-
Η τιμή της είναι όλα τα λεφτά.....
-
Στο bmwusa.com, στα future vehicles-->all new M3:
'Some companies change the grille.We change the game'
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μία καλή,κατα τα γροφόμενα,βελτίωση της 335i:http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... _335i.html
Εντυπωσιακή και... πανάκριβη.
Η ανάρτηση, σύμφωνα με τη Hartge, χαμηλώνει το αυτοκίνητο 30μμ (σε σχέση με την Μ ανάρτηση ή με την -θεωρητική, αφού δεν τοποθετείται στις 335- στάνταρ ανάρτηση των Ε92;)Οι ζάντες, ίδιας διαμέτρου με των Στάγιερ του ΕΣ (έλεος). Οι φρενούκλες 356μμ της ΑΡR πρέπει να χωράνε και σε 18άρες.
Το μπλοκέ διαφορικό λέει ότι είναι της Quaife (και όχι της GKN, αυτούσιο της Μ3 ε46 όπως ξέραμε). Επίσης τι σημαίνει '70%' σε τύπου Τόρσεν μπλοκέ διαφορικό; Μήπως 2:1;
-
^
Πλάκα κάνεις για τις ζάντες??Η Hartge ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ σε ζάντες για στάγιερ....Όλη της γκάμα έχει τεράστια κομμάτια.
-
Βρε παιδιά θέλω τη γνώμη σας για κάτι που με απασχολεί αυτό το διάστημα. Παίζεται να ανταλλάξω το Μ3 Ε46 (μου το ζήτησε κάποιος εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της BMW) για τα μάτια μιας 325 Ε92 κουπέ ''κούτα''.
Εγώ δεν θέλω να βάλω παραπάνω χρήματα για να πάρω μια μεγαλύτερη έκδοση. Ξέρω ότι από εμπορικής πλευράς με συμφέρει (η Μ είναι 2001 μοντέλο αλλά η κατάστασή της άριστη και το ξέρει αυτό ο αντιπρόσωπος).
Το θέμα είναι (και αν κάποιος έχει εμπειρία από 325 καινούργια ας την καταθέσει) πόσο πολύ θα με ξενερώσει αν συγκριθεί με την Μ.
Υ.Γ. ''Πάει'' καθόλου ή
-
Αυτό το ξέρεις ότι θα ξενερώσεις του θανατά, θες να στο επιβεβαιώσουμε και μεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτό το ξέρεις ότι θα ξενερώσεις του θανατά, θες να στο επιβεβαιώσουμε και μεις;Έχεις απόλυτο δίκιο Dim (απλά το σκέφτηκα ''εμπορικά''), και μάλλον ''άκυρο'' θα δώσω, αλλά ήθελα να δω πόσο πολύ θα ξενερώσω ακόμα και σε σύγκριση με το Golf GTi V που είχα!
Αλήθεια ρε παιδιά πως πάει σε σύγκριση έστω με την 325ci E46 (η οποία με ικανοποιούσε στο θέμα των επιδόσεων)? Αλήθεια, είναι τόσο βαρύ, ώστε τραβάει μεγάλο ζόρι και ακόμα αληθεύει ότι θα αντικατασταθεί με τον τρίλιτρο παρόμοιας απόδοσης?
-
Φιλε MICZ ρωτα τον Pad(Παντελη), αυτος ξερει καλα.Αν θυμαμαι καλα ειχε κανει δοκιμαστικη βολτα και του ειχε φανει ο κινητηρας πολυ λιγος.Βεβαια αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο,ομως μετα την Μ το χαος.Θα σου κακοφανει η μειωση ιππων.
-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Φιλε MICZ ρωτα τον Pad(Παντελη), αυτος ξερει καλα.Αν θυμαμαι καλα ειχε κανει δοκιμαστικη βολτα και του ειχε φανει ο κινητηρας πολυ λιγος.Βεβαια αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο,ομως μετα την Μ το χαος.Θα σου κακοφανει η μειωση ιππων.Ναι ναι φίλε Tobajara τον περιμένω να απαντήσει (να δω τι θα πει τώρα )
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Έχεις απόλυτο δίκιο Dim (απλά το σκέφτηκα ''εμπορικά''), και μάλλον ''άκυρο'' θα δώσω, αλλά ήθελα να δω πόσο πολύ θα ξενερώσω ακόμα και σε σύγκριση με το Golf GTi V που είχα!
Επειδη από 1.8Τ πήγα σε 325, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι θα ξενερώσεις στην αρχή .Εαν για σενα αποτελει βασικη προτεραιότητα να σκάβεις την άσφαλτο και να αφηνεις τους παντες πισω,να εισαι σιγουρος οτι θα ξενερωσεις πολύ!Η 325 εχει πιο gentle χαρακτήρα,ενω αυτοκινητα τυπου Μ ειναι σκληροπυρηνικα.Μια δοκιμη θα σε πεισει.
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Φιλε MICZ ρωτα τον Pad(Παντελη), αυτος ξερει καλα.Αν θυμαμαι καλα ειχε κανει δοκιμαστικη βολτα και του ειχε φανει ο κινητηρας πολυ λιγος.Βεβαια αυτο ειναι και λιγο υποκειμενικο,ομως μετα την Μ το χαος.Θα σου κακοφανει η μειωση ιππων.
Ναι ναι φίλε Tobajara τον περιμένω να απαντήσει (να δω τι θα πει τώρα )
Mιχάλη...τα έμαθα απο το τηλέφωνο τα νέα...
Δώστο Μιχάλη....δώστο...πριν γίνει κανά κακό...
Άν βαρεθείς. η 325 θα πωληθεί πανεύκολα...
(Άκουσε με μια φορά ρε!! ) -
Aν το ζητούμενο είναι να ξεφορτωθεί προληπτικά την Μ3 για υπαρκτούς ή υποτιθέμενους λόγους αξιοπιστίας / κόστους συντήρησης, έχει καλώς.
Ότι η 325 θα του φανεί το απόλυτο ψοφίμι, είναι γεγονός, όμως.
Εδώ πέρα, ψοφίμι μου φάνηκε εμένα η 325 σε τεστ-ντράιβ (σε σχέση με τα 30 κιλά ροπής του 1,8Τ και δη για λιγότερο βάρος, της Οκτάβια), πόσο μάλλον αν έχεις μάθει με 37 κιλά (άσε τα αλόγατα).Δεν είναι θέμα 'χαρακτήρα' και κουραφέξαλα, είναι θέμα αμείλικτων αριθμών.
-
Παλι τα ισοπεδωσαμε ολα,δεν ειναι ψοφιμι,απλως λειπει η σπιρταδα που εχει ενα αυτοκινητο τελειως σπορ οπως η Μ
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aν το ζητούμενο είναι να ξεφορτωθεί προληπτικά την Μ3 για υπαρκτούς ή υποτιθέμενους λόγους αξιοπιστίας / κόστους συντήρησης, έχει καλώς.Ότι η 325 θα του φανεί το απόλυτο ψοφίμι, είναι γεγονός, όμως.
Εδώ πέρα, ψοφίμι μου φάνηκε εμένα η 325 σε τεστ-ντράιβ (σε σχέση με τα 30 κιλά ροπής του 1,8Τ και δη για λιγότερο βάρος, της Οκτάβια), πόσο μάλλον αν έχεις μάθει με 37 κιλά (άσε τα αλόγατα).Δεν είναι θέμα 'χαρακτήρα' και κουραφέξαλα, είναι θέμα αμείλικτων αριθμών.
+1000
-
-
E, δεν ξεχνιέται αυτό
-
Mετά και από τα σχόλια σας (ο Coyot έχει απόλυτο δίκο) ομολογώ ότι το σκέφτομαι ακόμα, αλλά αυτή τη φορά το μυαλό μου πάει και στην 335 (για την οποία όμως θα πρέπει να περιμένω πάνω από 5 μήνες, δίνουν ανοιχτή ημερομηνία επειδή η BMW αδυνατεί να καλύψει την παγκόσμια ζήτηση- η δε cabrio 335 δεν παραδίδεται καν γι' αυτό το χρόνο στην Ελλάδα επειδή το βάρος δίνεται σε άλλες αγορές, έτσι μου είπαν από την επίσημη αντιπροσωπεία τουλάχιστον).
Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτήν την 335? Άντε να έρθει και το Audi S5 (να πάνε και μερικοί προς αυτή τη πλευρά) για να πάρουμε και μεις σειρά
-
Εγω για την 325 περιμενα περιπου 4 μηνες,για ενα μοντελο που κυκλοφορει στην αγορά τουλάχιστον ένα χρόνο ήδη.
Την 335 φανταζομαι οτι πιο ευκολα θα την βρεις μεταχειρισμενη σε κανα χρονο παρα με παραγγελια! -
Νέο διαφορικό από Μάριτο 2007, στις Ε92 με ενσωματωμένη την 'κορώνα' στην κάσα (σωστή ορολογία;)
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... 178&page=6Όπερ, λέει, καθιστά δυσχερέστερη και ακριβότερη την τοποθέτηση μπλοκέ.
Βασίληηηηη!....
Εxplain, please! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Νέο διαφορικό από Μάριτο 2007, στις Ε92 με ενσωματωμένη την 'κορώνα' στην κάσα (σωστή ορολογία;)
http://www.e90post.com/forums/showthrea ... 178&page=6Όπερ, λέει, καθιστά δυσχερέστερη και ακριβότερη την τοποθέτηση μπλοκέ.
Βασίληηηηη!....
Εxplain, please!Οντως, μετά τον Μάρτιο 07 η κορώνα δεν είναι βιδωτή αλλά είναι σώμα με το κέλυφος του διαφορικού. Μάλλον η ροπή της 335 ταλαιπωρούσε πολύ το διαφορικό και η BMW αποφάσισε να εξαλείψει τη πιθανότητα ξεβιδώματος της κορώνας. (έχει μάθει το μάθημα από τις Ε36 Μ3 όπου είχαν προβλήματα). Στο Ε90 φορουμ υποστηρίζουν ότι το έκανε επίτηδες ... δε νομίζω.
Δυστυχώς αυτό σε αναγκάζει να πάρεις έτοιμο ολόκληρο το διαφορικό είτε από την Diffsonline (δισκάτο), είτε να αγορασθεί κορώνα από προγενέστερο και να βιδωθεί το Quaife/Drexler (διαδικασία που θα απαιτήσει shimming από γνώστη)
Ετσι όπως εξελίχθηκαν η Diffsonline είναι σίγουρη επιλογή αν και θα κοστίσει αρκετά. Αλλη επιλογή είναι η Drexler, όμως πρέπει να τους στείλεις το διαφορικό σου και μια κορώνα και να το μοντάρουν αυτοί.
BMW FORUM