-
Χρήστο αναμένουμε νέα...εικάζω πολλαπλασιαστές ή (ελπίζω όχι) valvetronic.
Ελπίζω να είναι κάτι απλό και οικονομικό. Στον Σπανό Αμφιθέας? Εάν ναι, με ποιόν τεχνικό σύμβουλο μιλάς?
-
Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Τρόμπα υψηλής -όπως το φοβόμουν- αλλά ΚΑΙ αισθητήρας Nox (ΞΑΝΑ). Τους το άφησα για να κάνουν κάποια τηλέφωνα στα κεντρικά της BMW και ψάχνω για υπογλώσσια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης.Τρόμπα υψηλής -όπως το φοβόμουν- αλλά ΚΑΙ αισθητήρας Nox (ΞΑΝΑ). Τους το άφησα για να κάνουν κάποια τηλέφωνα στα κεντρικά της BMW και ψάχνω για υπογλώσσια.
Αντλία πότε είχες αλλάξει? Υπάρχει περίπτωση να το καλύψουν με εγγύηση, έστω goodwill?
Καλό κουράγιο Χρήστο...
-
Μόλις με πήραν τηλέφωνο. Θα τα καλύψουν και τα δυο και απλά θα πληρώσω €98 συμμετοχή στην εργασία. Επίσης θα έχω δυο χρόνια εγγύηση και για τα δυο ανταλλακτικά.
Έφυγε ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου!
-
Σούπερ!! Πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση από την BMW Hellas και τον Σπανό.
Πότε είχες αλλάξει αντλία την προηγούμενη φορά?
-
Το 2010, το βρήκαν από το computer.
Ο Nox ήταν πιο πρόσφατος, αλλά είχε λήξει και η δίκη του εγγύηση.
Δεν μπορώ να εκφράσω αρκετά την ευγνομωσυνη μου στα παιδιά στο Σπανο, και στην BMW Hellas, που με ξελάσπωσαν!
-
Πάρα πολύ καλά τότε, που το κάλυψαν 8 (σχεδόν) χρόνια μετά. Γιατί το συνολικό κόστος θα πρέπει να έφτανε κανα 2χιλιαρο???
-
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ακριβώς.Πως και βγηκαν τοσο γεναιοδωροι? Συνηθως απλα κανουν μια εκπτωση και το 1500αρι ειναι στανταρακι...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πως και βγηκαν τοσο γεναιοδωροι? Συνηθως απλα κανουν μια εκπτωση και το 1500αρι ειναι στανταρακι...
Είναι ομορφόπαιδο ο Χρήστος!
ΥΓ: Εικάζω λόγο παλαιότητας και προηγούμενης αλλαγής. Επίσης ο Σπανός έχει άλλη σχέση με την BMW Hellas συγκριτικά με τους υπόλοιπους εμπόρους / επισκευαστές.
-
-
Χρήστο, μήπως τους είπες και για την σκοποβολή που έκανες και πόσες σφαίρες έριξες....!?!?
-
!!!
Όχι, αλλά θα ήταν ένα πολύ “πειστικό” επιχείρημα!
-
αυτο ειναι πρεμιο... οχι τα μπλιμπλικονια...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αυτο ειναι πρεμιο... οχι τα μπλιμπλικονια...Yeahhhh gatoz rules!
Πόσο μα πόσο δίκιο!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καλή φάση Χρήστο! Φθηνά τη γλύτωσες.
Μάλλον επειδή είναι συχνό πρόβλημα. Μήπως έχει βγει κανενα silent recall?
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Δεν γνωρίζω Νίκο. Αν το θυμηθώ, θα τους ρωτήσω αύριο.
-
Λοιπόν λάθος κατάλαβα. Δεν ήταν €98.
Ήταν €90.40 και μου το έπλυναν κιόλας!
-
Σιδεροκέφαλος πλέον!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
BMW FORUM