-
Ειχε νομιζω.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Για τη νεα 328i τι γνωμη εχετε??
Εχω προσφορα απο εμπορο για καινουριο με 0 χλμ και μπολικα εξτρα, με 36 χιλ. + το Αστρα μου...
Απο τον τιμοκαταλογο βλεπω αρχ. τιμη 42 χιλ χωρις τα εξτρα φανταζομαι..
Το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι σενταν ρε γμτ..Ξερουμε κοστη χρησης γενικα?
Απο τελη και καταναλωσεις φαινεται σουπερ για την κατηγορια του (245 αλογα 2λτ τουρμπο).Απορώ γιατί δεν την έχεις ήδη παραγγείλει.
Το σεντάν γιατί σε χαλάει;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Yeap!Έτσι είναι. Σωστός.
Δυο ακόμα:
http://www.mynextcar.gr/autos/96710-bmw-m3-m3 ...αλλά μάλλον είναι χειροκίνητο, δε λέει SMG. Λίγα κμ.
http://www.mynextcar.gr/autos/53897-bmw-m3-m3-smg-ii ...παράλογα ακριβό!Όμως μαντράδες κι οι δυο...
Νίκο αν είναι να πας σε Μ3, καλύτερα να πας σε κάποιο καλοδιατηρημένο facelift...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Yeap!
Έτσι είναι. Σωστός.
Δυο ακόμα:
http://www.mynextcar.gr/autos/96710-bmw-m3-m3 ...αλλά μάλλον είναι χειροκίνητο, δε λέει SMG. Λίγα κμ.
http://www.mynextcar.gr/autos/53897-bmw-m3-m3-smg-ii ...παράλογα ακριβό!Όμως μαντράδες κι οι δυο...
Νίκο αν είναι να πας σε Μ3, καλύτερα να πας σε κάποιο καλοδιατηρημένο facelift...
Τώρα που το λες...παίδες τι διαφορά έχει η facelift M3 από τη μη facelift πέρα από τα φώτα πίσω?
Για τη νεα 328i τι γνωμη εχετε??
Εχω προσφορα απο εμπορο για καινουριο με 0 χλμ και μπολικα εξτρα, με 36 χιλ. + το Αστρα μου...
Απο τον τιμοκαταλογο βλεπω αρχ. τιμη 42 χιλ χωρις τα εξτρα φανταζομαι..
Το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι σενταν ρε γμτ..Ξερουμε κοστη χρησης γενικα?
Απο τελη και καταναλωσεις φαινεται σουπερ για την κατηγορια του (245 αλογα 2λτ τουρμπο).Απορώ γιατί δεν την έχεις ήδη παραγγείλει.
**Το σεντάν γιατί σε χαλάει; **:hmmm:
Όντως.
-
Τα εμπρός φώτα είναι επίσης διαφορετικά στις Ε46 κουπέ, είναι πιο κοίλα στο κάτω μέρος τους... Φαντάζομαι το ίδιο είναι κ στις Μ3...
-
Όχι δεν είχε περάσει αυτό με τα φώτα στη Μ3.
-
Μονο πίσω φώτα και isofix.
-
α! και ελάχιστα διαφορετικός κλιματισμός.
-
Εμένα θα μου κακοφαινότανε να πάω σε πιο παλιό μοντέλο κι ας είναι και Μ. (σας είπα ότι φίλος μου χαρίζει την Μ5 την Ε34.... και μου ξυνίζει! (με ξένες πινακίδες)). Βέβαια αν το είχα οδηγήσει για λίγο περισσότερο από το να πάω τη νύφη και τα παρανυφάκια στην εκκλησία ίσως να είχα άλλη άποψη...
Πιθανόν να παντρευτείς την Μ3 αλλά από την άλλη μοιάζει καλό και βέβαια ζυγίζεις και το ότι με μία κίνηση δίνεις την si που επίσης είναι αυτοκίνητο για λίγους που επίσης το παντρεύεσαι.... (και πολύ λίγοι εκτιμούν τις χάρες του τώρα, φαντάσου στο μέλλον) Τουλάχιστον με την Μ3 παντρεύεσαι την καλή κοπέλα από το καλό σπίτι και όχι την ετεροθαλή πτωχή αδελφή της...
Για την κατανάλωση της Μ3 εγώ είμαι σκεπτικός, power corrupts.... ακόμα και στην πόλη όλο και θα το πατάς και θα καίς... εκτός αν εσύ είσαι πολύ εγκρατής, πάρα πολύ. Εγώ ξέρω ότι δε θα ήμουν....
Αν σκοπεύεις να κάνεις παιδί (που σου λέω ότι καλό είναι να το κάνεις γιατί έχει φυσική καταπόνηση και όσο πιο νέος τόσο καλύτερα και στο λέω ως παθών που άργησα) να αφήσεις τα δίπορτα στην ησυχία τους. Και να πας να πάρεις είτε μια Μ5 είτε ακόμα καλύτερα ένα Audi (ω βλασφημία)... έχει κάτι καλές εκδοσούλες, S4, RS4, S6, RS6. Σε στέισον για χώρους, οικογενειακό σπορτίφ στύλ, ροπές εύκολες για να τραβάς καράβι, τετρακίνηση και αυτόματα... από κατανάλωση, σέρβις κλπ δεν ξέρω. Ακόμα κι αν υστερούν (που για κάποιους δεν...) μην ξεχνάς ότι έχεις το καρτ για την υπέρτατη σπορ συμπεριφορά....
Τώρα έχεις χρέος να σκεφτείς οικογενειακά και αργότερα, κάπου στα 50+ με την κρίση της μέσης ηλικίας θα πάρεις το διθέσιο σπορ, ίσως και ανοιχτό χωρίς συμβιβασμούς για θέσεις, πόρτες κλπ. -
συμφωνώ απολύτως με τον όνυχα...
Επειδή προσανατολίζεσαι προς οικογένεια και φαντάζομαι ότι σε 3-4 χρόνια θα προχωρήσεις σε απογόνους, προχώρα όπως λέει ο όνυξ. Για τον λόγο αυτό ανέφερα πισογύρισμα, όχι αναφερόμενος στο μηχανικό μόνο κομμάτι, αλλά κ στο πρακτικό κιόλας κ αισθητικό κτλ.αλήθεια, όνυξ ποια δεκαετία διανύεις?
εγώ ως καμμένος σκέφτομαι πως το επόμενο αυτοκίνητο, με το καλό, θα ήθελα να είναι ΒMW kombi (station wagon) 530 D... από τη νέα που κυκλοφόρησε πρόσφατα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
συμφωνώ απολύτως με τον όνυχα...
Επειδή προσανατολίζεσαι προς οικογένεια και φαντάζομαι ότι σε 3-4 χρόνια θα προχωρήσεις σε απογόνους, προχώρα όπως λέει ο όνυξ. Για τον λόγο αυτό ανέφερα πισογύρισμα, όχι αναφερόμενος στο μηχανικό μόνο κομμάτι, αλλά κ στο πρακτικό κιόλας κ αισθητικό κτλ.αλήθεια, όνυξ ποια δεκαετία διανύεις?
**εγώ ως καμμένος **σκέφτομαι πως το επόμενο αυτοκίνητο, με το καλό, θα ήθελα να είναι ΒMW kombi (station wagon) 530 D... από τη νέα που κυκλοφόρησε πρόσφατα...
Ε όχι και καμμένος που πήρες την Ε93.... αλπίζω να την χαίρεσαι όσο μπορείς.
Κι εγώ πάντως είμαι φίλος των στέισον από παλιά αλλά δεν μου έτυχε ακόμα. Μια 530D αυτόματη θα ήταν θαύμα (ίσως και να μην μου κακοφανεί που είναι ντίζελ...). Ή έστω κάτι σε κροσόβερ. Μακάρι να μπορούσα να συνδυάσω στέισον και ανοιχτό (οι ηλιοροφές δεν φτάνουν και κάτι παλιά ρουμάνικα-ρώσικα τζίπ καθώς και το Wrangler δεν μετράνε)!
Σχετικά με την αδιάκριτη ερώτησή σου θα περιοριστώ με το να δηλώσω ότι ακόμα είμαι στα -άντα. Και ελπίζω να παραμείνω εκεί! -
Ποια από τα δυο -άντα δε μας ειπες όμως...
-
Όνυχα, καλά τα λες ρε γμτ.
Η οικογένεια έρχεται λίαν συντόμως, εντός του '13 λογικά 'παραλαμβάνουμε' αν όλα πάνε καλά (δεν έχουμε κάτι ακόμα, μη ψαρώνετε )...κι εγώ σκέφτομαι για Μ3 -->
Το καλό είναι ότι έχουμε approval από τη σύζυγο (με παράπονο μεν του στυλ 'κάνε ό,τι θες', αλλά έγινε), οπότε το παίρνω ένα κλικ πιο ζεστά από πριν...απλά περιμένω. Δε βιάζομαι γιατί δε καίγομαι. Αυτή που είδα, δε τη βλέπω να κάθεται και θα πάω να δω και αυτή: http://www.mynextcar.gr/autos/53897-bmw-m3-m3-smg-ii ...αλλά δε βλέπω φως γιατί είναι έμπορος και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πολλά χρήματα καθώς ο Σεπτέμβρης με τον αγώνα προβλέπεται ζόρικος (ήδη έχω προγραμματισμένα 3 σετ ελαστικών και ένα πιστόνι).
Πάντως το ερώτημα απ'όπου ξεκίνησε όλη η κουβέντα που μας έφτασε μέχρι εδώ, μου το απαντήσατε. Αξίζει.
Ευχαριστώ παίδες!
Ό,τι είναι για καλό.
-
Θα σε ενδιεφερε και cabrio ή ψαχνεις αποκλειστικα coupe?
-
θα το χαζεψετε το παιδι.
πες οτι σε 2 χρονια να κανει φαμιλια και χρειαζεται 4θυρο
τι θα ειναι πιο ευκολο να διωξει: ενα καλο E90si ή ενα καλο Ε46Μ3?
(παντα σκεπτομμενοι οτι εδωσε το ιδιο ποσο για να τα αποκτησει -
ναι, μια διορθωση αν και ταιριαζει περισσοτερο στο τοπικο ανδρες/γυναικες:
το 'κανε οτι θες', δεν ειναι εγκριση..
ειναι 'οχι, αλλα καντο και τα λεμε!' .- -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Θα σε ενδιεφερε και cabrio ή ψαχνεις αποκλειστικα coupe?Τα'χουμε πει ρε σεις...μη κουράζουμε. Coupe, SMG.
@roulis21 ...δύσκολη ερώτηξη. Το ένα είναι 2λτ, οπότε 'φεύγει' συγκριτικά πιο εύκολα το άλλο είναι Μ3 αλλά 3λτ και φεύγει πιο δύσκολα. Πάντως απαξίωση έχουν ίδια, σχεδόν παράλληλη απ'ότι βλέπω οπότε ό,τι ισχύει τώρα θα ισχύει και του χρόνου πχ, απλά θα έχουν περισσότερα χλμ.
@tm true...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
@roulis21 ...δύσκολη ερώτηξη. Το ένα είναι 2λτ, οπότε 'φεύγει' συγκριτικά πιο εύκολα το άλλο είναι Μ3 αλλά 3λτ και φεύγει πιο δύσκολα. Πάντως απαξίωση έχουν ίδια, σχεδόν παράλληλη απ'ότι βλέπω οπότε ό,τι ισχύει τώρα θα ισχύει και του χρόνου πχ, απλά θα έχουν περισσότερα χλμ.
Εγω νομιζω το Μ3 θα αντεξει περισσοτερο λογω Μ badge,
δες το αναλογικα: εισαι στο 2005 και καλεισαι να παρεις μια αποφαση E36 M3 vs E46 320 -
Νικο καπου κολλας και μονο εσυ ξερεις που και φαινεται αυτο απο τα γραφομενα σου. Που σημαινει οτι δε το νιωθεις ακομα για να γινει η κινηση (και πολυ απλα δεν εχει βρεθει και το αμαξι ακομα διοτι οκ στη τελικη μονο 1 εχεις δει μεχρι τωρα).
Ομως εγω ασχετως απο το τι νιωθεις ή τι δε νιωθεις θα κανω την εξης ερωτηση. Για ποιο λογο ρε φιλε να μη κανεις οτι γουσταρεις? Σεβαστη η οικογενεια σου προφανως αλλα για μενα κακως πηγες να παρεις και εγκριση. Πρωτα τα κανεις και μετα τα λες Και δε βλεπω που ειναι και ο προβληματισμος για το γεγονος οτι δεν ειναι sedan κιολας. Λες και ειναι κανα roadster ας πουμε...
Οσο για πισωγυρισματα κλπ θα διαφωνησω. Δε πας να παρεις κανενα Ασσο. Ουτε κανενα σωβρακο. Ακομα και σχεδιαστικα η E46 θεωρειται η πιο ομορφη 3αρα που εχει βγει. Οπως και το θεμα της απαξιωσης....Πλεον τα αυτοκινητα παγκοσμιως εχουν ξεφτιλιστει και οτι και να παρεις η αξια του θα πεσει κατακορυφα δε πα να ειναι καινουργιο, δε πα να ειναι μεταχειρισμενο...Για μενα το σημαντικοτερο που θα επρεπε να σκεφτεσαι (και πραγματικα μονο αυτο), ειναι οχι αν θα μπορεσεις να την παρεις κλπ το οποιο αυτο ειναι το ευκολο κομματι, αλλα αν θα εισαι οκ να την συντηρεις. Δλδ να εισαι ανετος και οχι να ζοριζεσαι ας πουμε διοτι οκ δε θα πεθανουμε κιολας για ενα αμαξι. Αυτη ειναι η ερωτηση κλειδι.
Απο εκει και περα πηγαινε δες και αλλες-και χαλια να ειναι-, οσες περισσοτερες τοσο το καλυτερο, προσπαθησε να οδηγησεις και καμια (αυτο εξυπακουεται διοτι στη τελικη μπορει να μην σου αρεσει και οδηγικα που λεει ο λογος) και αυτη που θα εχει τον συνδυασμο της τιμης-εμφανισης-οδηγικης συμπεριφορας-και σου κανει και το κλικ θα ειναι η επιλεκτη. Πιστεψε με θα το καταλαβεις.
ps. Εγω και ο stefan νομιζω ειμαστε στο dark side of the force
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Aν ειναι 'καθαρη', 'οποιος προλαβε, τον Κυριο ειδε'...for the shake of good order που ελεγε και η γιαγια μου
πηγα ειδα το ανωθεν Z4c
μεσα ειναι κοτετσι, αρεκτη ταλαιπωρια και εντονα σημαδια βιασμου,
δε τα αγαπανε καθολου ρε πουστη μ
για να μη μιλησω για την εξυπηρετηση της μαντρας, (εξουσιοδοτημενο my ass)
BMW FORUM