-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν βρεθεί περίπτωση να γίνει ανταλλαγή χωρίς ή με λίγα λεφτά παραπάνω με την si, εγώ θα την έκανα την ανταλλαγή πάντως!
Βέβαια εμένα μου φαίνεται παράλογη μια τέτοια ανταλλαγή, γιατί ο άλλος πραγματικά πρέπει να είναι σε απελπιστική κατάσταση για να την δεχτεί, αλλά έχουμε δει και πιο κουλά πράγματα στον καιρό μας!
Αν δεν γίνει η παραπάνω ανταλλαγή, υπάρχει πάντοτε η επιλογή της νέας 316 με πρόγραμμα Σνίτσελ, ελατήρια Μ και το σπορ-τετοιο τιμόνι, που είναι μια καλή και τίμια εναλλακτική.τι ανταλλαγη με λιγα λεφτα;
να δωσεις το si και να παρεις Μ3 με μικρη διαφορα; Εννοεις, σημερα, Ελλαδα; -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aν ειναι 'καθαρη', 'οποιος προλαβε, τον Κυριο ειδε'...
for the shake of good order που ελεγε και η γιαγια μου
πηγα ειδα το ανωθεν Z4c
μεσα ειναι κοτετσι, αρεκτη ταλαιπωρια και εντονα σημαδια βιασμου,
δε τα αγαπανε καθολου ρε πουστη μ
για να μη μιλησω για την εξυπηρετηση της μαντρας, (εξουσιοδοτημενο my ass)Mάντρα;; Νόμιζα είχε καλές εγκαταστάσεις ο Παπαδόπουλος. Εκτός αν όλους τους εμπόρους μεταχειρισμένων τους λες 'μάντρες'.
Για δώσε λεπτομέρειες για την ¨εξυπηρέτηση¨Ολοι οι εμποριες = μαντραδες (σε γενικες γραμμες)
βασικα ειχα παρει τηλ (επωνυμα) να ρωτησω λεπτομεριες για το αμαξι
μου ειπε οτι ηξερε γιατι το αμαξι(τα εγραφε και η αγγελια), οτι ειναι ενος πελατη κλτ κτλ κτλ
και για κατι αλλες λεπτομεριες που ρωτουσα δεν ηξερε αλλα αφησα στοιχεια να πληροφορηθει και να καλεσει εντος των ημερων.- δε πηρε ποτε
Παω περαστικος απο εκει να το δω,
οι εγκαταστασεις φαινονται οντως πολυ ομορφες - προσεγμενες
ωρα 14:50 κατακαλοκαιρο ζηταω απο τον πωλητη να δω το αμαξι
ερχεται ο ευγενικος χαρουμενος καλοντυμενος κυριος και ξεκιναει --> ' παιδια καθαρο, καλο, πρωτο χερι, ελληνικο, προσεγμενο κτλ κτλ κτλ''--> intro για ολους μαλλον.
τον χαιρετω και αμεσως τον προσγειωνω λεγοντας του οτι δεν ειναι πρωτο χερι και ανοιξε να δουμε μεσα τι παιζει
και με ρωταει 'εσυ πως ξερεις οτι δεν ειναι πρωτο χερι¨'
anyway το κανουμε 1,5 μετρο μπροστα να εχει χωρο να ανοιξει πορτες
το αμαξι εξω οκ (εμφανησιακα) μεσα ψιλο σταυλος. δερματα για κλαμα, θηκουλες πλαστικα φουλ σημαδια ξεχαρβαλωμενα,
βλεπει ο πωλητης τα μουτρα μου και με τη σειρα του τρωει τη ξενερα (εχει αρισει και ζεσταινεται κιολας)
μετα μετα βιας να φερει βιλβιο σερβις και το κραταγε να μη του το παρω απο τα χερια, μου εκανε και κυρηγμα οτι εχει σφραγιδα απο μη εξουσιοδοτημενο και αυτο απογορευεται απο το νομο
εχει περασει ενα δεκαλεπτο (συνολικα) και λεει 'παιδια δε βαζουμε το αμαξι στη θεση του γιατι σχολαω στις 15:00' (ωραριο πωλησεων 09:00-19:00)μαγκα ετσι λεφτα δε παιρνεις
καταλαβαινω οτι το αμαξι δεν ειναι δικο του και απλα το φιλοξενει αλλα αν εγω και το παρω ενα δυο χιλιαρικα θα τα τσεπωσει. -
@roulis21
Εγω παντως το ειπα απο την αρχη, 'εαν ειναι '! . Τωρα αφου την ειδες μεσα και ειναι κοτετσι, οκ.
Εαν ενδιαφερεσαι, περιμενεις 2-3μηνες ακομη που με τις επιλογες στα ανεβασμενα τεκμηρια, αυτη η κατηγορια θα ειναι τοσο
'καυτη' που οι περισσοτεροι δεν θα τολμουν να ακουμπησουν, και πιθανοτατα θα βρεις μια Z4 coupe με αυτα τα χρηματα, σε εξαιρετικη ομως συνολικα κατασταση... -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
...Μην πάρεις κάτι και μετά απο λιγο διαστημα νοσταλγησεις το si.
To γρηγορότερο δεν είναι πάντα καλύτερο..Καμιά φορά και η φωνή της λογικής προλαβαίνει πολλά δυσάρεστα.Ευχομαι καλή τύχη με τις νύφες και πρόσεχε μην σε τυλίξει καμία!
Απο τις πιο σοφες τοποθετησεις, εδω και αρκετα ποστ...
(για την συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, που συζηταμε...) -
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αν βρεθεί περίπτωση να γίνει ανταλλαγή χωρίς ή με λίγα λεφτά παραπάνω με την si, εγώ θα την έκανα την ανταλλαγή πάντως!
Βέβαια εμένα μου φαίνεται παράλογη μια τέτοια ανταλλαγή, γιατί ο άλλος πραγματικά πρέπει να είναι σε απελπιστική κατάσταση για να την δεχτεί, αλλά έχουμε δει και πιο κουλά πράγματα στον καιρό μας!
Αν δεν γίνει η παραπάνω ανταλλαγή, υπάρχει πάντοτε η επιλογή της νέας 316 με πρόγραμμα Σνίτσελ, ελατήρια Μ και το σπορ-τετοιο τιμόνι, που είναι μια καλή και τίμια εναλλακτική.τι ανταλλαγη με λιγα λεφτα;
να δωσεις το si και να παρεις Μ3 με μικρη διαφορα; Εννοεις, σημερα, Ελλαδα;Δεν το λέω εγώ, ο Νίκος το λέει!
Κατά την άποψή μου δεν γίνεται, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
To γρηγορότερο δεν είναι πάντα καλύτερο..Καμιά φορά και η φωνή της λογικής προλαβαίνει πολλά δυσάρεστα.Ευχομαι καλή τύχη με τις νύφες και πρόσεχε μην σε τυλίξει καμία!
(για την συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, που συζηταμε...)Αρα ουσιαστικα αυτη η σοφη τοποθετηση μας λεει οτι μια Ε92 Μ3 επειδη ειναι γρηγοροτερη απο την αντιστοιχη Ε46 δεν ειναι και καλυτερη. Αυτο δε μας λεει? Πολυ μονοπλευρη και λανθασμενη τι βρισκω τη σοφη αυτη τοποθετηση. Η φωνη της λογικης ειναι η δικαιολογια γι' αυτους που δεν τολμουν.
dridino ο V8 απο την Ε39 ειναι αυτος? Respect required
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
(για την συγκεκριμενη περιπτωση ειδικα, που συζηταμε...)Αρα ουσιαστικα αυτη η σοφη τοποθετηση μας λεει οτι μια Ε92 Μ3 επειδη ειναι γρηγοροτερη απο την αντιστοιχη Ε46 δεν ειναι και καλυτερη. Αυτο δε μας λεει? Πολυ μονοπλευρη και λανθασμενη τι βρισκω τη σοφη αυτη τοποθετηση. Η φωνη της λογικης ειναι η δικαιολογια γι' αυτους που δεν τολμουν.
Για αυτο ακριβως εχω βαρεθει να καθομαι να γραφω απαντησεις, και να λεω μεταξυ αλλων οτι ο γραπτος λογος ευκολα
μπορει να δωσει λαθος εντυπωσεις, εαν δεν υπαρχει δια ζωσης κουβεντα...Η τοποθετηση αυτη ειναι σοφη κατα την γνωμη μου, ΕΙΔΙΚΑ για την περιπτωση του Νικου, ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ...
Το εγραψα και πριν σε παρενθεση, αλλα...Τους λογους τους εχω εξηγησει νωριτερα, και τους ξερει και ο ιδιος ο Νικος καλυτερα απο ολους μας...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το καλό είναι ότι έχουμε approval από τη σύζυγο (με παράπονο μεν του στυλ 'κάνε ό,τι θες', αλλά έγινε), οπότε το παίρνω ένα κλικ πιο ζεστά από πριν...απλά περιμένω. Δε βιάζομαι γιατί δε καίγομαι. Αυτή που είδα, δε τη βλέπω να κάθεται και θα πάω να δω και αυτή: http://www.mynextcar.gr/autos/53897-bmw-m3-m3-smg-ii ...αλλά δε βλέπω φως γιατί είναι έμπορος και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πολλά χρήματα καθώς ο Σεπτέμβρης με τον αγώνα προβλέπεται ζόρικος (ήδη έχω προγραμματισμένα 3 σετ ελαστικών και ένα πιστόνι).
Το χω γράψει από χθες ότι φαίνεται το καλύτερο αυτοκίνητο απ' όσα έχουν εμφανιστεί στα λινκς. Αξίζει σίγουρα μια ματιά και θα σηκώνει και αρκετό παζάρι.
Μην πάρεις κάτι και μετά απο λιγο διαστημα νοσταλγησεις το si.
Αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Άπαξ και καβαλήσει το Μ3 μετά το Si δεν θα το έχει ούτε για φτύσιμο. Τα 2 αμάξια απέχουν έτη φωτός σε όλους τους τομείς. Δεν είναι μόνο η διαφορά στη δύναμη. Εκτός από το Μ badge υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που το ένα έχει διπλάσια αξία από το άλλο.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για αυτο ακριβως εχω βαρεθει να καθομαι να γραφω απαντησεις, και να λεω μεταξυ αλλων οτι ο γραπτος λογος ευκολα
μπορει να δωσει λαθος εντυπωσεις, εαν δεν υπαρχει δια ζωσης κουβεντα...Η τοποθετηση αυτη ειναι σοφη κατα την γνωμη μου, ΕΙΔΙΚΑ για την περιπτωση του Νικου, ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ...
Το εγραψα και πριν σε παρενθεση, αλλα...Τους λογους τους εχω εξηγησει νωριτερα, και τους ξερει και ο ιδιος ο Νικος καλυτερα απο ολους μας...
Mα εγω δεν σχολιασα συγκεκριμενα τα δικα σου γραφομενα χρηστη Κικιζα Γρηγορη. Ετυχε και ησουνα το τελευταιο quote...Απο την αλλη επειδη τωρα συγκεκριμενα σε σχολιαζω, αν και εφοσον βαριεσαι να γραφεις απαντησεις τοτε μην τις γραφεις δε σου εβαλε κανενας το πιστολι στο κροταφο. Και ο γραπτος λογος μια χαρα ειναι και μαλιστα πολυ κατανοητος. Αν καποιος δε μπορει να μεταφερει αυτα που θεωρει και πιστευει και μπορει να το κανει μονο μεσω ομιλιας, να μη γραφει καλυτερα εξαρχης. Παμε παρακατω λοιπον.
-
Φανταζομαι ο φιλος εννοει να παρει καποιο Μ3 που να μην ειναι σε καλη κατασταση οπως ειναι το αμαξι του νικου τωρα.
Aν του περασε απ το μυαλο οτι υπαρχει οποιαδηποτε επαφη μεταξυ ενος 320 που εχει το feature να τσεκαρεις βαλβιδες καθε χρονο και του Μ3, εχουμε θεμα -
Κάποιο auto correct πρέπει να χει παίξει από πάνω γιατί άργησα λίγο να βγάλω άκρη!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Mα εγω δεν σχολιασα συγκεκριμενα τα δικα σου γραφομενα χρηστη Κικιζα Γρηγορη. Ετυχε και ησουνα το τελευταιο quote...Απο την αλλη επειδη τωρα συγκεκριμενα σε σχολιαζω, αν και εφοσον βαριεσαι να γραφεις απαντησεις τοτε μην τις γραφεις δε σου εβαλε κανενας το πιστολι στο κροταφο. Και ο γραπτος λογος μια χαρα ειναι και μαλιστα πολυ κατανοητος. Αν καποιος δε μπορει να μεταφερει αυτα που θεωρει και πιστευει και μπορει να το κανει μονο μεσω ομιλιας να μη γραφει καλυτερα εξαρχης. Παμε παρακατω λοιπον.
Πως δεν τα σχολιασες? Εκανες quote ακριβως με την δικη μου δημοσιευση, και μαλιστα ανεφερες δικο μου σχολιο, δεν εγραψες απο κατω, ξεχωριστη δικη σου...
Δευτερον, βαριεμαι οντως να απαντω, οταν βλεπω αλλοι χρηστες να παιζουν 'χαλασμενο τηλεφωνο', δηλαδη να βιαζονται
να κρινουν μια τοποθετηση αλλου χρηστη, η οποια να ειναι ξεκαθαρη, αλλα παρολα αυτα να ΜΗΝ την εχουν καταλαβει...
Αυτο δεν πηγαινε για εσενα αλλα γενικα...Ο γραπτος λογος 'μια χαρα' δεν ειναι παντα, ακριβως για τον λογο που ανεφερα παραπανω.
Τελος δεν τιθεται θεμα 'μεταφορας' πληροφοριων-δεδομενων, και αυτο ειναι της πασιφανες. Αν δεν το καταλαβες, δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο. Τωρα, παμε παρακατω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το καλό είναι ότι έχουμε approval από τη σύζυγο (με παράπονο μεν του στυλ 'κάνε ό,τι θες', αλλά έγινε), οπότε το παίρνω ένα κλικ πιο ζεστά από πριν...απλά περιμένω. Δε βιάζομαι γιατί δε καίγομαι. Αυτή που είδα, δε τη βλέπω να κάθεται και θα πάω να δω και αυτή: http://www.mynextcar.gr/autos/53897-bmw-m3-m3-smg-ii ...αλλά δε βλέπω φως γιατί είναι έμπορος και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω πολλά χρήματα καθώς ο Σεπτέμβρης με τον αγώνα προβλέπεται ζόρικος (ήδη έχω προγραμματισμένα 3 σετ ελαστικών και ένα πιστόνι).
Το χω γράψει από χθες ότι φαίνεται το καλύτερο αυτοκίνητο απ' όσα έχουν εμφανιστεί στα λινκς. Αξίζει σίγουρα μια ματιά και θα σηκώνει και αρκετό παζάρι.
Έχει τα εξής θεματάκια όμως. Τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολύ λίγα, που με βάζουν σε σκέψεις εκτός αν έχει αλλάξει κάθε χρόνο λάδια. Έχει κάνει περίπου 350 χιλιόμετρα το μήνα. Επίσης, τα παιδιά από άλλο φόρουμ μου είπαν ότι λείπουν σελίδες από τη μέση. Η μεσαία σελίδα δεν είναι η νούμερο 12. Δε ξέρω όμως αν ισχύει, γιατί δεν έχω βιβλίο σέρβις Μ3.
Θα πάω να τη δω από Δευτέρα παρ'όλα αυτά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Παίδες, οτιδήποτε Μ έχει καλύτερη μεταπώληση από οποιοδήποτε μη Μ. Όσα λίτρα κι αν είναι, όσα χιλιόμετρα κι αν έχει.Οπότε ναι, σε βάθος χρόνου θα κρατήσει την αξία του περισσότερο ένα Μ από ένα μη Μ ακόμα και συλλεκτικό ( )
**Πιστεύω πάντως ότι η Ε46 Μ3 θα έχει την ίδια αξία που έχουν τώρα οι γνήσιες Ε30 Μ3.
**
Το αμάξι αυτό απλά θα μείνει 'στο πάνθεον της αυτοκίνησης' όπως είχε γράψει κάποιος λίγες σελίδες πριν (νομίζω ο red_monster).Μια καλοσυντηρημένη Μ3 Ε46 θα κρατήσει την αξία της πιστεύω.
Όμως λέει ο 007, future classic!
Νικο,στα δικα μου ματια ,ο παραλληλισμος που γινετε μεταξυ M3 E30 & M3 E46 ειναι πολυ τραβηγμενος.Η Ε30 ηταν το αυτοκινητο που ουσιαστικα καθιερωσε το γραμμα Μ στην αυτοκινητιστικη ιστορια,ενω δε πρεπει να ξεχναμε οτι η παραγωγη της ηταν πολυ μικροτερη σε σχεση με την Ε46.
Υπαρχουν πολυ λιγοτερες Μ3 Ε30(17146 παραχθηκαν) σε σχεση με την Ε46(85766).Το θεωρω απιθανο να γινει το Ε46 σπανιο.
Επισης πιστευω οτι η Ε46 παιρνει 'υπεραξια' λογω της αχρωμης Ε36 που προπορευθηκε.
Επισης Νικο,δεν εχω καταλαβει τη χρηση που θα κανεις στο αμαξι .Θα το χρησιμοποιεις καθημερινα?Ή θα το εχεις μονο για βολτες και ταξιδια?Το θεωρω κριμα τετοιο αμαξι να ταλαιπωρειται στην Αθηνα.
Νομιζω οτι ειναι απιθανο να εχει,στα χερια σου,παρομοια καταναλωση με το si.
Το θεμα με τις πορτες και την υπαρξη παιδιου ,δεν ειναι και τοσο σημαντικο κατα την αποψη μου μιας και το αμαξι εχει χωρους και αξιοπρεπες πορτ μπαγκαζ.Εμεις τις παραπανω απο μισες μερες του μηνα βαζουμε το μικρο στο ΜΙΝΙ και ειμαστε οκ.
Κατα τα λοιπα,προκειται για ενα απιστευτο αυτοκινητο και νομιζω οτι αξιζει να κανεις τη κινηση αφου βρεις τη καταλληλη τοσο απο αποψη γενικοτερης καταστασης και χιλιομετρων,οσο και τιμης, μιας και δε σε ενοχλει η παλαιοτητα σε σχεση με το si. -
@Νίκος
Μωρέ τα χλμ κατά 80% μούφα είναι αλλά αυτό λίγο πολύ ισχύει για όλα στις μάντρες. Ας έχει και 80.000χλμ στην πραγματικότητα, ας είναι και σκισμένο, αρκεί να έχει συντηρηθεί σχολαστικά. Το εσωτερικό του φαίνεται πένα πάντως, έχει ωραίους συνδυασμούς χρωμάτων και είναι full extra (navi, ηλεκτρικά καθίσματα κτλ) που στο μάτι το κάνουν πιο σύγχρονο απ' ότι είναι. -
@ντριφτης
feature
Εννοειται πως καποιος που μπορει: α) να βρει 'καλο', β) να πληρωσει και γ) να συντηρησει ενα Μ3, ειναι αστειο να καθεται να σκεφτεται αμα θα νοσταλγησει το οποιο si...
Το αν ειναι της προπερασμενης γενιας ειναι αδιαφορο, απο τη στιγμη μαλιστα που απο τη συγκεκριμενη γενια προηλθαν τα καλυτερα δειγματα, οπως διαβαζω δεξια-αριστερα (γιατι δεν εχω οδηγησει κανενα, δυστυχως )
Θεωρω παντως αδυνατο να πληρωσει καποιος 20 χιλιαρικα για το si (εστω και δι' ανταλλαγης). Θα χρειαστει να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, τις Μ3 δεν τις χαριζουν κι ουτε προκειται. Στην τελικη και δεδομενης της καταστασης στην ελληνικη αγορα, υπαρχει παντα η δυνατοτητα εξαγωγης του αυτοκινητου. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η Ε30 ηταν το αυτοκινητο που ουσιαστικα καθιερωσε το γραμμα Μ στην αυτοκινητιστικη ιστοριαE, όχι δα!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
@ντριφτης
featureΚι εδώ το ίδιο λάθος αυτό το παιδί....
-
Πολυ εκατσα ελλαδα, αρχιζω και χαλαω
BMW FORUM