-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
for the shake of good order που ελεγε και η γιαγια μου
πηγα ειδα το ανωθεν Z4c
μεσα ειναι κοτετσι, αρεκτη ταλαιπωρια και εντονα σημαδια βιασμου,
δε τα αγαπανε καθολου ρε πουστη μ
για να μη μιλησω για την εξυπηρετηση της μαντρας, (εξουσιοδοτημενο my ass)Τι να αγαπησουν εφοσον πανε και παιρνουν αυτοκινητα με εντελως αλλα κινητρα απο τα οποια το καθε αυτοκινητο εχει φτιαχτει. Ασε που θεωρω οτι επι το πλειστον δε ξερουν και τι παιρνουν. Που να δεις εγω τι εβλεπα εδω πανω που γυρναγα around οταν εψαχνα τη δικια μου οποτε καλα εισαι.
-
Το να συζηταμε ποιο αυτοκινητο απ τα δυο θα μπορει να πουλησει μετα απο πεντε (5) χρονια ειναι εντελως ατοπο.
Πρακτικα και τα δυο αυτοκινητα θα ειναι για χαρισμα -
Επειδη καπου πηρε το ματι μου για isofix, Νικο αν μπορεις να τα βρεις, προτιμησε το. Για μενα ειναι βασικο. Και ευκολια και ασφαλεια. Και μη λες οτι δεν θα μπει ποτε στο M3, θα μπει και θα παραμπει. Η μικρη μου εχει κανει βολτα με ολα τα αυτοκινητα της ευρυτερης οικογενειας (εχει χρειαστει δηλαδη, οχι για πλακα απαραιτητα...) και εχουν γλυτωσει μονο το S2000 του αδερφου και το αγωνιστικο 106... ακομα....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το να συζηταμε ποιο αυτοκινητο απ τα δυο θα μπορει να πουλησει μετα απο πεντε (5) χρονια ειναι εντελως ατοπο.
Πρακτικα και τα δυο αυτοκινητα θα ειναι για χαρισμαδεν ειναι το ιδιο ενα αυτοκινητο που θα ειναι 14χρονων και ενα που θα ειναι 9. Ειδικα αν υπολογισεις και την διαφορα που θα εχουν στα χλμ.
πρακτικα η Ε92 θα ειναι σαν την Ε46 σημερα, ενω η Ε46 σαν την Ε30. -
OK τότε Σπύρο πήγαινε να βρεις μια Ε36 320 και μια Ε30 Μ3 σήμερα και πες μου πόσα ζητάνε για το καθένα.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ναι, μια διορθωση αν και ταιριαζει περισσοτερο στο τοπικο ανδρες/γυναικες:το 'κανε οτι θες', δεν ειναι εγκριση..
ειναι 'οχι, αλλα καντο και τα λεμε!' .-Πραγματικά.
Δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να σου έλεγε όχι, γιατί θα ήταν ξεκάθαρο ότι διαφωνεί, θα μπορούσες να το συζητήσεις και να την ψήσεις. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
OK τότε Σπύρο πήγαινε να βρεις μια Ε36 320 και μια Ε30 Μ3 σήμερα και πες μου πόσα ζητάνε για το καθένα.μιλαω για το ιδιο μοντελο, οχι 320 vs M3
-
OK βρες μια Ε36 Μ3 και μια Ε30 Μ3 και πήγαινε να δεις πόσα ζητάνε για την καθεμία.
Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα, με τις Ε46 και Ε92 θα είναι η ίδια ακριβώς ιστορία και να με θυμηθείς... Για αυτές που θα βγούνε τώρα με τα τούρμπο δεν το συζητάω καν το πού θα τις κατατάξει η ιστορία. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
OK βρες μια Ε36 Μ3 και μια Ε30 Μ3 και πήγαινε να δεις πόσα ζητάνε για την καθεμία.
Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα, με τις Ε46 και Ε92 θα είναι η ίδια ακριβώς ιστορία και να με θυμηθείς... Για αυτές που θα βγούνε τώρα με τα τούρμπο δεν το συζητάω καν το πού θα τις κατατάξει η ιστορία.τα μισα λεφτα περιπου, αν εισαι τυχερος και βρεις γνησια Ε30
δεν ειναι μονο θεμα ιστοριας, το ενα θα εχει 5 χρονια διαφορα απο το αλλο, πολυ λιγοτερα χλμ, θεωρητικα θα ειναι σε καλυτερη κατασταση. Αυτα πληρωνεις.
-
Μπορεί και το 1/3 των λεφτών. Από κάποια χρόνια και πέρα, είναι πάντως μόνο θέμα ιστορίας και θέσης που έχει κατακτήσει μέσα στο χρόνο το κάθε μοντέλο, στην πράξη. Αυτή τη στιγμή όποιον και να ρωτήσεις (που να έχει ιδέα, ε; ) θα σου πει πως οι καλύτερες Μ τριάρες ήτανε οι Ε30 και Ε46, οι πιο πολλοί θα αμφιταλαντεύονται κιόλας για το ποια ήταν η κορυφαία. Αυτό δεν άλλαξε με την Ε90/92 και πλέον με τα τούρμπο δε φαίνεται και κάποια προοπτική να αλλάζει ποτέ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
OK τότε Σπύρο πήγαινε να βρεις μια Ε36 320 και μια Ε30 Μ3 σήμερα και πες μου πόσα ζητάνε για το καθένα.
μιλαω για το ιδιο μοντελο, οχι 320 vs M3
Εδω συζηταμε αν θα μεινει με το si η θα παει στην Μ3 Ε46. Ελοιπον, μετα απο 5 χρονια πρακτικα και τα δυο αμαξια θα εχουν αξια πωλησης μηδενικη
Οχι βεβαια οτι εχει διαφορα αυτο που λεει ο καβαλινο
-
Η si θα προσεγγίζει το 0 σε 5 χρόνια. Η Μ3, ίσως και όχι, ίσως και ναι.
Σε 10 χρόνια βέβαια, μια καλή Μ3, θα έχει μια χαρά μεταπώληση υποθέτω.
Η si, δεν νομίζω, παρόλο το 'συλλεκτικό' του πράγματος... -
Σωστο κι αυτο
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Aν ειναι 'καθαρη', 'οποιος προλαβε, τον Κυριο ειδε'...
for the shake of good order που ελεγε και η γιαγια μου
πηγα ειδα το ανωθεν Z4c
μεσα ειναι κοτετσι, αρεκτη ταλαιπωρια και εντονα σημαδια βιασμου,
δε τα αγαπανε καθολου ρε πουστη μ
για να μη μιλησω για την εξυπηρετηση της μαντρας, (εξουσιοδοτημενο my ass)Mάντρα;; Νόμιζα είχε καλές εγκαταστάσεις ο Παπαδόπουλος. Εκτός αν όλους τους εμπόρους μεταχειρισμένων τους λες 'μάντρες'.
Για δώσε λεπτομέρειες για την ¨εξυπηρέτηση¨ -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα, με τις Ε46 και Ε92 θα είναι η ίδια ακριβώς ιστορία και να με θυμηθείς... Για αυτές που θα βγούνε τώρα με τα τούρμπο δεν το συζητάω καν το πού θα τις κατατάξει η ιστορία.τα μισα λεφτα περιπου, αν εισαι τυχερος και βρεις γνησια Ε30
δεν ειναι μονο θεμα ιστοριας, το ενα θα εχει 5 χρονια διαφορα απο το αλλο, πολυ λιγοτερα χλμ, θεωρητικα θα ειναι σε καλυτερη κατασταση. Αυτα πληρωνεις.
http://www.pistonheads.com/sales/4084555.htm [αυτη εδω περα δε ξερω ποσο πουληθηκε αλλα θα παρω να ρωτησω τον ανθρωπο απο περιεργεια]
http://www.pistonheads.com/sales/4178914.htm [αυτη εδω που ο κατεστραμενος της εχει κανει οτι νανε -ακομα και engine rebuild- ζηταει 26 χιλιαρικα για EVO 2 - οτι νανε ζηταει αλλα τελοσπαντων]
http://www.pistonheads.com/sales/3986397.htm [οι κυριοι εδω περα ζητανε 75 χιλιαρικα για αμαξι που εχει σχεδον 20Κ μιλια στο κοντερ και απ' οσο φαινεται ειναι στην πενα]
http://www.pistonheads.com/sales/4181864.htm [ο κυριος εδω ιδιωτης ζηταει για τη δικια του σχεδον 10 χιλιαρικα η οποια ειναι με 76Κ μιλια και ολα τα service στον Sytner - ο οποιος ειναι ο μεγαλυτερος ΒMW dealer στο UK- ]
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p [και εδω περα ο αλλος ζηταει 14 σχεδον για αμαξι του 2004]
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p [και μια ClubSport του 2006 στα 17 χιλιαρικα - η πιο ακριβη που βρηκα μεχρι τωρα]
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p [και μια CSL η οποια ειναι μουναρος]
Ενδεικτικα ολα τα παραπανω. Για Ε36 δεν καθομαι να ασχοληθω μιας και ισχυει οτι λεει ο cavallino. Μετα την Ε30, η Ε46 ειναι κορυφη (με αποκορυφωμα της γενιας της την CSL). Εν τελει μια καλης καταστασης Ε46 δεν ειναι απαραιτητο οτι ο αλλος πρεπει να τη δωσει κιολας. Εγω το αμαξι το θεωρω ηδη future classic. Οπου λογικα θα συντηρηθει και αναλογως. Και δεν θα κατσουμε τωρα να συγκρινουμε τον ατμοσφαιρικο εξακυλινδρο που καθιερωσε το brand απο την εποχη της E9 με τις new age turbo παπαριες
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η si θα προσεγγίζει το 0 σε 5 χρόνια. Η Μ3, ίσως και όχι, ίσως και ναι.
Σε 10 χρόνια βέβαια, μια καλή Μ3, θα έχει μια χαρά μεταπώληση υποθέτω.
Η si, δεν νομίζω, παρόλο το 'συλλεκτικό' του πράγματος...Βγαλτε απο το παιχνιδι την Ε30 (αλλη ιστορια)
δειτε ποσο εχει τωρα και αν υπαρχει / πωλειται μια καλη Ε36 Μ3
και ποσο ενα Ε46 320 -
μιλαω για Ελλαδα οχι Αγγλια...
(εγραψα βλακεια και το σβηνω)
-
Παίδες, οτιδήποτε Μ έχει καλύτερη μεταπώληση από οποιοδήποτε μη Μ. Όσα λίτρα κι αν είναι, όσα χιλιόμετρα κι αν έχει.
Οπότε ναι, σε βάθος χρόνου θα κρατήσει την αξία του περισσότερο ένα Μ από ένα μη Μ ακόμα και συλλεκτικό ( )
Πιστεύω πάντως ότι η Ε46 Μ3 θα έχει την ίδια αξία που έχουν τώρα οι γνήσιες Ε30 Μ3.
Το αμάξι αυτό απλά θα μείνει 'στο πάνθεον της αυτοκίνησης' όπως είχε γράψει κάποιος λίγες σελίδες πριν (νομίζω ο red_monster).
Μια καλοσυντηρημένη Μ3 Ε46 θα κρατήσει την αξία της πιστεύω.
Όμως λέει ο 007, future classic!
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Νικο καπου κολλας και μονο εσυ ξερεις που και φαινεται αυτο απο τα γραφομενα σου. Που σημαινει οτι δε το νιωθεις ακομα για να γινει η κινηση (και πολυ απλα δεν εχει βρεθει και το αμαξι ακομα διοτι οκ στη τελικη μονο 1 εχεις δει μεχρι τωρα).Που με κατάλαβες ρε μπαγάσα?
Βασικά το δεύτερο που λες είναι.
Το'χω πάρει απόφαση, θα βάλω κάποια χρήματα στην άκρη ώστε όταν βρεθεί η κατάλληλη νύφη να προχωρήσω.
Μέχρι τώρα, δε φαίνεται να έχει βρεθεί γιατί όντως έχω δει μόνο μια.
Patience is a virtue...
Θα τη πάρω...που θα πάει...
-
Αν βρεθεί περίπτωση να γίνει ανταλλαγή χωρίς ή με λίγα λεφτά παραπάνω με την si, εγώ θα την έκανα την ανταλλαγή πάντως!
Βέβαια εμένα μου φαίνεται παράλογη μια τέτοια ανταλλαγή, γιατί ο άλλος πραγματικά πρέπει να είναι σε απελπιστική κατάσταση για να την δεχτεί, αλλά έχουμε δει και πιο κουλά πράγματα στον καιρό μας!
Αν δεν γίνει η παραπάνω ανταλλαγή, υπάρχει πάντοτε η επιλογή της νέας 316 με πρόγραμμα Σνίτσελ, ελατήρια Μ και το σπορ-τετοιο τιμόνι, που είναι μια καλή και τίμια εναλλακτική. -
Φίλε Νίκο παρακολουθώ γενικά την συζήτηση αλλά και αυτοκίνητα που προτείνονται.
Μην βιάζεσαι να αγοράσεις κάτι άμεσα και το μετανιώσεις. Ειδικά κάτι m3 με 60.000+ χλμ είναι ταλαιπωρημένα και μετά από ακόμη 10-15.000 χλμ θα έχεις θέμα με αναλώσιμα , τα ξέρεις..
Μπορείς να βρεις στην αγορά με λίγη αναζήτηση , υπομονή, καλή m με λίγα χλμ.
Μην πάρεις κάτι και μετά απο λιγο διαστημα νοσταλγησεις το si.
To γρηγορότερο δεν είναι πάντα καλύτερο..Καμιά φορά και η φωνή της λογικής προλαβαίνει πολλά δυσάρεστα.Ευχομαι καλή τύχη με τις νύφες και πρόσεχε μην σε τυλίξει καμία!
BMW FORUM