-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ ξύπνησα, να δω η Toyota πότε θα ξυπνήσει, γιατί τελευταία μόνον Avensis φτιάχνει και δες που κατάντησες!
Έχεις δίκιο
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Εγώ ξύπνησα, να δω η Toyota πότε θα ξυπνήσει, γιατί τελευταία μόνον Avensis φτιάχνει και δες που κατάντησες!
Έχεις δίκιο
Έχουμε τις εγκαθετίλες του koutsan στον Αντίλογο, έχουμε τις δικές σου εδώ! Πού να βρω ησυχία ο άνθρωπας!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο θείος μου στην ολλανδία (στο χρούνλο λίγο πριν τα σύνορα με την γερμανία )έκανε με α8 , 166, m3 πάνω από 60.000 το χρόνο... και είχε και 2τερο αυτοκίνητο...
και προφανώς δεν είναι ταξιτζής...
φαντάσου μια αττική οδό *100...Να συμπληρώσω -για να ξεφύγουν λίγο από τη λανθασμένη αντίληψη μερικοί οτι μτχ απο Γερμανία=καλο- οτι πάρα πολλα γερμανικά έχουν οδηγηθεί στις οτομπαν στο τέρμα του κοντερ για αρκετή ώρα. Όποιος έχει πάει, ξέρει.
Προσωπικά θυμάμαι οτι για περίπου μια ώρα ζήτημα να έπεσα κάτω απο τα 170 πάνω από 5-10 λεπτά και αυτό ΝΟΜΙΜΑ βεβαίως. -
Εγω ειχα την εντυπωση πως επικρατει το 'γερμανικο μτχ = φθηνο' αν κ για μενα = με καλυτερη σχεση αξιας/τιμης, + οτι σου βγαινει το κεφαλι μεχρι να βρεις καποιο αξιολογο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ο θείος μου στην ολλανδία (στο χρούνλο λίγο πριν τα σύνορα με την γερμανία )έκανε με α8 , 166, m3 πάνω από 60.000 το χρόνο... και είχε και 2τερο αυτοκίνητο...
και προφανώς δεν είναι ταξιτζής...
φαντάσου μια αττική οδό *100...Να συμπληρώσω -για να ξεφύγουν λίγο από τη λανθασμένη αντίληψη μερικοί οτι μτχ απο Γερμανία=καλο- οτι πάρα πολλα γερμανικά έχουν οδηγηθεί στις οτομπαν στο τέρμα του κοντερ για αρκετή ώρα. Όποιος έχει πάει, ξέρει.
Προσωπικά θυμάμαι οτι για περίπου μια ώρα ζήτημα να έπεσα κάτω απο τα 170 πάνω από 5-10 λεπτά και αυτό ΝΟΜΙΜΑ βεβαίως.Γιατί, θα πάθει κάτι αν πηγαίνει με 170 για 10 λεπτά?
Περισσότερα θα πάθει αν κάθεται ακίνητο στη κίνηση για 5-10 λεπτά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί, θα πάθει κάτι αν πηγαίνει με 170 για 10 λεπτά?
Ο taurus είπε ότι επί μία ώρα πήγαινε πάνω από 170 χλμ, όχι για 5 λεπτά
Προσωπικά θυμάμαι οτι για περίπου μια ώρα ζήτημα να έπεσα κάτω απο τα 170 πάνω από 5-10 λεπτά
-
Έληξε η ομηρία στα γραφεία της BMW στη Γαλλία
από την Ελευθεροτυπία.Με λίγα λόγια αναφέρει:
**Παραδόθηκε ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους δύο υπαλλήλους στην έδρα της BMW στη Γαλλία. **
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, προέκιται για έναν πρώην υπάλληλο της εταιρείας, ενώ κρατούσε όμηρους μία τηλεφωνήτρια και έναν πωλητή.
Ο σταθμός μετέδωσε ότι ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα, χωρίς να τραυματίσει κανέναν και προσπάθησε να βάλει φωτιά στα γραφεία.
Στην επιχείρηση μετείχαν αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος παραδόθηκε ήρεμα.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας, κατέληξε σ' αυτήν την απελπισμένη προσπάθεια μην μπορώντας να πληρώνει άλλο τους κατεστραμμένους πολλαπλασιαστές και μπεκ της BMW του. Η BMW France δήλωσε πως ο ένοπλος ήταν εκτός εγγύησης.
Μηνύματα στήριξης εστάλησαν από τους Έλληνες αντιπροσώπους BMW και φυσικά την BMW Hellas. H τελευταία, στο μήνυμά της αναφέρει: 'Καμία υποχώρηση στους τρομοκράτες κατόχους BMW. Βρίσκονται εκτός εγγύησης και δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε.'
-
**Παραδόθηκε ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους δύο υπαλλήλους στην έδρα της BMW στη Γαλλία. **
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, προέκιται για έναν πρώην υπάλληλο της εταιρείας, ενώ κρατούσε όμηρους μία τηλεφωνήτρια και έναν πωλητή.
Ο σταθμός μετέδωσε ότι ο άνδρας πυροβόλησε στον αέρα, χωρίς να τραυματίσει κανέναν και προσπάθησε να βάλει φωτιά στα γραφεία.
Στην επιχείρηση μετείχαν αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και σύμφωνα με πληροφορίες ο ένοπλος παραδόθηκε ήρεμα.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας, κατέληξε σ' αυτήν την απελπισμένη προσπάθεια μην μπορώντας να πληρώνει άλλο τους κατεστραμμένους πολλαπλασιαστές και μπεκ της BMW του. Η BMW France δήλωσε πως ο ένοπλος ήταν εκτός εγγύησης.
Μηνύματα στήριξης εστάλησαν από τους Έλληνες αντιπροσώπους BMW και φυσικά την BMW Hellas. H τελευταία, στο μήνυμά της αναφέρει: 'Καμία υποχώρηση στους τρομοκράτες κατόχους BMW. Βρίσκονται εκτός εγγύησης και δεν έχουμε τίποτε άλλο να πούμε.'
Θες διεύθυνση της BMW Hellas?
Γιατί, θα πάθει κάτι αν πηγαίνει με 170 για 10 λεπτά?
Ο taurus είπε ότι επί μία ώρα πήγαινε πάνω από 170 χλμ, όχι για 5 λεπτά
Προσωπικά θυμάμαι οτι για περίπου μια ώρα ζήτημα να έπεσα κάτω απο τα 170 πάνω από 5-10 λεπτά
...δε το είδα
Ούτε και μια ώρα στα 170 παθαίνει τίποτα πάντως...ούτε δύο...ούτε 3.
-
Από το αγγλικό περιοδικό EVO,συγκριτικό ανάμεσα στα:BMW M3 GTS,Nissan GTR Spec V,Jaguar XKR 75 kαι Porsche 911 GT3 RS
υγ:νικήτρια αναδείχθηκε η gt3 rs... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Όταν η κλιμάκωσή σου επιτρέπει μέχρι 230 και εσύ είσαι 170-220 συνέχεια, ε.. δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.
Και καλά εγώ, το έκανα 1 φορά. Εκείνοι το κάνουν κάθε τρεις και λίγο.
Το τι προσπεράσεις έφαγα παρότι πήγαινα με τόσα, δε λέγεται... -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1009001/
ειναι γνησιο αραγε? -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ειναι γνησιο αραγε?Τα πίσω φώτα είναι normal; Κάτι από xantia μου φέρνει.
-
Καλα δε μιλαμε για πισω φωτα-ζαντες κτλ(να μη το καγκουρεψουν λιγακι τα παιδια?).Αυτα φτιαχνονται.Απλα σκεφτομαι μηπως ολο το αυτοκινητο δεν ειναι γνησιο,δηλαδη το σασι να μην ειναι Μ3 και να μπηκε πανω κινητηρας κτλ.
-
μήπως ήταν οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της x1;
-
Πωωωω.......
Ήτα φι σε μεγάλες στιγμές σφαξίματος -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν η κλιμάκωσή σου επιτρέπει μέχρι 230 και εσύ είσαι 170-220 συνέχεια, ε.. δεν ειναι και ό,τι καλύτερο.
Το τι προσπεράσεις έφαγα παρότι πήγαινα με τόσα, δε λέγεται...τί να σου πώ, έχω κλείσει με τη βάρκα μέρες τερματισμένος στις αούτομπαν, το μοτέρ μια χαρά είναι
το να πηγαίνει ένα τρίλιτρο μοτέρ με 170 χλμ δε μου φαίνεται και τπτ φοβερό
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Πωωωω.......
Ήτα φι σε μεγάλες στιγμές σφαξίματοςΑν ήταν έτσι έπρεπε οι Γάλλοι να έχουν εξεγερθει με τους πολλαπλασιαστές της Renault.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ειναι γνησιο αραγε?Γνήσιο είναι όσους ξέρω με μετατροπή Ε30 σε Μ3 μου έχουν πεί και έχω δεί πως το τελείωμα του μπροστινού φτερού στην κολόνα είναι αρκετά ψηλότερα από ότι στα γνήσια Μ3 .
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το τι προσπεράσεις έφαγα παρότι πήγαινα με τόσα, δε λέγεται...Δε το καταλαβαίνω.
Γιατί δεν είναι ο,τι καλύτερο?
Το μοτέρ ψύχεται σωστά, αναπνέει, παίρνει αέρα, λιπαίνεται...
Δηλαδή αν πηγαίνεις ταξίδι και είσαι στα 180 για 2 ώρες...τι θα πάθει το αυτοκίνητο?
Πάρα πολλές φορές είμαι με το δικό μου σε ταξίδι στα 160-170. Τα 180-190 δεν μπορούμε να τα κάνουμε με ασφάλεια λόγω δρόμων.
BMW FORUM