-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θα παω αυριο να της κάνω και μια ζυγοστάθμιση που θέλει, γιατί μετά τα 120 τρέμει το τιμόνι...Αυτές τις χαζομάρες κάνεις με τα κέρμπ και μετά τρέχεις για ζυγοστάθμιση...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δεν θεωρω οτι πρεπει να ειναι κανεις ιδιοφυια για να αντιληφθει μετα απο ενα σκασμο Video, που δειχνουν με παρομοιες συνθηκες και πατηματα, ή ακομα και υψηλοτερες ταχυτητες, το γεγονος οτι στο συγκεκριμενο σημειο δεν παρατηρειται ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ σε οτι αφορα την αποσταθεροποιηση ενος αυτοκινητου.
Να υπηρχε εστω ενα ΑΛΛΟ video που να εδειχνε ΕΣΤΩ ενα μικρο γλυστρημα/στιγμιαια αποσταθεροποιηση στο συγκεκριμενο σημειο ΔΕΝ ειδα. Αυτο δεν σου λεει ΤΙΠΟΤΕ?όχι, δεν μου λέει
Oυτε εμενα αυτα που βαζεις, απο την στιγμη που ΚΑΝΕΝΑ, μα ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ το κερμπ, και επισης σε ΚΑΝΕΝΑ δεν βλεπουμε απο πριν, τι κλεισιματα εχουν παιξει, καθοτι μιλαμε για VLN και ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΕΡΜΑ στημενα.
Επισης ολα αυτα που δειχνεις, προκυπτουν οτι ειναι απο λαθος τοποθετηση, με ΠΟΛΛΑ φρενα και τιμονια διορθωσης ΠΡΙΝ την στροφη, (καποια απο αυτα) και πανω στο σημειο
'συμπιεσης' οπου ελαφρωνει επικινδυνα το πισω μερος, χωρις ομως να παταει ΠΟΤΕ καποιο αυτοκινητο τα κερμπ...Αλήθεια, πόσους γύρους σε εξομοιωτές έχεις κάνει?
Εγώ 2.738Εχω χασει το μετρημα, αλλα το θεμα δεν ειναι ΠΟΣΟΙ γυροι, αλλα ΤΙ χρονος, και τι πατηματα...
Εχει νοημα να δουμε 'ποιος την εχει πιο μεγαλη' στην εξομοιωση του ring?
Eνα 7:56 στο Μ3 Challenge, αλλοι δυο χρονοι κατω απο 8 λεπτα, και τα υπολοιπα, 'αρχες' 8...
Σημαινει κατι? Ελαχιστα πραγματα. Μονο οτι θυμαμαι τις στροφες και τα σωστα πατηματα, 'εικονικα' φυσικα,
σχεδον απ' εξω...
Επι του προκειμενου, εγω απλως βαζω μεσα και τον παραγοντα ΛΑΔΙΑ, ως καθοριστικο, και δεν τα απορριπτω 100% οπως με περισση σιγουρια εκανε πρωτα ο Μανος, και μετα μερικοι αλλοι.όταν λέτε αγωνιστικό εξομοιωτή τι εννοάτε ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όταν λέτε αγωνιστικό εξομοιωτή τι εννοάτε ?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
όταν λέτε αγωνιστικό εξομοιωτή τι εννοάτε ?
πω πωωω... βλέπω το κατέχεις , με 240+ σε οφ μπαλανς καταστάσεις...
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
. Το ότι είναι καμιά δεκαριά άτομα που προσπαθούν επί ματαίω να στο πουν με 1002 τρόπους, δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου για άλλη μια φορά. -
(Ένας γύρος που είχα τρέξει πέρσι για δοκιμή τρίλιτρου αγωνιστικού Capri. Επειδή είναι ακόμα σε εξέλιξη ο εξομειωτής, παρακαλώ μην κυκλοφορήσει σε άλλα φόρα το συγκεκριμένο βίντεο, γι αυτό το έχω και hidden)
-
Offtopic: δεν μ'αρεσουν τα physics του ετσι οπως ειδα λιγο στο video...
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Aπεδειξα περιτρανα, δειχνοντας αρκετους αλλους γνωστους και μη 'ηλιθιους' στα video, ΤΙ γινεται οταν περνανε το συγκεκριμενο κερμπ, και με περισσοτερα χλμ, σε βρεγμενο, αλλα και με την λαθος γραμμη (μενοντας δηλαδη αριστερα, πριν την αριστερη με το κερμπ...)
και τον ρωταω ταυτοχρονα, ΠΩΣ ειναι τοσο σιγουρος οτι ΔΕΝ εχει λαδια?
Έκανα μια αναφορά και νωρίτερα ακριβώς για αυτό το θέμα, αλλά δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις... ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι το έχεις κάνει και μάλιστα με εμφατικό τρόπο.
Ειπες οτι ΜΟΝΟ ενας ηλιθιος θα παταγε αυτο το κερμπ, με αυτο τον τροπο, με αυτοκινητο δρομου, και οτι ο συγκεκριμενος
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ να το πατησει λογω της Porsche.
Για δες εδω ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΔΗΓΟ, με το ΙΔΙΟ αυτοκινητο, ΜΟΝΟ του χωρις 'κινηση', που ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ στο κερμπ, με περισσοτερα χλμ και παρομοια γωνια τιμονιου, μαλιστα συγκριτικα με πιο αποτομη κινηση:Aυτο σαν απαντηση, οτι 'αναγκαστηκε'...Επισης απανταει και στο ηλιθιος, καθοτι βλεπεις και τι χρονους
(οκ κοβεται στην ευθεια, μπορεις ομως να υπολογισεις, μεχρι εκει...) κανει...
Για ποσους γυρους τον κοβεις να εχει κανει στο ring? 5-10-15 γυρους? Ριξε μια ματια στα δικα του Video, που οδηγει ο ιδιος,
για ποσο ηλιθιο τον κοβεις?Το ότι είναι καμιά δεκαριά άτομα που προσπαθούν επί ματαίω να στο πουν με 1002 τρόπους, δεν φαίνεται να σε απασχολεί καθόλου για άλλη μια φορά. Στην πραγματικότητα όσα βίντεο έβαλες, ενισχύουν αυτό που έγραψα στην αρχή και δεν το βλέπεις εσύ που τα βάζεις, επειδή θες με το στανιό να δεις κάτι άλλο από αυτό που συμβαίνει.
Το εχω πει και στο παρελθον, και δεν θα κουραζομαι να το ξαναλεω. Το δικιο δεν παει με την ποσοστητα...'Α, στο λενε δεκαπεντε ατομα, εχεις αδικο...'
Τα ιδια και χειροτερα μου ελεγαν πριν δυο χρονια περιπου, οταν εκανα αναφορα πχ για μετριο τιμονι στην mito.
Μου την ειχαν 'πεσει' καμμια δεκαρια ατομα και βαλε, και ελεγαν οτι μπορεις να φανταστεις.
Φυσικα στο τελος, αφου αξιωθηκε αλλος ενας χρηστης (αφου την οδηγησε και αυτος...) να πει οτι μετα απο test drive, συμφωνουσε απολυτως, αρχισαν μετα να μαζευουν τα ασσυμαζευτα, οι μισοι, γιατι οι αλλοι μισοι, ειχαν 'εξαφανιστει'.
Πλεον εχω συνηθισει, δεν πειραζει...Όσα βίντεο έβαλες έχουν άλλη γραμμή, ΣΩΣΤΗ, ακόμα κι αυτό που λες ότι είναι 'με την λαθος γραμμη (μενοντας δηλαδη αριστερα, πριν την αριστερη με το κερμπ...)' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΗ CSL και έχει θεμελιώδη διαφορά ότι στο βίντεο με το σπιν, ο οδηγός όχι μόνο καβαλάει το πολύ ψηλό κερμπ που υπάρχει εκεί, αλλά ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ έχοντας αρκετά στριμένο τιμόνι για να κρατήσει κλειστή τροχιά προκειμένου να μη μαζέψει την Porsche που είναι στην κυριολεξία δίπλα του! Σε αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι ίδια η γραμμή, ούτε είναι ίδια η γραμμή, ούτε κόβει στο apex. Αν είχε κάνει το ίδιο κι αυτός με τη CSL θα μάζευε την Porsche και θα πηγαίναν και οι δύο αγκαλιά με τις μπαριέρες μέχρι το ξέφωτο στην Adenauer Forst!
Για ξαναδες το Video...Επιβραδυνει ναι, αρκετα στριμμενο τιμονι, κατα την επιβραδυνση ομως ΔΕΝ εχει. (φαινεται απο το ταχυμετρο, οπου απο τα 220km/h πεφτει στα 160km/h περιπου. Οταν ο δεικτης ειναι εντελως καθετος στην Μ3 δειχνει '160')
Το βλεπεις απο τα χερια του ρε συ Μανο!Λες οτι σε αυτο που 'νομιζω' οτι ειναι ιδια η γραμμη, δεν ειναι. Δες το αλλη μια εδω, γιατι ΕΙΝΑΙ η ιδια.
Επισης φυσικα και επιβραδυνει, πριν το apex, αφου βαζει απο 6η , 5η ρε Μανο, θα μας κουφανεις εντελως?
Την στιγμη που περναει απο πανω, απο το κερμπ, φυσικα και ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙΌσον αφορά την τοποθέτησή μου ότι μόνο ένας ηλίθιος θα πήγαινε με πολιτικό αυτοκίνητο (εννοώντας το δικό του) να καβαλήσει αυτό το κερμπ, έχει να κάνει καταρχάς ότι το έχω δει και ξέρω ακριβώς πώς είναι εκεί στην πραγματικότητα το σημείο και μπορώ να σου πω πως το συγκεκριμένο κερμπ είναι ΠΟΛΥ ψηλό και το να το πατήσεις ΜΠΟΡΕΙΣ μεν να το κάνεις με πολιτικό αυτοκίνητο (λόγω μαλακής ανάρτησης την οποία ΓΑΜΑΣ με αυτόν τον τρόπο όμως), αλλά με σταθερό η λίγο πατημένο γκάζι και ίσιο ή ΕΛΑΧΙΣΤΑ στριμένο τιμόνι. Αυτό όμως δε θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα, ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΔΕΚΑΤΟ σε σχέση με το να πας οριακά από δίπλα, όπου προφυλάσσεις και το αυτοκίνητό ΣΟΥ και δε ρισκάρεις να πάθεις αυτό που έπαθε ο άλλος! Το ότι ο Ρερλ με Porsche-μουλάρι και ο Λεμπ με WRC το περνάνε από πάνω δε μου λέει τίποτα απολύτως. Κι εγώ άμα μου δίνανε Porsche από το εργοστάσιο για τεστ, από πάνω θα πέρναγα και στα @@ μου.
Σαν να αρχιζεις να το 'στρογγυλευεις' λιγο το ζητημα -η τουλαχιστον ΤΩΡΑ, να το ξεκαθαριζεις-.
Το θεμα στο οποιο εγω απο την αρχη διαφωνω, ειναι κατευθειαν που ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ με ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, το να υπαρχουν λαδια...Το ξαναειπα, αλλα απαντηση δεν πηρα, ουτε απο εσενα, αλλα ουτε απο κανεναν αλλο, και ουτε απο τον nass πχ που θελει απαντηση στο ερωτημα (και του την εδωσα, αλλα αυτος ομως ΔΕΝ απαντησε σε αυτο που ρωταω εγω, και παραλληλα 'ψαχνει' σαν τον αστυνομο Σαινη εκει που δεν εχει νοημα, δηλαδη εαν εγραφε η σημανση 'λαδια' ή οχι)
Το ξαναλεω λοιπον, και ρωτω και εσενα που εχεις επισκεφτει την πιστα. Υπαρχουν ΠΟΛΛΩΝ ειδων σημανσεις, περα απο τις
δυο διαφορετικου χρωματος σημαιες, και την σημανση που ειδαμε με το τριποδο, και την ενδειξη 'προσοχη' με θαυμαστικο?
Γιατι συμφωνα με τους κανονισμους στην ιστοσελιδα του ring, ΔΕΝ αναφερεται κατι αλλο. Ως εκ τουτου, η σχετικη σημανση, μπαινει ειτε για καποιο ΑΤΥΧΗΜΑ-εμποδιο που εχει ΗΔΗ συμβει, ειτε για λαδια. Ειδε κανεις τιποτε κομματια διασπαρτα, στον δρομο που να υποδηλωνουν χτυπημα, εξοδο αλλου αυτοκινητου? Εγω ΔΕΝ ειδα.
Αρα γιατι σκατα την εχουν βαλει την σημανση? Υπαρχουν τιποτε 'χαβαλεδες' που γυρνοβολανε την πιστα με σημανσεις και τις βαζουν οπου τους καυλωσει? Περιμενω τουλαχιστον σε αυτο, μια σοβαρη απαντηση... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το εχω πει και στο παρελθον, και δεν θα κουραζομαι να το ξαναλεω. Το δικιο δεν παει με την ποσοστητα...'Α, στο λενε δεκαπεντε ατομα, εχεις αδικο...'
Τα ιδια και χειροτερα μου ελεγαν πριν δυο χρονια περιπου, οταν εκανα αναφορα πχ για μετριο τιμονι στην mito.
Μου την ειχαν 'πεσει' καμμια δεκαρια ατομα και βαλε, και ελεγαν οτι μπορεις να φανταστεις.
Φυσικα στο τελος, αφου αξιωθηκε αλλος ενας χρηστης (αφου την οδηγησε και αυτος...) να πει οτι μετα απο test drive, συμφωνουσε απολυτως, αρχισαν μετα να μαζευουν τα ασσυμαζευτα, οι μισοι, γιατι οι αλλοι μισοι, ειχαν 'εξαφανιστει'.
Πλεον εχω συνηθισει, δεν πειραζει...Πες μας και τις απειρες φορες που εχεις πεταξει πατατα και μετα δε δεχεσαι τιποτα σα γνησιως αυτοδιδακτος φωστηρας (θα λεγα αλλο επιθετο αλλα θα λογοκριθει).Η βλακεια ειναι ανικητη και ναι κανεις μας δε θα κουραστει να στο λεει συνεχεια.
-
-
Γρηγορη γιατι ουρλιαζεις?
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Είδα το video ξανά και ξανά στο επίμαχο σημείο.
Ο τρόπος που φεύγει είναι ξεκάθαρα από οδηγικό λάθος.
Έχει στριμωχτεί πολύ στα αριστερά, έχει κλειστεί νωρίς και κάνει άτσαλο πάτημα και το χάνει.Λάδια υπάρχουν? Δεν το νομίζω. Πήγε δηλαδή Γερμανός και έβαλε πινακίδα, σε τυφλό σημείο χωρίς να τα καθαρίσει? Δεν παίζει.
Να γράφει WET FLOOR γιατί σφουγγάρισε πριν μου φαντάζει λογικότερο. -
ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ!
ΑΠΛΟ 1 ΕΥΡΩ
ΣΠΕΣΙΑΛ 1,50 ΕΥΡΩΜΕ 3 ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ (ΧΩΡΙΣ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ)
ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Ο κυριότερος ρόλος για τη σβούρα είναι η επιτάχυνση πάνω στο κερμπ συν το λάθος μπάσιμο με στριμμένο τιμόνι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γρηγορη γιατι ουρλιαζεις?Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
Ουρλιαχτο ειναι οταν γραφεται με κεφαλαια ολοκληρη η προταση...Οχι αποσπασματικες φρασεις. Εκει απλα τονιζω.
Το προτιμω απο το bold ή την υπογραμμιση. Αν σε ενοχλει βεβαια, θα το εχω υποψιν μου, και θα κοιταζω να υπογραμμιζω εφεξης... -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ο κυριότερος ρόλος για τη σβούρα είναι η επιτάχυνση πάνω στο κερμπ συν το λάθος μπάσιμο με στριμμένο τιμόνι.Στο συγκεκριμενο σημειο, μια σωστη απαντηση, προφανως μπορουν να δωσουν οσοι το εχουν περασει
παρα πολλες φορες, και σε διαφορετικες συνθηκες...Γενικως θα συμφωνησω, ειδικα οταν οι τροχοι ειναι στριμμενοι...
Η 'συμπιεση' παντως εκει λιγο πριν το apex, αλλα και το σημειο ακριβως με το κερμπ, που ειναι σχεδον ή στην κορυφη του ανηφορικου εκεινου σημειου, αλλαζει αρκετα απο αυτα που θεωρουμε δεδομενα, εαν απλως μιλουσαμε
για ενα περασμα πανω απο κερμπ, σε αριστερη...
Παντως τουλαχιστον απο παρα πολλα video που εχουν το σημειο, ειτε onboard, ειτε απο εξωτερικη ληψη, φαινεται
να περνουν με λιγο γκαζι, οχι wot απαραιτητα, αλλα ΜΕ γκαζι ομως... -
Πρεπει να σαι και ΠΟΛΥ ΚΙΚΙΖΑΣ για να βλεπεις ομοιοτητες στα βιντεο που ποσταρεις σε σχεση με την παρολιγο στουκα.
Ημαρτον γρηγορη, πας για δευτερη ντιζα -
Eχεις λινκ απο την ΝΤΙΖΑ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ;
BMW FORUM