το Engine Software Update (2 εκδόσεις νεότερες από αυτή που είχε ήδη τη δικό μου) με κόστος 60€ (Ελλάδα=400€), η απρόσμενη μείωση κατανάλωσης που δείχνει το BC (είδα νούμερα που δεν έχω ξαναδεί, πχ. Μ.Ο 4,6 λ/100ΚΜ στη διάρκεια της επιστροφής) με Μ.Ο όταν πήγαινα τα 5,2 λ/100ΚΜ και στην επιστροφή (μετά το Software Update) Μ.Ο τα 4,8 λ/100ΚΜ (!!).
Στα αρνητικά, η αίσθηση πλέον πως το αμάξι δείχνει ελαφρώς πιο νωχελικό, σαν να έπεσε λίγο η απόδοσή του (μήπως εξ ου και η μειωμένη κατανάλωση??) και να εμφανίζεται λιγότερο 'νευρικό'.......δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου και μόνο αλλά αυτή την αίσθηση αποκόμισα για τα πρώτα 350ΚΜ οδήγησης μετά το Update......θα δούμε....
ΥΓ: Η κατανάλωση ενός λουκούλειου γεύματος με 12€ συμπεριλαμβάνεται στα θετικά??
-
Εντύπωση μου κάνει που μετά από software update έχεις πεσμένη απόδοση.
Κανονικά δε πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Εκτός αν φταίει το πετρέλαιο που έβαλες, οπότε ίσως αυτό να κάνει τη διαφορά.
-
Λοιπόν αν κανένας από εσάς μπήκε χτες το βράδυ ανάποδα στην Παπανδρεου στα Μελίσσια στρίβωντας από την Λεωφόρο Πεντέλης με μία BMW 3 κατά τις 2 παρα το βράδυ είναι μεγάλος μαλάκας(sorry).Επίσης αν σας το πει κανένας γνωστός σας με BMW 3(την τελευταία)ότι το έκανε να του μεταφέρετε εκ μέρους μου το παραπάνω κοσμιτικό επίθετο.Κόντεψε να με σκοτώσει ο κάφρος.
Θα έπεφτα επάνω του με 70 χιλιόμετρα.Άκου ρε ανάποδα σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Λοιπόν αν κανένας από εσάς μπήκε χτες το βράδυ ανάποδα στην Παπανδρεου στα Μελίσσια στρίβωντας από την Λεωφόρο Πεντέλης με μία BMW 3 κατά τις 2 παρα το βράδυ είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς(sorry).Επίσης αν σας το πει κανένας γνωστός σας με BMW 3(την τελευταία)ότι το έκανε να του μεταφέρετε εκ μέρους μου το παραπάνω κοσμιτικό επίθετο.Κόντεψε να με σκοτώσει ο κάφρος.
Θα έπεφτα επάνω του με 70 χιλιόμετρα.Άκου ρε ανάποδα σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό.Ποια είναι η Παπανδρέου?
Χθες ήμουν στα Μελίσσια...αλλά πιο αργά, κατά τις 3-3.30. Δεν ήμουν εγώ, αλλά ούτως η άλλως δε κάνω τέτοιες καφρίλες. Τις προάλλες πήγα να πλακωθώ με έναν τύπο που πέρασε με κόκκινο. ...ενώ περίμενα στην ουρά σαν σωστός οδηγός στο κόκκινο...μας περνάει όλους και στρίβει δεξιά ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ το. Τελικά ανοίγει μετά από λίγο και τον πετυχαίνω πιο κάτω και του λέω ευγενικά γιατί το έκανε αυτό και τι κέρδισε και τι θα γινόταν αν ερχόταν κάποιος και τον σκότωνε κλπ...και κλασσικά ως γνήσιος Ελληνάρας άρχιζε τις φωνές (είχε και γκόμενα δίπλα, τυχαίο? ), τις χειρονομίες ότι θα μου κάνει, θα μου δείξει, τι με νοιάζει κλπ... ...ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι.
Επίσης, χθες πάντως τώρα που το λες ενώ ήμουν στην Αναπαύσεως, στη δεξιά λωρίδα, ερχόταν κατά πάνω μου ένα μηχανάκι ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ στις 10 το βράδυ
-
παιδες πολυ προσοχη το εχει χασει ο κοσμακης κανει οτι γουσταρει στο δρομο....αδιαφορουν πληρως για τη ζωη τους αλλα και των αλλων
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν αν κανένας από εσάς μπήκε χτες το βράδυ ανάποδα στην Παπανδρεου στα Μελίσσια στρίβωντας από την Λεωφόρο Πεντέλης με μία BMW 3 κατά τις 2 παρα το βράδυ είναι μεγάλος μ@λ@κ@ς(sorry).Επίσης αν σας το πει κανένας γνωστός σας με BMW 3(την τελευταία)ότι το έκανε να του μεταφέρετε εκ μέρους μου το παραπάνω κοσμιτικό επίθετο.Κόντεψε να με σκοτώσει ο κάφρος.
Θα έπεφτα επάνω του με 70 χιλιόμετρα.Άκου ρε ανάποδα σε δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστικό.Ποια είναι η Παπανδρέου?
Χθες ήμουν στα Μελίσσια...αλλά πιο αργά, κατά τις 3-3.30. Δεν ήμουν εγώ, αλλά ούτως η άλλως δε κάνω τέτοιες καφρίλες. Τις προάλλες πήγα να πλακωθώ με έναν τύπο που πέρασε με κόκκινο. ...ενώ περίμενα στην ουρά σαν σωστός οδηγός στο κόκκινο...μας περνάει όλους και στρίβει δεξιά ΣΦΑΖΟΝΤΑΣ το. Τελικά ανοίγει μετά από λίγο και τον πετυχαίνω πιο κάτω και του λέω ευγενικά γιατί το έκανε αυτό και τι κέρδισε και τι θα γινόταν αν ερχόταν κάποιος και τον σκότωνε κλπ...και κλασσικά ως γνήσιος Ελληνάρας άρχιζε τις φωνές (είχε και γκόμενα δίπλα, τυχαίο? ), τις χειρονομίες ότι θα μου κάνει, θα μου δείξει, τι με νοιάζει κλπ... ...ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι.
Επίσης, χθες πάντως τώρα που το λες ενώ ήμουν στην Αναπαύσεως, στη δεξιά λωρίδα, ερχόταν κατά πάνω μου ένα μηχανάκι ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ στις 10 το βράδυ
Λοιπόν Παπανδρεόυ λέγεται ο δρόμος που μπαίνει όταν περνάς την Αναπαύσεως για να μπεις στα Μελίσσια.Μετά από ένα σημείο ο δρόμος αλλάζει και γίνεται Δημοκρατίας.Τον πέτυχα μετά την δεξια στροφούλα πριν την Διασταύρωση στη Λεωφόρο Πεντέλης κινούμενος προς Γέρακα.Όπως καταλάβατε μου κόπηκαν τα πόδια όταν είδα αυτοκίνητο να έρχεται επάνω μου
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/933160/
test drive?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/933160/test drive?
Μην είναι τρακαρισμένη;
edit: Μπροστά είναι σαν να μην μπήκε ποτέ πινακίδα ή μετά τον καινούριο προφυλακτήρα να έβαλε πωλητήριο.
-
Εντύπωση μου κάνει που μετά από software update έχεις πεσμένη απόδοση.Κανονικά δε πρέπει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Εκτός αν φταίει το πετρέλαιο που έβαλες, οπότε ίσως αυτό να κάνει τη διαφορά.
Μπορεί να είναι αίσθηση δική μου Νίκο, δεν ξέρω......το πετρέλαιο αποκλείεται, εκτός του ότι φούλαρα στα σύνορα πριν μπω Ελλάδα (και οι παρατηρήσεις αφορούν προηγούμενη διαδρομή με Ελληνικό Πετρέλαιο), έβαλα και το ακριβότερο και καλύτερο που υπάρχει, το OMV Premium Diesel (κάτι σαν το Shell V-Power Diesel) .....
Επίσης, αμέσως μετά το Update και σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής των 300ΚΜ, δεν δούλεψε το Start-Stop καθόλου και νόμισα πως μου το χάλασαν οι άτιμοι....
Σήμερα σε νέο ταξίδι 180ΚΜ το Start-Stop δούλευε κανονικά και η κατανάλωση σε Εγνατία με υψηλές ταχύτητες (160-220) δεν ανέβηκε πάνω από 6,3 λ/100ΚΜ, οπότε ναι, βλέπω διαφορά στη κατανάλωση (μειωμένη)......θα το τεστάρω κι άλλο.....η απόδοση σήμερα και πάλι μου φαινόταν ελαφρώς μειωμένη.....δεν ξέρω, μπορεί και να κάνω λάθος.....βρε λες να μου έβαλαν το πρόγραμμα της 3άρας με τα 163ΗΡ??
ΥΓ1: Θα μιλήσω απευθείας με το εργοστάσιο στη Γερμανία αυτές τις μέρες και θα ρωτήσω λεπτομέρειες περί Software Update...
ΥΓ2: Η αντιπροσωπεία στη Σόφια εδώ -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Επίσης, αμέσως μετά το Update και σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής των 300ΚΜ, δεν δούλεψε το Start-Stop καθόλου και νόμισα πως μου το χάλασαν οι άτιμοι....Το start/stop δε δουλεύει αν η μπαταρία δεν είναι φουλ γεμισμένη ή έξω έχει θερμοκρασία χαμηλότερη των 3C ή υψηλότερη των 30C.
Πάντως θεωρώ αδύνατο να έχεις χαμηλότερες επιδόσεις από το update, καλύτερες πρέπει να είναι. Τι σου έκαναν εκεί στη Βουλγαρία?
Πήγαινε δες το κι εδώ, στην Ελλάδα.
Αλήθεια...στη Βουλγαρία γιατί πήγες καλέ?
-
Επίσης, αμέσως μετά το Update και σε όλη τη διαδρομή της επιστροφής των 300ΚΜ, δεν δούλεψε το Start-Stop καθόλου και νόμισα πως μου το χάλασαν οι άτιμοι....
Το start/stop δε δουλεύει αν η μπαταρία δεν είναι φουλ γεμισμένη ή έξω έχει θερμοκρασία χαμηλότερη των 3C ή υψηλότερη των 30C.
Πάντως θεωρώ αδύνατο να έχεις χαμηλότερες επιδόσεις από το update, καλύτερες πρέπει να είναι. Τι σου έκαναν εκεί στη Βουλγαρία?
Γιατί αντί για 1400 που του ζητούσαν εδώ, πλήρωσε 310.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Το start/stop δε δουλεύει αν η μπαταρία δεν είναι φουλ γεμισμένη ή έξω έχει θερμοκρασία χαμηλότερη των 3C ή υψηλότερη των 30C.
Γιατί αντί για 1400 που του ζητούσαν εδώ, πλήρωσε 310.
Μόνο η BMW βάζει κοτσαδόρους?
-
Το start/stop δε δουλεύει αν η μπαταρία δεν είναι φουλ γεμισμένη ή έξω έχει θερμοκρασία χαμηλότερη των 3C ή υψηλότερη των 30C.Η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 12-16C και η μπαταρία απ'όσο είδα ήταν πάντα συνδεδεμένη σε καλώδιο ρεύματος εντός του συνεργείου.
Δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου, και στην τελική είδα δυσκολίες να πιάσει τα 240Km/h την ώρα που πήγαινε 250+ πιό άνετα.....
Απάντησε ο KWSN_Men αντί εμού (τα υπόλοιπα 1100€ που γλίτωσα θα πάνε στα ΤΚ & την ασφάλεια και είμαι ΟΚ) και να συμπληρώσω πως εγγυημένη εργασία με Software Re-Map (που χρειάζεται μετά το αμάξι για να αναγνωρίζει το έξτρα ρεύμα που θα διαφεύγει όχι ως βλάβη) και με Engine Software Update από τον Server της BMW AG, πού θα έκανα?? Στον μπαρμπα-Βαγγέλη της γειτονιάς??
Εγώ πάντως όχι.......εσύ??
-
Αφού μπόρεσες και το έκανες με τόσο μεγάλη χρηματική διαφόρα υπέρ σου, μη το πεις ούτε του παπά . Σωστή η κίνησή σου. Να δούμε πότε οι αντιπροσωπείες εδώ θα βάλουν (γενικότερα) μυαλό και θα ρίξουν τις τιμές.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Η εξωτερική θερμοκρασία ήταν 12-16C και η μπαταρία απ'όσο είδα ήταν πάντα συνδεδεμένη σε καλώδιο ρεύματος εντός του συνεργείου.
Δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου, και στην τελική είδα δυσκολίες να πιάσει τα 240Km/h την ώρα που πήγαινε 250+ πιό άνετα.....
Απάντησε ο KWSN_Men αντί εμού (τα υπόλοιπα 1100€ που γλίτωσα θα πάνε στα ΤΚ & την ασφάλεια και είμαι ΟΚ) και να συμπληρώσω πως εγγυημένη εργασία με Software Re-Map (που χρειάζεται μετά το αμάξι για να αναγνωρίζει το έξτρα ρεύμα που θα διαφεύγει όχι ως βλάβη) και με Engine Software Update από τον Server της BMW AG, πού θα έκανα?? Στον μπαρμπα-Βαγγέλη της γειτονιάς??
Εγώ πάντως όχι.......εσύ??
Αφού είχες τη λύση της Βουλγαρίας καλά έκανες...αλλά θα μπορούσες να έβαζες το κοτσαδόρο οπουδήποτε αλλού (δε χρειαζόταν να είναι της BMW) και το update το έκανες σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο BMW
Πάντως αν έχεις κάποιο θέμα και πιστεύεις ότι κάτι δε πάει καλά μη το αφήσεις έτσι. Πήγαινε δες το.
-
Στην ανάκληση 350.000 αυτοκινήτων BMW και 5.800 Rolls-Royce εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα των φρένων, προχωρά η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW.
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο όμιλος 'ανακάλεσε 198.000 αυτοκίνητα', μπερλίνες της Σειράς 5 , 6 και 7 και Rolls-Royce.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Νews, η εταιρεία ανακάλεσε στη Βρετανία 26.000 BMW και 1.200 Rolls-Royce.
Το πρόβλημα, το οποίο 'δεν δημιουργεί κίνδυνο', σύμφωνα με την εταιρεία, αφορά το σύστημα των φρένων που μπορεί 'να ενεργοποιηθεί πιο δύσκολα' έπειτα από παρατεταμένο χρόνο χρήσης του οχήματος, και πρέπει να γίνει αντικατάστασή του.
Την Παρασκευή το πρωί η μετοχή της BMW έχασε το 1,24% της αξίας της, στα 50,79 ευρώ, στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, τη στιγμή που ο DAX κατέγραφε άνοδο 0,80%.
http://www.skai.gr/news/auto/article/15 ... lls-royce/ -
delete
BMW FORUM