-
Είναι αλήθεια ότι η BMW κάνει έκπτωση 20% σε όλα τα μοντέλα της;
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Είναι αλήθεια ότι η BMW κάνει έκπτωση 20% σε όλα τα μοντέλα της;Που το άκουσες αυτό?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Που το άκουσες αυτό?
Στις Πρεσβείες και τους Διεθνείς Οργανισμούς δηλαδή, πόση έκπτωση κάνει, 50%;
-
Κάνει μία διαφημιστική καμπάνια για 20% χωρίς να διευκρινίζει πως και τι...και στην τηλεόραση και στις εφημερίδες...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Που το άκουσες αυτό?
Στις Πρεσβείες και τους Διεθνείς Οργανισμούς δηλαδή, πόση έκπτωση κάνει, 50%;
Επίσημες εκπτώσεις σήμερα - στην BMW - εδώ είναι:
α) ΦΠΑ (19% Γερμανία) = 19%
β) Επίσημη Εργοστασιακή Έκπτωση = 15%
γ) ΕΠιπλέον έκπτωση εμπόρου = 5%Σύνολο εκπτώσεων = 39%
......σου μιλάω εκ πείρας...
-
Ναι, για το Β+Γ έλεγα...
-
Ναι ρε παιδιά το κάνει, είπαμε ότι η 316 κατέβηκε 27.400 με ζάντες, μεταλλικό, σαλόνι δερματίνης, με το κλειδί. Αλλά θα κατέβει κι άλλο γιατί πάπαλα τέλος ταξινόμησης και τα αυτοκίνητα μένουν απούλητα. Δεν είναι μόνο ότι αλλάζει ο 1600άρης κινητήρας, την έκπτωση την κάνει και στην 318, 320 και στην σειρά 5.
-
πήρα προσφορά για 320 coupe off-the-record 37k... (με μεταλλικό)
απ΄ότι κατάλαβα η έκπτωση αναφέρεται στην τιμή εργοστασίου, οπότε στην τελική τιμή το ποσοστό έκπτωσης προκύπτει μικρότερο..1η παρατήρηση... η bmw θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος της δεν πολυδιαφημίζει την έκπτωση δίνοντάς την στον πελάτη μιλητά τη στιγμή της προσφοράς και μόνο για ετοιμοπαράδοτα.
2η παρατήρηση... το εσωτερικό της 3-series και της 3-coupe υπολείπεται αρκετά των αντίστοιχων εσωτερικών της c-class και ειδικά του a4.. κάντε σύγκριση καθισμάτων οδηγού/συνοδηγού μιας 316/320 και ενός a4 ambition... παίζει να μην έχω δει ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ μπροστινά καθίσματα (και χωρίς καμιά μα καμιά πλευρική στήριξη) από αυτά που εφοδιάζονται οι 3-series γενικά.. -
Ο κολλητός μου πήρε 320 coupe από Σπανό πριν 20 ημέρες, 37.000. Του είπαν ότι η τιμή, έκπτωση 4.000 ίσχυε μόνο για ετοιμοπαράδοτο και το πήρε.
-
Την έκπτωση 20% τη διαφημίζει εδώ και 2 εβδομάδες...ντρέπονται εκεί στην BMW να πουν ότι κάνουν εκπτώσεις; Για να μην μειωθεί το κύρος; Το κύρος φτιάχνεται με την τιμή ή με την ποιότητα,την αξιοπιστία ενός αυτοκινήτου και την ικανοποίηση που αυτό δίνει στον ιδιοκτήτη του;
Θα τρελαθούμε κιόλας...
Δλδ 116i με 19 χιλιάρικα και 316i με 24.000 ευρώ...ακόμα και σε ετοιμοπαράδοτα να είναι, αποτελεί σταθμό στην ιστορία της BMW Ελλάς
Να υπενθυμίσω ότι στο Bέλγιο μία 316i (αυτά που λένε κάποιοι ότι μόνο εδώ διατίθενται BMW στα 1600 είναι μπαρούφες) ξεκινάει από 25.950, η 318i από 27.550 και η 320i από 29.600ευρώ ,άρα απλά οι τιμές που πλέον πωλούνται οι BMW στην Ελλάδα είναι απλά φυσιολογικές... -
ο πωλητής της bmw μου είπε - για τους δικούς του λόγους - ότι θα ήθελε να μη γράψει την έκπτωση στο χαρτί της προσφοράς.... οπότε η τιμή που έχω για την coupe στην προσφορά είναι η κανονική του καταλόγου...
μάλλον ντρέπονται να πουν ότι έχουν απούλητα ένα σωρό αυτοκίνητα στην πλειοψηφία τους από 2λιτρα και πάνω (που είναι και το target group της bmw) γιατί απλά κανείς δεν τα αγοράζει και ότι απλά η bmw έμεινε πίσω στην εξέλιξη νέων downsized κινητήρων με αποτέλεσμα τώρα να τρέχει και να μην φτάνει...
φυσικά αυτά τα ήξερα και μόνος μου αλλά τέτοια μυστικοπάθεια πια.. -
Παιδιά πότε θα αντικατασταθεί ο 1600αρης της 3αρας και απο ποιον? Στη BMW που ρώτησα είπαν πως αποκλείεται να αλλαχθεί για την επόμενη τριετία.
-
στην bmw μιλάνε για νέους 1.3 και 1.6 turbo αλλά για το μέλλον (από 2011 και βλέπουμε)...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
2η παρατήρηση... το εσωτερικό της 3-series και της 3-coupe υπολείπεται αρκετά των αντίστοιχων εσωτερικών της c-class και ειδικά του a4.. κάντε σύγκριση καθισμάτων οδηγού/συνοδηγού μιας 316/320 και ενός a4 ambition... παίζει να μην έχω δει ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ μπροστινά καθίσματα (και χωρίς καμιά μα καμιά πλευρική στήριξη) από αυτά που εφοδιάζονται οι 3-series γενικά..
δυστυχως ακομα κ η 325 τα ιδια καθισματα εχει..
κ οσον αφορα τις οφ δε ρεκορντ προσφορες αυτο γινεται κ απο αλλες εταιριες
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
Παιδιά πότε θα αντικατασταθεί ο 1600αρης της 3αρας και απο ποιον? Στη BMW που ρώτησα είπαν πως αποκλείεται να αλλαχθεί για την επόμενη τριετία.Ο,τι να'ναι λένε
Αλλάζει το μοτέρ των 1600 κυβικών σε 2λτ. Αυτό είναι επίσημη ανακοίνωση του BMW Group!
-
Ας πώ και εγώ τι γνωρίζω:
-
Η έκπτωση 20% ισχύει και μάλιστα έχουν βγεί και διαφημίσης σε εφημερίδες. Σε προσφορά που πήρε φίλος μου για 116i αναφερόταν ξεκάθαρα η έκπτωση. Η έκπτωση είναι επί της τιμής προ φόρων (δλδ. εργοστασιακή τιμή + κέρδος BMW Hellas + Κέρδος Αντιπροσώπου), κάτι λογικό γιατί δεν μπορούν να κάνουν έκπτωση στους φόρους. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την εντιπροσωπεία, έχουν περιθώριο και για πειπλέον έκπτωση (μικρό όμως).
-
Τα καθίσματαα της BMW τα στάνταρ, όντως δεν είναι και πολύ καλά (αλλά καλύτερα απο όσο φαίνονται οπτικά). Όμως τα Sport καθίσματα είναι κορυφαία και είναι στάνταρ στις κουπέ.
-
Ο 1.6 θα αντικατασταθεί όντως από τον 2λιτρο (τόσο στην βενζίνη όσο και στην diesel) με ίδια απόδοση αλλά μεγαλύτερη ροπή. Υπάρχει όμως πιθανότητα, για αγορές σαν την Ελλάδα, Ιταλία κλπ. να παραμείνει ο 1.6 στην παραγωγή για φορολογικούς λόγους.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλό το 335i, αλλά λέω να το δώσω ανταλλαγή με το 370Ζ και ας 'χάσω' 10 χιλιάρικα .
Πρσωπική άποψη, ότι θα το μετανοιώσεις αν το κάνεις.
Fabulous car, no character
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλό το 335i, αλλά λέω να το δώσω ανταλλαγή με το 370Ζ και ας 'χάσω' 10 χιλιάρικα .
Δεκτόν και σεβαστή η άποψή σου! Εξ΄άλλου δεν έχω οδηγήσει το Nissan ποτέ.
-
Ας πώ και εγώ τι γνωρίζω:-
Η έκπτωση 20% ισχύει και μάλιστα έχουν βγεί και διαφημίσης σε εφημερίδες. Σε προσφορά που πήρε φίλος μου για 116i αναφερόταν ξεκάθαρα η έκπτωση. Η έκπτωση είναι επί της τιμής προ φόρων (δλδ. εργοστασιακή τιμή + κέρδος BMW Hellas + Κέρδος Αντιπροσώπου), κάτι λογικό γιατί δεν μπορούν να κάνουν έκπτωση στους φόρους. Από εκεί και πέρα, ανάλογα με την εντιπροσωπεία, έχουν περιθώριο και για πειπλέον έκπτωση (μικρό όμως).
-
Τα καθίσματαα της BMW τα στάνταρ, όντως δεν είναι και πολύ καλά (αλλά καλύτερα απο όσο φαίνονται οπτικά). Όμως τα Sport καθίσματα είναι κορυφαία και είναι στάνταρ στις κουπέ.
-
Ο 1.6 θα αντικατασταθεί όντως από τον 2λιτρο (τόσο στην βενζίνη όσο και στην diesel) με ίδια απόδοση αλλά μεγαλύτερη ροπή. Υπάρχει όμως πιθανότητα, για αγορές σαν την Ελλάδα, Ιταλία κλπ. να παραμείνει ο 1.6 στην παραγωγή για φορολογικούς λόγους.
Γίνεται έκπτωση και στα Mini; Πόσο πάει δλδ μία 116i;
-
-
Δεκτόν και σεβαστή η άποψή σου! Εξ΄άλλου δεν έχω οδηγήσει το Nissan ποτέ.
Η BMW 'σκοράρει' στην πολυτέλεια, στην πρακτικότητα (4 θέσεις), στην τιμή μεταπώλησης (πιθανώς) αλλά κυρίως στο εκπληκτικό μοτέρ των 306+ ίππων (το '+' επειδή πολλοί υποψιάζονται ή ισχυρίζονται ότι η BMW έκοψε μερικούς ίππους στα διαφημστικά φυλλάδιά της για λόγους positioning!). Χαλαρά και φθηνά το μοτέρ φθάνει τα 360 άλογα με ροπή απο το ρελαντί, ντροπιάζοντας πανάκριβα Cayman, 911, κτλ. σε σωστά χέρια, τουλάχιστον σε ευθείες.
Ωστόσο, δεν παύει να είναι η 'ακριβή' έκδοση ενος αυτοκινήτου που βγαίνει σε σεντά, convertible, estate και coupe με μηχανές-κηδεία απο 1.6λτ. Αυτό αφαιρεί απο κάτι απο την αίγλη του (παρόλο που, αντικειμενικά, ίσως να μην σημαίνει και τίποτα, αλλά το αυτοκίνητο για μάς είναι και αισθηματική υπόθεση).
Με χαλάει και το γεγονός ότι πολλοί έταιροι συνοδηγοί 335 είναι τυπάκια με ροζ ακριβά πουκάμισα και πούρα ανα χείρας ή κυριές ΒΠ who wouldn't care less εάν το αυτοκίνητο έχει μπρός-πίσω-δεξιά-αριστερά την κίνηση.
Το 350Ζ (και, υποψιάζομαι το 370Ζ) απευθύνεται σε harcore οδηγούς ή, τουλάχιστον, σε αυτούς που νομίζουν ότι είναι .
BMW FORUM