-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Για να μη ξεχνιομαστεΔύσπεπτο σχήμα φίλε μου...
-
Η ηλικία του αγοραστή, σε σχέση με το μοντέλο, ΔΕΝ παίζει ρόλο;
Να το πούμε στις ίδες τις εταιρείες δηλαδή να αλλάξουν γνώμη βρε παιδί μου.
Βασικά άλλα πράγματα έχουν πολύ περισσότερη σχέση, πρωτευόντως το αν κάνει το υποψήφιο μοντέλο τη δουλειά για το οποίο το προορίζεις επί παραδείγματι, έχω ήδη παραθέσει και άλλα. Και όπως το έγραψε αδιευκρίνιστα ο ρούλις21, δεν φαινόταν άν μιλούσε για την ηλικία του αγοραστή ή την ηλικία του αυτοκινήτου, όπως και εννούσε τελικά.
-
Σε χώρες/περιοχές με πολύ χιόνι+αλάτι οι φθορές είναι πολύ αυξημένες.
Μου είπανε ότι στον Καναδά οι περισσότεροι έχουν 2 αυτοκίνητα, το καλό που κυκλοφορεί Απρίλιο με Οκτώβριο και το απλό, το χρέπι για τις άλλες εποχές.... Αν έχουν μόνο ένα προτιμούν το δεύτερο! Αν κάνεις το λάθος να έχεις το καλό το χειμώνα το έχεις κάνει χρέπι σε 2-3 χρόνια! -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
H απαντηση ηταν οτι σε 6 μηνες αν απλα εμενε στο Ιατρειο μιαμιση ωρα παραπανω θα εβγαζε την διαφορα να παρει το καινουριο αυτοκινητο
έχω 2 αδερφές για πάντρεμα, πληροφορίες με πμ
περιμενω ΠΜ.....για τον φιλο εννοαω...
περιεργο αλλα συμφωνω με τον RealZeus...
Peter αμεσως πλυσιμο!
ειχα δει στην αντιπροσωπεια της Φλωρεντιας 2 γερμανους να ψαχνουν για Μ3 μεταχειρ. και οταν τους ρωτησαν γιατι εδω ειπαν γιατι εδω δεν ριχνετε αλατι στους δρομους λογω κλιματος και τα αμαξια ειναι σχετικα καινουρια αν δεν εχουν χτυπηθει...Δε ξερω αν ισχυει απολυτα αυτο.
Εγω ειχα το ΜΙΝΙ 4 χρονια στο εξωτερικο και εχει φαει τρελο χιονι και αλατι .Το επλενα απο κατω μια φορα το χρονο.Δεν εχει ιχνος σκουριας απο κατω.Μονο η εξατμιση εχει σκουριασει.
Ασε που σχεδον ολα τα καινουρια αυτοκινητα ,ειδικα τα γερμανικα,ειναι καλυμμένα απο κατω με συνθετικες ποδιες. -
H BMW M5 αποκτά τετρακίνητη έκδοση
http://www.autoblog.gr/2013/04/04/h-bmw ... th-ekdosh/ -
Άντε, να βγει και σε τετρακίνητο estate να έχουμε το απόλυτο ski car.
Why bother όμως, όταν υπάρχει η FF?
-
Μάλλον πως το Μ550D X-drive άρεσε πολύ και ο 'λαός' το απαίτησε και σε βενζινοκίνητο.
-
Για πολύ χλωμό. Απλά η Μπεμβέ έκανε αυτό που κάνει χρόνια, όπως και η Μερσεντέ. Έφτιαξε άλλο ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας περισσευούμενα υλικά από την αποθήκη και πατώντας πάνω στην modular αρχιτεκτονική της. Από εκεί και πέρα ας το πουλήσει σε 500 τεμάχια το χρόνο μόνο.
-
Business-wise, είναι πολύ σωστές αυτές οι κινήσεις.
Δηλαδή παίρνεις πράγματα τα οποία ήδη έχεις στο ράφι, τα εξελίσσεις ώστε να δουλεύουν αρμονικά μαζί τους -άλλωστε έχεις ήδη τα resources δηλαδή πίστα, ανθρώπινο δυναμικό, know-how κλπ- και τα βγάζεις στην αγορά.
Τι καταφέρνεις? Αφενός αυξάνεις τη κερδοφορία σου και αφετέρου τρως μερίδιο από τον ανταγωνισμό, αυξάνοντας το τζίρο σου, προσφέροντας συνεχώς νέα μοντέλα, με νέο configuration στοχεύοντας συνεχώς διαφορετικό κοινό.
Τώρα αυτό στους hardcore BMWάκιδες δε πολυαρέσει...αλλά εφόσον η εταιρία συνεχίζει να είναι βιώσιμη who cares?
Άλλωστε εξακολουθεί να υπάρχει προϊόν (ok, turbo όχι n/a) που καλύπτει τις προτιμήσεις τους.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μάλλον πως το Μ550D X-drive άρεσε πολύ και ο 'λαός' το απαίτησε και σε βενζινοκίνητο.Επιταγή της λεγόμενης Snow Belt της Β. Αμερικής (Βόρειες ΗΠΑ και Καναδάς), όπου τα AWD όπως τα λένε εκεί είναι must τον χειμώνα...
-
-
Ξέρουμε πως καθαρίζουν λεκέδες από τα καθίσματα (αλκαντάρα); Με βρεγμένο πανί δεν είδα προκοπή.
-
Εξαρτάται τι λεκές είναι...
-
Υπάρχει κάποιο απορρυπαντικό γενικής χρήσης που να μην κάνει ζημιά;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ξέρουμε πως καθαρίζουν λεκέδες από τα καθίσματα (αλκαντάρα); Με βρεγμένο πανί δεν είδα προκοπή.Κάποιος θυμάμαι μου έχει πει με πράσινο σαπούνι, αλλά δε έχει τύχει να το δοκιμάσω οπότε δε ξέρω αν είναι αποτελεσματικό.
-
Sent from my Nexus using Tapatalk 2
-
Μπλε νεκροφόρα;
-
Ηταν μια σενταν ολοϊδια στην παραλια της Θεσ/νικης με ιταλικες νομιζω πινακιδες.Θεα με το M pack
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
@nikosSent from my Nexus using Tapatalk 2
Ευρώπη...
-
BMW FORUM