-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πηγα στον Σπανο για καρτα καυσαεριων
9.18 € και ενα πλυσιμο δωρο,not bad!Ερρρμμμμ δωρο? Θες να πεις πως το πληρωσες κανονικοτατα...
It was bad. Trust me -
Για ρίξτε μια ματιά στο 'Οδήγησα...' : viewtopic.php?f=15&t=31644&p=2606784#p2606784
-
Εγώ πάντως σου είχα πει να μην το κανείς, θα καείς!
-
Mεγαλος προβοκατορας ο Μανος!!
Νικο πηγαινε να δεις την ασημι CS, και καλοταξιδη!
-
Κάηκα ταύρε, άστα...
Η ασημί πήγε σε μαντρά tsilis, αλλά θα πάω να τη δω.
Έχει μείνει και μια ακόμα.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάηκα ταύρε, άστα...Τα εχουμε ξαναπει. Θεμα χρονου ειναι πλεον.
Εγω παντως δινω κανα μηνα ακομα ψαξιματος μεχρι να βρεθει η εκλεκτη. Εμενα μου πηρε 2.5 μηνες και ειδα/εχασα 6 αυτοκινητα πριν καταληξω. Μιλαμε τωρα καθε μερα ψαξιμο και σχεδον καθε σαββατοκυριακο αφιερωνα προσωπικο χρονο να πηγαινω αround. Αξιζει ομως η θυσια
-
oι γνωστες τι λενε? m3 e46 με τις μαμα 18αρες ζαντες ή με 19αρες που φορανε οι περισσοτερες?
-
To χειμώνα 18άρες, το καλοκαίρι 19άρες.
-
γιατι οι μεν το χειμωνα οι δε το καλοκαιρι? τι διαφορα εχει?
με ενδιαφερει κυριως απο προοδευτικοτητα τι ειναι καλυτερο...και αν υπαρχει καποια διαφορα στις επιδοσεις -
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Νικο βουρ στον πατσαΜιλήσαμε και πήγα και το είδα.
Είναι λίγο ταλαιπωρημένο εξωτερικά. Δηλαδή έχει γρατζουνισμένες ζάντες, ένα βαθούλωμα στη δεξιά πόρτα και ένα στον πίσω προφυλακτήρα. Επίσης κάτι μικρογρατζουνιές στα φτερά, αλλά είπε ότι θα τα φτιάξει όλα. Ψιλοπράγματα είναι.
Αρκετά ενδιαφέρον αυτοκίνητο, γιατί εσωτερικά φαίνεται σε τέλεια κατάσταση κι έχει λίγα χιλιόμετρα. Το αν είναι πραγματικά ή όχι δε ξέρω, αλλά από τη κατάσταση του αυτοκινήτου φαίνονται πραγματικά. Ούτως ή άλλως θα τσεκαριστεί.
Στο θέμα της ανταλλαγής κολλάμε γιατί μου είπε ένα κουφό νούμερο για το δικό μου που δε παίζει, απλά. Αλλά είπε ότι θα το κοιτάξει και θα με πάρει τηλέφωνο.
Αν το νούμερο για την ανταλλαγή που ακούσω είναι λογικό, ίσως προχωρήσω.
Το μόνο που λείπει είναι το navi, αλλά δε πειράζει. Ίσως βάλω aftermarket.
Αυτός θα το κοιτάει για πολύ καιρό ακόμα. Μόλις βάλει μια λογική τιμή θα τον πάρω τηλ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλυτερα που δεν εχει, extra βαρος ειναι....και δειχνει και το ταμπλω πιο ασχημο....
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Στο θέμα της ανταλλαγής κολλάμε γιατί μου είπε ένα κουφό νούμερο για το δικό μου που δε παίζει, απλά. Αλλά είπε ότι θα το κοιτάξει και θα με πάρει τηλέφωνο.Αν το νούμερο για την ανταλλαγή που ακούσω είναι λογικό, ίσως προχωρήσω.
Εγώ τώρα γιατί πιστεύω πως το 'κουφό' νούμερο που σου είπε είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα 'κουφά' 19Κ απο έμπορο (που σημαίνει πως το πήρε απο τον ιδιώτη στα ακόμη πιο κουφά 17-18) για Μ3 του '05 με 40Κ km (αν είναι πραγματικά)...?
1ο χέρι ήταν...? -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αυτός θα το κοιτάει για πολύ καιρό ακόμα. Μόλις βάλει μια λογική τιμή θα τον πάρω τηλ.
και πόσο είναι η λογική τιμή του (κατά τη γνώμη σου)?
Συν του ότι μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο να του κάνεις μία προσφορά και αν τη δεχτεί, έχει καλώς, αλλιώς ας κρατήσει το τηλέφωνό σου σε περίπτωση που το ξανασκεφτεί. Δε θα τον βρίσεις κιόλας. Μία πολιτισμένη προσφορά θα του κάνεις.ΥΓ: αυτή του 2005 (αυτή εδώ) δείχνει εσωτερικό καινούριου , αν και οι φωτογραφίες μπορεί να σε ξεγελάσουν. (παρατήρησε το κάθισμα του συνοδηγού! Αχρησιμοποίητο!!! )
-
Αυτό πήγα να γράψω μόλις τώρα...
Όσο πιο χαμηλή είναι η τιμή του αυτοκινήτου τόσο πιο λίγα θα δίνει για το δικό σου.
Όσο πιο τσιμπημένη είναι η τιμή, τόσο θα σου δίνει ικανοποιητικό ποσό ανταλλαγής.Κοινώς placebo...
Και αν πας σε κάποιον που το έχει 25 θα σου δώσει 15 για τη δικιά σου.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παραπάνω θα δεχτεί ανταλλαγή με 4 χιλλιάρικα.Όπως επίσης και αν πας να το ανταλλάξεις με 1,8άρι τουρμπάτο θα σου δώσουν ακόμα μικρότερο ποσό (γιατί το 1,8αρι φεύγει πιο εύκολα από τη Μ3).
Φιλική γνώμη: αν σου δίνουν 10.000 ανταλλαγή μη το σκέφτεσαι.
-
Eddie 10Κ δε δίνω.
Γιώργο (Κάβουρα) και βέβαια φιλική κουβέντα θα κάνουμε. Δε θα τσακωθούμε κιόλας, για όνομα
Το εσωτερικό, όπως έγραψα, είναι όντως σε τέλεια κατάσταση.
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Στο θέμα της ανταλλαγής κολλάμε γιατί μου είπε ένα κουφό νούμερο για το δικό μου που δε παίζει, απλά. Αλλά είπε ότι θα το κοιτάξει και θα με πάρει τηλέφωνο.
Αν το νούμερο για την ανταλλαγή που ακούσω είναι λογικό, ίσως προχωρήσω.
Εγώ τώρα γιατί πιστεύω πως το 'κουφό' νούμερο που σου είπε είναι πλήρως εναρμονισμένο με τα 'κουφά' 19Κ απο έμπορο (που σημαίνει πως το πήρε απο τον ιδιώτη στα ακόμη πιο κουφά 17-18) για Μ3 του '05 με 40Κ km (αν είναι πραγματικά)...?
1ο χέρι ήταν...?1o χέρι, ναι. Ελληνικό από τον Σπανό.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
γιατι οι μεν το χειμωνα οι δε το καλοκαιρι? τι διαφορα εχει?
με ενδιαφερει κυριως απο προοδευτικοτητα τι ειναι καλυτερο...και αν υπαρχει καποια διαφορα στις επιδοσειςΟι διαφορές είναι μικρές, αλλά υπαρκτές. Οι 18άρες κάνουν το αυτοκίνητο (λίγο) πιο προοδευτικό, ενώ τα (λίγο) στενότερα λάστιχα με το (λίγο) μεγαλύτερο slip angle, προσφέρουν (λίγο) πιο άμεσο τιμόνι και καλύτερο μπροστινό στο βρεγμένο. Με λίγα λόγια οι 18άρες είναι καλύτερες για να παίζεις. Οι 19άρες όμως προσφέρουν περισσότερη πρόσφυση, άρα γρηγορότερο cornering ειδικά άμα φοράς καλά λάστιχα. Τα λάστιχα είναι ένα θέμα, για 19άρες βρίσκεις σχεδόν τα πάντα από μάρκες ενώ στις 18άρες έχει αρχίσει να υπάρχει θέμα. Υπάρχουν και θα υπάρχουν βέβαια τα πολύ καλά ContiSport Contact M3 για 18' τα οποία είναι φτιαγμένα ειδικά για αυτό το μοντέλο, οπότε μικρό το κακό. Αλλά αυτή τη στιγμή εγώ έχω πάνω τις 19άρες με τα Michelin Pilot Supersport που είναι απλά από άλλο πλανήτη και στις διαστάσεις της Μ3 με 18' δεν βγαίνουν.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Καλυτερα που δεν εχει, extra βαρος ειναι....και δειχνει και το ταμπλω πιο ασχημο....
Ανακάλεσε αμέσως!
Μουσειακό δείχνει χωρίς το navi.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ανακάλεσε αμέσως!
Μουσειακό δείχνει χωρίς το navi.
Ντάξει...υπερβολικοί και οι δύο
Καλό είναι και χωρίς, απλά με το navi μεταμορφώνεται το εσωτερικό (όπως άλλωστε και οποιοδήποτε navigation σε οποιοδήποτε αμάξι-εσωτερικό )
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καλό είναι και χωρίς, απλά με το navi μεταμορφώνεται το εσωτερικό (όπως άλλωστε και οποιοδήποτε navigation σε οποιοδήποτε αμάξι-εσωτερικό )
Αυτό ακριβώς.
BMW FORUM