-
μονο κ μονο η παπαριά που έβαλε στον ουρανό ειναι σαν να σου φωνάζει πισωωωωωωωωωωωωωωω ταγαρε
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μονο κ μονο η παπαριά που έβαλε στον ουρανό ειναι σαν να σου φωνάζει πισωωωωωωωωωωωωωωω ταγαρεΠοια παπαρια?
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
μονο κ μονο η παπαριά που έβαλε στον ουρανό ειναι σαν να σου φωνάζει πισωωωωωωωωωωωωωωω ταγαρε -
Εννοείς το ανθρακόνημα που είναι από το εργοστάσιο;
-
ωχ... εργοστασιακό ειναι;;
-
Ναι. Κανονικό φυσικά, δεν είναι αυτοκόλλητο.
-
ωχ... εργοστασιακό ειναι;;Η οροφή είναι από πραγματικό ανθρακόνημα. Είχες την επιλογή στην παραγγελία να είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος ή γυμνό.
-
ωχ... εργοστασιακό ειναι;;Προφανώς...
Είσαι noob στις BMW οπότε σε συγχωρώ
Υποτίθεται είναι για να κρατάει χαμηλά το κέντρο βάρους...κατα πόσο δουλεύει, δε το ξέρω.
Τεσπα...on topic
-
Ρε Νίκο, πώς θα μπορούσε να μη δουλεύει δηλαδή; Αν λέει ότι γλιτώνει π.χ. 5 κιλά, δεν μπορεί να μην το κάνει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Νίκο, πώς θα μπορούσε να μη δουλεύει δηλαδή; Αν λέει ότι γλιτώνει π.χ. 5 κιλά, δεν μπορεί να μην το κάνει.Και παραπάνω μπορει να γλιτώνει, αλλα δεν έχω άποψη για να πω με σιγουριά. Αυτο λέω.
Λογικα δουλεύει και το έχουν αναφέρει πολλοί δοκιμαστές.
-
μονάχα στην ε46 πήγαινε με την CSL παρέα δλδ η σαγρέ οροφούλα;;
σαρωτικές αλλαγές βλεπω το ντιβίζιον
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε Νίκο, πώς θα μπορούσε να μη δουλεύει δηλαδή; Αν λέει ότι γλιτώνει π.χ. 5 κιλά, δεν μπορεί να μην το κάνει.- ότι τα γλιτώνει και στο πιο ψηλό σημείο
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που έχουν παει οι τιμές στα Ε92 Μ3?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2130429/
Με 48.000κμ, 37.800€ ...και πιστεύω ότι με 34-35.000 του το πήρες!
Γμτ
Και δεν έβαλες και το φθηνότερο... παίζουν κι άλλα πιο κάτω και με ακόμα λιγότερα χλμ...
-
Παίζουν κι αλλα, ναι.
-
Ποσο πινει ο v8 ??
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Ποσο πινει ο v8 ??Όσο ο 2λτ του si μου δηλαδη ενα 13αρι με 14αρι στη πολη.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ποσο πινει ο v8 ??
Όσο ο 2λτ του si μου δηλαδη ενα 13αρι με 14αρι στη πολη.
Eνδεικτικα παντως, οι 4τροχοι αναφερουν ως μεση καταναλωση τα 14,5λιτρα/100Km για την 320si
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11339
και αντιστοιχα, τα 19,8λιτρα/100km για την Μ3
(τευχος 444 Σεπτεμβριος 2007) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ποσο πινει ο v8 ??
Όσο ο 2λτ του si μου δηλαδη ενα 13αρι με 14αρι στη πολη.
Eνδεικτικα παντως, οι 4τροχοι αναφερουν ως μεση καταναλωση τα 14,5λιτρα/100Km για την 320si
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11339
και αντιστοιχα, τα 19,8λιτρα/100km για την Μ3
(τευχος 444 Σεπτεμβριος 2007)Ενδεικτικα παντως, η μεση μου αυτη τη στιγμη ειναι 12.5 και καιω 11.5 σε μεικτη διαδρομη (50/50). Στη πολη καιω 13-13,5. Λιγο διαφορετικα απο αυτα που λενε οι 4Τ.
Γνωστος με το Ε92 Μ3 του με κραζει γιατι καιει πανω/κατω τα ιδια στους αργους ρυθμους της πολης. Ενα 14αρι του καιει.
Οταν στρωσουν τα μοτερ πεφτει η καταναλωση.
-
Ποιός είπε Νίκο ότι η ταριφάδικη οδήγηση στην πόλη είναι ενδεικτική του τρόπου κίνησης μιας Μ3; Αν την πατήσεις (που για αυτό την πήρες) θα κάψει ΠΟΛΥ παραπάνω από ένα δίλιτρο. Μέση κατανάλωση σημαίνει μεικτές συνθήκες κίνησης.
-
Σε συνθήκες αστικής κίνησης-ακινησίας η Μ3 δεν καίει με τίποτα 13 λίτρα. Μόνο σε πολύ χαλαρή ταχύτητα ταξιδιού (μέχρι 140) είναι εφικτή αυτή η κατανάλωση.
BMW FORUM