-
To moter της 120i/320i Coupe άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά σε όλο και περισσότερες BMW...ξεκινώντας από τη 5άρα...
'Frankfurt: 2008 BMW 520i - 170Hp 2.0-liter Petrol Engine
WTF; a 5-Series with a 4cylinder, 2.0-liter gasoline engine? What’s next, a 516i… Ok, we know that European car manufactures are attempting a downsize in engine capacities, but most modern 4cylinder bimmers were a turn off -M3 & 318is excluded. Damn, with the exception of the diesel variants (520d), the last time BMW came out with a 4pot 5-Series was 11 years ago with the E34 518i in ’96! However, take a look at the specs and the 520i doesn’t sound that bad. See, the 520i is equipped with the 120i/320i’s 2.0L unit which delivers a satisfactory 170 Hp and 210 Nm or 155lbs/ft of maximum toque.
BMW says that the 520i, which will be available in both sedan and Touring variants, sprints form zero to 100 km/h (62mph) with a manual 6-speed gearbox in 8.7 seconds (Touring: 9.0 sec) while it can travel to speeds up to 224 km/h – 139mph (Touring: 220 km/h -137mph). Meanwhile, consumption figures are quite low with BMW announcing an avg. fuel cons. of 6.7 litres per 100 km (35.1 mpg) for the sedan and 6.9 litres per 100 km (34.1 mpg) for the Touring.
Sales of the 520i which will be available solely in the European market -forget about N.America, will kick off in the beginning of October.'
http://carscoop.blogspot.com/2007/09/fr ... liter.html
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
WTF; a 5-Series with a 4cylinder, 2.0-liter gasoline engine? What’s next, a 516i… Ok, we know that European car manufactures are attempting a downsize in engine capacities, but most modern 4cylinder bimmers were a turn off -M3 & 318is excluded. Damn, with the exception of the diesel variants (520d), the last time BMW came out with a 4pot 5-Series was 11 years ago with the E34 518i in ’96!Δεν κατάλαβα προς τι ο 'εκνευρισμός' του αρθρογράφου για την τοποθέτηση του κινητήρα αυτού στην 5άρα
Τόσο πολύ τον πείραξε που η BMW τοποθέτησε ένα τετρακύλιδρο κινητήρα; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
WTF; a 5-Series with a 4cylinder, 2.0-liter gasoline engine? What’s next, a 516i… Ok, we know that European car manufactures are attempting a downsize in engine capacities, but most modern 4cylinder bimmers were a turn off -M3 & 318is excluded. Damn, with the exception of the diesel variants (520d), the last time BMW came out with a 4pot 5-Series was 11 years ago with the E34 518i in ’96!
Δεν κατάλαβα προς τι ο 'εκνευρισμός' του αρθρογράφου για την τοποθέτηση του κινητήρα αυτού στην 5άρα
Τόσο πολύ τον πείραξε που η BMW τοποθέτησε ένα τετρακύλιδρο κινητήρα;Είναι εγκάθετος Αμερικάνος βλέπεις...που έχει συνηθίσει σε 8λτ 'πλοία' και V12 μοτέρ...και 4κυλ μοτέρ σε BMW του φαίνονται γελοία. Στην Αμερική δεν υπάρχουν 4κυλ BMW by the way...
-
να ρωτησω κατι που μου εχει κανει εντυπωση?γιατι οσες bmw coupe 3 σαν αυτη της παραπανω φωτο(ομορφη!) την ημερα εχουν αναμμενα φωτα?εχω δει αρκετες το πρωι πχ,και ολες εχουν αναμμενα φωτα μικρα..ειναι αυτοματισμος?και μονο οι κουπε,οι 4πορτες δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο.
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
να ρωτησω κατι που μου εχει κανει εντυπωση?γιατι οσες bmw coupe 3 σαν αυτη της παραπανω φωτο(ομορφη!) την ημερα εχουν αναμμενα φωτα?εχω δει αρκετες το πρωι πχ,και ολες εχουν αναμμενα φωτα μικρα..ειναι αυτοματισμος?και μονο οι κουπε,οι 4πορτες δεν εχω παρατηρησει κατι αντιστοιχο.To έχει και η δική μου αυτό. Είναι τα daytime running lights που μένουν αναμμένα αυτόματα. Είναι αναμμένοι δηλαδή οι μπροστινοί δακτύλιοι και οι πίσω ράβδοι LED...ενώ μέσα δεν είναι αναμμένο το καντράν κλπ. Αυτό υπάρχει μόνο όταν έχουν επιλεγεί τα xenon από τον εξοπλισμό (αν και η 320i τα έχει στον στάνταρ εξοπλισμό) και απενεργοποιείται αν θέλει κάποιος από το OBD.
Αυτό είναι σε όλες τις τελευταίες BMW...και όχι στις προηγούμενες 4πορτες. Ο σκοπός και καλά είναι να ξεχωρίζει το αυτοκίνητο από μακριά από το χαρακτηριστικό των BMW μπροστά...τα 4 δακτυλίδια δηλαδή.
-
-
-
Μπροστά είναι πολύ τούμπανο αλλα ρε παιδιά πίσω είναι ολίγον...περίεργο...άσχημο ίσως...
-
navouxodonosoraskosta,oraia einai kai piso!Emena to esoteriko me xalaei ligo....
maxmara,tha rotiso times kai tha sou po. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
WTF; a 5-Series with a 4cylinder, 2.0-liter gasoline engine? What’s next, a 516i… Ok, we know that European car manufactures are attempting a downsize in engine capacities, but most modern 4cylinder bimmers were a turn off -M3 & 318is excluded. Damn, with the exception of the diesel variants (520d), the last time BMW came out with a 4pot 5-Series was 11 years ago with the E34 518i in ’96!
Δεν κατάλαβα προς τι ο 'εκνευρισμός' του αρθρογράφου για την τοποθέτηση του κινητήρα αυτού στην 5άρα
Τόσο πολύ τον πείραξε που η BMW τοποθέτησε ένα τετρακύλιδρο κινητήρα;Η δηκτικότητα του αρθρογράφου έγκειται στο ότι αν εξαιρέσουμε την αγορά της Ν. Ευρώπης όλος ο υπόλοιπος γαλαξίας γνωρίζει την 5αρα με εξακύλινδρο κινητήρα.....τα παλιά 518i παραγόντουσαν για τις αγορές της Ιταλίας, Ελλάδος και Ισραήλ. Επομένως θα πρέπει να εκλάβουμε φυσιολογική την καυστικότητά του και όχι ως παραξενιά...
-
-
-
-
-
Που είναι το λάστιχο?
-
Είναι νέου τύπου ζάντες χωρίς το παραδοσιακό ελαστικό.
Βάφεται η ζάντα με υγρό λάστιχο, αν προσέξεις είναι λίγο μαύρη στην άκρη. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Που είναι το λάστιχο?... και ποιος ο λόγος να έχει αέρα;
Εκεί που έχει φτάσει η καγκουριά, καλύτερα συμπαγή ελαστικά 'επίσωτρα', όπως των ερπυστριών των αρμάτων, ή των τροχών των κάρων των αρχών του 20 αιώνος... -
Κρίμα η Μ3...
-
+1
-
Λοιπον ,μια και απο οτι φαινεται σε λιγο καιρο θα γινει το μεγαλο βημα Αρχισα να κανω τις πρωτες διερευνητικες επισκεψεις και σημερα οδηγησα μια Ε92 330 xd!!!Ηταν πολυ καλη!!
Τα δυο βασικα αρνητικα ,που εντοπισα ηταν η ανεση ,αλλα και η αισθηση του τιμονιου.Ηταν καπως περιεργη.Επισης νομιζω οτι ο ηχος του κινητηρα εφτανε περισσοτερο στην καμπινα σε σχεση με την 535 d,που ειχα οδηγ=ησει παλιοτερα.
Ο πωλητης μου εδειξε μια λευκη 335i,ηταν απιστευτη!!!Ειχε σχεδον τα παντα απο εξοπλισμο και η τιμη ξεφευγε λιγακι αλλα ηταν καρακουκλαρα!!!
Θα επανελθω με περισσοτερα!
BMW FORUM