-
πφφφ
εγω με την 320 το αντίθετο. -
Φυσικα και ειναι πολλα τα 150κ χλμ. Δεν ειναι φτιαγμενες σε αλλο πλανητη οι BMW...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Φυσικά και είναι πολλά;
Οκ... -
Για diesel που έχει διανύσει τα περισσότερα χλμ στις εθνικές και έχει κάνει όλα τα προβλεπόμενα service στην ώρα του δεν νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερος φόβος πέραν του ψυχολογικού. Δεν μιλάω μόνο για bmw αλλά γενικότερα. Υπάρχουν πολλά taxi που αγοράζονται με 150.000+ χλμ από Γερμανία και βγάζουν άνετα 600 και 700 χιλιάδες χλμ.
-
Το θέμα δεν είναι μόνο ποσα χλμ έχει ακόμα το μοτέρ, αλλά η όλη ταλαιπωρία που έχει δεχθεί ένα αυτοκίνητο 150.000 χλμ.
-
Τι ταλαιπωρρία έχει υποστεί ρε συ Άλεξ;
Την BB την είχα πάρει με 140Κ και ρώτα Νίκο και Μάνο, αν φαίνονταν αυτά τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο.
-
Δεν έχω δει αυτοκίνητο που στα 150.000 χλμ ήταν ίδιο όπως ήταν καινούριο. Και το σασί έχει υποστεί φθορά και οι αναρτήσεις και τα πάντα.
-
Ανάλογα το αυτοκίνητο μαν...
-
Ότι μπορείς να φαντάστεις.
-
Σε εχασα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν έχω δει αυτοκίνητο που στα 150.000 χλμ ήταν ίδιο όπως ήταν καινούριο. Και το σασί έχει υποστεί φθορά και οι αναρτήσεις και τα πάντα....ελα οποτε θες να δεις το δικο μου, -που δεν ειναι και Bmw-... Σαφως και υπαρχει φθορα σε σασι και σε αναρτησεις και σε ολα. Το θεμα ειναι να μην βρισκεται αυτη η φθορα σε επιπεδο που να ειναι αντιληπτη απο τον οποιοδηποτε ανησυχο οδηγο, να μην υπαρχει διαφοροποιηση στην αισθηση που αποκομιζεις απο τα χειριστηρια του, αλλα και στην γενικοτερη οδικη του συμπεριφορα...
-
μάλιστα μάλιστα
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μάλιστα μάλισταΤΩΡΑ μαλιστα
-
150K km πάντως δε τα λες και λίγα...
-
Γιατί το λες αυτό; Some say πως τότε αρχίζουν και στρώνουν αυτά τα μοτέρ...
-
Ο χρήστης Manospianist έγραψε:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΑ 320D??
Καλά, δεν μιλάμε για κάτι τόσο εκλεκτό και σπάνιο, αυτό μπαίνει και στο Ring και σπέρνει, αλλά αυτά είναι σπάνια, κι αν βρεις κάποιο, πρέπει να το αρπάξεις γιατί σε 2 ώρες μέσα, κάποιος άλλος τυχερός θα το πάρει...
Ειδικά αν έχει και το Performance Kit, θα το ψάχνεις με το κιάλι!
Εντελώς ενδεικτικά: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/Πριν από 1,5 χρόνο απέκτησα μια μεταχειρισμένη 320δ με τα 197hp. Εξαιρετικό αυτοκίνητο, από πρώην dealer της Καλαμάτας (έκανα 8 ώρες ταξίδι από θεσνικη). Έχω διανύσει ήδη 55.000 χλμ. Εκπληκτική δύναμη, ροπή και οικονομία. Της άλλαξα αναρτήσεις-αμορτισέρ-ζάντες γιατί οι 18αρες με τα billstein πρόσφεραν λιγότερα απ'οσο ταλαιπωρούσαν το αμάξι στις κακοτεχνίες. Το πήρα στις 15χιλ € με 147.000 χλμ και τέλη 2013 πληρωμένα. Τα κοντά 20χιλ € είναι πολλά για τους καιρούς που ζούμε, αλλά το αυτοκίνητο τα αξίζει. Προερχόμουν από 118 143hp.
Εξωφρενική τιμή για το μοντέλο και τα χιλιόμετρα. Τέσπα, καλοτάξιδο.
Στα ίδια λεφτά τα προσφερόμενα αυτοκίνητα 320δ υπολείπονταν σε πολλά και είχαν απλήρωτα τέλη. Τα περισσότερα ακόμα στο car.gr βρίσκονται. Είχα όριο τις 13.000 € αλλά μετα από πολύ ψάξιμο, κανένας δεν έπεφτε στην τιμή που πρόσφερα. Σε απάντηση για τον εξοπλισμό, πέρα από τα κλαςςικα, έχει dvd professional, 8 αερόσακους, πακέτο φωτισμού, cruise, αιςθ.βροχης, ατρακαριςτο. Μηχανικά δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο το πίσω αριστερα παράθυρο ´σκαλωνεί´ όταν ανεβαίνει.
Σε ρωτησα επειδη την ιδια περιοδο, στον ιδιο εμπορο πουλησα το δικο μου e90 320d. Ηταν χρωμα sparking grafit, με professional, οροφη, δερμα κλπ. Δεν ειχε ομως αισθητηρες βροχης, οποτε δεν ειναι το ιδιο.
-
Για diesel μοτέρ φυσικά και τα χιλιόμετρα αυτά είναι αστεία. Σκεφτείτε πόσα μεταχειρισμένα πωλούνται με γυρισμένα κοντέρ (και πολλααααα χιλιόμετρα) και ο περισσότερος κόσμος δεν το παίρνει πρέφα. Το mondeo MY2002 του πατέρα έχει γράψει 230.000 χλμ και έχει φάει άπειρο σκίσιμο από εμένα σε κάθε είδους διαδρομή αλλά μέσα-έξω είναι σαν καινούριο, δεν τρίζει, το μοτέρ πετάει και στην οδήγηση πέραν κάποιον φυσιολογικών τζόγων που έχει το τιμόνι είναι άψογο. Χαλαρά το πουλάει κάποιος αν το γυρίσει στα 130.000 χλμ. Προφανώς όσο πιο πολλά τα χλμ τόσο πιο πολλές οι φθορές αλλά κάθε αμάξι οδηγείται διαφορετικά. Θα αγόραζα ένα αυτοκίνητο (και ειδικά diesel) με αρκετά χιλιόμετρα αρκεί να είναι η τιμή του ανάλογη και να μην έχει φάει χοντρή στούκα.
-
Ξέρω πολλά ντιζελομοτέρ που στα 150-200 χιλ χλμ το είπε το ποίημα το τούρμπο ή η αντλία υψηλής. Επίσης, δεν έχω δει ποτέ αυτοκίνητο με αυτά τα χλμ να έχει το 'δεσιμο' που είχε όταν ήταν καινούριο. Μόνος σου μίλησες για τζόγους. Πως να το κάνουμε τώρα; Με το ζόρι να βγει ίδιο με το καινούριο;
-
Αυτοκίνητο από αυτοκίνητο παρουσιάζουν μεγάλες διακυμάνσεις...
Τα σύγχρονα ντίζελ δεν είναι πλέον τόσο αξιόπιστα όσο ήταν οι χαμηλής απόδοσης προγονοί τους... Ο λόγος?
προφανώς είναι τρομερά πολυπλοκότερα -
Οι σύγχρονοι diesel είναι τόσο πολύπλοκοι πλέον ,με τόσα υποσυστήματα και ηλεκτρονικά που δε βλέπω που ακριβώς οφείλεται η τεράστια διαφορά τους στο θέμα της μακροζωίας σε σχέση με αντίστοιχους βενζινοκινητήρες.
Η πλειοψηφία των βλαβών που παρουσιάζονται σε ένα αυτοκίνητο δεν έχουν καμία σχέση με τα δομικά στοιχεία των κινητήρων αλλά κυρίως με περιφερειακά τους τμήματα.
Και φυσικά ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο ο κινητήρας του.
BMW FORUM