-
-
H 1η είναι απαράδεκτη........
Η 2η νομίζω πως είναι ίδια με την 4η........εγκρίνονται......
Η 3η είναι η πιό ωραία......
ΥΓ: Βάλε όποια σου αρέσει εσένα πιο πολύ
-
Σήμερα στην Α.Ο είχε μείνει μια καινούρια 3άρα κουπέ. Μήπως κυκλοφορεί κανάς ιός για 3άρες;
Σχετικά με τις ζάντες, μακράν η 2η... -
@tibet: Μου αρέσει πολύ η 3η (και γενικά οι περισσότερες Brayton...γιαυτό έβαλα και στο Μινι) και η 4η. Επίσης θα κοίταγα και προς Schnitzer, Hartge & Hamman μεριά. Αν θές μπορώ να σου προτείνω και site για online αγορά από Αγγλία. Εμένα μου ήρθαν (μαζί με τα μεταφορικά) 30% πιο φτηνές.
-
Εγω ψηφιζω τις δευτερες bbs του Νικου . Διαφορετικα την 4η
-
Μάλλον την 4η αλλά με τίποτα την πρώτη.
-
@ coyote ---> Have faith που λένε και στο ελλάντα Σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάσαι .
-
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
@ coyote ---> Have faith που λένε και στο ελλάντα Σε λίγο καιρό δεν θα το θυμάσαι .ελα το πηρα.... εκανα 110 χλμ χωρις πρόβλημα. Επιτυχία!!!
Ηταν φυσικά βρώμικο (4 μερες σε παρκτινκ οδικης βοηθειας), με στίγματα από μπλέ παντελόνι στα καθίσματα (θα το το καθαρίσω.... δε γαμ...) και μία πολύ μικρή γρατσουνιά στην πόρτα... (από ποιον να βρεις και τι να πεις)αλλά το παράξενο είναι ότι έπεσε πάλι το σερβις στα 24000Κ (αλλα 1000 δηλαδή σε μία μέρα, θα το σκίσανε στο τεστ?) και έκαψε και το 1/6 της μπάρας για τα λάδια!!! αυτό γιατί?
-
Η ιδέα της πρώτης ζάντας μου αρέσει, 5άρα και με πατούρα, βλέπω μια τέτοια σε Forester και του πάει.... η συγκεκριμένη όμως υστερεί, τα βιδάκια δεν τα θέλω. Οπότε μένει η 3η λόγω πατούρας!
Να τονίσω όμως ότι οι μαύρες ζάντες σε λίγα αυτοκίνητα δείχνουν καλές (ή 'κακές') ενώ στις πιο πολλές δείχνουν απλά σκοτεινές και βρώμικες. Συνιστώνται μεγάλοι δίσκοι για να κάνουν αντίθεση και να αναδείξουν τις ζάντες (για να μην φαίνονται απλά κάτι σκοτεινό).
Η κόκκινη ρίγα (ή άλλου χρώματος, πουλιούνται σαν αξεσουάρ τέτοια φιλέτα που μπαίνουν στο όριο ελαστικού ζάντας) προσφέρει στην οπτική, ξεχωρίζει το λάστιχο από τη ζάντα, σπάει τη μαυρίλα.coyote
Πώς μπορείς να αφήνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να είσαι εκεί. Τουλάχιστον έμαθες τι του έκαναν και τι βρήκαν;; Καλό θα ήταν να ξέρεις, καλύτερο να σου δώσουν και χαρτί που να αναγράφεται το συμβάν και πως αντιμετωπίστηκε.... -
Ξαναμανακαλορίζικο και φτου-φτου.....
-
Καλορίζικο του λέτε του ανθρώπου, τί περιμένετε να γίνει
Καλοτάξιδο λέει ο κόσμος στα αμάξια
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η ιδέα της πρώτης ζάντας μου αρέσει, 5άρα και με πατούρα, βλέπω μια τέτοια σε Forester και του πάει.... η συγκεκριμένη όμως υστερεί, τα βιδάκια δεν τα θέλω. Οπότε μένει η 3η λόγω πατούρας!
Να τονίσω όμως ότι οι μαύρες ζάντες σε λίγα αυτοκίνητα δείχνουν καλές (ή 'κακές') ενώ στις πιο πολλές δείχνουν απλά σκοτεινές και βρώμικες. Συνιστώνται μεγάλοι δίσκοι για να κάνουν αντίθεση και να αναδείξουν τις ζάντες (για να μην φαίνονται απλά κάτι σκοτεινό).
Η κόκκινη ρίγα (ή άλλου χρώματος, πουλιούνται σαν αξεσουάρ τέτοια φιλέτα που μπαίνουν στο όριο ελαστικού ζάντας) προσφέρει στην οπτική, ξεχωρίζει το λάστιχο από τη ζάντα, σπάει τη μαυρίλα.coyote
Πώς μπορείς να αφήνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να είσαι εκεί. Τουλάχιστον έμαθες τι του έκαναν και τι βρήκαν;; Καλό θα ήταν να ξέρεις, καλύτερο να σου δώσουν και χαρτί που να αναγράφεται το συμβάν και πως αντιμετωπίστηκε....ξέρω τι έγινε.
Οταν λέω παρκινκ εννοω ότι όταν μένεις βράδυ προσφέρουν φύλαξη σε δικό τους χώρο, και όχι drop εξω από το συνεργείο.... και το βράδυ σου κλέβουν τις ζάντες τα λαμόγια....Πηρα χαρτί για το τι έγινε στο αμάξι και περιμένω να με πάρουν από την εταιρία να μου πουν την γνώμη τους. Δε θέλω εγω τη γνώμη του συνεργείου μόνο. Για να δουμε θα με πάρουν ή θα με πάρουν όταν διαμαρτυρηθώ κάπου αλλού.... Γιατί για μένα το πρόβλημα ειναι στην αστοχία υλικού στο αμάξι και όχι στο συνεργείο....
Υ.Γ. Το χαρτί το παίρνεις με αίτηση σου... και όχι αυτόματα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλορίζικο του λέτε του ανθρώπου, τί περιμένετε να γίνειΚαλοτάξιδο λέει ο κόσμος στα αμάξια
Και καλορίζικο (καλό ριζικό-τυχερό) λέμε, και καλοτάξιδο...
-
Είδα χθες ολοκαίνουργια σε λευκό τη Ζ4 3.5i με ανοιχτή την οροφή να ανεβοκατεβαίνει δυο φορές το κέντρο της Κοζάνης.
Εκπληκτική, πανέμορφη και πολύ ωραίο γουργουρητό της εξάτμισης! Well done BMW! -
επανέρχομαι.... 19άρα ( όπως τώρα) Η 20άρα;
@onyx έχει 355mm δίσκους λόγω της βελτίωσης οπότε έχει ταψί από μεσα. Προσωπική αποψη πάντα, λευκό αμάξι λέει παρα πολύ με μαύρη ζάντα
@Fanis75 θα το εκτιμούσα πάρα πολύ για το site
@all, διάβασα ότι από Σεπτέμβρη απελευθερώνόνται τα πετρελαιοκίνητα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη... είδομεν. Έχετε ακουσει κάτι; Προχτές παραλίγο να με σταματήσουν, σταμάτησαν τον μπροστινό, σε μπλόκο στην Αγ. Παρασκευή πριν μπω Αττική Οδό.
το Ζ4Μ θέλει συμπλέκτη ( υποψιάζομαι το γιατί, δεν πατάς σωστά με τακούνια το συμπλέκτη! μπαίνει συνεργείο από εβδομάδα)
καλορίζικο το Ζ4 στον συμφορουμίτη.... απίστευτο το εσωτερικό
@coyote, βαθειές ανάσες και όλα καλά θα πάνε... γράψε και μια επιστολή στην BMW...
@puntolord να τα βάλεις τα xenon oπως και δήποτε...γι αυτές τι λέτε;
![](http://i.ebayimg.com/08/!!qk7yg!Bm0~$(KGrHgoOKiIEjlLmWN(BBK(ylyLwS!~~_27.JPG)
or![](http://i.ebayimg.com/08/!!qkkgmg!W0~$(KGrHgoH-CQEjlLl1C88BK(dQmf1kQ~~_27.JPG)
or
![](http://i.ebayimg.com/03/!!qbTsKgB20~$(KGrHgoH-CYEjlLl8jjFBKN90TP7Eg~~_27.JPG)
or
-
tibet ποσο σου καει η 335d?
-
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
tibet ποσο σου καει η 335d?σε ταξίδι πάνω κάτω θεσσαλονίκη, σε πολύ γρήγορους ρυθμούς ποτέ πάνω από 9λτρ/100 ( μέση), αλλά σε πιο χαλαρούς γύρω στα 7λτρ/100
στην πόλη από 6λτρ/100 μέχρι 9,5λτρ/100
/g -
τωρα που δεν τις πλένω και εμένα για μαυρες πάνε....
-
Tιιιιιιιιιιιιιι???????????
Το επομενο αμαξι που θα παρω θα ειναι ντιζελ τελος
Καις οσο εγω και πας 10 φορες πιο γρηγορα
BMW FORUM