-
BMW 118I με πακέτο sport line advanced 27.973 αυτοματη με το κλειδί, προσφορά απο Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη
Κακή εντύπωση μου έκανε ο πολυ περιορισμένος αριθμός χρωμάτων, μονο μαυρο, ασπρο περλα και ενα γκρι.
Μεσα νομίζω ειναι οτι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί στην κατηγορία τουλαχιστον στα λεφτά αυτα, το φοκους μοιαζει πολυ φτωχός συγγενής. εχουν κανει φοβερο αλμα σε σχεση με την παλια στον τομεα αυτο
Μου άρεσε πολύ η θεση οδήγησης, ακριβως οπως την θελω με δυο ρυθμισεις
-
Eτοιμαζεσαι να αναβαθμιστεις απο το Σουζουκι;
-
BMW 118I με πακέτο sport line advanced 27.973 αυτοματη με το κλειδί, προσφορά απο Παπαδόπουλο στη Θεσσαλονίκη
Κακή εντύπωση μου έκανε ο πολυ περιορισμένος αριθμός χρωμάτων, μονο μαυρο, ασπρο περλα και ενα γκρι.
Μεσα νομίζω ειναι οτι πιο ποιοτικό κυκλοφορεί στην κατηγορία τουλαχιστον στα λεφτά αυτα, το φοκους μοιαζει πολυ φτωχός συγγενής. εχουν κανει φοβερο αλμα σε σχεση με την παλια στον τομεα αυτο
Η αντίστοιχη 116d πόσο βγαίνει;
-
Με τα γερμανά δεν τα πήγαινα ποτέ καλά κι ειδικά με volkswagen και audi που ακόμη κι αν τα κέρδιζα σε λαχνό θα τα έδινα την άλλη μέρα για να αγοράσω κανένα σοβαρό αυτοκίνητο.. Μerc αν μπορώ να οδηγώ στα 70 μου, ο.κ. κάτι γίνεται.
Οι μόνες που μου δίνουν μια αίσθηση και θέληση για επαναλαμβανόμενη οδήγηση είναι BMW και Porsche (κι έτυχε περιστασιακά ως δανεικά ή δοκιμή,να έχω οδηγήσει κι από τις δύο μάρκες μοντέλα τους).
Το μόνο μείον που έχουν είναι πως είναι κι αυτά γερμανικά γ@μωτο.. κι ήμουν πάντα δυσκοίλιος στο να δώσω λεφτά στους ούννους και στα 'κολλητάρια' τους εξ'ανατολών μας, πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια...
-
doom1983 wrote:
Δε ρώτησα αλλα και οι πωλητες σε ωθούν σε υατό το πακετο με τον τουρμπο στα 140.εχουν πινακιδωσει αρκετα μαλλον και θελου να ξεστοκαρουν κλασσικα καθε τελος της χρονιας
μου ειπε πως σπρωχνουν και το test drive στο τελος του οκτωβριου με 25000 συν χαρτια , αν και νομιζω με μια καλη διαπραγμάτευση το δινουν και πιο κατω
-
η sport line advanced απο εξοπλισμο ασφαλειας τι της λειπει ξέρουμε?
-
Τι θες να σου πουμε τι δεν έχει και τι δεν παίρνει ούτε ως εξτρα!
-
Tkin73 wrote:
doom1983 wrote:
Δε ρώτησα αλλα και οι πωλητες σε ωθούν σε υατό το πακετο με τον τουρμπο στα 140.εχουν πινακιδωσει αρκετα μαλλον και θελου να ξεστοκαρουν κλασσικα καθε τελος της χρονιας
μου ειπε πως σπρωχνουν και το test drive στο τελος του οκτωβριου με 25000 συν χαρτια , αν και νομιζω με μια καλη διαπραγμάτευση το δινουν και πιο κατω
Μην κανετε το λαθος να παρετε τεστ αυτοκινητο BMW... τα παιρνει κόσμος και κοσμάκης και τα εχουν ξεσκίσει
-
Tkin73 wrote:
Έχει πχ acc LKA blind spot hud πίσω αεραγωγούς , αναδιπλούμενους λεντ φώτα αισθητήρες μπρος πίσω
-
iceman7 wrote:
Tkin73 wrote:
Έχει πχ acc LKA blind spot hud πίσω αεραγωγούς , αναδιπλούμενους λεντ φώτα αισθητήρες μπρος πίσω
εχει πίσω αεραγωγούς, λεντ, αισθητήρες μπρος πίσω
τα αλλά έξτρα
-
Η sport line advanced λοιπόν σε ντίζελ μου έλεγε πωλητής ότι την δίνουν σχεδόν 35000!!! Και αν της λείπουν αναδιπλούμενοι και σχεδόν όλα τα συστήματα ασφαλείας μιλάμε για να τα βάλεις και αυτά θα πηγαίνεις κάνα 37-38!
Η αντίστοιχη α180 βγαίνει 33 με επιπλέον πλοήγηση 10αρα οθόνη ψηφιακα όργανα και αυτόματο παρκάρισμα και αισθητήρες και στα πλάγια εκτός από μπροστά πίσω.
-
Αουτς
-
Έκανα βόλτα και την 118i sportline advanced αυτόματο το ντίζελ ήθελα δεν υπήρχε μονο αυτό.
Το εσωτερικό όπως προείπαμε είναι φανταστικό για το επίπεδο τιμής κορυφαίο. Και αυτός ο περιμετρικός φωτισμός φοβερός καμιά σχέση με κάποιους άλλους καγκουρικους είναι πολύ διακριτικός και αυτά τα σπασίματα σαν ρωγμές που κάνει τρομερή ιδέα!
Τιμονι σπορ πολύ καλή λαβή και εξαιρετικό σε αίσθηση.
Ο 1.5 140 δεν εντυπωσιάζει αλλά έχει πολύ καλή απόκριση. Έχει ένα μικρό δισταγμό στο ξεκίνημα αλλά όσο πατάς δίνει! Ειδικά μετά τα 110 έχει καλή δύναμη δεν καταλαβαίνεις ποτέ πας 160!
Το kickdown άμεσο ,όσο και της α180d θα έλεγα, κατευθείαν από 6η πάει 4η. Για να δεις τις ταχύτητες πρέπει να φύγεις από την επιλογή d και να πας σε σειριακο αλλιώς δεν τις βλέπεις.
3 προγράμματα βλέπεις τις διαφορές στις στροφές.
Όσο το πατάς καιει Μουδανιών και καρδια 10.2 με 110 μέση ταχύτητα όμως (εννοείται πριν την ανηφόρα έπιασα στην ευθεία 160). Στην επιστροφή βάζοντας το eco και πηγαίνοντας μαλακά ως 110-120 είναι και κατηφόρα τελικά κλείσαμε το τέστ στο 7.2 και 87 χλμ μο το οποίο το έχω δει και με c suv στην ίδια διαδρομή. Με την α180d ίδια διαδρομή χθες με 83 μο είχα φυσικά 5.3. Με το 1.5 ντίζελ αυτόματο φοκους business 5.7.
Το 118i μου έδωσε την εντύπωση ότι σταθερά Εθνική με 120-130 ίσως πέφτει στο 6.5 , αντιστοιχα η μερκ η ντίζελ πρέπει να πέφτει κάτω από 5 ,όταν έπιασα 5.3 με μο 83 και αυξομειώσεις από 70 ως 150.
Από τα 3 το πιο απολαυστικό στην οδήγηση ήταν ο άσος τα άλλα δύο μετά αλλά από κοντά.
Βεντούζες και τα τρία. Η άλφα είχε το πιο αναισθητο τιμόνι ( φοβερό όμως και αυτό σε πιάσιμο και χοντρό το χουφτωνες ωραία) το πιο συμμετοχικό ο άσος.
Φυσικά ακόμα και αυτή η έκδοση της 118 δεν έχει οπισθοπορειας ούτε mirror link ούτε παίρνει με κάποιον πλάγιο τρόπο ...
Απλά έχει αξιοπρεπές και επιπέδου bmw σαλόνι.
Οι παρακάτω εκδόσεις exclusive και connected είναι ντροπή για την μάρκα στο εσωτερικό.
Μου το ειπε και ο πωλητής τονίζοντας του την διαφορά μεταξύ των εκδόσεων και εμείς μου είπε όταν ήρθαν οι άλλες δύο εκδόσεις και μπήκαμε μέσα απογοητευτηκαμε τελείως ειπε και λέγαμε πως θα τα δώσουμε αυτά!!!
-
Τι το τόσο διαφορετικό έχουν οι άλλες εκδόσεις που τις κάνει τόσο υποδεέστερες?
-
Δες εδώ αν και οι φωτογραφίες το κολακεύουν από κοντά έχει τελείως μέτρια αίσθηση όψη σκληρού πλαστικού με κάτι ασημί φιλέτα κακόγουστα.
-
Αντε ρε, μια χαρα ειναι....
Τα πλαστικα της ειναι σκληρα;
-
Έχουν διαφορά και στην ποιότητα ή απλά στον διάκοσμο?
Εγώ έχω κολλήσει με καθίσματα που είναι σαν τουαλέτας....
-
Εεεεε;;;
Μια χαρα....flat earth καθισματα εχει. Για ευρυστερνους που λεει και μια ....λεπτη ψυχη.
-
Βγάζει μια φθηνια το ταμπλο. Λες και είσαι σε χιουνται.
Η σπορτ λαιν αντίθετα έχει αισθητική υψηλή ωραίες υφές και αυτόν τον ατμοσφαιρικό φωτισμό που είναι πολύ διακριτικός.
-
Μπορεί να μου προτείνει κάποιος αξιόπιστο αντιπρόσωπο-μάστορα για τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος μπροστά σε BMW X1 τελευταίας γενιάς;
BMW FORUM