-
Παιδες για GLA του 2016 μιλησα, οχι Α....και υπερεξοπλισμενη...(προσπαθησα να την ανεβασω φωτο αλλα δεν βρισκω πως). Επιδοσεις μου ειναι αδιαφορες, οικονομια θελω, αλλωστε την 180d εχω
-
Ρε παίδες,
Γνωρίζετε εάν **σχεδιαστικά **η 330i διαφέρει από την 330e την υβριδικιά;
Μιλάω καθαρά για το κομμάτι της διαμόρφωσης του πλαισίου.
-
Καλησπέρα παιδιά
Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με καλό/εγγυημένο συνεργείο στα νότια προάστια που να αναλάβει αρκετά μεγάλη ζημιά σε καινούργιο Άσσο εκτός αντιπροσωπείας φυσικά (η οποία μου ζητάει 10 χιλιάρικα).
Λόγω του ότι είναι αρκετά καινούργιο το αυτοκίνητο είμαι λίγο σκεπτικός για το αν θα πρέπει να το επισκευάσω εκτός αντιπροσωπείας και όντας καινούργιος στη BMW, δε γνωρίζω αξιόπιστα συνεργεία.
Ευχαριστώ.
-
Ρε παίδες,
Η υβριδική έχει μικρότερο πορτ-μπαγκάζ, λόγω των μπαταριών. Πέραν από κάποιο κόψιμο-δέσιμο για να μπούνε οι μπαταρίες, και διαφορετικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις λόγω βάρους, δεν πρέπει να έχουν κάποια άλλη διαφορά.
-
Άλλαξε κανείς τροχαλία στροφάλου σε Bmw X2??
-
Εφόσον μιλάς για εξάρτημα κινητήρα, δεν έχει σημασία το μοντέλο αλλά ο κινητήρας. Μπορεί να μην άλλαξε σε Χ2 π.χ. αλλά σε Χ1 ή σε Άσσο. Ο ξαδερφός μου π.χ. άλλαξε ολόκληρο μοτέρ σε Χ1 1.5 βενζίνη (leasing οπότε δεν ασχολήθηκε), συνέχισαν τα προβλήματα και αφού από τον 1 χρόνο που το είχε έμεινε συνολικά 2.5 μήνες συνεργείο και του είχε μείνει 4 φορές, βαρέθηκε και στο τέλος το έδωσε πίσω και πήρε ένα XC40.
-
Τροχαλία στροφάλου σε bmw X2 16d!! Είναι πρόβλημα σοβαρό η όχι γνωρίζει κάποιος ;; Το αμάξι είναι καινούργιο πως δικαιολογείται ;;
-
Τροχαλία στροφάλου σε bmw X2 16d!! Είναι πρόβλημα σοβαρό η όχι γνωρίζει κάποιος ;; Το αμάξι είναι καινούργιο πως δικαιολογείται ;;
Δεν ξέρω εαν είναι σοβαρό, αλλά αστοχίες συμβαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα, για αυτό υπάρχει και η εγγύηση.
-
Υπάρχει ανάκληση σχετικά.
-
Das@182028g wrote:
Εφόσον μιλάς για εξάρτημα κινητήρα, δεν έχει σημασία το μοντέλο αλλά ο κινητήρας. Μπορεί να μην άλλαξε σε Χ2 π.χ. αλλά σε Χ1 ή σε Άσσο. Ο ξαδερφός μου π.χ. άλλαξε ολόκληρο μοτέρ σε Χ1 1.5 βενζίνη (leasing οπότε δεν ασχολήθηκε), συνέχισαν τα προβλήματα και αφού από τον 1 χρόνο που το είχε έμεινε συνολικά 2.5 μήνες συνεργείο και του είχε μείνει 4 φορές, βαρέθηκε και στο τέλος το έδωσε πίσω και πήρε ένα XC40.
Φανη γιατί το άλλαξε το μοτέρ ;
-
Έχει ανάκληση μου είπαν μένω Αθήνα σε ποιον αντιπρόσωπο προτείνεται ρε παιδία γιατί πελάγωσα λίγο κ φοβάμαι μην μου κάνει κανείς καμία ζημιά !!
-
Έχει ανάκληση μου είπαν μένω Αθήνα σε ποιον αντιπρόσωπο προτείνεται ρε παιδία γιατί πελάγωσα λίγο κ φοβάμαι μην μου κάνει κανείς καμία ζημιά !!
BMW Σφιακανακης στο Περιστερι οκ λογικα θα ειναι. Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα δυσκολο να αλλαξουν μια τροχαλια.
-
Φανη γιατί το άλλαξε το μοτέρ ;
Γιατί διέλυσε! Μην το ψάχνεις, πέτυχε προφανώς ελαττωματικό αυτοκίνητο....συνέχεια τον άφηνε. Η διάγνωση ήταν Vanos, μπεκ, πολλαπλασιαστές και κατέστρεψε και κάτι στους κυλίνδρους (δεν θυμάται, δεν ασχολήθηκε leasing γαρ) και απλά πήγαινε συνέχεια Σπανό και στο τέλος ήρθε εντολή αλλαγής κινητήρα. Και μετά ξανά προβλήματα μέχρι που κάποια μέρα με κουστούμι καλοκαιριάτικα το έσπρωχνε έξω από το Χίλτον, τα πήρε κρανίο και το έδωσε πίσω.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.. θα το πάω την άλλη βδομαδα
-
Mich wrote:
Ρε παίδες,
Η υβριδική έχει μικρότερο πορτ-μπαγκάζ, λόγω των μπαταριών. Πέραν από κάποιο κόψιμο-δέσιμο για να μπούνε οι μπαταρίες, και διαφορετικές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις λόγω βάρους, δεν πρέπει να έχουν κάποια άλλη διαφορά.
Ευχαριστώ Zeus!
Παρήγγειλα την υβριδική. Έρχεται μέσα Νοεμβρίου.
-
Δεν ξέρω εαν είναι σοβαρό, αλλά αστοχίες συμβαίνουν σε όλα τα αυτοκίνητα, για αυτό υπάρχει και η εγγύηση.
Απλώς στις BMW την τελευταία δεκαετία συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ότι στους άλλους...
-
Απλώς στις BMW την τελευταία δεκαετία συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ότι στους άλλους...
Θα έλεγα αρκετά παραπάνω από 10ετια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...αχαχα!
-
Θα έλεγα αρκετά παραπάνω από 10ετια, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...αχαχα!
Ε ναι, είπα κι εγώ να το πω πιο κομψά...
-
VAGKIRK wrote:
Βρε παιδιά υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στην Α του 2016 και το Χ2; Κατά την άποψη μου είναι το πιο όμορφο crossover αυτή την στιγμή ειδικά τουμπανιασμένο στην έκδοση M pack. Και οδηγικά δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από την Α , έχει σίγουρα καλύτερους χώρους , θα είναι το ίδιο επιτάφιος σε επιδόσεις ίσως, αλλά για λίγα χρήματα σε διάφορα είναι πολύ σημαντική αναβάθμιση κατά την άποψη μου.
Συμφωνώ σε όλα με εξαίρεση το ότι θα είναι καλύτερα στημένο στον δρόμο από την Α! Μόνη παραφωνία ο 16d σε αυτό το αμάξι που είναι φτιαγμένο για ... 190 άλογα και πάνω. Αλλά πλέον υπάρχει λύση δοκιμασμένη και για αυτό
Καλησπερα,
Ποια ειναι η δοκιμασμένη λύση ?
-
Υπαρχουν τόσοι βελτιωτές με αξιόπιστα αποτελέσματα!
BMW FORUM