-
Και ειναι κακό αυτό; Να μιλά κάποιος για το αμάξι του;
-
delete
-
- εμένα που γράφω όλο βλακίες...!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
- εμένα που γράφω όλο βλακίες...!!!
καλα ας μη μιλησουμε για τον puntolord που μιλαει συνεχεια για τις καταναλωσεις του του diesel (μπλιαχ ) του
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Είναι προφανές ότι δεν διαβάζεις συχνά το BMW forum, γιατί αν το διάβαζες θα έβλεπες ότι στο 80% από τις 813 σελίδες του, διαβάζεις για το αμαξάκι του νικολάκη120……… και βλέπεις χιλιάδες φωτογραφίες από αυτό (πλυμένο, βρώμικο, την ημέρα, την νύχτα κτλ.) Το ποιος είναι ο LOSER , είναι στην κρίση σας !!!
Εγώ όπως έχω ξαναπεί θέλω να διαβάζω το BMW forum γιατί με ενδιαφέρει .
Δεν με ενδιαφέρουν οι περιπέτειες του νικολάκη…..Μια χαρά συχνά διαβάζω το BMW forum όπως και τα υπόλοιπα που με ενδιαφέρουν. Απλώς ότι δεν με ενδιαφέρει δεν το παρακολουθώ . Όπως σου είπε και ο elteo θα μπορούσες να γράψεις και εσύ τις δικές σου οδηγικές εμπειρίες με το αυτοκίνητό σου ή με το οποιοδήποτε άλλο. Στην τελική τι περιμένεις να γράψεις σε ένα forum σχετικά με την BMW? Ή ενδιαφέροντες ειδήσεις ή οδηγικές εμπειρίες ή κανά βίντεο ή δεν ξέρω και εγώ τι. Επίσης, σχετικά με τις φώτο, ανέβασε και εσύ δικές σου. Αν δεν γουστάρεις απλώς ΔΕΝ συμμετέχεις στο forum. Εκτός και αν θεωρείς ότι είμαστε οπότε τα παράπονά σου θα μπορούσανε να γίνουνε κάπως πιο ήπια και χωρίς ειρωνικό τόνο. Τέλος, μπορείς αν θέλεις να πεις κάτι δικό σου, αφού έχεις τόσο κόμπλεξ με το supercar (γιατί το οποιοδήποτε αυτοκίνητο είναι supercar για τον ιδιοκτήτη του) του Νίκου. Απλό δεν είναι?
Τέλος από μένα, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις δικό σου θέμα .
EDIT:@κιούσης +1
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Εμένα ο Νίκος μου είναι συμπαθέστατος (δεν το λέω ειρωνικά), αλλά από μια φάση και πέρα θα ήθελα να διαβάζω εμπειρίες και άλλων με μεγαλύτερες Μπέμπες.
Σ' αυτό το σημείο συμφωνώ με τον Nicholas Van Orton. Καταντά κουραστικό να διαβάζουμε για τα έξτρα που έβαλε ή θέλει να βάλει κάποιος στο αυτοκίνητό του και να μην μιλάμε για το σημαντικότερο μιας BMW, τον κινητήρα της (γιατί απλούστατα οι κινητήρες κάποιων δεν είναι τόσο ενδιαφέροντες).Απ' την άλλη δεν μπορούμε να απαγορεύσουμε σε κάποιον να ποστάρει ό,τι θέλει για το αυτοκίνητό του (και όχι μόνο) και καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι ειρωνικές αναφορές γιατί δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό.
Θυμάμαι ότι υπάρχει συμφορουμίτης με 335i αλλά δεν γράφει αρκετά, και προσωπικώς θα ενδιαφερόμουν περισσότερο για τις δικές του εμπειρίες.Αυτό ακριβώς εννοώ !!!!
Πάω να μιλήσω και οι κομπλεξικοί πέφτουν επάνω μου να με κατασπαράξουν !!
Αλλά έτσι είναι…αν εγώ αρχίζω να γράφω εμπειρίες από τα αυτοκίνητα μου, είμαι loser και κάνω επίδειξη …
Η έλλειψη παιδείας από μερικούς είναι λυπηρό φαινόμενο -
Αυτό ακριβώς εννοώ !!!!
Πάω να μιλήσω και οι κομπλεξικοί πέφτουν επάνω μου να με κατασπαράξουν !!Καλά το ποιος είναι κομπλεξικός φαίνεται ...
Αλλά έτσι είναι…αν εγώ αρχίζω να γράφω εμπειρίες από τα αυτοκίνητα μου, είμαι loser και κάνω επίδειξη …
Δεν σε κατηγόρησε κανένας για τις εμπειρίες σου. Για ξαναπάρτο από την αρχή να δεις τι σου λένε.
Η έλλειψη παιδείας από μερικούς είναι λυπηρό φαινόμενο
Ειδικά όταν ειρωνεύεσαι τους άλλους.
-
η 116i με τους 122 ιππους παιρνει απλη η 100αρα βενζινη?
-
Ο χρήστης OutOfTheBox έγραψε:
η 116i με τους 122 ιππους παιρνει απλη η 100αρα βενζινη?φιλε εδω προσπαθουμε να μιλησουμε για μεγαλες μπεμπες και ερχεσαι εσυ με τι πιο μικρη... απ'ολες?
(πλακα σου κανω βεβαια )
-
Μπράβο και στα 2 καλά παιδιά για τα εξαιρετικά αυτοκίνητα !
Προσωπικώς έχω αδυναμία στην 320si λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών (οφείλονται στην ανάγκη για ομολογκασιον), αλλά και στην 1 γενικώς, την οποία θεωρώ ως πολύ ενδιαφέρον σασί!!
Παιδιά καλές βόλτες και ταχέως μπλοκέ,το οποίο θα εκτοξεύσει τις δυνατοτητες των αυτοκινήτων σε καθε διάσταση (δεν ειναι μονο για 'μπαντιλικια') !
Υ.Γ τελειώνετε με τους κοινωνικούς διαξιφισμούς,μέσω των τουτού...είναι passe αμφίπλευρα
Νικόλαε του 'Ορτονα επί του προκειμένου φταις!
και μονο για λόγους ευγενείας δέν έπρεπε αυτές τις ημέρες, νομίζω το καταλαβαίνεις.... -
Βασικά εμένα πιο πολύ με ξενερώνει το εβραιοreport του τσίπη του puntolord πάρα τα γραφόμενα του Νίκου 120+200=320.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν γράφουν οι άλλοι ιδιοκτήτες BMW αντίστοιχα θέματα, όχι ότι γράφει ο Νίκος. -
delete
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλε εδω προσπαθουμε να μιλησουμε για μεγαλες μπεμπες και ερχεσαι εσυ με τι πιο μικρη... απ'ολες?
(πλακα σου κανω βεβαια )
μία χαρά είναι η απλή
-
Nozomi,
εάν έγραφε κάποιος συνέχεια για την Μ3 του δεν θα κούραζε δηλ ;
-
Είναι απλά τα πράγματα....τα ποστ του Νίκου είναι περισσότερα (συγκριτικά) γιατί γράφει πιο πολύ. Δικό μας είναι το θέμα, πρέπει να γράφουμε περισσοτερο!
-
delete
-
@nozomi : Αδικα προσπαθεις...εχουν ειπωθεί ξανά και ξανά αυτά, και δεν άλλαξε τίποτα !!
@elteo : αυτό : αναφερόμενος σε ποστ μου, δεν είναι ειρωνικό ??
Είδες εγώ να γράφω πόσο αγόρασα την Μ5 και πόσο την 760 ? (και ας έχω ερωτηθεί...)
Τα περί ''αυτοκίνητο του μπαμπά'' δεν είναι ειρωνικά ??Εθελοτυφλείς ή μου φαίνεται?
@ tsilis : Σέβομαι απόλυτα την άποψη σου.
-
@elteo : αυτό : αναφερόμενος σε ποστ μου, δεν είναι ειρωνικό ??
Δεν αναφέρεται στο πρόσωπό σου.
Είδες εγώ να γράφω πόσο αγόρασα την Μ5 και πόσο την 760 ? (και ας έχω ερωτηθεί...)
Μα αυτό είναι το θέμα...δεν στο απαγορεύει κανείς. Γιατί ειρωνεύεσαι την επιλογή του άλλου και αυτά που γράφει;
Τα περί ''αυτοκίνητο του μπαμπά'' δεν είναι ειρωνικά ??
Βεβαίως κ είναι. Αλλά τον άρπαξες από τα μούτρα κ εσύ. Κ όπως σου είπε και ο tsilis το κάνεις την πιο ακατάλληλη στιγμή. Θα ήθελες να σε 'χλευάζουν' κ σένα όταν αγοράσεις το νέο σου όχημα; Δεν το νομίζω.
τέσπα, δεν βγάζει πουθενά.
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
φιλε εδω προσπαθουμε να μιλησουμε για μεγαλες μπεμπες και ερχεσαι εσυ με τι πιο μικρη... απ'ολες?
(πλακα σου κανω βεβαια )
Αυτό κατάλαβες απ' αυτά που έγραψα εγώ Κιούση ? Λυπάμαι φίλε μου...
Απλά το υπάρχον φόρουμ βλέπω να κυριαρχείται από 120-320 ενώ θα ενδιαφερόμασταν να δούμε και εμπειρίες άλλων με μεγαλύτερες BMW. Στο 'εξειδικευμένο' μάλιστα ελληνικό φόρουμ, υπάρχει χρήστης M3 με συχνά report με τις εμπειρίες του.
Τεσπά, δεν συνεχίζω γιατί γυρνάει στο προσωπικό και με τους συμφορουμίτες που γράφουν παραπάνω δεν υπάρχει ούτε υπόννοια κάτι τέτοιου... -
Σε λίγο θα ουρλιάζουμε εμείς με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε.....
ΕΛΕΟΣ !!!!!Κατάλαβε επιτέλους ότι δεν οδηγείς κανένα supercar.
Κάποιος είναι 'λίγο' κομπλεξικός...
BMW FORUM