-
Παίζει να το βρούμε σε κανένα Speed & Style πιο φθηνά?
MICZ σου είπε πόσα άλογα βγάζει??
-
εγω ψηνομουν να δωσω το 320ι να παρω 330ι(με εχει τρελανει ο κινητηρας αυτος μου αρεσει πολυ...το εχω ακουσει δει νιωσει σε 330ι φιλου...) αλλα με την τιμη στη βενζινη ειδικα εδω Κερκυρα και συν το οτι το παιρνω 3 μερες την εβδομαδα μαλλον δεν την κανω....
κανα καλο προγραμματακι να το παω απο 150 σε 165 δεν θα με χαλουσε....
υπαρχει Νικο τιποτα?δεν το εχω ψαξει αλλα εγω εχω το παλιο κινητηρα... που εχει το υδραυλικο τιμονακι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω ψηνομουν να δωσω το 320ι να παρω 330ι(με εχει τρελανει ο κινητηρας αυτος μου αρεσει πολυ...το εχω ακουσει δει νιωσει σε 330ι φιλου...) αλλα με την τιμη στη βενζινη ειδικα εδω Κερκυρα και συν το οτι το παιρνω 3 μερες την εβδομαδα μαλλον δεν την κανω....κανα καλο προγραμματακι να το παω απο 150 σε 165 δεν θα με χαλουσε....
υπαρχει Νικο τιποτα?δεν το εχω ψαξει αλλα εγω εχω το παλιο κινητηρα... που εχει το υδραυλικο τιμονακι...
Μια χαρά είναι και το ηλεκτρικό ...βασικά ούτε καταλαβαίνεις πως είναι ηλεκτρικό. Έχουν κάνει πραγματικά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά!!! Το λένε μάλιστα και τα περιοδικά.
Θεωρητικά θα υπάρχει. Δε το έχω ψάξει γιατί και για το δικό μου μοτέρ μου το σφύριξε ένας φίλος.
Πάντως μη σε απασχολεί η κατανάλωση του 3λτ. Αν οδηγείς νορμάλ δεν κάνει τρελά νούμερα. Λογικά κυμαίνεται μεταξύ 12-13λτ/100κμ...που είναι ΟΚ για 3λτ μοτέρ.
Δε ρίχνεις ένα τηλεφωνηματάκι
-
Schnitzer (Hellas) = BMW Σπανός....οπότε όσοι έχετε πάρει από εκεί το αυτοκίνητο (ή προτίθεστε να το πάρετε από εκεί) για ρωτήστε μήπως παίζει καμμια εκπτωσούλα.
@pik.: Για το νέο 330i δεν ξέρω κατανάλωση, αλλά το Ε46 330xi που έχει ο πατέρας μου (αυτόματο) καίει ώς εξής:
-
Πόλη (με Αττική Οδό κάποιες φορές): 13.5 - 17λτ/100χλμ
-
Ταξίδι χαλαρό (μέχρι 150χαω ταχύτητα αλλά με ανοιγματάκια): 10 - 11.5λτ/100χλμ.
-
Ταξίδι πλακωμένο (ταχύτητες 150-220χαω και ανοίγματα): 11.5 - 14λτ/100χλμ.
Όλα είναι ενδείξης του υπολογιστή, αλλά είναι κατά 90% ακριβείς, γιατί έχουμε τσεκάρει τι λέει σε σχέση με το πόση βενζίνη βάλαμε στο βενζινάδικο.
-
-
Το 330 με το 335 ΙΜΗΟ εχει ασήμαντη διαφορα τιμής.
-
ξερει κανενας που ακριβως εκτελωνιζονται τα bmw στη μαγουλα-θριασιο ?
Εχω βρε ολες τις φιρμες εκτος απο bmw και mercedes.
Πρεπει λογικα να ειναι κοντα με τις κεντρικες αποθηκες. -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πρεπει λογικα να ειναι κοντα με τις κεντρικες αποθηκες.Εγώ ξέρω Ασπρόπυργο...αλλά δε ξέρω που ακριβώς. Εκεί είναι οι κεντρικές αποθήκες και εκεί γίνονται όλες οι αποκερώσεις, εκτελωνίσεις, μπαίνουν τα Ελληνικά manual κλπ.
Ψάξε λίγο στο site το Ελληνικό και εδώ: http://www.press.bmwgroup.com/pressclub/gr17.nsf
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Πρεπει λογικα να ειναι κοντα με τις κεντρικες αποθηκες.Μάλλον στο παρακάτω λινκ θα βρεις απάντηση σε αυτό που θες:
http://www.helleniclogistics.com/index. ... uage=greekΚαι το πελατολόγιο:
http://www.helleniclogistics.com/index. ... uage=greek -
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παίζει να το βρούμε σε κανένα Speed & Style πιο φθηνά?MICZ σου είπε πόσα άλογα βγάζει??
Nίκο νομίζω (θα ξέρω σύντομα, μια που γνωρίζω το παιδί που έχει την εταιρία) μέχρι πρότεινος τουλάχιστον η Speed & style δεν είχε κάτι.
Όσον αφορά τον Schnitzer, πραγματικά όπως σου τα είπαν είναι, παίρνεις 15 αλογάκια και η εργοστασιακή εγγύηση ισχύει κανονικότατα. Και δεν είναι από ότι μου είπε ούτε άλλο πρόγραμμα, ούτε παράλληλο εγκεφαλάκι. Ο ίδιος ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου στέλνεται Γερμανία (κάπου στο Άαχεν) και σε σχεδόν 5 μέρες εργάσιμες έρχεται. Δηλαδή το αφήνεις Δευτέρα και το παίρνεις Παρασκευή.
Μάλιστα είχα πάει και μια βόλτα χθες βράδυ από το Σπανό και παιδιά έχασα το φως μουΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ του BMWΔΑΚΙΑ!!!! Μια ματιά μόνο (αφήστε τα καινούργια)στα μεταχειρισμένα οχήματα που έχει στη μάντρα δίπλα από τα μαγαζιά του, να ρίξετε και μετά ΤΕΛΟΣ.
Δύο Μ5 Ε60, μία Μ3 Ε92 και μάλιστα **ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ** για μένα, το μπλέ (μωβίζει λίγο, δεν γνωρίζω πως το ονομάζουν), 3 335, 2 Μ3 Ε46 κλπ,κλπ, κλπ.
Είχε παρκαρισμένη (με ελληνικά νούμερα) και μια μαύρη 135 με ζάντες (και πρόγραμμα προφανώς) Schnitzer. Μέσα στο κατάστημα της Schnitzer που είναι δίπλα είχε μια Μ6 με όλα τα καλούδια του οίκου.
ΟΦΘΑΛΜΟΛΑΓΝΙΑ -
Montreal Blau.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Montreal Blau.Ναι koyk αυτό και το όλο πακέτο στοιχιώνει τα όνειρά μου
-
kouk, γιατί θα με σκίσουνε πάλι στο δούλεμα οι εγκάθετοι, Μιχάλη.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Montreal Blau.Interlagos Blau (metallic)
-
Το Interlagos δεν μωβίζει στον ήλιο...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol: kouk, γιατί θα με σκίσουνε πάλι στο δούλεμα οι εγκάθετοι, Μιχάλη.Ναι κούκε μου συγνώμη
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Interlagos δεν μωβίζει στον ήλιο...Η Μ3 βγάζει μόνο ένα μπλε. Το μπλε της BMW Sauber που στον ήλιο μοβίζει.
Have a look:
http://bp3.blogger.com/_wIU41K_kbIQ/RuJ ... ntruck.jpg
-
Κι εγώ με ποιό έχω βαμμένο το αμάξι μου?!
-
Nίκο επειδή ήταν βράδυ και επειδή με τις φωτό μπορεί και να ξεγελαστώ, νομίζω πως ήταν το ίδιο χρώμα με αυτό της Μ3 που είχε για τεστ drive στη πίστα των Σερρών, το περιοδικό Drive στο προηγούμενο τευχος του.
Είχε και αυτές τις 19άρες σε ανθρακί χρώμα
BMW FORUM