-
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Φανταστικη η Ζ4. Θα προσφερεται και με υφασματινη οροφη ή κανω λαθος (ετσι καταλαβα απο το bmw.de) ?
Αθλιο το 'σαμπανι' χρωμα του βιντεο.
Θετικο το γεγονος οτι θα κατασκευαζεται στη Γερμανια (Regensburg)!Κάπου διάβασα ότι δε θα έχει υφασμάτινη οροφή η Ζ4, αλλά οι πληροφοριοδότες λένε ότι θα έχει η Ζ2.
-
Eίχα διαβάσει ότι θα έχεις επιλογή αν θες μεταλλική ή υφασμάτινη. Δεν ξέρω αν αυτό άλλαξε τελικά στην παρουσίαση. Το μάλλον βέβαιο είναι όμως ότι Ζ4 Κουπέ δεν πρόκειται να ξαναδούμε. Και μου άρεσε ρε γαμώτο αυτό το αυτοκίνητο !
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Eίχα διαβάσει ότι θα έχεις επιλογή αν θες μεταλλική ή υφασμάτινη.Και εγω αυτο καταλαβα απο το bmw.de...
Μπειτε να δειτε αναλυτικη παρουσιαση του μοντελου...
Ολοι οι κινητηρες 6κυλινδροι προς το παρον.
Με τον biturbo θα ειναι μουρλια!! -
Video της Χ5 Μ:
http://carscoop.blogspot.com/2008/12/bm ... otype.htmlΤι να πω...δε ξέρω. Ο βιασμός του όρου Μ? Δηλαδή M SUV? Από την άλλη την ιστορία τη φτιάχνουν (όχι οι παρέες) οι εταιρίες.
Για να δούμε...πάντως πρέπει να ανεβαίνει για πλάκα τα Ιμαλάια με τόση ροπή!
Αφιερωμένο στον Pad:
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Video της Χ5 Μ:
http://carscoop.blogspot.com/2008/12/bm ... otype.html' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Τι να πω...δε ξέρω. Ο βιασμός του όρου Μ? Δηλαδή M SUV? Από την άλλη την ιστορία τη φτιάχνουν (όχι οι παρέες) οι εταιρίες.
Για να δούμε...πάντως πρέπει να ανεβαίνει για πλάκα τα Ιμαλάια με τόση ροπή!
Αφιερωμένο στον Pad:
Αρχισε το μπιρι-μπιρι για να πειστεί κανένα θύμα μου φαίνεται. Εντωμεταξύ, αν πιάνει 1.5g η Χ5Μ σε στροφή όπως λεέι ο Πινόκιο στο βίντεο, εγώ είμαι ο Πούτιν. Αλλά όπως γράφει και στο κείμενο δεν αναφέρεται τίποτα το σημαντικό. Ούτε πότε, ούτε και αν.
Όσον αφορά τα Ιμαλάια Νίκο, δεν νομίζω. Το πολύ πολύ μέχρι την πλατεία στην Πολιτεία να φτάσει. Άσε που συν τοις άλλοις έχει και ένα κουσούρι που έχουν όλα τα Μ από γεννησιμιού τους. Θα πάει ο έτσι να σκάσει τα 150 χιλιάρικα για να πάρει τη ντιβανοκασέλα και τη πρώτη θέση στο σκυλάδικο θα την έχει πιάσει η μικρή αδελφή με το Μ Pack. Πίκρα στα στροφιλίκια από κάτι σαπάκια θα παίρνει, πίκρα και στα μπουζουκομάγαζα !
Δεν είμαι ειδικός περί της αυτοκίνησης αλλά μου φαίνεται μεγάλη μαλακία αυτή που ετοιμάζεται να κάνει η BMW με αυτά τα κτήνη. Ακόμη και αν πουλήσουν τρελά (που δεν νομίζω, δεν υπάρχουν πολλά κορόιδα που ταυτόχρονα να έχουν και σπορ ανησυχίες) εμένα ήδη τα υπόλοιπα Μ μου φαίνονται 'λιγότερα'. Στην Πόρσε τη 'στραβοτιμονιά' με την Καγιέν την κατάπιανε πολλοί. Εεε πόσα να καταπιείς όμως ? Δεν είμαστε και L. Lovelace ...
Κάτσε τώρα που έβγαλε η Πόρσε τη νέα Καιμαν s με τη μπλοκαδούρα, τον κινητήρα άμεσου ψεκασμού και άλλα πολλά + , να σφίξουν οι κώλοι της Μ3 (για κάποιον που δεν νοιάζεται για τις πίσω θέσεις. Τα παιδιά τα πας στο σχολείο ή στο γιατρό και με ένα γκολφ) και θα δεις μετά τι ζειμπεκιές από τις παλιές (που ξέρουν καλά) θα ξεκινήσουν στη Μ και θα αφήσουν τις μαλακίες για τους άλλους.
-
Αφιερωμένο στον Pad:
-
τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω δει...τέτοια επίδειξη πλούτου δηλαδήΤο να ποστάρεις το αυτοκίνητο σου στην ενότητα :
**‘Βάλτε μία φωτογραφία από το αυτοκίνητο σας’ **και στο **‘BMW Forum’ **θεωρείται επίδειξη πλούτου ?Συγνώμη , αλλά δεν είδα να γράφει κάπου ότι:
‘ εδώ βάζετε φωτογραφίες μόνο όσοι έχετε φθηνά αυτοκίνητα, όποιος έχει ακριβά αυτοκίνητα θεωρείται ότι κάνει επίδειξη πλούτου’Μια φορά έβαλα φωτογραφίες από το αμάξι μου όταν το παρέλαβα και αυτό ήταν.
Εσύ που έχεις βάλει 100 φωτογραφίες από το δικό σου και βρίσκεις αφορμές όπως :
***'Παιδιά μόλις γύρισα από το πλυντήριο , πάρτε και 5-6 φωτογραφίες ακόμα από το πλυμένο αμάξι μου να έχετε…..’ ***δεν θεωρείται επίδειξη ??Επίσης, θα ήθελα σαν κάτοχος BMW, διαβάζοντας το ‘BMW forum’ να ενημερώνομαι και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου γύρω από την αγαπημένη μου εταιρία , μέσα από τις εμπειρίες των φίλων που έχουν BMW και όχι μόνο. (Φαντάζομαι πολλοί θα συμφωνούν μαζί μου)
Για αυτούς τους λόγους με ενοχλεί αφάνταστα να διαβάζω 10 σελίδες από το ‘BMW forum’ αφιερωμένες στο αν τελικά αγοράσεις ή όχι τιμόνι με λαμπιόνια .
Αναρωτήθηκες ποτέ ποιον ενδιαφέρουν όλα αυτά ?
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω δει...τέτοια επίδειξη πλούτου δηλαδή
Το να ποστάρεις το αυτοκίνητο σου στην ενότητα :
**‘Βάλτε μία φωτογραφία από το αυτοκίνητο σας’ **και στο **‘BMW Forum’ **θεωρείται επίδειξη πλούτου ?Αγαπητέ δεν αναφέρομαι στις φωτογραφίες...αναφέρομαι στη περιγραφή των εταιριών που έχεις ή λες ότι έχεις.
Εσύ που έχεις βάλει 100 φωτογραφίες από το δικό σου και βρίσκεις αφορμές όπως :
***'Παιδιά μόλις γύρισα από το πλυντήριο , πάρτε και 5-6 φωτογραφίες ακόμα από το πλυμένο αμάξι μου να έχετε…..’ ***δεν θεωρείται επίδειξη ??Όχι, δε θεωρείται επίδειξη...και να ξέρεις ότι με αυτό το ποστ σου θεωρώ ότι προσβάλεις και όσους χρήστες έχουν ποστάρει φωτογραφίες από τα αυτοκίνητά τους. Είναι μια απλή παρουσίαση του αυτοκινήτου. Τώρα αν ενοχλεί (κι) αυτό, ας το κόψουμε. Θεωρώ ότι είναι θεμιτό μιας και υπάρχει και ολόκληρο τόπικ για το συγκεκριμένο. Πήγαινε και γράψε λοιπόν εκεί μέσα ότι όσοι ποστάρετε πάνω από ΜΙΑ φωτογραφία του αυτοκινήτου σας, είστε επιδειξίες!!!!! Θα το έκανες? Ή το λες μόνο σε μένα?? Εσύ θα μου πεις.
Το θέμα σου λοιπόν είναι οι φωτογραφίες που πόσταρα? Βλέπω ότι θυμάσαι τα ποστ μου (όπως φαίνεται και παρακάτω) και τον λόγο...αλλά νομίζω ότι εδώ είναι ένα φόρουμ αυτοκίνησης όπου ο καθένας μοιράζεται το αυτοκίνητό του και τις εμπειρίες του, για βελτίωση ή εξέλιξή αυτών κι εγώ σε αυτά τα πλαίσια πόσταρα και το τελευταίο που σε ενόχλησε.
Επίσης, να ξέρεις ότι...
Επίσης, θα ήθελα σαν κάτοχος BMW, διαβάζοντας το ‘BMW forum’ να ενημερώνομαι και να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου γύρω από την αγαπημένη μου εταιρία , μέσα από τις εμπειρίες των φίλων που έχουν BMW και όχι μόνο. (Φαντάζομαι πολλοί θα συμφωνούν μαζί μου)
Για αυτούς τους λόγους με ενοχλεί αφάνταστα να διαβάζω 10 σελίδες από το ‘BMW forum’ αφιερωμένες στο αν τελικά αγοράσεις ή όχι τιμόνι με λαμπιόνια .
Όσο ανούσιο θεωρείς ότι ήταν το ποστ μου, τόσο ήταν και το δικό σου 'so what' αλλά και το παραπάνω. Επίσης, αν θέλεις να κάνουμε μια λίστα από ανούσια ποστ, είναι ΠΟΛΛΑ σε ΟΛΟ το φόρουμ και δεν είδα να τα σχολιάζεις, αλλά μένεις μόνο στα δικά μου καθώς φαίνεται από το σχόλιό σου παραπάνω ΚΑΙ για το τιμόνι...και μη μου πεις ότι είναι για την 'αγαπημένη σου φίρμα' γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έχεις κι άλλες ασχολίες/ενδιαφέροντα εκτός από αυτή.
Δε ξέρω για εσένα, αλλά για μένα τα 700 ευρώ έχουν νόημα και αξία και αν ήταν να τα 'πετάξω' έτσι θα το έκανα και δε θα ρωτούσα. Η όλη κουβέντα τότε ξεκίνησε από την άποψη των μελών για το τιμόνι (όπως πχ θα δεις τόπικ για το ποιο αυτοκίνητο αξίζει να αγοράσεις πχ και πιο κινητό κλπ) η οποία τελικά με βοήθησε στο να αποφασίσω τη ΜΗ αγορά του!!
Εσύ αναρωτήθηκες ότι μερικούς τους ενδιαφέρει να ακούσουν την άποψη του άλλου και όχι αναμετάδοση ειδήσεων από ηλεκτρονικές πηγές, όπως πχ ρώτησα ποια είναι ωραία διαδρομή στην Αθήνα στην οποία με βοήθησαν και τελικά πήγα?
Τέλος, δε καταλαβαίνω προς τι η επίθεσή σου για ένα ποστ μου...
Από την άλλη αν οι απόψεις που διατυπώνω παραπάνω διαφέρουν των υπολοίπων μελών, μπορώ να ακούσω προτάσεις. Μπορεί δηλαδή να έχω καταλάβει κάτι λάθος.
-
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Εγω απο το σχολιο με τον αχυρωνα, θα εβγαζα το συμπερασμα οτι εννουν αχυρωνα ενα αμαξι με πολλα αλογα που θελουν ταισμα.. Οποτε θα το εκλαμβανα ως κοπλιμεντο και οχι ως επιθεση...
Και θα τελειωνε εκει..
Και απο τα λεγομενα του Νικου παλι θα καταλαβαινα οτι, οκ δεν χρειαζεται να λεμε οτι εχουμε σπουδες, και εταιρειες και οτι ειμαστε εμεις και αλλος κανεις κλπ κλπ, γιατι αυτα φαινονται απο τα γραπτα ουτως η αλλως !Τωρα απο τα συμπερασματα που βγαζεις και την επιθετικη σου σταση απλα εκθετεις τον εαυτο σου...
Ουτε εμενα με ενδιαφερει αν ο Νικος θα παρει τιμονι σε τελικη ναλυση, αλλα αυτο δεν παει να πει οτι θα του υπαγορευσω τι να κανει και τι να πει.. Και στην τελικη μακαρι να παθιαζομουν κι εγω οπως ο Νικος για το αυτοκινητο μου !
Προφεσορα, πηρες γευση απο οτι βλεπω.. ετοιμασου, θα κλαινε τα gayman S μετα την ελευση του Χ5 Μ
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
Aυτό είναι που λένε 'έβαλε φωτιά στο δρόμο (και στα παρακείμενα δεντράκια) ! ' ?
Από που είναι η φωτό, Πάρνηθα ?
-
Χε, χε, καλό. Είναι από Δερβενοχώρια, Πύλη.
Το κατάστημα διαθέτει κ από Πάρνηθα φωτογραφικό υλικό.
-
Βάλε, βάλε!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους
Υπάρχει το εξής ερώτημα στο παρακάτω σενάριο και θέλω την γνώμη σας .
Γνωστός αγόρασε απο Γερμανία 2 ετών 520i και την έφερε Ελλάδα.
Πρίν 1 χρόνο την έδωσε σε άλλο γνωστό και πήρε Ελληνική Merc CLS 280 .
O γνωστός την πουλάει τώρα και αυτός για αγορά αντίστοιχη Merc .
Τι γνώμη έχετε λοιπόν για μία 520 2 ετών (χωρίς προβλήματα απο ότι ξέρω) full έχτρα . ? Η τιμή της θα παίξει κοντά στα 32.000 euro. -
2+1 ετών = 3 ετών... κάνω κάτι λάθος;
-
Τα χρόνια που ανεφερα είναι χονδρικά. Ακριβώς είναι 2 και 2 μήνες .
-
-
ωραιος ο τυπος!
εκτος και αν ειναι καμια 316 και απλα γραφει 335 -
Σαφώς και υπάρχει 335 σεντάν...
-
υπαρχει!
αλλα αυτο τι ειναι?
BMW FORUM