-
Η πρώτη και η τελευταία φωτογραφία στην Βάρκιζα δεν είναι; Ωραία ταβερνούλα εκείνη πίσω! Α και τα αυτοκίνητα κουκλιά είναι...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ενα Μ3 μαύρο με ηλιοροφη΄.....
Με ηλιοροφή...??!!
Περαστικά να είναι και μη σε αγχώνει...
Το κατάλαβες το αστείο έτσι?
Αστείο ήταν; Δηλαδή η Μ3 που σου δώσανε είναι χωρίς ηλιοροφή;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παω βόλτα.Αργει!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
παω βόλτα.
Αργει!!
Λες να έμεινε πάλι;
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
παω βόλτα.
Αργει!!
Λες να έμεινε πάλι;
Φαε την γλωσσα σου!!!
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
.....Το κοστολόγιο έχει βγεί, 1400 ευρώ με τοποθέτηση κομπλέ (εδώ), τι λέτε, αξίζει?? Τόσο μεγάλη η διαφορά τη νύχτα βρε παιδιά??Καλημέρα,
Για άγνωστο λόγο έχει αλλάξει το κοστολόγιο και μου ζητάνε 1750€ για την εγκατάσταση, εκ των οποίων τα 650€ εργατικά!
Θα το μελετήσω λιγάκι το θέμα διότι......'είναι πολλά τα λεφτά Άρη'....
ΥΓ: Κογιότ που είσαι βρε? Όλα καλά με το αμάξι?
-
Δε το πηρα το αμάξι
δε ήταν να μου το δώσουνε σήμερα... Το κρατάνε γιατί φοβούνται προφανώς....Το θέμα είναι ρε παιδιά αυτό το πρόβλημα με την αντλία και τη μαυρη μπούκα.... Να μου χε μαμήσει το στρώσιμο τα μπεκακια.... και κάτι άλλο και να το πλη΄ρωνω μετα....
Είναι αυτό που λένε... δε το θέλω το τουτου.... ?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
...Είναι αυτό που λένε... δε το θέλω το τουτου.... ?Μάλλον είναι αμοιβαίο.... μάλλον ούτε αυτό σε θέλει...
Σοβαρά τώρα, λυπάμαι, ελπίζω να λυθεί το θέμα σωστά και γρήγορα και να μην σου αφήσει κατάλοιπα (πχ από το πολύ άκαυστο μίγμα να τελειώσει ο καταλύτης πολύ σύντομα)... -
αυτό δε το είχα σκεφτεί....
Αυτό που σκέφτομαι... είναι πως μπορείς να δεις τι έχει το αμάξι σου πραγματικά (να το ελένξεις), δεδομένου ότι στην BMW θα σκέφτονται λογικά το συμφέρον τους... Δηλαδή να φύγει το αμάξι κι ότι και να γίνει στο μέλλον... δε πειράζει.
-
γιατι δεν στελνεις μια επιστολη στην Γερμανια;
και μετα βλεπεις.
-
Το θέμα είναι... Το παίρνεις το αμάξι από το συνεργείο? ή το τραβάς... Η επιστολή σημαίνει ότι το παίρνεις. (ασε που σκέφτομαι ότι θα εχουν ξυλώσει τα καθίσματα???? φρικάρω.)
-
τωρα μου λένε έτοιμο τσεκαρισμένο ολα οκ! και προχτές οκ ήταν βέβαια...
-
Μην αποθαρύνεσαι, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τα 2 σας... Από την άλλη μήπως να το πούλαγες στην πεθερά?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μην αποθαρύνεσαι, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τα 2 σας... Από την άλλη μήπως να το πούλαγες στην πεθερά?πηρε CRV!!! και δεν έχει μείνει φυσικά ποτέ.
-
Η κατάρα του έχει πέσει πάνω σου
-
ρε λες να πάω με το type-r διακοπες....?
-
σκέφτομαι να βάλω καινούργιες ζάντες και είμαι μεταξύ
αυτής
αυτής
αυτής
![](http://i.ebayimg.com/07/!!qdOYpgCG0~$(KGrHgoOKjQEjlLmWWZMBKP427cOFw~~_19.JPG)
αυτής
τι λέτε;
/g
-
Ολες ομορφες ειναι, οι 2 τελευταιες περισσοτερο.
Ισως αυτη με το κοκκινακι... -
Η τελευταία μου φαίνεται πολύ καλή.
Η πρώτη με τπτ.
BMW FORUM