Με το nova εχω βαλει τις εφαρμογές στο κέντρο με αποτέλεσμα με το ενα χέρι να μπορώ να τις ανοίξω Αλλά είναι πολυ δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις με το ενα χέρι.
Απο την άλλη είναι απόλαυση το πίσω καπάκι στο μαύρο που μοιάζει σαν πετρα και το κινητό έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής.
Το ανοίγω με διπλό ταπ και το κλείνω επίσης ετσι.
Δεν χρησιμοποιώ τα πλήκτρα καθόλου
Απο σημα στην Ιταλία θα εχω θεμα μια Και δεν έχει την συχνότητα 800 στο 3g και η ΤΙΜ που εχω την δουλεύει
Μπαταρία άνετα εφτα ώρες οθόνη με απλή χρήση κ wifi
Αύριο που θα είμαι σε φιλικο σπίτι θα το δοκιμάσω αποκλειστικά με τον πάροχο
Ακουστικό καλο αλλά κατώτερο των Μ8/find7 κάμερα καλή την μέρα το βράδυ θέλει ρυθμίσεις
Απόκριση οθόνης κορυφαία
Οθόνη πλήρως ρυθμιζόμενη σε χρώμα
Wifi Και σημα καλά.
Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η ομαλότητα βρισκόμαστε ενα κλικ πάνω από νεξους 5 δεν καταλαβαίνει τίποτα
Επίσης πολυ σημαντικό δεν θερμαίνεται
Το κινητό θα σκεφτώ πολυ σοβαρά αν θα το δώσω Γιατί πολυ απλά δεν υπάρχει όμοιο.
Αν το δώσω θα πάρω μονο Find7 και θα κερδίσω σε κάμερα Αλλά θα χάσω σε μπαταρία,η θα πάρω το ίδιο αλλά με ξύλινη πλάτη
Είναι αναμφισβήτητα το κινητό της στιγμής.
Αν μου έρθει πρόσκληση για κινητό με δώρο την ξύλινη πλατη μπαμπου τότε θα δώσω το δικό μου και θα πάρω το αλλο με το ξυλο.
Αποφάσισα να μην αγοράσω το Ξιαομι τουλάχιστον τώρα, γιατί έχει πολυ υψηλό SAR.
Ελπίζω η έκδοση με τα ευρωπαϊκά δίκτυα LTE να έχει διαφορετικό γιατί η τωρινή wcdma έχει 1.3

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται τα πανάκια απο μικροΐνες που εχω για τον καθαρισμό