-
Δεν την πήρα, και το 307 μου έχει αυτόματα φώτα απλά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν την πήρα, και το 307 μου έχει αυτόματα φώτα απλά....λέω κι εγώ...άντε, άντε...πάρτη
-
Πλακα πλακα εγω ειπα σημερα σε εναν που ειχε 320 Ε92 οτι ειχε ανοιξει η ταπα της βενζινης και μονο που δεν με εφτυσε... δεν αρεσουν οι υποδειξεις σε κανεναν οσο δικιο και να υπαρχει. Ο ελληνας δεν ανεχεται να μην εχει βρει/προσεξει μονος του το οτιδηποτε αρνητικο υπαρχει στο συμπαν !
Στην αρχη οποια Ε92 εβλεπες ειχε και τα φωτα ημερας ανοιχτα, πλεον σπανια βλεπεις καποιο να τα εχει..
Και ο πατερας μου στην αρχη τα ειχε ανοιχτα αλλα μετα απο το πολυ πρηξιμο που του εκαναν μου ειπε να τα βγαλω... εμενα κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο, τα εχω ανοιχτα ! -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πλακα πλακα εγω ειπα σημερα σε εναν που ειχε 320 Ε92 οτι ειχε ανοιξει η ταπα της βενζινης και μονο που δεν με εφτυσε... δεν αρεσουν οι υποδειξεις σε κανεναν οσο δικιο και να υπαρχει. Ο ελληνας δεν ανεχεται να μην εχει βρει/προσεξει μονος του το οτιδηποτε αρνητικο υπαρχει στο συμπαν !
Στην αρχη οποια Ε92 εβλεπες ειχε και τα φωτα ημερας ανοιχτα, πλεον σπανια βλεπεις καποιο να τα εχει..
Και ο πατερας μου στην αρχη τα ειχε ανοιχτα αλλα μετα απο το πολυ πρηξιμο που του εκαναν μου ειπε να τα βγαλω... εμενα κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο, τα εχω ανοιχτα !Κι εγώ το ίδιο. Ας λένε ο,τι θέλουν...στη τελική για τη δική τους ασφάλεια πρόκειται. Χαζοί είναι οι Ευρωπαίοι που έχουν υποχρεωτική τη χρήση φώτων? Και όχι τα corona rings, αλλά τα πορείας.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Και ο πατερας μου στην αρχη τα ειχε ανοιχτα αλλα μετα απο το πολυ πρηξιμο που του εκαναν μου ειπε να τα βγαλω... εμενα κουνιουνται οι βαρκες στο γυαλο, τα εχω ανοιχτα !Κι εγώ το ίδιο. Ας λένε ο,τι θέλουν...στη τελική για τη δική τους ασφάλεια πρόκειται. Χαζοί είναι οι Ευρωπαίοι που έχουν υποχρεωτική τη χρήση φώτων? Και όχι τα corona rings, αλλά τα πορείας.
Χαζοί δεν ξέρω αν είναι, αλλά τόσο ήλιο δεν έχουν (βέβαια τα φώτα χρειάζονται και όταν έχεις φάτσα τον ήλιο τώρα καλοκαιριάτικα)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χαζοί δεν ξέρω αν είναι, αλλά τόσο ήλιο δεν έχουν (βέβαια τα φώτα χρειάζονται και όταν έχεις φάτσα τον ήλιο τώρα καλοκαιριάτικα)
Στην Ιταλία που είναι υποχρεωτική η χρήση των φώτων πορείας μια χαρά ήλιο έχουν.
-
Στην Ιταλία που είναι υποχρεωτική η χρήση των φώτων πορείας μια χαρά ήλιο έχουν.
Επίσης έχουν τον Μπερλουσκόνι πρωθυπουργό, δε λέει κάτι
-
-
Να ειχα και καμια 50αρια αλογα παραπανω και ας με λεγανε χαζο... (ασχετο)
Τελικα πολυ παρεξηγημενα ειναι τα BMW στην ελλαδα.. Πριν αποφασισω να δοκιμασω,περιμενα κατι 'πολυστροφο' . 'αποτομο', 'σκοτωστρα','πισωκουνα' τα οποια τα ελεγαν οι παλιοτεροι σε ηλικια και τελικα μου βγηκε μια λιμουζινα,ανετη, αγχολυτικη,ελεγκαντ,και πολυ ομορφη με μοναδικη διαφορα απο τις μερσεντες που ειχε παλιοτερα η οικογενεια το πιο αμεσο τιμονι και τη φιλοσοφια σχεδιασμου!
Και τελευταια μου εχει δημιουργηθει η εξης αποροια.. πως τελικα ειναι μια γρηγορη BMW ?? Απο 335 και πανω για παραδειγμα...
Το Χ5 ειναι πολυ αργοτερο απο οσο διαφημιζει οτι ειναι και μετα τα 140 ο αερας το γονατιζει, και μεχρι τωρα μου λειπει το γκαζι απο το 350(slk) που προυπηρχε που ακομα και μετα τα 180 τραβαγε πολυ καλα!Εχω γυρισει ολες τις αντιπροσωπειες εκτος του σπανου και δεν παιζει τιποτα ανωτερο απο 320 ...
σκεφτομαι πολυ σοβαρα να δωσω πισω το δικο μου 320 για κατι πιο δυνατο... αφου το δοκιμασω πρωτα εννοειται!
εχω μετανιωσει που δεν πηρα 325 τουλαχιστον!
Να ναι καλα οι πωλητες του σπανου που με εψησαν να φορτωσω γκατζετς και οτι μια χαρα ειναι και το 320 -
υποκειμενικά είναι όλα ...
και θέμα προτεραιοτήτων ...όσο γκάζι και να έχεις το σνηθίζεις και θες
κι άλλο ... ώσπου μια μέρα να έρθουν να σου
πάρουν τις πινακίδες και το δίπλωμα .... -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τελικα πολυ παρεξηγημενα ειναι τα BMW στην ελλαδα.. Πριν αποφασισω να δοκιμασω,περιμενα κατι 'πολυστροφο' . 'αποτομο', 'σκοτωστρα','πισωκουνα' τα οποια τα ελεγαν οι παλιοτεροι σε ηλικια
Έχεις οδηγήσει Ε30-Ε21?
Όχι οτι είναι 'σκοτώστρες'...αλλά θέλουν κάποια εξοικίωση. ( ) -
Οι φήμες αυτές κυκλοφόρησαν για τα αυτοκίνητα που έβγαζε η BMW από πιο παλιά μέχρι τότε. Δυστυχώς παρόλο που τα αυτοκίνητα βελτιώθηκαν οι φήμες έμειναν και φαίνεται ότι αρκετοί ακόμα τις πιστεύουν και τις διαδίδουν.... Και τα άλλα πισωκίνητα εκείνης της εποχής από το αντίπαλο εργοστάσιο (Mercedes) είχαν πτωχή οδική συμπεριφορά αλλά οι παπούδες που τα οδηγούσαν δεν τα πιέζαν για να το δούνε.
MANGO μάλλον πρέπει να βρεις άνθρωπο με γρήγορη BMW (απείραχτη για να μην έχει χάσει την ομοιογένειά της) να σε πάει βόλτα. Αξίζει να δεις πότε έχουν συναντήσεις τα BMWδο-κλάμπ να πας να τους επισκεφτείς.
Η βασική ιδέα είναι ότι παραμένουν όλα τα καλά που αναφέρεις πιο πριν αλλά επιπλέον είναι και γρήγορη. Αν πας στις Μ χάνεις λίγο σε άνεση και ησυχία και αυτό είναι όλο. -
http://www.worldcarfans.com/9080701.004 ... hockenheim
-
Μονο σε χωρες με χαμηλη φωτεινοτητα (βορειες). Στην Ελλαδα δεν χρειαζονται γενικα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Μονο σε χωρες με χαμηλη φωτεινοτητα (βορειες). Στην Ελλαδα δεν χρειαζονται γενικα.
Δεν είναι απαραίτητο αυτό που λες. Ιταλία-Γερμανία ας πούμε είναι απαραίτητα είτε κινείσαι σε τοπικούς δρόμους ή σε Autostrada/Autobahn.
-
Γενικά πιστεύω ότι χρειάζονται τα DRL.
προσωπικά όσες φορές έχω πετύχει από αντίθετο ρεύμα αμάξι με αναμμένα φώτα ή με DRL, παρατήρησα ότι το έβλεπα καλύτερα, μπορούσα να καταλάβω καλύτερα πόσο κοντά-μακρυά ήταν και γενικότερα ακόμα και όταν σε τύφλωνε ο ήλιος (ανακλάσεις από τα αμάξια, ηλιοβασίλεμα, ανατολή) το αμάξι φαινόταν καλύτερα.Στις bmw, τα DRL είναι ουσιαστικά τα δαχτυλίδια γύρω από τα φώτα?
Ή ανάβει με μειωμένη ένταση η μεγάλη σκάλα (όπως στα audi πχ πριν βάλουν led's)? -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γενικά πιστεύω ότι χρειάζονται τα DRL.
προσωπικά όσες φορές έχω πετύχει από αντίθετο ρεύμα αμάξι με αναμμένα φώτα ή με DRL, παρατήρησα ότι το έβλεπα καλύτερα, μπορούσα να καταλάβω καλύτερα πόσο κοντά-μακρυά ήταν και γενικότερα ακόμα και όταν σε τύφλωνε ο ήλιος (ανακλάσεις από τα αμάξια, ηλιοβασίλεμα, ανατολή) το αμάξι φαινόταν καλύτερα.Στις bmw, τα DRL είναι ουσιαστικά τα δαχτυλίδια γύρω από τα φώτα?
Ή ανάβει με μειωμένη ένταση η μεγάλη σκάλα (όπως στα audi πχ πριν βάλουν led's)?Tα δαχτυλίδια ανάβουν πιο έντονα όταν ο διακόπτης των φώτων είναι στο 0.
Αν θες τα απενεργοποιείς από το μενού στο πίνακα οργάνων.
Αλλά βρε παιδιά μου είπαν ότι για να κλείνουν (ενώ αντίστοιχα ανοίγουν χωρίς πρόβλημα) τα παράθυρα και η οροφή από το κλειδί (στο cabrio) θέλει ένα δεκάωρο σχεδόν μπριζωμένο (δηλαδή να μείνει δύο μέρες μέσα). Τόοοσα πολλά υπομενού έχει τέλος πάντων?
Και καλά για την οροφή, αλλά για τα παράθυρα είναι πολύ ενοχλητικό, όταν σβήνω τη μηχανή και είναι κατεβασμένα τα παράθυρα (ειδικά όταν έχω βγάλει και το κλειδί),να πρέπει να ξαναβάλω μπρος προκειμένου να τα ξαναανεβάσω.
Η Ε46 τουλάχιστον είχε εξαρχής τις ρυθμίσεις αυτές μέσω του κλειδιού.Πάντως αν δεν τύχει κάτι άλλο γι' αυτό το λόγο δεν το βάζω ''μέσα''.
-
@MICZ: Σίγουρα θέλει προγραμματισμό αλλά οχι και ένα 10ωρο...δεν προγραμματίζουν την εκτόξευση του Columbia!! Σε μισή ώρα max το έχουν προγραμματίσει.
Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να τα κλείνεις με το κλειδί από την κλειδαρία (αντί για το Remote)...δεν είναι τόσο βολικό, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις μπροστά. Έτσι κάνω στο ΜΙΝΙ, το οποίο δεν έχει ατόματο κλείσιμο από το τηλεχειριστήριο (για λόγους ασφαλείας λένε), οπότε τα κλείνω με το κλειδί.
-
Μιχάλη...βάλτο 'μεσα'....για πούλημα
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
@MICZ: Σίγουρα θέλει προγραμματισμό αλλά οχι και ένα 10ωρο...δεν προγραμματίζουν την εκτόξευση του Columbia!! Σε μισή ώρα max το έχουν προγραμματίσει.Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να τα κλείνεις με το κλειδί από την κλειδαρία (αντί για το Remote)...δεν είναι τόσο βολικό, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ξαναβάλεις μπροστά. Έτσι κάνω στο ΜΙΝΙ, το οποίο δεν έχει ατόματο κλείσιμο από το τηλεχειριστήριο (για λόγους ασφαλείας λένε), οπότε τα κλείνω με το κλειδί.
Μην είσαι τόσο σίγουρος Φάνη γιατί τις άλλες ήμουν για καμμιά ώρα στην αντιπροσωπεία (για άλλο θέμα) και είπα μιας και θα είμαι τόση ώρα να γίνει ο προγραμματισμός... Αμ δε...
Έχεις δίκιο εννοούσα να σπρώξω το κλειδί μέσα πάλι (όχι να ξαναβάλω μπροστά), αλλά αφού υπάρχει η δυνατότητα γιατί να μην την χρησιμοποιήσω?
BMW FORUM