-
Θενκς Βασίλη. Τα σκέφτομαι όλα αυτά. Η Μ3 πράγματι καλό θα ήταν να μπορεί να πουληθεί κάπως σε 10 χρόνια (να μη μου μείνει αμανάτι). Το εντελώς διθέσιο σενάριο δεν το έχω ενστερνισθεί ακόμα υπαρξιακώς, σε αντίθεση με το 2+2
Θα ακολουθήσουν άλλες δοκιμές το φθινόπωρο... -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@Tibet: Συμφωνώ για την Μαύρη ζάντα σε λευκό αυτοκίνητο...εξάλλου πως θα μπορούσα να διαφωνήσω, αφού και εγώ αυτό έκανα!!...Η μαύρη ζάντα με ασημί στεφάνη για μένα θεωρείται όχι μαύρη ζάντα αλλά ασημί ζάντα με μαύρο κέντρο.... και τις λατρεύω! Αυτές δείχνουν πολύ καλές σε άσπρα, ασημί και μαύρα αυτοκίνητα αλλά ίσως μπερδεύονται λίγο με άλλα χρώματα (νομίζω ότι υστερούν λίγο με μερικά μπλε, πράσινα, κόκκινα).
Οπότε ναι είμαι υπέρ της ζάντας με ασημί γύρω γύρω και μαύρο μέσα (εκεί δέχομαι κάπως πιο εύκολα και τα βιδάκια) και καλύτερα με πατούρα. -
Προ μισής ώρας εθεάθη E60 M5 by Schnitzer. Την πέτυχα στην Εθνική Οδό Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης και κάναμε μαζί περίπου 20 χιλιόμετρα στην Εθνική και μετέπειτα στον Περιφερειακό. Ο ήχος χαμηλά ήταν ένα μπάσο γάβγισμα που μεταμορφώνονταν σε βραχνό ουρλιαχτό στις ψηλές. Το body kit πολύ επιθετικό αλλά όχι καγκούρικο και τα δισκόφρένα απλά τεράστια με μαύρες πολυπίστονες δαγκάνες! Ο τύπος είχε κέφια... έκανε μερικά ανοίγματα απο τα 90-100 προφανώς με τα ηλεκτρονικά απενεργοποιημένα καθώς ο κώλος λικνίζονταν παίρνοντας πολύ μεγάλες γωνίες (αφού σε ένα σημείο φοβήθηκα ότι το είχε χάσει αλλά το τελικά έσωσε). Υπάρχει και σύντομο βιντεάκι αλλά δυστυχώς σε πιο ήρεμη στιγμή. Α και κάτι τελευταίο... ήτο με Αθηναϊκές πινακίδες... τυχερός που δεν του το έσπασε ο Μπάμπης ο Σουγιάς...
-
σήμερα έφτασαν τα της αναβάθμισης της βελτίωσης με τα κάτωθι χαρακτηριστικά, λίγο καλύτερα από ότι περίμενα...
- 360 bhp @ 4000rpm
- 730 Nm map
- 50 bhp extra through rpm range
- 10-15% fuel economy improvement
κόστος 530 ευρώ που περιλαμβάνει κ την επέκταση της εγγύησης...
έχω 1-2 πάνω κάτω Θεσσαλονίκη μέσα στην εβδομάδα και μετά Παρασκευή το δίνω ώστε Σάββατο να περαστεί... εντυπώσεις μετά...
ακόμα το ψάχνω για τις ζάντες αλλά τείνω να καταλήξω στις 20άρες... ειδωμεν... απόφαση μέσα στον Αυγουστο. @Fanis75, απίστευτο το site.α, και μάλλον πάει για απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης από Σεπτέμβρη μαζί με την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας.
Το άλλο αμάξι της οικογενείας σήμερα πήρε κλήση για ταχύτητα στην περιφερειακή Υμηττού, στις στροφες στην κατευθυνση για αεροδρόμιο που έχει όριο 70 πήγαινε χαλαρά, με 110...
κάτι άλλο,ξέρετε αν θα βγεί ποτέ το καινούργιο Ζ4 σε πετρέλαιο; γιατί πολύ μου αρέσει; ( πλάκα κάνω... αλλα σε έναν άλλο κόσμο....)
/g -
αυτοκινητο με τα 3πλασια αλογα και σχεδον 4πλασια ροπη απο το δικο μου και καιει τα ιδια (και λιγοτερα)
(ακου εκει 73 κιλα ροπη )
εντιτ: btw κανα Μ3 εχεις πετυχει στο δρομο;
-
Ο χρήστης tibet έγραψε:
σήμερα έφτασαν τα της αναβάθμισης της βελτίωσης με τα κάτωθι χαρακτηριστικά, λίγο καλύτερα από ότι περίμενα...- 360 bhp @ 4000rpm
- 730 Nm map
Η αναβαθμιση εγινε σε συνεργειο της μπεμπας???
-
Ο χρήστης Leon_G έγραψε:
σήμερα έφτασαν τα της αναβάθμισης της βελτίωσης με τα κάτωθι χαρακτηριστικά, λίγο καλύτερα από ότι περίμενα...
- 360 bhp @ 4000rpm
- 730 Nm map
Η αναβαθμιση εγινε σε συνεργειο της μπεμπας???
H αρχική βελτίωση έχει γίνει στην Γερμανία, Η αναβάθμιση τώρα θα γίνει σε Schnitzer certified μέρος
/g -
Και το ξενέρωτο ερώτημα...
Την κλήση που την έφαγε ακριβώς; Που την είχαν στήσει τα στρουμφ; -
Χθες βράδυ μου άναψε λαμπάκι (κόκκινο) για βλάβη στο ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού. Όλα δουλεύουν κανονικά, το πήγα σήμερα αντιπροσωπεία όπου με έλεγχο του κλειδιού λένε οτι όντως θέλει αντικατάσταση το σύστημα στη κολώνα του τιμονιού, 500 ευρώ, περιμένουν έγκριση απο Αθήνα για να αλλαχτεί με την Euro Plus εγγύηση (το πήρα απο Γερμανία).
Αύριο φεύγω διακοπές...τη γκαντεμιά μου μέσα.ΥΓ στο μεταξύ όλα δουλεύουν κανονικά.
ΥΓ2 Νίκο και Μάριε έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε για να δω στάθμη λαδιού αλλά τίποτα, ούτε στο αϊ ντράιβ μπορώ να το δώ. -
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
.....Το κοστολόγιο έχει βγεί, 1400 ευρώ με τοποθέτηση κομπλέ (εδώ), τι λέτε, αξίζει?? Τόσο μεγάλη η διαφορά τη νύχτα βρε παιδιά??
Τελικά δεν άντεξα και θα 'ξηλωθώ' πάλι, έγινε η παραγγελία την περασμένη Παρασκευή, αύριο το βάζω μέσα και την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλ το παραλαμβάνω με κομπλέ ΒΙ-ΧΕΝΟΝ εργοστασιακό.
Το κόστος δε έχει αυξηθεί όμως (αλλάζουν κάμποσα μάλλον ) και θα κοστίσει 1725 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)..
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
Χθες βράδυ μου άναψε λαμπάκι (κόκκινο) για βλάβη στο ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού. Όλα δουλεύουν κανονικά, το πήγα σήμερα αντιπροσωπεία όπου με έλεγχο του κλειδιού λένε οτι όντως θέλει αντικατάσταση το σύστημα στη κολώνα του τιμονιού, 500 ευρώ, περιμένουν έγκριση απο Αθήνα για να αλλαχτεί με την Euro Plus εγγύηση (το πήρα απο Γερμανία).
Αύριο φεύγω διακοπές...τη γκαντεμιά μου μέσα.ΥΓ στο μεταξύ όλα δουλεύουν κανονικά.
ΥΓ2 Νίκο και Μάριε έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε για να δω στάθμη λαδιού αλλά τίποτα, ούτε στο αϊ ντράιβ μπορώ να το δώ.Περαστικά φίλε μου, δεν πειράζει, φτιάχνεται, μην αγχώνεσαι.....
Για πες μας βήμα-βήμα πως τσεκάρεις τα λάδια.....
-
Πώς και δεν το παρήγγειλες με ξένον? Θα έχεις και φώτα στροφής?
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
ΥΓ2 Νίκο και Μάριε έχω δοκιμάσει αυτό που λέτε για να δω στάθμη λαδιού αλλά τίποτα, ούτε στο αϊ ντράιβ μπορώ να το δώ.Εμ...δεν είπες ότι έχεις iDrive
Θα το δεις από εκεί μέσα, από το Service Menu...ρίξε ματιά στο manual σου του iDrive.
.....
Το κοστολόγιο έχει βγεί, 1400 ευρώ με τοποθέτηση κομπλέ (εδώ), τι λέτε, αξίζει?? Τόσο μεγάλη η διαφορά τη νύχτα βρε παιδιά??
Τελικά δεν άντεξα και θα 'ξηλωθώ' πάλι, έγινε η παραγγελία την περασμένη Παρασκευή, αύριο το βάζω μέσα και την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιουλ το παραλαμβάνω με κομπλέ ΒΙ-ΧΕΝΟΝ εργοστασιακό.
Το κόστος δε έχει αυξηθεί όμως (αλλάζουν κάμποσα μάλλον ) και θα κοστίσει 1725 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ)..
Καλά έκανες και τα έβαλες τώρα, γιατί κάθε εβδομάδα στο ανεβάζουν και ένα 200άριο
Όταν οδηγήσεις με xenon δε θα πιστέψεις τι έχανες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς και δεν το παρήγγειλες με ξένον? Θα έχεις και φώτα στροφής?Έκανα περικοπές στο budget πέρυσι που το παρήγγειλα για να μου βγει φθηνά μαζί με το Τελωνείο.....τώρα με τη μείωση του Τέλους Ταξινόμησης μετανιώνω, αλλά που νά'ξερα....
Τα φώτα δεν είναι τα Active, μόνο Βi-Xenon είναι......
Επόμενο βήμα - ίσως - το δέρμα στο σαλόνι, κομπλέ 1200 από Θεσνίκη.....
ΥΓ: Ενώ θα μου κόστιζαν κατά την παραγγελία του αυτ/του 1300 ευρώ (δέρμα & ΧΕΝΟΝ) τώρα θα μου κοστίσουν 3000 ευρώ......οι μακακίες πληρώνονται...
-
Βρήκες καθίσματα από τροπέτο?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βρήκες καθίσματα από τροπέτο?Υπάρχει και αυτή η λύση, μεταχειρισμένο σετ καθισμάτων BMW από Ebay.de το βρήκα με 1500-2000 ευρώ αλλά δεν ξέρω εάν περιλαμβάνει και το πέρασμα:
http://cgi.ebay.de/LEDERAUSSTATTUNG-3ER ... eile_Zubehör?hash=item53db786491&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/BMW-LEDERAUSSTATTUNG ... eile_Zubehör?hash=item53db984601&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/BMW-LEDERAUSSTATTUNG ... eile_Zubehör?hash=item53db9902f4&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50
http://cgi.ebay.de/BMW-M-E90-Limousine- ... eile_Zubehör?hash=item3eeea8857f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C293%3A1%7C294%3A50
-
ειπαμε δεν σε φοβαμαι εσενα βρισκεις στην ερημο βρυση...
-
Καλημέρα,
Το αυτ/το παραδόθηκε στην αντιπροσωπεία για την 'εγχείρηση ματιών' (Bi-Xenon Retrofit Kit) και μου εδόθη αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα 120d Cabrio....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....μου εδόθη αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα 120d Cabrio....Για πές εντυπώσεις από τον Άσσο Cabrio.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και το ξενέρωτο ερώτημα...
Την κλήση που την έφαγε ακριβώς; Που την είχαν στήσει τα στρουμφ;πριν την παρατεταμένη αριστερή μετά το τελευταίο τούνελ
/g
BMW FORUM