-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πας σε πίσω κίνηση και σε sports car dimgster...
Θα πάω, αλλά πρέπει να έχουμε και μια σκυλίτσα (από άλλο topic κλεμμένο)...
Και η όλη ερώτηση ξεκίνησε γιατι έχω μια πρόταση για ανταλλαγη με RC. Λεφτά για καινούργιο RC δε θα έδινα...
κι εδω παμε στο ζουμι..
χειροτερο αυτοκινητο με ερωτηματικα στην αξιοπιστια
γιατι ειναι χειρότερο αυτοκίνητο?
ποός βάζει τα ερωτηματικά στην αξιοπιστία...
για να σου πω την άποψη μου... είναι μια κατηγορία κάτω... και οχι χειρότερο αυτοίνητο!!!
-
χειροτερο σε ανεση , χωρους , ποιοτητα κατασκευης (μια κατηγορια κατω δηλαδη)
χειροτερο τιμονι, χειροτερος επιλογεας.. να μιλησουμε για τα οδηγικα.. αναρτηση που αντιδρα χειροτερα στους δρομους μας
αυτα συνολικα δεν αναπληρωνονται απο ενα esp που κλεινει
οσο για την αξιοπιστια , εγω καλως ή κακως κρινω απο αυτα που βλεπω και του φιλου μου που ανεφερα το αυτοκινητο διασυρεται και το παιδι δεν τρεχει καν (και μιλαω για ακριβα προβληματα στο κινητηρα)
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
χειροτερο σε ανεση , χωρους , ποιοτητα κατασκευης (μια κατηγορια κατω δηλαδη)χειροτερο τιμονι, χειροτερος επιλογεας.. να μιλησουμε για τα οδηγικα.. αναρτηση που αντιδρα χειροτερα στους δρομους μας
οσο για την αξιοπιστια , εγω καλως ή κακως κρινω απο αυτα που βλεπω και του φιλου μου που ανεφερα το αυτοκινητο διασυρεται και το παιδι δεν τρεχει καν (και μιλαω για ακριβα προβληματα στο κινητηρα)
Συμφωνώ με τα παραπάνω. Δεν ξέρω για προβλήματα αξιοπιστίας (αυτό είναι και λίγο λαχείο) αλλά γενικά το rc είναι ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο και παρόλο που το esp κλείνει, ο συνολικός χαρακτήρας - αίσθηση του αυτοκινήτου είναι αρκετά gt και μάλλον όχι κοντά σε αυτό που ζητάς. Οπωσδήποτε οδήγησέ το αρκετά πριν κάνεις καμία βλακεία που θα τη μετανιώσεις αργότερα.
(Γιατί δεν κοιτάς clio rs - mini cooper s ?)
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
χειροτερο σε ανεση , χωρους , ποιοτητα κατασκευης (μια κατηγορια κατω δηλαδη)
χειροτερο τιμονι, χειροτερος επιλογεας.. να μιλησουμε για τα οδηγικα.. αναρτηση που αντιδρα χειροτερα στους δρομους μας
Συμφωνώ με τα παραπάνω. Δεν ξέρω για προβλήματα αξιοπιστίας (αυτό είναι και λίγο λαχείο) αλλά γενικά το rc είναι ένα υποδεέστερο αυτοκίνητο και παρόλο που το esp κλείνει, ο συνολικός χαρακτήρας - αίσθηση του αυτοκινήτου είναι αρκετά gt και μάλλον όχι κοντά σε αυτό που ζητάς. Οπωσδήποτε οδήγησέ το αρκετά πριν κάνεις καμία βλακεία που θα τη μετανιώσεις αργότερα.
(Γιατί δεν κοιτάς clio rs - mini cooper s ?)
από τα διάφορα που διαβάζω ειναι πιο οδηγοκεντρικό απο το GTI
το clio rs ειναι γνωστή ποσότητα για εμένα και απίστευτο αμάξι, ΑΛΛΑ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω 2000 cc renault... αν και κανένα cup θα το γλυκοκοίταζα...
το cooper s μου λέει πολλά, αλλά πρέπει και ο άλλος να ενδιαφέρεται για το GTI
Υ.Γ. Τόσο χάλια ειναι το RC?
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
ΑΛΛΑ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω 2000 cc renault...Αυτο απο που προκυπτει???
-
Όχι, δεν είναι.
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
ΑΛΛΑ δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω 2000 cc renault...
Αυτο απο που προκυπτει???
απο την μεταπώληση που δεν έχουν...
διαφωνείς?
-
Ερωτηση εκανα, μηπως ηταν κατι για το οποιο δε γνωριζα
Για τη μεταπωληση δε διαφωνω, αν ομως μιλαμε για μεταχειρισμενο εσενα συμφερει, τον αγοραστη
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή θα έπρεπε να ήμουν νεκρός που τολμώ και τοποθετώ καθημερινά αυτοκίνητο χωρις ESP, προλαβαίνοντας την υποστροφή ή και προκαλώντας επίτηδες υπερστροφή σε κλειστές και γνωστές γλυστερές διαδρομές.
Τι να πω και εγώ που δεν έχω ούτε ABS....
Από θαύμα ζω μάλλον... -
διαφωνείς?
ακριβως γιαυτο σε συμφερει να αγορασεις... clio RS με 12.000
-
Παντως να φυγεις απο την ιδια κατηγορια για να πας στην ιδια ή μια πιο κατω δε βρισκω νομηα
'Η κοιτάς κάτι σε mx5 που ανεφεραν παραπανω ή κρατα το και προσπαθισε να το ρυθμίσεις στα γούστα σου
-
διαφωνείς?
Δημητρη, ολα ειναι σχετικα, με το πως τα βλεπεις εσυ, δηλαδη, ποιο σου κανει περισσοτερο κλικ.
Αντικειμενικα, οσο 'συμφερει' να ανταλλαξεις το GTI με 207RC, αλλο τοσο 'συμφερει'
να κοιταξεις για μτχ Clio RS.
Πιο συγκεκριμενα, το RC ως καινουργιο, ειχε 22.5κ περιπου, και το RS
αντιστοιχα 27.5κ, οντας αρκετα υπερτιμημενο στην χωρα μας, λογω κυβικων.
Αυτη την στιγμη, σαν μτχ, και τα δυο, σε μια ανεκτη-καλη κατασταση, βρισκονται
με 14κ.
Το RC δεν το εχω οδηγησει, δεν εχω προσωπικη αποψη, το εσωτερικο του βεβαια μου κανει
λιγο πιο καλο-ποιοτικο-'ωριμο' απο του RS, και οδηγικα λεγεται απο δοκιμαστες,
οτι το μεγαλο του ατου ειναι σαφως ο καταπληκτικος 1600αρης, και τα πατηματα του,
σε ανοιχτα κομματια, οπου στριβει με μεγαλα περιθωρια προσφυσης, αφηνοντας παραλληλα μια αισθηση
φαρδυτερου αυτοκινητου -σε μετατροχια- απ' οτι πραγματικα ειναι.
Το τιμονι του, δεν φαινεται να κερδιζει τις εντυπωσεις με την ακριβεια του, (οπως οι κρεμαγιερες των 106 Rallye, GTI, 306Race κλπ), απο την αλλη, δεν ειναι και αποκομμενο-συνθετικο οπως συνηθιζεται στα φρεσκα μικρομεσαια.
Το κιβωτιο του, μαλλον ειναι το ουσιαστικο του μειονεκτημα, κυριως λογω της αχαρης-μετριας αισθησης
κατα τις αλλαγες. Κατα τα αλλα ειναι ενα ταχυτατο μικρομεσαιο GT, με πληρως απενεργοποιουμενο ESP.
Το RS απο την αλλη, τυχαινει να το εχω κανει μια συντομη βολτα, και απο τα πρωτα κιολας μετρα, 'κουμπωσα'
στο μπακετ του, λες και το οδηγουσα απο καιρο.
Τιμονι-κιβωτιο σε ιδανικες αποστασεις, για 'πολεμο', μοτερ εκπληκτικο για ατμοσφαιρικο (το MY2010 βεβαια που οδηγησα)
, το κιβωτιο θυμιζε διακοπτη στις γρηγορες αλλαγες , και το στριψιμο ηταν διασκεδαστικο με αποτελεσματικοτητα, ασφαλεια, και ανεση, τριπτυχο, που μονο οι συγκεκριμενοι Γαλλοι μπορουν να προσφερουν σε τετοια κατηγορια.
Προσωπικα, πιστευω οτι ειναι το καλυτερο Hot-hatch που μπορει να αγορασει καποιος, που ενδιαφερεται πρωτιστως
να ΣΤΡΙΒΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ειτε με γραμμες, ειτε off balance (στον βαθμο βεβαια που μπορει να θεωρηθει γρηγορο, ενα off balance στριψιμο), και η τιμη κτησης του ως μτχ ειναι ακρως ρεαλιστικη, σε αντιθεση με αυτη ως καινουργιου.
Παρολα αυτα θα πρεπει να γνωριζεις οτι και οι δυο προτασεις, ειναι υποδυεστερες, τοσο σε ποιοτικο επιπεδο, κυλισης/εσωτερικου, ανεσης ταξιδιου, αλλα και της αισθησης μεγαλυτερου αυτοκινητου που προσφερει αντιστοιχα το Golf GTI
περα απο τις προφανεις, ελαφρως μεγαλυτερες διαστασεις του.
Απλα η οδηγικη ευχαριστηση προσφερεται, -στα σημεια- σε μεγαλυτερο βαθμο, ως αντισταθμισμα, και αν αυτη ειναι μια πρωτη προτεραιοτητα για εσενα, εφοσον μπορεις να προσπερασεις τα προαναφερθεντα θετικα, που δεν θα εχεις πλεον σε σχεση με το GTI, τοτε καλυτερα να επιλεξεις κατι τετοιο, (RC , RS) εχοντας παραλληλα και 'ρεστα' ενα σηματικοτατο
μερος κεφαλαιου, απο την πωληση του.P.S Αν αναφερεσαι σε ανταλλαγη με καινουργιο RC ή RS, πιθανοτατα να επελεγα το πρωτο στην θεση σου, εφοσον
ομως εισαχθει με το νεο 6αρι κιβωτιο... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, δεν είναι.+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Ασ τους να λενε...
-
εχεις ψαξει μηπως μπορεις να βαλεις διακοπτακι στο esp εξτρα?
στα 207 gt-rallye γινεται με ενα διακοπτη 10ευρω....
απλα αν θες να ξαναενεργοποιησεισ το esp πρεπει να το σβησεις και να το ξαναναψεις αν θυμαμαι καλα... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
απλα αν θες να ξαναενεργοποιησεισ το esp πρεπει να το σβησεις και να το ξαναναψεις αν θυμαμαι καλα...βγαίνει το esp στο rc...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
απλα αν θες να ξαναενεργοποιησεισ το esp πρεπει να το σβησεις και να το ξαναναψεις αν θυμαμαι καλα...βγαίνει το esp στο rc...
μάλλον λέει για το golf
-
μάλλον λέει για το golf
δεν μπορώ γιατί να κάνει κάποιος αλχημείες...
με κουμπάκια και έλληνες μαστοράδες...
αν ήταν τόσο απλό θα το είχε κάνει και η εταιρία... κάτι άλλο είναι όμως... -
Πολιτική απόφαση της VW να μην απενεργοποιείται πλήρως το ESP, αυτό είναι όλο. Στα Leon μπορούσες μέχρι το 2009 να το απενεργοποιήσεις. Μετά το κατήργησαν... έτσι αποφάσισαν απλά, για το καλό μας που έλεγε και ο Μηλιώκας.
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
μάλλον λέει για το golf
ειλικρινα αν γινεται τοσο ευκολα οσο στο 207 θα εισαι για ξυλο που δε το εχεις δοκιμασει τοσο καιρο αντι να κανεις Up την αγγελια απο το γκολφ
στο psclub το εχουν βαλει σε πανω απο 150αμαξια και δεν εχει κανεις θεμα...το παιδι που βρηκε τη πατεντα δεν εχει καν μαγαζι...ηλεκτρονικος ειναι το παιδι καμια απολυτως σχεση με το αθλημα . τοσο απλο ηταν
Δε νομιζω να ειναι τοσο απλο. Δεν εχω διαβασει τιποτα σε καποιο forum.
Peugeot 207 RC 2007