-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αφού γίνουν όλα αυτά...πάμε να περάσουμε και ΚΤΕΟ.
Παίζει τίποτα καλό στην περιοχή;
Στο σταυρό θα το πάω...στην Autovision. Δε ξέρω κάτι άλλο.
-
Εγώ πάω σ' αυτό δίπλα στο makro. Πολύ κοντά στο σπίτι, λίγο πιο οικονομικό (2-3 ευρώ, μη φανταστείς), ελάχιστο κόσμο (κλείνεις άνετα ραντεβού όποια μέρα και ώρα θες).
Είδα το και πήγε αλλού το μυαλό μου
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μια ανάσα από τα 40Κ κμ και ήρθε η ώρα αφενός για λαδάκι κι αφετέρου για έλεγχο διάκενου. Έκλεισα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο Σήττα, στο Γέρακα.Λαδάκια πήρα πάλι τα 0-40, edge sport. Ευχαριστημένος έχω μείνει, οπότε θα τα ξαναβάλω. 60 ευρώ πήγαν τα 5λτ. Καλά είναι?
Με προβλημάτισε όμως που όταν του είπα ότι πρέπει να τσεκάρουμε και το διάκενο στο si μου είπε 'υδραυλικές βαλβίδες έχουν αυτά'. Όταν όμως του είπα ότι είναι μηχανικές και θέλουν τσεκάρισμα, μου είπε ότι θα το κοιτάξουν.
Επειδή είναι πολύ σημαντικό στη ζωή του κινητήρα (σοβαρά, έχουν σπάσει μοτέρ επειδή κάποιοι το αμέλησαν), όντως θα τις κοιτάξει? Να ανησυχώ μήπως δε κάνει σωστή δουλειά? Επίσης...παίζει να γνωρίζει κάποιος το κόστος για τον έλεγχο? (δύσκολο...αλλά λέμε τώρα )
Αφού γίνουν όλα αυτά...πάμε να περάσουμε και ΚΤΕΟ.
Δεν ειχες κανει τον ελενχο στις βαλβιδες; Θυμαμαι που κατι εγραφες περυσι; .
-
Δεν είχα κάνει, όχι. Στα 40 μου είχαν πει.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
-
Καλοστριφτη
Απροβληματιστη και αααααααααααααπειρα ασφαλη και γρηγορα χιλιομετρα.
Φωτοζζζζζζζζζζζ -
Καλοτάξιδη να είναι
-
'στωωωω!
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Λαδάκια πήρα πάλι τα 0-40, edge sport. Ευχαριστημένος έχω μείνει, οπότε θα τα ξαναβάλω. 60 ευρώ πήγαν τα 5λτ. Καλά είναι?Μια χαρά λάδια και η τιμή πολύ καλή. Απλά με τα ίδια χρήματα, μπορείς να αγοράσεις τα ΝΕΑ Edge με τεχνολογία FST, τα οποία σε 0W-30 είναι και PAOs, αντί για συνθετικής βάσης. Κατά την ταπεινή μου άποψη, αρκετά καλύτερα από τα Edge Sport (τα οποία παρεμπιπτόντως έχουν καταργηθεί, οπότε ό,τι βρείς σε στοκ).
Με προβλημάτισε όμως που όταν του είπα ότι πρέπει να τσεκάρουμε και το διάκενο στο si μου είπε 'υδραυλικές βαλβίδες έχουν αυτά'. Όταν όμως του είπα ότι είναι μηχανικές και θέλουν τσεκάρισμα, μου είπε ότι θα το κοιτάξουν.
Εμένα θα με προβλημάτιζε πάρα πολύ αυτό και προσωπικά ΔΕΝ θα το πήγαινα σε έναν τέτοιο μηχανικό, που δεν ξέρει τα βασικά του αυτοκινήτου μου. Εάν το πήγαινα, εννοείται ότι θα καθόμουν από πάνω (όπως κάνω πάντα έτσι και αλλιώς) για να δω τι θα έκαναν.
-
Ευχαριστω Φάνη.
Για τα λαδια δεν ηξερα οτι ειχαν βγει καινουρια. Την επομενη φορα.
Για τη ρυθμιση, δεν ειναι οτι δε ξερει να το κανει, δε γνωριζε οτι χρειαζεται. Και στην Ε46 Μ3 θελουν ρυθμιση και φτιαχνει αρκετες. Οποτε εμπειρια στη δουλεια εχει, απλα δε το γνωριζε και λογικο κατα καποιο τροπο δεδομενης της σπανιοτητας του μοντελου. Εδω οι ιδιοι οι οδηγοι δε το γνωριζουν.
Σιγουρα θα ειμαι απο πανω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:shifty:Καλοτάξιδη Ταύρε!!!!
Καλές βόλτες, ασφαλή χιλιόμετρα και κυρίως απροβλημάτιστα!! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Καλοτάξιδη Ταύρε!!!!
Καλές βόλτες, ασφαλή χιλιόμετρα και κυρίως απροβλημάτιστα!!Ομοιως και απο εμενα
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλοτάξιδη!
Εσένα είπαμε ότι σε καθιστώ υπεύθυνο.
-
Τελικά αν χαλάσει κάποιο λεντάκι στο πίσω φανάρι... Θέλει αλλαγή όλο το φανάρι...
Το έχει πάθει κάποιος άλλος και έχει αλλάξει μόνο κάποια led? -
ΚΑλοτάξιδι ρε!!!
Αν και ήμουν σίγουρος οτι θα το χτύπαγες...
-
Καλοταξιδη και καλοστριφτη Ταυρε
-
Ευχαριστα χλμ να εχεις και με ασφαλεια, Ταυρε...
P.S Καλως ηρθες και επισημα πλεον στο Γερμανικο 'lobby'...
-
Απεταξάμην τα λόμπι και δη τα γερμανόφωνα.
Εγω ειμαι πιουρίστας λάτρης της οδήγησης, δεν κοιτάω λαούς και σημαίες. Γι' αυτό εξάλλου έχουν περάσει όλες οι σχολές από τα χέρια μου.Νταξ, στις μηχανές έχω μια έφεση προς Ιαπωνία μεριά, λεπτομέρειες τώρα μωρέ.
Ευχαριστώ απαντες!
BMW FORUM