-
Your feature is in Holland
-
Συγνώμη, αλλά η Μ3 Ε30 έκανε ευρύτερα γνωστό το γραμμα Μ, ειδικά σε αυτοκίνητα παραγωγής .
Η επιτυχία της δε ,παγίωσε και καθιέρωσε τη παραγωγή των εκδόσεων Μ στη γκάμα της BMW. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό είναι επιστημονική φαντασία. Άπαξ και καβαλήσει το Μ3 μετά το Si δεν θα το έχει ούτε για φτύσιμο. Τα 2 αμάξια απέχουν έτη φωτός σε όλους τους τομείς. Δεν είναι μόνο η διαφορά στη δύναμη. Εκτός από το Μ badge υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι που το ένα έχει διπλάσια αξία από το άλλο.Και όμως είναι πραγματικότητα.
Επιστημονική φαντασία είναι να πρέπει να διαλέξεις τί να σου χαρίσουν μεταξύ δυο καινούριων αυτοκινήτων , si και m3 , και να
λες οτι θες την si.Tα πράγματα τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Μιλάμε για το si που ο ανθρωπος ξέρει τί έχει και τι δεν έχει το αμαξι και από την άλλη μεριά έχουμε ένα αγωνιστικής φύσεως μεταχειρσιμένο αυτοκίνητο με ο,τι αυτό συνεπάγεται.
Στο αρχικό μου ποστ , μάλιστα , είπα στον Νίκο να το ψάξει καλά για να βρει κάτι που να αξίζει. (αυτό ως συμπλήρωμα περι τόλμης..)
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Συγνώμη, αλλά η Μ3 Ε30 έκανε ευρύτερα γνωστό το γραμμα Μ, ειδικά σε αυτοκίνητα παραγωγής .
Η επιτυχία της δε ,παγίωσε και καθιέρωσε τη παραγωγή των εκδόσεων Μ στη γκάμα της BMW.Όπως το λες, ότι δηλαδή το καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού, ναι συμφωνώ απόλυτα! Αλλά στην αυτοκινιτιστική ιστορία, είχε καθιερωθεί πολύ νωρίτερα.
-
Κωστή, όπως καθιερώθηκε η Μ3 Ε30 και κρατάει πολύ καλά την αξία της, έτσι θα καθιερωθεί κι η Ε46. Αυτό εννοώ.
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θεωρω παντως αδυνατο να πληρωσει καποιος 20 χιλιαρικα για το si (εστω και δι' ανταλλαγης). Θα χρειαστει να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, τις Μ3 δεν τις χαριζουν κι ουτε προκειται. Στην τελικη και δεδομενης της καταστασης στην ελληνικη αγορα, υπαρχει παντα η δυνατοτητα εξαγωγης του αυτοκινητου.Όπως κι αδύνατο είναι να δώσει κάποιος 20Κ μετρητά για 3λτ Μ3 με 72Κ κμ.
Οπότε κάπου στη μέση με μικρή διαφορά (1-2Κ) σε μετρητά γίνεται η δουλειά...νομίζω.
Αυτοί που ψάχνουν για Μ3 αυτή την εποχή είναι ΠΑΡΑ πολλοί λίγοι. Υπάρχει τεράστια προσφορά και πολύ χαμηλή ζήτηση στην αγορά για τέτοια αυτοκίνητα. Οπότε η πρότασή μου σε κάποιον που θέλει να ξεφορτωθεί το 3λτ του είναι πολύ fair γιατί παίρνει λιγότερα κυβικά, πιο καινούριο μοντέλο, με λιγότερα χιλιόμετρα, πλήρως εξοπλισμένο, σε ειδική έκδοση και δεν πέφτει τόσο πολύ σε άλογα.
Το κόλλημα τώρα είναι αλλού, δεν είναι στη διαφορά. Θέλει αυτόματο, που το si δεν είναι.
Το χάσαμε το κορμί...πάμε γι'άλλα...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κωστή, όπως καθιερώθηκε η Μ3 Ε30 και κρατάει πολύ καλά την αξία της, έτσι θα καθιερωθεί κι η Ε46. Αυτό εννοώ.Θεωρω παντως αδυνατο να πληρωσει καποιος 20 χιλιαρικα για το si (εστω και δι' ανταλλαγης). Θα χρειαστει να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, τις Μ3 δεν τις χαριζουν κι ουτε προκειται. Στην τελικη και δεδομενης της καταστασης στην ελληνικη αγορα, υπαρχει παντα η δυνατοτητα εξαγωγης του αυτοκινητου.
Όπως κι αδύνατο είναι να δώσει κάποιος 20Κ μετρητά για 3λτ Μ3 με 72Κ κμ.
Οπότε κάπου στη μέση με μικρή διαφορά (1-2Κ) σε μετρητά γίνεται η δουλειά...νομίζω.
Αυτοί που ψάχνουν για Μ3 αυτή την εποχή είναι ΠΑΡΑ πολλοί λίγοι. Υπάρχει τεράστια προσφορά και πολύ χαμηλή ζήτηση στην αγορά για τέτοια αυτοκίνητα. Οπότε η πρότασή μου σε κάποιον που θέλει να ξεφορτωθεί το 3λτ του είναι πολύ fair γιατί παίρνει λιγότερα κυβικά, πιο καινούριο μοντέλο, με λιγότερα χιλιόμετρα, πλήρως εξοπλισμένο, σε ειδική έκδοση και δεν πέφτει τόσο πολύ σε άλογα.
Άριστη προσέγγιση. That is what we call 'common sense'
-
Χαθηκε να ειχε ο Κικιζας μια Μ3 smg?
Αμαν θα εκανε να ξεφορτωθει το αυτοματο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Χαθηκε να ειχε ο Κικιζας μια Μ3 smg?
Αμαν θα εκανε να ξεφορτωθει το αυτοματο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θεωρω παντως αδυνατο να πληρωσει καποιος 20 χιλιαρικα για το si (εστω και δι' ανταλλαγης). Θα χρειαστει να μπει βαθια το χερι στην τσεπη, τις Μ3 δεν τις χαριζουν κι ουτε προκειται. Στην τελικη και δεδομενης της καταστασης στην ελληνικη αγορα, υπαρχει παντα η δυνατοτητα εξαγωγης του αυτοκινητου.Αυτό είναι που δεν έχω καταλάβει κι εγώ εδώ και τόσες σελίδες...
Το Si θα είναι θαύμα να φύγει κανα 15άρι σε ιδιώτη και 12-13 σε μαντρά. Και κοιτάμε αυτοκίνητα εμπόρων στα 24κ για straight ανταλλαγή...?
Στην προκειμένη ψάχνεις για ιδιώτη ο οποίος έχει μεγάλη ανάγκη και θέλει να δώσει πολύ χαμηλά ένα αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση. Αυτό θα γίνει είτε γιατί χρειάζεται τα μετρητά, είτε για να το αντικαταστήσει με ένα μικρό χαμηλού κυβισμού και κατανάλωσης... σε καμία απο τις 2 περιπτώσει δεν βλέπω να κερδίζει κάτι ουσιαστικό δίνοντας μια Μ3 ανταλλαγή για μια 320...
Για να το πώς αλλιώς, αυτός που ψάχνει απεγνωσμένα να ξεφορτωθεί τα 3.000 κυβικά δεν θα πάει σε 2.000cc... -
Προφανώς υφίσταται το σενάριο να δοθεί και κάποια διαφορά εάν και εφόσον βρεθεί κάποιο Μ3 που να την αξίζει...άσχετα αν θα είναι από ιδιώτη ή μάντρα.
-
Μέχρι στιγμής η δικια μου ανταλλαγή είναι η πιο cool του φόρουμ.
Μένει να δούμε αν θα καταφέρει ο Νίκος να μου πάρει την πρωτιά -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2675878/
Περί τίνος πρόκειται ;
-
Περί μετατροπής.
-
@audikon ...μετατροπή από 316i που κάνει ΚΡΑ
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Και κοιτάμε αυτοκίνητα εμπόρων στα 24κ για straight ανταλλαγή...?Από εδώ ξεκίνησα βασικά και μπήκα σε σκέψεις: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2713759/
Προφανώς και στα 24Κ δε γίνεται straight ανταλλαγή.
-
Μετατροπη m3, αδηλωτη..
Σοφη κινηση...Παντως κοιτωντας αγγελιες θεωρω υπερβολικο να δοθουν στη πολυ χειροτερη πανω απο 18-19 για γνησια m3 e46.
-
316 μετατροπη?Οτι πρεπει για το Νικο ειναι...
-
Και θα δωσει ο φιλος ενα αριστο 320 για ανταλλαγη με m3 απο μαντρα η οποια οχι 60κ αλλα τουλαχιστον 160κ χλμ θα εχει (εννοειται θα ειναι γυρισμενα) και του λετε οτι ειναι καλη κινηση? Επειδη μεσα εξω ειναι πλυμμενη και καθαρη και εχει ταμπα δερμα?
Μονο και μονο που θα μαθει αργοτερα οτι εχει 3πλασια χλμ κατατασεται αυτοματως σε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ αγορα!!!Και σιγουρα σε μαντρα η διαφορα που θα πληρωσει δεν θα ειναι 1-2 χιλιαρικα αλλα τουλαχιστον 10
-
Θα σου έλεγα να πας σε κάτι τέτοιο. Να του πας τα λεφτά στο χέρι να το κλείσεις στα 30 γτ δν νομίζω να έχει και πολλές προτάσεις , δίνεις και το si μια 15άρα και βάζεις και μια 15αρα από τσέπη. Τουλάχιστον αν το κάνεις να το κάνεις καλά.
Αποψή μου βέβαια. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για τη νεα 328i τι γνωμη εχετε??
Εχω προσφορα απο εμπορο για καινουριο με 0 χλμ και μπολικα εξτρα, με 36 χιλ. + το Αστρα μου...
Απο τον τιμοκαταλογο βλεπω αρχ. τιμη 42 χιλ χωρις τα εξτρα φανταζομαι..
Το μονο που με χαλαει ειναι που ειναι σενταν ρε γμτ..Ξερουμε κοστη χρησης γενικα?
Απο τελη και καταναλωσεις φαινεται σουπερ για την κατηγορια του (245 αλογα 2λτ τουρμπο).Απορώ γιατί δεν την έχεις ήδη παραγγείλει.
Το σεντάν γιατί σε χαλάει;
Δε θα γινει παραγγελια στην εκθεση το εχουν.
Το σενταν με χαλαει γενικα σαν σχημα και σαν μεγεθος ειναι καθαρα θεμα γουστου. Μου φαινεται οτι θα κουβαλαω συνεχεια 1/3 αυτοκινητου παραπανω απ οτι χρειαζομαι -
Ο χρήστης audikon έγραψε:
Θα σου έλεγα να πας σε κάτι τέτοιο. Να του πας τα λεφτά στο χέρι να το κλείσεις στα 30 γτ δν νομίζω να έχει και πολλές προτάσεις , δίνεις και το si μια 15άρα και βάζεις και μια 15αρα από τσέπη. Τουλάχιστον αν το κάνεις να το κάνεις καλά.
Αποψή μου βέβαια.Και εγω μαλλον κατι τετοιο θα εκανα.
BMW FORUM