Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο είναι δυσκοίλιο στις αντικαταστάσεις κινητών τηλεφώνων;
Δε μιλάω για το DOA 7 ημερών που δίνει, θέλω να κάνω χρήση του Ν3043/2002 και να επιστρέψω τη συσκευή (ένα LG L7ii P710) που αγοράσαμε για τη σύντροφό μου στις 3 Ιουνίου και που εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στο ακουστικό και το μικρόφωνο (δεν την ακούω/-νε και δεν ακούει καλά το συνομιλητή της), ώστε είτε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω είτε να γίνει επιτόπου αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή.
Ημουν νιος και γέρασα να ακουω για αυτον τον νόμο-super ατου που ολα τα σφάζει, ολα τα μαχαιρώνει. Απο οσο εχω διαβασει σχετικα δεν σας καλύπτει ο νομος αυτός και ο πωλητης που ειναι απλώς εμπορος/διαμεσολαβητης εχει την δυνατότητα να απαλλαγεί απο οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το προιον.
Την ευθυνη πρεπει να την αναζητησετε στον κατασκευαστη. Βεβαια στα πλαίσια καλης πιστης, το ΠΛΑΙΣΙΟ αν θελει θα μπορουσε να σας εξυπηρετησει... δεν χάνεις τίποτα να εκθέσεις το πρόβλημα σου γραπτώς στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να περιμένεις απάντηση. Αν αρνηθουν μην χαλάσεις πολυ φαία ουσία. Και μονο το τρεξιμο και η τσαντιλα θα υπερβουν ευκολα το κοστος αυτης της συσκευης.
Το είδα στο fb και απαντώ εδω.
Κακώς ασχολείσαι με το πλαίσιο. Νομίζω δεν εχει καμία ευθύνη και δε πρόκειται να σου απαντήσει. Την lg πρεπει να κυνηγησεις και στο δικο τους support πρεπει να απευθυνθείς. Και βασικα έπρεπε να το είχες κανει απο καιρο.
Το να τους απειλεις οτι θα τους πας νομικά, χεστηκαν κανονικότατα. Πιο πολλα θα σου κοστίσει εσένα.
Χρόνια πολλα btw
Και το ΠΛΑΙΣΙΟ κυνηγώ και την LG. Τους αλήτες που θέλουν να αντιπροσωπεύουν το brand στην Ελλάδα και πίσω από την προστασία ενός call center εκφράζονται με εμπαιγμό και απαξίωση δε θα τους αφήσω έτσι.
Ο νόμος δεν είναι ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ, υπάρχει για κάποιο λόγο και καθιστά σαφές ότι ο πωλητής, ανεξάρτητα από το αν έχει ευθύνη ή όχι για την έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων του πράγματος, υποχρεούται να προβεί στις ενέργειες που ο νόμος ορίζει.
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;
Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.
το μικρόφωνο είναι μονο στο κυρίως σώμα η και τα παρεχόμενα ακουστικά έχουν μικρόφωνο?
sent from my cave with smoke signals
Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα δεν ειχα νετ 3 μερες
Επειδη εχω και εγω αρκετα ακουστικα οτι και να του εχω βαλει επανω εχει δουλεψει αψογα ειτε με μικροφωνο στα ακουστικα ειτε χωρις.Τα παρεχομενα εχουν τα οποια ακυρωνουν αυτο της συσκευης.Αν δεν εχουν δουλευει αυτο του δοντιου.Αν και εγω γενικα το χρησιμοποιω χωρις γιατι μου την σπανε τα καλωδια και στην τελικη εχεις ενα σχεδον πληρες μινι τηλεφωνακι στα χερια σου ενω το μεγαλο αναπαυετε στην τσεπη η στο τσαντακι.
Το απεκτησα και εγω σημερα το πρωι και ειναι φανταστικα
Τα χρησιμοποιησα για μουσικη συτο gym και ειχα και 2 κλησεις,
Που ειναι το μικροφωνο πανω στα ακουστικα? δεν το βλεπω
Και κατι ακομα αν το χρησιμοποιησω ανευ ακουστικων για κληση δεν θα ακουγεται ο συνομιλητης μου σαν ανοιχτη ακροαση? θα ακουνε και οι διπλα μου δλδ?
Τα παρεχόμενα ακουστικά της συσκευασίας δεν έχουν μικρόφωνο.
Όταν είναι συνδεδεμένα λειτουργεί το μικρόφωνο του κυρίως σώματος (κάτω από το λογότυπο της SONY).
Όταν δεν είναι συνδεδεμένα μπορείς είτε να χρησιμοποιείς τη συσκευή σαν μίνι-τηλέφωνο (το ακουστικό είναι πάνω από το πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσεων) είτε σαν ανοιχτή ακρόαση (έχει μεγαφωνάκι στο πίσω μέρος). Η εναλλαγή γίνεται πατώντας κατά τη διάρκεια της κλήσης το πλήκτρο BACK.
Δοκίμασα σήμερα ένα handsfree της Samsung και όντως το μικρόφωνο της συσκευής «ακυρώνεται» αφού τα handsfree έχουν ενσωματωμένο δικό τους. Καλή φάση, νόμιζα ότι δε γινόταν.
Με ενοχλεί το γεγονός ότι καθυστερεί πολύ στο να δείξει τα νέα συμβάντα και δεν μπορείς να πας γρήγορα από το ένα στο άλλο, πιο αργό κι από slow motion replay ρε πστ μου...
Other than that, είναι εξαιρετικό, χαίρομαι που αντάλλαξα το SBH50 γι' αυτό.