-
-
F10 M5 LCI brings 'Competition-Package' with power bump, suspension, steering !
Includes:- HP bump
- Top speed increase
- M Carbon Ceramic Brakes
- Sport suspension
- Enhanced steering
- Competition wheels
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
F10 M5 LCI brings 'Competition-Package' with power bump, suspension, steering !
Includes:- HP bump
- Top speed increase
- M Carbon Ceramic Brakes
- Sport suspension
- Enhanced steering
- Competition wheels
Τόσο ωραίο αυτοκίνητο γιατί να του βάλει στη μούρη αυτό το αυτοκόλλητο;
-
Πλάκα κάνεις
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πλάκα κάνεις -
-
-
http://www.autocar.co.uk/car-review/bmw ... ive-review
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Πλάκα κάνεις -
Έχω μπερδευτεί ρε μπεμβεδάκιδες φίλοι μου, 1M, M1, 135M, λέω να τα λέει όλα Μn'Μ! Ξέρετε μωρέ, σαν κι εκείνα τα σοκολατένια φασολάκια! Τα Μ&Μ
-
καλησπερα σε ολους! εχω μια Ε36 και εχω ενα προβλημα...μερικες φορες οταν το η μηχανη ειναι αναμενη μπαινει ζεστος αερας μεσα στην καμπινα απο το χωρο της μηχανης ακομα και οταν ο κλιματισμος ειναι τελειως κλειστος!!!!! αλλαξα το φιλτρο καμπινας πριν λιγες ημερες για να φυγει η ενοχλητικη μυρωδια αλλα η κατασταση δεν αλλαξε πολυ...σε εσας που εχετε Ε36 συμβαινει το ιδιο????εχω τον ηλεκτρονικο κλιματισμο κ τον εχω παντα κλειστο..τι παιζει???δωστε μ τα φωτα σας!!!!
-
Ο χρήστης konstantinosmv6 έγραψε:
καλησπερα σε ολους! εχω μια Ε36 και εχω ενα προβλημα...μερικες φορες οταν το η μηχανη ειναι αναμενη μπαινει ζεστος αερας μεσα στην καμπινα απο το χωρο της μηχανης ακομα και οταν ο κλιματισμος ειναι τελειως κλειστος!!!!! αλλαξα το φιλτρο καμπινας πριν λιγες ημερες για να φυγει η ενοχλητικη μυρωδια αλλα η κατασταση δεν αλλαξε πολυ...σε εσας που εχετε Ε36 συμβαινει το ιδιο????εχω τον ηλεκτρονικο κλιματισμο κ τον εχω παντα κλειστο..τι παιζει???δωστε μ τα φωτα σας!!!!όταν κλείνεις το Clima σε τι θερμοκρασία το έχεις ρυθμισμένο??
-
Ο χρήστης konstantinosmv6 έγραψε:
καλησπερα σε ολους! εχω μια Ε36 και εχω ενα προβλημα...μερικες φορες οταν το η μηχανη ειναι αναμενη μπαινει ζεστος αερας μεσα στην καμπινα απο το χωρο της μηχανης ακομα και οταν ο κλιματισμος ειναι τελειως κλειστος!!!!! αλλαξα το φιλτρο καμπινας πριν λιγες ημερες για να φυγει η ενοχλητικη μυρωδια αλλα η κατασταση δεν αλλαξε πολυ...σε εσας που εχετε Ε36 συμβαινει το ιδιο????εχω τον ηλεκτρονικο κλιματισμο κ τον εχω παντα κλειστο..τι παιζει???δωστε μ τα φωτα σας!!!!Χωρίς να έχω Ε36 ή να είχα ποτέ, μήπως αν ανοίξεις την ανακύκλωση σταματήσει να το κάνει?
-
Στη E93 έχει στον καθρέφτη κάτω ένα λαμπάκι το οποίο είναι για τον συναγερμό. Το θέμα είναι πως δεν αναβοσβήνει...
Υποπτέυομαι πως είτε ο συναγερμός δεν είναι ενεργοποιημένος, είτε έχει το λαμπάκι ο καθρέπτης αλλά δεν έχει το πρόγραμμα του συναγερμού το αυτοκίνητο, είτε κάηκε το λαμπάκι(δύσκολο). Αυτό το έχω παρατηρήσει από τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο, αλλά αδιαφόρησα... Χθες πέτυχα ένα αυτοκίνητο που το είδα να αναβοσβήνει κ αναρωτήθηκα πάλι...
Τί λέτε να συμβαίνει;Ευχαριστώ.
Sent from space using Tapatalk
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Στη E93 έχει στον καθρέφτη κάτω ένα λαμπάκι το οποίο είναι για τον συναγερμό. Το θέμα είναι πως δεν αναβοσβήνει...
Υποπτέυομαι πως είτε ο συναγερμός δεν είναι ενεργοποιημένος, είτε έχει το λαμπάκι ο καθρέπτης αλλά δεν έχει το πρόγραμμα του συναγερμού το αυτοκίνητο, είτε κάηκε το λαμπάκι(δύσκολο). Αυτό το έχω παρατηρήσει από τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο, αλλά αδιαφόρησα... Χθες πέτυχα ένα αυτοκίνητο που το είδα να αναβοσβήνει κ αναρωτήθηκα πάλι...
Μάλλον δεν έχεις εργοστασιακό συναγερμό και κατά συνέπεια το λαμπάκι μέσα.
Τσέκαρε εδώ τον εξοπλισμό σου: http://www.rubmw.ru/vincode/eng/
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ευχαριστώ πολύ Νίκο!
απ΄ότι βλέπω δεν αναφέρει τον συναγερμό, αναφέρει τον καθρέφτη που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά του, αλλά όχι Alarm... ίσως είναι το λαμπάκι εξαιτίας του καθρέπτη...
σε αυτή την περίπτωση μπορώ να βάλω εργοστασιακό συναγερμό τώρα?
δικό μου δεν έχω πάνω... μόνο το κεντρικό κλείδωμα... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ευχαριστώ πολύ Νίκο!
απ΄ότι βλέπω δεν αναφέρει τον συναγερμό, αναφέρει τον καθρέφτη που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητά του, αλλά όχι Alarm... ίσως είναι το λαμπάκι εξαιτίας του καθρέπτη...
δικό μου δεν έχω πάνω... μόνο το κεντρικό κλείδωμα...Ο καθρέπτης στις 3άρες είναι ίδιος, δηλαδή το κάτω το πραγματάκι που φαίνεται σαν φωτάκι. Για οικονομίες κλίμακας το έχουν κάνει αυτό κι αν έχεις συναγερμό έχει μέσα φωτάκι.
Δε ξέρω τώρα για το κατά πόσο μπαίνει ο εργοστασιακός συναγερμός ως retrofit.
Ίσως πρέπει να μιλήσεις με κανέναν dealer εκεί.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ευχαριστώ πολύ Νίκο!
δικό μου δεν έχω πάνω... μόνο το κεντρικό κλείδωμα...Ο καθρέπτης στις 3άρες είναι ίδιος, δηλαδή το κάτω το πραγματάκι που φαίνεται σαν φωτάκι. Για οικονομίες κλίμακας το έχουν κάνει αυτό κι αν έχεις συναγερμό έχει μέσα φωτάκι.
Δε ξέρω τώρα για το κατά πόσο μπαίνει ο εργοστασιακός συναγερμός ως retrofit.
Ίσως πρέπει να μιλήσεις με κανέναν dealer εκεί.
κατάλαβα, τότε αυτό είναι, απλώς μόνο το πλαστικό περίβλημα, όχι το λαμπάκι...
ευχαριστώ Νίκο! -
Δεν είναι λαμπάκι για το συναγερμό, αισθητήρας φωτός είναι για τον καθρέφτη. Δεν αναβοσβήνει επομένως.
http://www.bmw.co.uk/en/topics/owners/accessories/accessoryDetail.accessoryId=1011.html
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δεν είναι λαμπάκι για το συναγερμό, αισθητήρας φωτός είναι για τον καθρέφτη. Δεν αναβοσβήνει επομένως.http://www.bmw.co.uk/en/topics/owners/accessories/accessoryDetail.accessoryId=1011.html
ο αισθητήρας φωτός είναι πάνω στον καθρέφτη, στο πάνω μέρος, στο κέντρο.
εγώ μιλώ για το κόκκινο γλόμπο από κάτω, σε μένα είναι γκρι νομίζω
BMW FORUM