-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:lol:Μην ανησυχείς Euripides, στο πολύ πίσω μέρος του μυαλού μου είναι αυτό. Απλά χαζεύω και άλλες βιτρίνες
Kαλώς ήρθες...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αγαπητέ nass...μάζεψέ τα και δίνε του από 'δω μέσα γιατί τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή...
Πέντε νοματαίοι δείχνουν πως βαδίζουν στο σωστό δρόμο και θα τους χαλάσουν οι κακές παρέες;
Παντελήδες, Πρόεδροι και Γιατροί! Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο!Κι εσύ Μάξ παιδί μου. Πρόσεχε...
Γείτονα,κάποια μέρα θα περάσεις και εσύ στο μονοπάτι του Μονάχου...
-
-
Ο χρήστης TATS έγραψε:
Μερικά ανοιγματακια με την 335..Ναι, ξεκινά καλύτερα από το Evo...
-
Το ελληνικό Evo, σε συγκριτική δοκιμή BMW 530ix με Merc E320 4matic, αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει ότι η Βέμβα ήτο απελπιστικά ουδέτερη (όταν δεν ήτο υποστροφική) και η τετρακίνησή της πιο 'ευνουχιστική' από της Μερκ.
Ανεκήρυσσε όμως τελικώς το 530 καλύτερο για τον οδηγό, λόγω τιμονιού και πλαισίου.Αντιθέτως, ύμνους έχω διαβάσει (δεν θυμάμαι πού) για την τετρακίνηση της Χ3!
Βγάλτε συμπέρασμα... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Κι εσύ Μάξ παιδί μου. Πρόσεχε...
Are you talking to me?
Are you talking to me???? -
Ναι, ναι...he is talking to you!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μερικά ανοιγματακια με την 335..
Ναι, ξεκινά καλύτερα από το Evo...
Καποιος μιλά Ελληνικά στο βίντεο??
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μερικά ανοιγματακια με την 335..
Ναι, ξεκινά καλύτερα από το Evo...
Καποιος μιλά Ελληνικά στο βίντεο??
ωωωωπα ωωωωπα
δεν εχω καταλάβει τι γλώσσα μιλάνε, αλλα μαλλον το 'ώπα' ειναι πολυεθνική ατάκα!
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Το ελληνικό Evo, σε συγκριτική δοκιμή BMW 530ix με Merc E320 4matic, αν θυμάμαι καλά, είχε γράψει ότι η Βέμβα ήτο απελπιστικά ουδέτερη (όταν δεν ήτο υποστροφική) και η τετρακίνησή της πιο 'ευνουχιστική' από της Μερκ.
Ανεκήρυσσε όμως τελικώς το 530 καλύτερο για τον οδηγό, λόγω τιμονιού και πλαισίου.Αντιθέτως, ύμνους έχω διαβάσει (δεν θυμάμαι πού) για την τετρακίνηση της Χ3!
Βγάλτε συμπέρασμα...H BMW από τα νέα Χ3-Χ5 και μετά έχει διαφορετικές ρυθμίσεις στο X-Drive με σκοπό την καλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και πιο 'πισωκίνητη΄ συμπεριφορά. Το καινούργιο project περιλαμβάνει και το νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί και σε δικίνητη εφαρμογή (μάλλον στη νέα Μ3)
Δεν έχω ψάξει πότε η Ε92 xi θα φορέσει το νέο διαφορiκό ... -
-
Να προσθέσω ότι στα -xi και xd μοντέλα, το εργοστάδιο ΔΕΝ δίνει ούτε σπορ ούτε Μ ανάρτηση (αμφότερες χαμηλώνουν το κάρον κατά 15μμ).
-
Λογικό, εξάλλου συνήθως οι xi είναι και ψηλότερες από τις δικίνητες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λογικό, εξάλλου συνήθως οι xi είναι και ψηλότερες από τις δικίνητες.H βασική ανάρτηση είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Δεν έχουν διαφορά ύψους, ως νορμάλ.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
H βασική ανάρτηση είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Δεν έχουν διαφορά ύψους, ως νορμάλ.
Correcto.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
H βασική ανάρτηση είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις. Δεν έχουν διαφορά ύψους, ως νορμάλ.
Στην Ε46 είχαν, στην Ε90 δεν ξέρω, όντως.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Παιδια καποια στοιχεια της αναρτησης στις τετρακινητες ειναι απο ατσαλι αντι για αλουμινιο.Δεν ειναι ιδιες οι αναρτησεις.Υπαρχουν αρκετες διαφορες και στα υποπλαισια.
Το υψος ειναι το ιδιο,στη Ε90.
Επισης ,αν θυμαμαι καλα,το συστημα δεν ειναι το ιδιο μεταξυ SUV και 3αρας-5αρας.Στα Χ3 και Χ5 χρησιμοποιειται οδοντωτη αλυσιδα και στα δευτερα γραναζια.
-
Απο την επισημη ιστοσελιδα της BMW...πολυ ωραια βιντεακια και παρουσιαση της νεας Μ3.
http://www.bmw.de/de/de/index_highend.h ... rience.xml -
Μία καλή,κατα τα γροφόμενα,βελτίωση της 335i:
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... _335i.html
-
Εντωμεταξυ βγηκε και η 535 με τον κινητηρα της 335,με τα δυο turbo...
http://www.bmwusa.com/vehicles/5/535xisedan/default
To γερμανικο site δεν την εχει...οποτε μονο για το αμερικα...
BMW FORUM