-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για διακόπτης ή καλώδιο/ένωση που δεν κάνει καλή επαφή ακούγεται.θα παω να το δω...ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.
Το αμαξι το χρειαζομαι,δεν μπορω να οδηγω το Golf...
Ουτε το Α1 της αδερφης μου -
Η Χ1 είναι γενικά φτηνότερη από την 3 για αντίστοιχο κινητήρα κλπ. Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό της εταιρείας, η Χ1 αντιστοιχεί στην σειρά 1 και η Χ3 με την 3 κλπ. Εμένα όμως μου φαίνεται περίεργο, η Χ1 μου μοιάζει αρκετά κοντά σε 3 από πλευράς μεγέθους και χώρων. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος (δεν την έχω καρατσεκάρει) οπότε πάσο.
Εσείς τι λέτε; Είναι αντίστοιχη με 3 αλλά για λόγους μάρκετινγκ οφείλει να είναι φτηνότερη ή όντως υπάρχουν διαφορές κατασκευαστικές (ποιότητα υλικών, πολυπλοκότητα, καλύτερο εργοστάσιο ή άλλα) που τελικά δικαιολογούν τη διαφορά;
Που θέλω να καταλήξω, αν ήμουν σε δίλημμα και τελικά πήγαινα για την Χ1 θα αισθανόμουνα ότι είμαι σε φτηνιάρικη BMW ή όχι; -
Ναι και επίσης σε άσχημη BMW
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οταν ξεκιναω το αμαξι εδω και 4 μερες μου βγαζει προβλημα στην ηλιοροφη...
και τελικα ανακαλυπτω οτι δεν εχει συνεχη λειτουργια το κουμπακι αλλα κατα διαστηματα,και μαλιστα θελει πολυ ωρα.
Δηλαδη αν το πατησεις δεν την ανοιγει τερμα αλλα σταματαει λιγο και μετα πρεπει να το ξαναπατησεις και παλι τα ιδια.
Πριν παω να το δω μεθαυριο,εχει κανεις καμμια ιδεα;δεν μου εχει ξανασυμβει...
Κράτα πατημένο το κουμπί της ηλιοροφής μόλις αυτή κλείσει για λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω, ώστε να κάνει reset και μετά θα είσαι άρχοντας.
-
Ακούγεται σαν το anti pinch, σωστός ο Θωμάς.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Μήπως ξέρει καποιος φίλος εαν στο σύστημα πληροφοριών ( οδηγίες πλοήγησης, επαφές τηλεφώνου, mp3 tags κλπ) της σειράς Χ, μπορει να προστεθεί με κάποιο τροπο επίσημο ή ανεπίσημο η ελληνική γλώσσα ;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η Χ1 είναι γενικά φτηνότερη από την 3 για αντίστοιχο κινητήρα κλπ. Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό της εταιρείας, η Χ1 αντιστοιχεί στην σειρά 1 και η Χ3 με την 3 κλπ. Εμένα όμως μου φαίνεται περίεργο, η Χ1 μου μοιάζει αρκετά κοντά σε 3 από πλευράς μεγέθους και χώρων. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος (δεν την έχω καρατσεκάρει) οπότε πάσο.
Εσείς τι λέτε; Είναι αντίστοιχη με 3 αλλά για λόγους μάρκετινγκ οφείλει να είναι φτηνότερη ή όντως υπάρχουν διαφορές κατασκευαστικές (ποιότητα υλικών, πολυπλοκότητα, καλύτερο εργοστάσιο ή άλλα) που τελικά δικαιολογούν τη διαφορά;
Που θέλω να καταλήξω, αν ήμουν σε δίλημμα και τελικά πήγαινα για την Χ1 θα αισθανόμουνα ότι είμαι σε φτηνιάρικη BMW ή όχι;δεν έχω νούμερα διαστάσεων, πίσω η αίσθηση μου είναι ότι ήταν μεγαλύτερη από τη 3αρα, καθόμουν σαφώς πιο ευχάριστα.
το νέο του μοντελου συν το γεγονός ότι ο mainstream οδηγός μπιμμερ αν είχε λεφτά θα αγόραζε κάθε χρόνο κάθε φεισλιφτ της 3αρας που βγαίνει οδηγούν στη χαμηλή τιμή της Χ1 και νομίζω ότι έχει αρχίσει και να παλιώνει πλέον
στην ελλάδα σε κάποια στιγμή σκότωσαν τις τιμές του Χ1 και τότε ήταν που άρχισε να φαίνεται στο δρόμο
λογικά θα κάνεις ενδελεχή έρευνα, γιατι δε πας σε 5αρα? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η Χ1 είναι γενικά φτηνότερη από την 3 για αντίστοιχο κινητήρα κλπ. Αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό της εταιρείας, η Χ1 αντιστοιχεί στην σειρά 1 και η Χ3 με την 3 κλπ. Εμένα όμως μου φαίνεται περίεργο, η Χ1 μου μοιάζει αρκετά κοντά σε 3 από πλευράς μεγέθους και χώρων. Μπορεί βέβαια να κάνω λάθος (δεν την έχω καρατσεκάρει) οπότε πάσο.Ισχυει ξεκαθαρα για την προηγουμενη γενια. Εχω κατσει μπρος-πισω σε Ε90 και σε Χ1, και υπαρχουν διαφορες υπερ της δευτερης, τουλαχιστον, ετσι αισθανθηκα εγω. Τα ιδια για χωρο αποσκευων. Σε ενα βαθμο, υπαρχει και η λογικη της δυνατοτητας σε καλυτερη εκμεταλλευση χωρων σε ενα crossover-suv με μεγαλυτερα περιθωρια σε συνολικο υψος (επιπλεον 'αερας' για τα κεφαλια πχ), αλλα και γενικοτερα, λογω της μεγαλυτερης χωροταξικης ανεσης, σε οτι αφορα την τοποθετηση μηχανικων μερων.
Που θέλω να καταλήξω, αν ήμουν σε δίλημμα και τελικά πήγαινα για την Χ1 θα αισθανόμουνα ότι είμαι σε φτηνιάρικη BMW ή όχι;Ειναι και σε μεγαλο βαθμο θεμα marketing της εταιριας. Σιγουρα το εσωτερικο μιας Ε90 ειναι καλυτερο, πιο προσεγμενο απο αυτο της Χ1. Στην Χ1 εχει δοθει μεγαλυτερο βαρος στην μεταδοση ('προετοιμασια' για εξτρα 4κινηση και ηδη μεγαλυτερες διαδρομες αναρτησης σε σχεση με την Ε90) και στην μεγιστη εκμεταλευση αυτης, σε σχεση με το αντιστοιχο sedan.
Απο την αλλη, σαφως και προκειται για ενα project οπου εγινε διαλογη πολλων μερων, μηχανικων και μη, που υπηρχαν ηδη απο το ραφι, ωστε να μειωθει το πιθανο ρισκο μιας εμπορικης αποτυχιας.Σε τελικη αναλυση, αυτο που -κατα την γνωμη μου- προβαλλεται ως εναλλακτικο οφελος απο την επιλογης της σε σχεση με την sedan εκδοση, (Ε90 για εμενα ειναι η σωστη συγκριση, η F30 θεωρω οτι ειναι ανωτερη, και εφαμιλλη αν οχι καλυτερη σε χωρους) για τον υποψηφιο καταναλωτη, ειναι η καλυτερη εκμεταλευση χωρων, μεγαλυτερος χωρος αποσκευων, ελαφρως ψηλοτερη θεση οδηγησης, και κατα συνεπεια ορατοτητα, και υπαρκτες δυνατοτητες για κινηση σε εκτος δρομου περιοχες, ειδικα σε περιπτωση τοποθετησης χειμερινων ελαστικων (ακομα και με την βασικη πισωκινητη εκδοση).
-
Η προετοιμασία για 4χ4 ισχύει και για την 3άρα που βγαίνει κι αυτή σε 4χ4 εκδόσεις.
Αυτές οι επιπλέον σκαρφαλωτικές ικανότητες που θα έχει ακόμα και δικίνητη είναι που με κάνουν να την σκέφτομαι υπολογίζοντας ότι είμαι λίγο κανίβαλος και θέλω να μπορώ να ανεβαίνω πεζοδρόμια, να πηδάω νησίδες κλπ χωρίς άγχος αλλάΗ 5άρα σαφώς καλύτερη αλλά και βαρύτερη και μεγαλύτερη. Αν και οι πιο νέες 3άρες ελάχιστα απέχουν σε μέγεθος από την παλιά μου 5 και μάλλον την περνάνε σε βάρος. Το σκεπτικό μου είναι ότι την 5άρα όταν την πήρα ήθελα μεγάλο ταξιδιάρικο αυτοκίνητο τώρα θα προτιμούσα κάτι πιο μαζεμένο και οικονομικό.
-
Καλό θα ήταν να μην είσαι κανίβαλος. Για να πηδάς ψηλές νησίδες πάντως θέλεις Land Rover...
-
Οι διαστάσεις στο εσωτερικό της Χ1 είναι πιο κοντά στης 1, όχι στης Ε90.
Βαριέμαι να το ψάχνω...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κοιτα μη πιαστει κανα φουλαρι, γκρετα μου εσυ
Ισιδώρα
I stand correct
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ισιδώρα
I stand corrected
Fixed
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ισιδώρα
I stand correct
You must stand corrected, if I may..
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Damn! Too late!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οι διαστάσεις στο εσωτερικό της Χ1 είναι πιο κοντά στης 1, όχι στης Ε90.Βαριέμαι να το ψάχνω...
Η Χ1 εχει χωρους πιο κοντα σε αυτους της Ε90:
@Οnyx
Eννοω γενικοτερα 'προετοιμασια' και για εκτος δρομου, σε μεγαλυτερο βαθμο απ' οτι μπορει να κανει ενα 4κινητο sedan.
Ολοκληρο το σασι στην Χ1 εχει επανασχεδιαστει και φτιαχτει για να ανταπεξερχεται σε πιο δυσβατα εδαφη σε σχεση με αυτο της Ε90. -
πλάκα μας κάνεις;
-
καθολου
-
Σε Ε90 έχω να μπω πολύ καιρό αλλά σε X1 που μπήκα πρόσφατα και έκατσα πίσω μπορώ να πω ότι είναι στα ίδια επίπεδα με την f20. Πραγματικά δεν το πίστευα γιατί στο μάτι, λόγω ύψους μάλλον, δείχνει ότι έχει καλούς χώρους. Η f30 σίγουρα έχει καλύτερους χώρους από την Χ1.
-
1443 εχει πισω χώρους η Χ1 και η Ε90 1454.
Μπροστα 1460 η Ε90 και 1439 η Χ1.
Sent from a mobile device
BMW FORUM