-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στον ανοιχτό δρόμο, φαντάζομαι μαζεύει χλμ. Κάνοντας την διαδρομή Νέα Μακρη από Διόνυσο, μου άρεσε πολύ το πάτημα της, το ζύγισμα της, το τιμόνι της, η θέση οδήγησης της .... αλλά μέχρι τις 4.500 δεν τσούλαγε . και το λέω αυτό συγκρίνοντας την με αυτοκίνητο χαμηλότερων επιδόσεων από ΤR. Για να πάω σε 325+ δεν υπήρχαν τα λ7 και δεν έπαιζε τότε η έκπτωση του ΕΤΤ. Sorry αλλά η 3αρα έχει τους πολύ περισσότερους χώρους από το Civic ? Φαντάζομαι ότι την πήρες λόγω των 4 θυρών ? Test drive την έκανες ?για τις πόρτες την πήρα, για το start stop την καλή τιμή αυτή την περίοδο
Την οδήγησα για λίγο και στις χαμηλές στροφές ήταν αργή
Στο σκίσιμο ήταν νορμαλΈχει πορτπαγκάζ μεγαλυτερο. (αν και το δικό μου δε θα πεφτουν τα καθίσματα)
Δεν θέλω πολύ μεγάλο αμάξι (a4 insimnia) γιατί κυκλοφορώ και στο κέντρο. H ΒΜW ειναι σχετικά μαζεμένη σε σχέση με passat και τα αλλα
-
καταρχήν καλοτάξιδο !!!!
πολύ καλή η 3αρα ... συνολικά ... υψηλή τεχνολογία κτλ κτλ .... σεντόνια μπορούμε να γράφουμε .... αλλά αν είχα ήδη ένα ΤR δύσκολα θα το έδινα για την 320. Ξαναλέω, όχι ότι η ΒΜW δεν είναι πολύ καλή, αλλά το TR είναι .....
να μου γνωρίσεις την πεθερά σου !!!!
-
καταρχήν καλοτάξιδο !!!!πολύ καλή η 3αρα ... συνολικά ... υψηλή τεχνολογία κτλ κτλ .... σεντόνια μπορούμε να γράφουμε .... αλλά αν είχα ήδη ένα ΤR δύσκολα θα το έδινα για την 320. Ξαναλέω, όχι ότι η ΒΜW δεν είναι πολύ καλή, αλλά το TR είναι .....
να μου γνωρίσεις την πεθερά σου !!!!
Αφου το πουλάω γιατί δε το παίρνεις.
Δε θέλω να εχω 2 διλιτρα. -
είχα ένα 106R, το έδωσα και πήρα ένα ...V50 1.8 Sum, στην πεθερά μου πολύ συντηρητικό της φάνηκε . Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αγοράσω πάλι και ένα 106 1.3R, σε 2-3 χρόνια να πάω για το new S60 ή σε κάποιο μτχ V50 T5 AWD. Λόγω μπέμπη, κι εμείς δεν μπορούμε τα 3d πλέον.
-
είχα ένα 106R, το έδωσα και πήρα ένα ...V50 1.8 Sum, στην πεθερά μου πολύ συντηρητικό της φάνηκε . Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αγοράσω πάλι και ένα 106 1.3R, σε 2-3 χρόνια να πάω για το new S60 ή σε κάποιο μτχ V50 T5 AWD. Λόγω μπέμπη, κι εμείς δεν μπορούμε τα 3d πλέον.A τωρα σου φταίει ο μπέμπης....
Μηπως σου τραβήξανε το αυτάκι και σένα.... (πεθερά γαρ... ) -
μπα, αυτόχειρ είμαι εγώ !!!! , η πεθερά ήθελε jeep ή Μερκ.
άντε καμιά ΒΜW ... -
Λοιποοοοον, χτες βραδυ στη συναντηση του μεγαλυτερου ελληνικου BMW φορουμ σε πολυ πριμιουμ περιοχη και μαγαζι, ειχα την ευτυχια να συνοδηγησω με μια κεραμυδι Μ3 manual η οποια ανηκει σε μελος του φορουμ..
Απο που να αρχισω ? θα αρχισω απο τα ασχημα. λοιπον το μεγαλυτερο μειον του αμαξιου ηταν οτι δεν ειχε εμενα ιδιοκτητη και θα το σταματησω εδω για να μην θεωρηθει οτι θαβω το αμαξι.
Ξεκιναμε λοιπον και εντυπωση μου εκανε οτι η αναρτηση στο πιο comfort προγραμμα της ηταν λιγο πιο ανετη απο τη μπακατελο-αναρτηση του 320 μου.. αυτο ειναι τεραστιο συν για τοσο σπορ αμαξι το οποιο εχει φτιαχτει να πηγαινει σφαιρα..
με το πρωτο ξεκινημα μου εκανε εντυπωση οτι το αμαξι ηταν πολυ ομαλο.. δεν εδειχνε το παραμκρο του τι θα επακολουθουσε..
Οποτε μου λεει η οδηγαρα, τωρα παταω το 'M' , ολα σκληραινουν αποτομα και πριν προλαβω να απαντησω το εχει σανιδωσει.. ενα αισθημα πανικου κυριευει το στηθος μου! Ταυτοχρονα ακουω και τον ακατανομαστο να μου ψιθυριζει κατι σε στυλ βρρρρρρ βρρροοοουυυυμ βρρρρρρρρρρρρρρρ(τωρα θα σου λαδωσω τη ροδελα 420 φορες).. αλλα δεν μπορουσα να το εξηγησω.
το πλακωνει στις στροφες, εκει μου ερχεται στο μυαλο μια εικονα απο αλλου φαν παρκ και αρχιζω να γελαω σαν χαζος....
Τι στησιμο και μαλακιες ρε παιδια, το μοτερ του αυτοκινητου ειναι ολα τα λεφτα. ειναι πανισχυρο! δηλαδη αν δεν ειχε τα +100 κιλα μου μεσα(η τα αντιστοιχα του διπλανου) ΠΩΣ θα πηγαινε ?
ενταξει δεν εχει νοημα να πω πολλα ακομα γιατι θα γινει πολυ ροζ το thread (εδω αντι για μωβ διπλα στο ματι βαλτε απρο).ΑΑααυτα
-
είχα ένα 106R, το έδωσα και πήρα ένα ...V50 1.8 Sum, στην πεθερά μου πολύ συντηρητικό της φάνηκε . Έχω αρχίσει να σκέφτομαι να αγοράσω πάλι και ένα 106 1.3R, σε 2-3 χρόνια να πάω για το new S60 ή σε κάποιο μτχ V50 T5 AWD. Λόγω μπέμπη, κι εμείς δεν μπορούμε τα 3d πλέον.και εγω θελω ενα καινουργιο ραλλυ γραφει χιολομετρα και το λυπαμαι.. κατι σε μεταχειρισμενο σε αριστη κατασταση θα ηταν οτι πρεπει αλλα.....
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Λοιποοοοον, χτες βραδυ στη συναντηση του μεγαλυτερου ελληνικου BMW φορουμ σε πολυ πριμιουμ περιοχη και μαγαζι, ειχα την ευτυχια να συνοδηγησω με μια κεραμυδι Μ3 manual η οποια ανηκει σε μελος του φορουμ..Απο που να αρχισω ? θα αρχισω απο τα ασχημα. λοιπον το μεγαλυτερο μειον του αμαξιου ηταν οτι δεν ειχε εμενα ιδιοκτητη και θα το σταματησω εδω για να μην θεωρηθει οτι θαβω το αμαξι.
Ξεκιναμε λοιπον και εντυπωση μου εκανε οτι η αναρτηση στο πιο comfort προγραμμα της ηταν λιγο πιο ανετη απο τη μπακατελο-αναρτηση του 320 μου.. αυτο ειναι τεραστιο συν για τοσο σπορ αμαξι το οποιο εχει φτιαχτει να πηγαινει σφαιρα..
με το πρωτο ξεκινημα μου εκανε εντυπωση οτι το αμαξι ηταν πολυ ομαλο.. δεν εδειχνε το παραμκρο του τι θα επακολουθουσε..
Οποτε μου λεει η οδηγαρα, τωρα παταω το 'M' , ολα σκληραινουν αποτομα και πριν προλαβω να απαντησω το εχει σανιδωσει.. ενα αισθημα πανικου κυριευει το στηθος μου! Ταυτοχρονα ακουω και τον ακατανομαστο να μου ψιθυριζει κατι σε στυλ βρρρρρρ βρρροοοουυυυμ βρρρρρρρρρρρρρρρ(τωρα θα σου λαδωσω τη ροδελα 420 φορες).. αλλα δεν μπορουσα να το εξηγησω.
το πλακωνει στις στροφες, εκει μου ερχεται στο μυαλο μια εικονα απο αλλου φαν παρκ και αρχιζω να γελαω σαν χαζος....
Τι στησιμο και μαλακιες ρε παιδια, το μοτερ του αυτοκινητου ειναι ολα τα λεφτα. ειναι πανισχυρο! δηλαδη αν δεν ειχε τα +100 κιλα μου μεσα(η τα αντιστοιχα του διπλανου) ΠΩΣ θα πηγαινε ?
ενταξει δεν εχει νοημα να πω πολλα ακομα γιατι θα γινει πολυ ροζ το thread (εδω αντι για μωβ διπλα στο ματι βαλτε απρο).ΑΑααυτα
μεγάλα παιδιά ....
μεγάλα παιχνίδια !!!! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
H 320i έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα.Οπότε η αίσθηση ότι δεν τραβά σε σχέση με άλλα αμάξια της εποχής είναι φυσιολογική,καθώς αυτό γίνεται κλιμακωτά.
μάλλον ειναι και το ηλεκτρογκαζο
Αν προσέξεις εμείς που συζητάμε τώρα ατμοσφαιρικοί είμαστε...!!!Αν αναφέρεσαι στo Honda Type-R νομίζω δεν είναι ατμοσφαιρικό με την κλασική έννοια.
Είναι ψιλοτουρμπο η μάλλον κάτι σαν τεχνολογία kompesor είναι αυτή η τύπου Vtec της Honda από ότι εχω διαβάσει... -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Λοιποοοοον, χτες βραδυ στη συναντηση του μεγαλυτερου ελληνικου BMW φορουμ σε πολυ πριμιουμ περιοχη και μαγαζι, ειχα την ευτυχια να συνοδηγησω με μια κεραμυδι Μ3 manual η οποια ανηκει σε μελος του φορουμ..ΑΑααυτα
Αν αναφέρεσαι στο ΒΜW motorsport.gr καλό φορουμ αλλά εγκάθετο σε αποψεις δηλ. το δικό μας αμαξι είναι το καλύτερο κλπ.-Πάντως αναφέρονται και χρήσιμα πραγματα ....
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
H 320i έχει ατμοσφαιρικό κινητήρα.Οπότε η αίσθηση ότι δεν τραβά σε σχέση με άλλα αμάξια της εποχής είναι φυσιολογική,καθώς αυτό γίνεται κλιμακωτά.
μάλλον ειναι και το ηλεκτρογκαζο
Αν προσέξεις εμείς που συζητάμε τώρα ατμοσφαιρικοί είμαστε...!!!Αν αναφέρεσαι στo Honda Type-R νομίζω δεν είναι ατμοσφαιρικό με την κλασική έννοια.
Είναι ψιλοτουρμπο η μάλλον κάτι σαν τεχνολογία kompesor είναι αυτή η τύπου Vtec της Honda από ότι εχω διαβάσει... -
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Αν αναφέρεσαι στo Honda Type-R νομίζω δεν είναι ατμοσφαιρικό με την κλασική έννοια.
Είναι ψιλοτουρμπο η μάλλον κάτι σαν τεχνολογία kompesor είναι αυτή η τύπου Vtec της Honda από ότι εχω διαβάσει...Vtec = Variable Turbo Exhaust Control.... αμ πως
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Αν αναφέρεσαι στo Honda Type-R νομίζω δεν είναι ατμοσφαιρικό με την κλασική έννοια.
Είναι ψιλοτουρμπο η μάλλον κάτι σαν τεχνολογία kompesor είναι αυτή η τύπου Vtec της Honda από ότι εχω διαβάσει...Καμία σχέση...ατμοσφαιρικό, ατμοσφαιρικότατο είναι! Το Vtec είναι σύστημα ελέγχου του χρονισμού και του βυθίσματος των βαλβίδων.
-
ναι ρε... κάτι ανάλογο έχουν όλοι πλέον
και η 320i κάτι τέτοιο εχει -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Είναι ψιλοτουρμπο η μάλλον κάτι σαν τεχνολογία kompesor είναι αυτή η τύπου Vtec της Honda από ότι εχω διαβάσει...Vtec = Variable Turbo Exhaust Control.... αμ πως
Τι χαζομαρες λες? Variable Thrust Engine Compressor....δεν εχει turbo κομπρεσερατο ειναι!!
-
εγω το μόνο που εχω δει μέσα είναι μία γατα μία φορά...
Κοπρέσσορα δεν ε΄χω δει
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ>>>>>>> που γραφανε οι φωστήρες...!!!
-
http://www.autocar.co.uk/VideosWallpape ... 39422&CT=V
-
-
Μου αρέσει η Ζ3 Coupe...
BMW FORUM