-
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Αληθευει οτι η BMW ετοιμαζει 'βαρβατο' κινητηρα στα 1600cc ?Εγω εχω μαθει για διλιτρο turbo,αλλα τον εχουν καθυστερησει πολυ.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
απίστευτο πραγματικά.
μα τι κάνουν και βγάζουν τέτοια διαφορά στα εργοστασιακά νούμερα κατανάλωσης?Η BMW τελευταια δε μας τα λεει καλα.Ειδικα στην Χ5,τοσο στην 3.0 i & 4,8i οι εργοστασιακες τιμες επιδοσεων αλλα και καταναλωσης απεχουν πολυ απο τη πραγματικοτητα.
Εχεις δικιο σε αυτο που λες ,αλλα πιστευω οτι και ο εξτρα εξοπλισμος μαζι με τις εξτρα ζαντες των 20 ιντσων επιβαρυνουν σημαντικα τις επιδοσεις.. οσες μετρησεις ειχα δει σε Χ5 4,8 σε ολα τα περιοδικα αφορουσαν μοντελο που φορουσε 20αρες ζαντες με λαστιχο 315/40/20... ε πως να πιασει 6,5 στα 100χ.α.ω. μετα ??
Τωρα ο τριλιτρος, διαμαντι μας τον εβγαζαν αλλα τρωει πολυ ξυλο απο τον 350 της μερσεντες,μιλαμε για μεγαλη διαφορα....Παντως για μενα ρεζιλευονται πια στις ατμοσφαιρικες τους εκδοσεις απο τον ανταγωνισμο εκτος απο M και αυτο για λιγο ακομα οπως ολα δειχνουν...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παντως για μενα ρεζιλευονται πια στις ατμοσφαιρικες τους εκδοσεις απο τον ανταγωνισμο εκτος απο M και αυτο για λιγο ακομα οπως ολα δειχνουν...Σεβαστή άποψη, αλλά δεν συμγωνώ! Επίσης πρέπει να συγκρίνουμε ίδια κυβικά...ο 3λιτρος δεν είναι συγκρίσιμος με τον 3.5λιτρο της Mercedes...είναι με τον 3λιτρο της Mercedes...και εκεί η ΜΒ χάνει. Όπως χάνει και στα 2.5λίτρα. Απλά η BMW για ανεξήγητους λόγους έχει προτιμήσει να βάλει Turbo σε ήδη γρήγορα μοτέρ, δλδ. τον 3λιτρο και τον 4.4λιτρο, αντί να βάλει στα 1.6-2λιτρα.
-
Η νεα x3 inspire me 39900 που ειδα στη τιβι τι είναι? πουθενα δε βρηκα info.
-
Καμιά έκδοση της BMW Hellas λογικά...
-
Παιδιά, η BMW έχει 1.6 turbo, απλά είναι σε συνεργασία με την PSA.Προς το παρόν ,δε θέλει να τον βάλει πάνω σε μοντέλα της (πέραν του mini cooper).
Δεν ξέρω γιατί. -
έλα ντε .... .... ....
bmw E92 316T με 175hp είναι ότι πρέπει για το ελλαδα .....
μπορεί όμως το 2.0 μοτερ να βγάζει λιγότερους ρύπους ..... άρα και
λιγότερη φορολογία στα περισσότερα κράτη ... αρα δεν εχει νοημα να το
κάνει μόνο για την ελλάδα ή αλλα κράτη που φορολογούν με τα cc. αλήθεια
υπάρχουν ή είμαστε και σε αυτό το θέμα πρωτοπόροι °? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Παιδιά, η BMW έχει 1.6 turbo, απλά είναι σε συνεργασία με την PSA.Προς το παρόν ,δε θέλει να τον βάλει πάνω σε μοντέλα της (πέραν του mini cooper).
Δεν ξέρω γιατί.Το έχουμε ξανασυζητήσει, αλλά το μοτέρ αυτό δε μπαίνει σε BMW λόγω της εγκάρσιας τοποθέτησής του στο Μίνι.
Η BMW (απ'ότι διαβάζω) δε πρόκειται να επενδύσει σε μικρά turbo, αλλά σε 2λτ και πάνω, σε Υβριδικά μοντέλα καθώς και σε πετρελαιοκίνητα.
Μέχρι και η νέα Μ5 λένε ότι θα έχει turbo.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...Μέχρι και η νέα Μ5 λένε ότι θα έχει turbo.Μάλλον αναγκαστικά... εκεί που έχει πάει ο ανταγωνισμός τα 507 άλογα είναι πια λίγα και οι ροπές των υπερσυμπιεσμένων δεν παίζονται. Οι βασικοί ανταγωνιστές Mercedes Audi έχουν υπερσυμπιεσμένα. Η ίδια η BMW το βλέπει από κοντά με τις ρεπρίζ 335-Μ3. Οι Μ δεν είναι μόνο για πίστα πρέπει αν οδηγούνται καθημερινά και με τα βάρη που έχουν τις ροπές τις θέλουν.
Επίσης η οικονομία και οι περιορισμοί εκπομπών για περιβαλλοντικούς λόγους είναι στόχοι που καλύπτονται ευκολότερα από υπερσυμπίεση παρά από στροφάρισμα. Πιστεύω ότι αυτός είναι βασικός λόγος.
Τέλος ίσως και το θέμα βάρους να παίζει ρόλο αν και δεν νομίζω να είναι ελαφρύτερος ένας 4λτ V8 με τούρμπο από ένα 5λτ V10 χωρίς.... -
Ρε παιδια απαγορευοταν ποτε πιο παλια να εχεις ανοιχτα τα φωτα την ημερα(τα μικρα) ? Και αν ναι γιατι ?ειχε και προστιμο ?
Μου τα εχουν πρηξει κατι παππουδες,γιαγιαδες,ταριφες,τρεντο-καγκουρες που βγαζουν το χερι εξω και στριβουν τον καρπο για να μου υποδειξουν να σβησω τα δαχτυλιδια-ημερας... Μιλαμε μεχρι και 60-70 χρονων γριες μου κανουν σημα... ημαρτον -
Μην ασχολεισαι.Μαλλον νομιζουν οτι εχεις ξεχασει ανοιχτα τα φωτα...
-
τι κάνουν ... γιατί πιστεύουν ότι τα ξέχασες και θα μείνεις από μπαταρία ........
-
Καμιά έκδοση της BMW Hellas λογικά...πουθενα στο ιντερνετ να δεν βρήκα τίποτα γι αυτό το x3 inspire... ωραια προβολή...
Δίνουν λεφτά στην τηλεόραση και πουθενα δε μπορείς να μάθεις τι είναι
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ρε παιδια απαγορευοταν ποτε πιο παλια να εχεις ανοιχτα τα φωτα την ημερα(τα μικρα) ? Και αν ναι γιατι ?ειχε και προστιμο ?
Μου τα εχουν πρηξει κατι παππουδες,γιαγιαδες,ταριφες,τρεντο-καγκουρες που βγαζουν το χερι εξω και στριβουν τον καρπο για να μου υποδειξουν να σβησω τα δαχτυλιδια-ημερας... Μιλαμε μεχρι και 60-70 χρονων γριες μου κανουν σημα... ημαρτονΚι μέεεεενα
Και τους λέω 'ανάβουν αυτόματα'
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα!
-
Έχουν μείνει στην εποχή που ξέχναγαν ανοιχτά τα φώτα και έμεναν από μπαταρία, οπότε λένε να κάνουν την καλή τους πράξη...
-
εμενα οταν μου κανουν σημα τα αναβω εντελως και τους την σπαω!
-
εγώ δεν δίνω σημασία
-
Μου τα εχουν πρηξει κατι παππουδες,γιαγιαδες,ταριφες,τρεντο-καγκουρες που βγαζουν το χερι εξω και στριβουν τον καρπο για να μου υποδειξουν να σβησω τα δαχτυλιδια-ημερας... Μιλαμε μεχρι και 60-70 χρονων γριες μου κανουν σημα... ημαρτονΚι μέεεεενα
Kαι εμένα, συνέχεια.
Μάλλον προσπαθούν να μου κάνουν οικονομία στην ΔΕΗ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον προσπαθούν να μου κάνουν οικονομία στην ΔΕΗ.Πες τους κι εσύ ότι έχεις μετοχές στη ΔΕΗ και θες να ανέβουν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
:slap:Έχουν μείνει στην εποχή που ξέχναγαν ανοιχτά τα φώτα και έμεναν από μπαταρία, οπότε λένε να κάνουν την καλή τους πράξη...
Και μου είχε πει ένας παππούς με νεύρα 'σβήσε τα φώτα σου, καις ρεύμα!'
Kαι εμένα, συνέχεια.
Μάλλον προσπαθούν να μου κάνουν οικονομία στην ΔΕΗ.
Πότε πήρες την 120i εσύ?
BMW FORUM