-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
το έχουμε ζήσει live και με το scirocco 160ps vs 120i (του Νίκου), όπου η σειρά '1' έμεινε πολύ πίσω.
Απορώ όμως (γενικά) κάποιες φορές που τη 'μία' ψάχνουμε τις απόλυτες επιδόσεις ευθείας, την 'άλλη' τις απόλυτες επιδόσεις πίστας και στο τέλος μιας νοιάζει μόνο να είναι συμμετοχικό. Οπότε έτσι, πότε γιουβέτσι.Σημασία έχει τι εκπροσωπεί κάθε αμάξι και τι σκοπό έχει.
Στο θέμα μας, η 320 είναι ένα ωραίο αμάξι cruising για να καλύπτεις αποστάσεις χωρίς να νιώθεις αποκομμένος από την οδήγηση.
Εμένα μπορεί να με χαλάει γιατί είναι αργή με βάση του τι έχω συνηθίσει να οδηγώ. ΆΛλον μπορεί να μην τον νοιάζει γιατί δεν είναι 'σκοπός του' το επόμενο αμάξι να είναι υποχρεωτικά πιο γρήγορο από το προηγούμενο.Ε μωρέ σε κουβέντα να βρισκόμαστε...ξέρεις τώρα. Μέχρι κι εγω τη ράβω την 320 για πλάκα με μισό τόνο παραπάνω βάρος... Δεν παύει να είναι βέβαια overall εξαιρετικό αυτοκίνητο αλλά ως γνωστόν θέλει 6 κυλίνδρους.
Unleash hell now!
Όποιος θέλει κάτι πιο δυνατό, υπάρχει κι η 325i.
Και πάλι...ειδικά η 2,5 δύσκολα τα καταφέρνει απέναντι στον 2λίτρο tfsi...
Η 330i πολυ καλη!Κάποτε ήταν το απωθημένο μου.Πιστεύω η χρυσή τομή.1.8Τ δεν είναι το CC? Με 180 άτια?
1,8 με 160.
-
Λογικά η 325i με 220 άλογα και 27 κιλά ροπή το έχει.
Κάνω λάθος?
-
Έβγαινε και 2.0 με 200 το cc.Δε ξέρω πιο είναι αυτο που φαίνεται στο video.
Εγω βέβαια αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο 2.0Τ.Απο οτι θυμάμαι καμία 325 ,ειδικά η 2,5 δεν το έχει.217 ίππους δεν είχαν; -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...και το δικο μου pick, χωρις να μπλεκεις με δυο 'σαλιγκαρους', lag, και τρελες καταναλωσεις υπο πιεση...http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1448400/
To συγκεκριμενο, αποτελει και ενδεχομενη προταση, για τον Καβουρα...
Αν και δεν ανοίγει η αγγελία στο car (μάλλον έχει πέσει προσωρινά), να πω ότι λόγω προσωπικής εμπειρίας, μια χαρά δουλεύει ο διπλο-σαλίγκαρος. Τώρα δεν ξέρω τι βλέψεις έχει ο καθένας όπως επίσης δεν γίνεται να τα θες όλα δικά σου (και 300-400ps και να καίει σαν 1400άρι ).
Όλα αυτά τα αυτοκίνητα με μεγάλες ιπποδυνάμεις έχουν 'πρόβλημα' όσο αναφορά την κατανάλωση αφού κάπως πρέπει να γεμίσεις τους κυλίνδρους του κινητήρα ακόμα κι αν είσαι ακίνητος. Άλλο να γεμίζεις 1600cc και άλλο 3000ccΤέλος, κατά τη γνώμη μου μία κατανάλωση της τάξης των 12-13lt/100km δε θα μου φαινόταν και πολύ για ένα όχημα αντίστοιχο της 335i (μιας και είμαστε σε bmw υπο-forum. ).
Βέβαια αν η τσέπη σου αντέχει ως τα 10lt/100km, φυσικά και τα 12 (πόσο μάλλον τα 13) λίτρα ανά 100Km θα σου φανούν 'τρελά νούμερα'.ΥΓ: Αλήθεια Γρηγόρη, τι αμάξι ήταν αυτό στην αγγελία?
-
330i E92 ήταν.
Ο Ν54 εχει παρα πολυ καταναλωση για 3λτ twin turbo με 300 αλογα. ΠΑΡΑ πολυ καλη!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Ν54 εχει παρα πολυ καταναλωση για 3λτ twin turbo με 300 αλογα. ΠΑΡΑ πολυ καλη!11,8 είχε μέση η 35άρα Z... με τις ευλογίες του DCT βεβαια...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ο Ν54 εχει παρα πολυ καταναλωση για 3λτ twin turbo με 300 αλογα. ΠΑΡΑ πολυ καλη!
11,8 είχε μέση η 35άρα Z... με τις ευλογίες του DCT βεβαια...
Μόνο?
Στο 12άρι το θυμόμουν κι εγώ.
Λιγότερο καίει το Ν54 από το δικό μου
Ψιτ...κοιτάξτε εδώ...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2460995/
ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα για CSL...αλλά γνήσιο!
Οι ζάντες είναι χάλια πάντως, θα ήθελα τις εργοστασιακές.
-
Αν δεν είστε γνώστες μην πάρετε τηλέφωνο. Δεν πρόκειται να σας το πουλήσει.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν δεν είστε γνώστες μην πάρετε τηλέφωνο. Δεν πρόκειται να σας το πουλήσει.Πάλι καλά που δεν έγραψε ΝΙΩΣΤΕΣ ή ΠΟ...
-
Καλά για να λέει 100.000χλμ ο έμπορας από την Ερμιόνη της Αργολίδας θα έχει τουλάχιστον 150.000χλμ. Μυρίζει κάψιμο από μακριά το αμάξι. Μα τα τσίπικα Galfer σε CSL?
-
λίγα για τους αργίτες
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μόνο?
Η αλήθεια είναι πως με χειροκίνητο το κόβω για 1 με 1,5 λίτρο επάνω...
-
Μόνο?
Η αλήθεια είναι πως με χειροκίνητο το κόβω για 1 με 1,5 λίτρο επάνω...
Μια χαρά...έχεις και 300 άλογα, μη το ξεχνάμε.
-
Εννοείται πως είναι μια χαρά... ειδικά με το βάρος των αυτοκινήτων που τον φοράνε...
Θα ήθελα πολύ να δω τον Ν54 σε μια bmw που ζυγίζει 1200-1300 κιλά... (Ζ2 anyone?) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λίγα για τους αργίτεςΣου θίξαμε τους συγχωριανούς?
-
Εννοείται πως είναι μια χαρά... ειδικά με το βάρος των αυτοκινήτων που τον φοράνε...
Θα ήθελα πολύ να δω τον Ν54 σε μια bmw που ζυγίζει 1200-1300 κιλά... (Ζ2 anyone?)Μην κάνεις όνειρα...το Ζ2 σαν project έχει εγκαταλειφθεί καιρό τώρα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
λίγα για τους αργίτες
Σου θίξαμε τους συγχωριανούς?
Γαλαζοαιματοι ...
-
Πλακα στην πλακα κατι οι Ολλανδοι στο Κρανιδι, κατι το σκυλολοϊ του Γλυξμπουργκ στο Χελι, θα σας βγει το ονομα...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Μια σκέψη.
Χωρίς πολλά λόγια...το si γι'αυτό: http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2713759/
Αξίζει?
-
Ίδια κατανάλωση θα έχεις
BMW FORUM