-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
φαντάζομαι πηγαίνετε και με το ρεζερβουάρ πάντα στο 1/4
Λαμπάκι!
τσκ, εδώ φαίνεται η απειρία.
Πάντα πρέπει να έχει βενζίνα να ξεφύγεις -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λαμπάκι!
Πάντα πρέπει να έχει βενζίνα να ξεφύγειςΣτα 70-80 χιλιόμετρα range ανάβει.
-
τόσο αργά πηγαίνεις?
-
τόσο αργά πηγαίνεις?Μετράει χιλιόμετρα, όχι ποσότητα βενζίνης και ανάβει.
-
άρα αφού είσαι γρήγορος θα χεις κανα τέταρτο
-
Κι εμένα το δεύτερο ταμπλώ μου αρέσει περισσότερο, το άλλο το βρίσκω ατυχές.
Γενικά μου αρέσει η μεγάλη οθόνη για μενού και τηλεόραση, το νάβι σε δεύτερη, τρίτη μοίρα, σίγουρα δεν θα το πλήρωνα όταν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με το μικρό φορητό.Αν είναι εύκολο θα ήθελα να ξέρω τα βασικά σημεία για την προτίμηση 2004 και 2,5 και όχι 3.
-
Αρκετά πιο έυστροφη η 2,5.
-
Μια μικρή ανανέωση. Ήρθε η απόληξη:
Σχετικά με τα βάρη...θα τα βρείτε όλα εδώ: http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... pe/M3-S54/
-
Πήρε κάνα άλογο;
-
προσοχή γιατί εξέχουν...
πολύ ωραίο αποτέλεσμα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προσοχή γιατί εξέχουν...πολύ ωραίο αποτέλεσμα
Τόσο εξείχε και η προηγούμενη, οπότε την έχω συνηθίσει. Έχω και τους αισθητήρες και δεν υπάρχει πρόβλημα.
Ευχαριστώ.
Πήρε κάνα άλογο;
Δεν ήταν γνήσιες σνίτζερ.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Γενικα για να μη τα πολυλογω δεν ηταν τυχαιο το ολο θεμα. Ουτε τυχαιο ηταν που επελεξα το 2.5αρι απο το 3λιτρο. Ουτε επισης και η χρονολογια του 2004...Αν ειναι τα λεμε εκτενως και απο κοντα διοτι κατεβαινω το Σαββατο Αθηνα.
2.5 και ούτε καν si??
Άστο στις Αγγλίες...δεν λέει να σε ράψω με 2τονο SUV...
Πέρα από την πλάκα ο M54 2.5 πρέπει να είναι το πιο καβλερό ατμοσφαιρικό μοτέρ (σε λογικούς κυβισμούς) που έχω οδηγήσει. Δεν έχω οδηγήσει τον αντίστοιχο Busso, βέβαια. Πρέπει αυτά τα 2 να έπαιζαν χωρίς αντίπαλο...
-
60 κιλά ρε Μάνο; Έκαστα; Από μολύβι είναι φτιαγμένα;
-
Ναι, είναι όλα τα ηλεκτρικά μοτέρ που έχουν φέρει το βάρος τόσο ψηλά... Προσφέρουν τα πάντα, οποία ρύθμιση μπορεί να φανταστεί κανείς προκειμένου να δημιουργήσεις την τέλεια θέση οδήγησης όποιον σωματότυπο κι αν έχεις + θέρμανση, αλλά αυτό έχει και το τίμημά του σε βάρος.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια μικρή ανανέωση. Ήρθε η απόληξη:Σχετικά με τα βάρη...θα τα βρείτε όλα εδώ: http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/C ... pe/M3-S54/
πλιτς
-
άρα αφού είσαι γρήγορος θα χεις κανα τέταρτοΟύτε γρήγορος, ούτε πραγματικός οδηγός, ούτε χεράς ούτε ντριφτεράς δηλώνω.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Λαμπάκι!
Πάντα πρέπει να έχει βενζίνα να ξεφύγειςΣτα 70-80 χιλιόμετρα range ανάβει.
να σημειώσω επίσης ότι σε πολλά νέα οχήματα, με το που πέσει η βενζίνη κάτω από το 1/8, μειώνεται η απόδοση του κινητήρα για αύξηση της αυτονομίας και να μην 'μείνεις στο δρόμο'. Με το που ανάψει και το 'λαμπάκι' για ανεφοδιασμό, σου κόβει κι άλλη απόδοση (που πλέον είναι αισθητή).
Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι 1/2 για να μην κουβαλάς περιττό βάρος και να μην σε 'κόβει' και η ECU....
ΥΓ: το κάψαμε τελείως...
@Νίκος!
Νικό, πολύ ωραία η πινελιά αν και προσωπικά θα τις ήθελα 'φάτσα' με τον προφυλακτήρα (τουλάχιστον όταν είναι κρύα η εξάτμιση). Φαντάσου ότι όταν ζεσταθεί, θα βγαίνουν ακόμα λίγο πιο έξω.
Βέβαια...γούστα είναι αυτά, έτσι?(το αμάξι σου τα 'σπάει' by-the-way' )
-
Ποιά αυτοκίνητα έχουν τέτοιο σύστημα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά αυτοκίνητα έχουν τέτοιο σύστημα;Πρώτη φορά το ακούω αυτό και πολύ αμφιβάλω αν ισχύει.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Φαντάσου ότι όταν ζεσταθεί, θα βγαίνουν ακόμα λίγο πιο έξω.
BMW FORUM