-
Αν την πήγαινα για βόλτα στη γειτονιά μου μετά θα σου έστελνα μήνυμα από τη φυλάκα ή το Δρομοκαϊτειο.
Τα μεταξωτά αυτοκίνητα θέλουν και μεταξωτούς δρόμους. -
Για τεστ ντραιβ θα το παρει. Ουτε βενζινη δεν πληρωνεις.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Την ειδα απο κοντά τη νέα 5αρα σήμερα στο Σφάκ που πέρασα για μια καλημέρα! Υπέροχη!!!
Αν είχα λίγο περισσότερο χρόνο θα την είχα κανει και το test του γύρου του ΟΑΚΑ, όπως μου πρότειναν τα παιδιά εκεί, αλλά είχα ήδη αργήσει για το γραφείο!
Τώρα βέβαια που έγινα πελάτης και είμαι και πολύ κοντά με βλέπω να δοκιμάζω τα πάντα!Μου είπαν κ μένα να τεσταρω κ ψηνομαι...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Την ειδα απο κοντά τη νέα 5αρα σήμερα στο Σφάκ που πέρασα για μια καλημέρα! Υπέροχη!!!
Αν είχα λίγο περισσότερο χρόνο θα την είχα κανει και το test του γύρου του ΟΑΚΑ, όπως μου πρότειναν τα παιδιά εκεί, αλλά είχα ήδη αργήσει για το γραφείο!
Τώρα βέβαια που έγινα πελάτης και είμαι και πολύ κοντά με βλέπω να δοκιμάζω τα πάντα!Μου είπαν κ μένα να τεσταρω κ ψηνομαι...
Με το καλημέρα να κανω τεστ μου είπαν..... με ψήνεις και εσύ!
Αν και η έκδοση που είχε για τεστ ήταν τούμπανη με σηματάκι Μ και 20αρες ζάντες με προφίλ διαμέτρου 'προφυλακτικού υψηλής απόλαυσης' -
Με το καλημέρα να κανω τεστ μου είπαν..... με ψήνεις και εσύ!
Αν και η έκδοση που είχε για τεστ ήταν τούμπανη με σηματάκι Μ και 20αρες ζάντες με προφίλ διαμέτρου 'προφυλακτικού υψηλής απόλαυσης'Όσα περισσότερα αμάξια οδηγεί κάποιος τόσο 'ανοίγει' το μυαλό του, συγκρίνει με το δικό του αμάξι, φτάνει σε διαπιστώσεις, καταλαβαίνει τι οδηγεί κτλ. Κάθε νέα οδηγική εμπειρία...ευπρόσδεκτη!
-
Καλά και τα SUV αλλά άλλη αίσθηση ένα τέτοιο αυτοκίνητο !Σωπα, μη το ξαναπεις..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλά και τα SUV αλλά άλλη αίσθηση ένα τέτοιο αυτοκίνητο !
Σωπα, μη το ξαναπεις..
Που τα απομονώνεις αυτά βρε τέρας ;
Προφανως, αν παπουδέψεις, έρχεσαι σιγά σιγά πιο κοντά εκεί που στο τέλος καταλήγεις! -
-
Εγώ νόμιζα ότι το 'άλλη αίσθηση' πήγαινε στην οδική συμπεριφορά που να φανταστώ ότι εννοούσες για παππούδες [emoji3] [emoji3]
-
Τα φωτα σας λιγο πανω στην 520 e39. Θυμαμαι ο Onyx εχει μια αλλα δε γραφει πια.
Θελω κυριως πληροφοριες απο πρωην-νυν κατοχους πανω σε στανταρ/μη στανταρ πραγματα που ζηταει εκτακτα. Αν πασχει καπου δηλαδη και ποιες οι κυριες διαφορες μηχανολογικα και απο αξιοπιστια μεταξυ των fl και προ fl. Δε μ ενδιαφερουν πληροφοριες για το αυτοματο κιβωτιο (μονο manual) - καταναλωση - επιδοσεις αλλα τι να προσεχθει σε μια αγορα/ελεγχο. -
Αυτήν πήρε νομίζω ο μπατζανακης μου πριν μερικούς μήνες. Μοντελο 2001; Θεωρείται πολύ αξιόπιστο αμάξι. Όλοι οι μηχανικοί - ειδικοί σε bmw μας είπαν τα καλύτερα. Το μόνο που χρειάστηκε να διορθώσει ήταν ένα πρόβλημα στο air condition. Κατά τα άλλα... πένα
-
Αν μπορεσεις να μαθεις το ιστορικου του αυτοκινητου και ποσα χιλιομετρα εχει
-
Το αμάξι ήταν 3ο-4ο πάντα αμάξι για τον πρώην κάτοχο ο οποίος είναι μηχανικός αυτοκινήτων με τρέλα για τη συντήρησή του. Δεν το χρησιμοποίησε ποτέ για καθημερινές μετακινήσεις κ έτσι το αμάξι είχε μόνο 50.000 χλμ. Τα τελευταία 4-5 χρόνια ήταν κ ακινητοποιημένο λόγω φορολογίας. Πριν παραδοθεί, ο πρώην κάτοχος ανέλαβε το service για όλα τα απαραίτητα. Ο μπατζανακης ανέλαβε τη βλάβη στο air condition και άλλαξε στη συνέχεια κ ζαντολαστιχα για 'μοστρα'. Το αμάξι το πήρε 5k περιλαμβανομένων των εξόδων μεταβίβασης.
Θα ρωτήσω αν του είπε για μικροβλάβες που ενδεχομένως είχε βγάλει στο παρελθόν. Πάντως δεν θυμάμαι να ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Σημείωση: το αμάξι είναι και υπερκυβισμενο στα 2800cc από το πρώτο χιλιόμετρο του.
-
Δεν του είπαν για κάτι άλλο....
Αυτή την πληροφόρηση έχω για το αμάξι...δεν ξέρω πόσο χρήσιμη είναι...
-
Αν και μη τυπικο δειγμα ειναι καλες πληροφοριες! Οποιος αλλος ξερει καλα το 520 e39 συνεισφερει στη κουβεντα!
-
http://auto.in.gr/news/world/article/?aid=15
'Εδώ και πολλές δεκαετίες, το “iF Design Award” θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα βραβεία σχεδίασης στον κόσμο και επισφράγιση σχεδιαστικής τελειότητας. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση και το σχήμα ενός προϊόντος, τα κριτήρια του διάσημου βραβείου που απονέμεται κάθε χρόνο από το 1953, περιλαμβάνουν επίσης το επίπεδο καινοτομίας, εργονομίας, λειτουργικότητας και περιβαλλοντικής συμβατότητας.Φέτος, η επιτροπή τίμησε το στιλάτο παπούτσι Puma X-CAT, τη σειρά εργονομικών πινέλων μακιγιάζ Revlon Pro Brushes, και τον ερπυστριοφόρο εκσκαφέα 1050K Crawler, προϊόν συνεργασίας με την John Deere. Επιπλέον, το αγωνιστικό αμαξίδιο BMW Racing Wheelchair, που σχεδιάστηκε για χρήση στους Παραολυμπιακούς αγώνες, και το concept BMW Vision Ride Helmet, ένα πρωτότυπο κράνος μοτοσικλέτας με Head-Up Display, απέσπασαν το καθένα από ένα iF Award.
Η τελετή απονομής έγινε σε εορταστικό κλίμα στο γκαλά iF Design Awards Night 2017, που φιλοξενήθηκε για έκτη φορά στο BMW Welt στο Μόναχο.
Η κριτική επιτροπή – μία διεθνής ομάδα από 58 ειδικούς σχεδίασης - απένειμε το “iF Gold Award 2017”, την υψηλότερη διάκριση του “International Forum Design”, στη BMW Σειρά 5 Sedan για την καινοτόμο φιλοσοφία και δυναμική, καλαίσθητη σχεδίασή της στην κατηγορία “Automobiles / Product”.
Η απόφαση αυτή στηρίχθηκε από την επιτροπή κυρίως για τη σχεδιαστική ακρίβεια και σαφήνεια, την αναγνωρισιμότητα της μάρκας εσωτερικά και εξωτερικά και την ισορροπία μεταξύ συναισθηματικής και οπτικής απήχησης. Τέσσερα οχήματα του BMW Group απέσπασαν από ένα βραβείο “iF Award 2017” στην κατηγορία “Mobility / Professional Concept. '
-
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ενδιαφέρον:
https://www.youtube.com/watch?v=J68kM1vTpuE
https://www.youtube.com/watch?v=tmPbAsEXfbc
https://www.youtube.com/watch?v=i9HvFJDmsBk
https://www.youtube.com/watch?v=8B5MDI-tGFY
Youtube VideoΠολύ ενδιαφέροντα βιντεάκια, όντως!
Μου έκανε εντύπωση η 2 active tourer που τα πάει το ίδιο καλά με την 3άρα και η καινούργια 5άρα που τα πάει ακόμη καλύτερα. Έψαξα και άλλα αυτοκίνητα όπως η Τζούλια που είναι εξαιρετική! -
το ίδιο έκανα και εγώ
H 5άρα και η giullia έχουν ουσιαστικά παρόμοια συμπεριφορά! -
http://www.newsauto.gr/video-benoume-st ... 230-aloga/
Video: Μπαίνουμε στην πίστα των Μεγάρων με 1.230 άλογα
Η άρτι αφιχθείσα BMW M2 «κοντράρει» στην πίστα των Μεγάρων με το Audi TT και την θηριώδη Bentley Continental Supersports, σε μια διαφορετική δοκιμή από τις συνηθισμένες.
Η Μ2 είναι το νέο μέλος της οικογένειας Μ, το πιο μικρό. Ο βενζινοκινητήρας της νέας BMW M2 είναι εν σειρά εξακύλινδρος τρίλιτρος με υπερσυμπιεστή TwinScroll, High Precision Injection, μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων (Double-VANOS) και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων Valvetronic. Αποδίδει 370 PS στις 6.500 rpm, αλλά ανεβάζει μέχρι τις 8.000 rpm ευχάριστα. Η ροπή είναι διαθέσιμη όλη σχεδόν από το ρελαντί και φτάνει τα 51 kgm στο overboost.
Το σύνολο αυτό συνδυάζεται είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με 7τάχυτο M Double Clutch που αλλάζει χωρίς διακοπή στην παροχή ισχύος. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μεταβάλλει το ποσοστό εμπλοκής συνεχώς από 0% έως 100% αξιοποιώντας πολλούς αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένων αυτών του συστήματος DSC.
Στο παρακάτω βίντεο, τοποθετούμε τη νέα άφιξη της BMW κόντρα στο τετρακίνητο Audi TT και την θηριώδη Bentley Continental Supersports με τον 6λιτρο W12 των 630 ίππων. Απολαύστε τα μοντέλα στην πίστα των Μεγάρων.
BMW FORUM