-
Καρμπόν κοτσαδούρα για χαρην της συμμετοχικοτητας
-
πανεμορφο χρωμα το γκρι για Ζ....
δεν του παει το μπλε... -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
John, σε ευχαριστω ρε φιλε για τις ευχες. Αλλα επειδη ειμαστε και petrolheads πρωτιστως (ειδικα εγω οσο δε παει) για παρτη μου τη πηρα τη Ζιζελ ( ) και πιστεψε με μεχρι τωρα ειμαι συνεχεια με ενα χαμογελο. Τα μουνια δε με απασχολουν (οχι πως εχεις και αδικο βεβαια οποτε δε θα διαφωνησω κιολας )Φίλε μου James έχεις κολλήσει με τη Vesper αλλά μην ξεχνάς, the bitch is dead Οπότε καλό θα είναι να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητό σου απ΄όλες τις απόψεις, ιδίως μάλιστα αν κάποιες από αυτές είναι πολύ δυνατά του σημεία
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε μου James έχεις κολλήσει με τη Vesper αλλά μην ξεχνάς, the bitch is dead Οπότε καλό θα είναι να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητό σου απ΄όλες τις απόψεις, ιδίως μάλιστα αν κάποιες από αυτές είναι πολύ δυνατά του σημεία
Kαλημερα και σε σενα nass και thanx ρε man. Θα αφιερωσω και μια ωραια φωτογραφιουλα αργοτερα στο τοπικ απο προχτες που ειχα κατεβει Heathrow Ταιριαστο ζευγαρι οσο δε παει
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ας ξεκινησουμε εκ των εσω
Πανέμορφο!
Γμτ, έχει κλείσει 10ετια σχεδόν το σχέδιο της Ζ4 και φαίνεται ακόμα ολόφρεσκο!
Να το χαίρεσαι !
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Πανέμορφο!
Γμτ, έχει κλείσει 10ετια σχεδόν το σχέδιο της Ζ4 και φαίνεται ακόμα ολόφρεσκο!
Να το χαίρεσαι !
Την χαιρομαι, τη χαιρομαι
θα συμφωνησω Nick. Πιστευω ειναι λογω μινιμαλιστικου σχεδιου γι αυτο (του οποιου μινιμαλισμου και λιτου ειμαι οπαδος)
-
Ακριβώς.
Προσωπικά το θεωρώ το πιο επιτυχημένο και μινιμαλιστικό σχέδιο σε BMW τα τελευταία χρόνια.
Και το χρώμα που το έχεις του ταιριάζει 100%
Φτου Φτου
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Welcome to the club 007
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
John, σε ευχαριστω ρε φιλε για τις ευχες. Αλλα επειδη ειμαστε και petrolheads πρωτιστως (ειδικα εγω οσο δε παει) για παρτη μου τη πηρα τη Ζιζελ ( ) και πιστεψε με μεχρι τωρα ειμαι συνεχεια με ενα χαμογελο. Τα μουνια δε με απασχολουν (οχι πως εχεις και αδικο βεβαια οποτε δε θα διαφωνησω κιολας )Καλα χιλιομετρα φιλε!Πανεμορφο αυτοκινητο!!
-
KWSN_Men και kostis20
Τhanx ρε
(και ειδικοτερα τον KWSN_men που με καλυψε με κατι αποριες που ειχα)p.s. Joe εσενα δε σε ξεχναω, ουτως ή αλλως δεν εισαι και μακρια οποτε μη λες μεγαλα λογια για το μελλον
-
όσο κοντά και να (νομίζεις οτι) εισαι, το ρινγκ ειναι πολύ μακρυά αν είσαι γρήγορος σαν κάμπια :007:
-
Καλοταξιδη η ανάποδη BMW !!!
-
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2366460/
Η ωραιότερη BMW ever. -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η ωραιότερη BMW ever.'Ερωτας πραγματικός και παντοτινός.Την έπαιρνα άνετα αντί μιας ferrari!!!!
ps:Giuseppe Busso ξεχνάς και την 507... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η ωραιότερη BMW ever.επος.-
-
Φαίνεται πολύ προσεγμένη μετατροπή. Αξίζει λετε? (Δεν σκέφτομαι να την πάρω)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2486312/
Υ.Γ. Αυτό το dogleg-gearbox πολύ μου αρέσει, φτιαγμένο ειδικά για να κάνεις πιο άμεσα αλλαγες 2ας-3ης σε σφιχτες διαδρομες
-
Σε περίπτωση που πάω να ζήσω εκτός Ελλάδας φίλος μου που έχει πια γυρίσει στην Ελλάδα διαθέτει και μπορεί να μου χαρίσει ή δώσει για ελεύθερη χρήση μια ξένη γνήσια Ε34 Μ5 που έχει και κάθεται. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αν είναι με 3600 κυβικά και 315 άλογα ή 3800 και 340 άλογα κυβικά αλλά μπαίνετε στο νόημα, ειδική κατασκευή Μ δεκαετίας 80-90΄. Δείχνει πολύ καλή (με είχε πάει μερικές βόλτες παλιότερα) και όπως λέει τώρα θέλει μόνο συμπλέκτη και αμορτισέρ.
Σκέφτομαι λοιπόν, κατανάλωση, ασφάλεια (στο εξωτερικό=ακριβή αλλά εκεί μετράει και η μηδενική εμπορική αξία), σέρβις και βέβαια τον συμπλέκτη, αμορτισέρ (είχε κάτι ηλεκτρονικά αλλά μπαίνουν και απλά πιο φτηνά) και τι άλλο μπορεί να βγάλει. Να την πάρω ή να κάτσω στα αυγά μου;
Προσωπικά δεν ενδιαφερόμουν για κάτι τέτοιο αλλά αν τύχει αναρωτιέμαι αν τα έξοδα συντήρησης είναι λογικά ή με συμφέρει καλύτερα να πάρω ένα μικρό μτχ να κάνω τη δουλειά μου. -
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε περίπτωση που πάω να ζήσω εκτός Ελλάδας φίλος μου που έχει πια γυρίσει στην Ελλάδα διαθέτει και μπορεί να μου χαρίσει ή δώσει για ελεύθερη χρήση μια ξένη γνήσια Ε34 Μ5 που έχει και κάθεται. Δεν ξέρω λεπτομέρειες αν είναι με 3600 κυβικά και 315 άλογα ή 3800 και 340 άλογα κυβικά αλλά μπαίνετε στο νόημα, ειδική κατασκευή Μ δεκαετίας 80-90΄. Δείχνει πολύ καλή (με είχε πάει μερικές βόλτες παλιότερα) και όπως λέει τώρα θέλει μόνο συμπλέκτη και αμορτισέρ.
Σκέφτομαι λοιπόν, κατανάλωση, ασφάλεια (στο εξωτερικό=ακριβή αλλά εκεί μετράει και η μηδενική εμπορική αξία), σέρβις και βέβαια τον συμπλέκτη, αμορτισέρ (είχε κάτι ηλεκτρονικά αλλά μπαίνουν και απλά πιο φτηνά) και τι άλλο μπορεί να βγάλει. Να την πάρω ή να κάτσω στα αυγά μου;
Προσωπικά δεν ενδιαφερόμουν για κάτι τέτοιο αλλά αν τύχει αναρωτιέμαι αν τα έξοδα συντήρησης είναι λογικά ή με συμφέρει καλύτερα να πάρω ένα μικρό μτχ να κάνω τη δουλειά μου.Πολύ καλή ευκαιρία αλλά για καθημερινή χρήση θα είναι ασύμφορη.. Επίσης κάποια ανταλλακτικά για κινητήρα κλπ μπορεί να είναι πανάκριβα.
Η Μ5 του Chris Harris ειναιΣχετικό: Η Z3 Coupe οδηγικα πώς είναι? Έχω ακούσει μέτρια λόγια για την Z3 αλλά δεν ξέρω αν έχει διαφορές η κουπέ έκοδση. Μ'αρεσει το shooting break/παπούτσι design
BMW FORUM