-
Κάπου στα 26Κ είναι η βασική τιμή του S. Οπότε μάλλον τυπογραφικό λάθος έχει γίνει για την βασική έκδοση.. Δεν αποκλείω να χει γίνει και για την τιμή της έκδοσης δοκιμής.. Κάποιος πιο ειδικός να μας διαφωτίσει?
-
36.650 κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε, το S ξεκινάει απο 26.100, εκτός αν υπάρχουν τυπογραφηκά.
όσο για τον αν έχει περισσότερα απο 175 άλογα αν ισχύει μιλάμε για ΑΙΣΧΟΣ και ελεεινή εξαπάτιση όσων το αγορασουν Θα πρέπει να γίνει καταγγελία στο ΙΚΝΑ και στον ΟΗΕ. Πραγματικά τους λυπάμαι, τους υποσχέθηκαν 175 και τους έδωσαν 190 πχ---->απάτη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
36.650 κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που δοκιμάστηκε, το S ξεκινάει απο 26.100, εκτός αν υπάρχουν τυπογραφηκά.Αν ξεκινάει από 26.100 μιλάμε για 10.550 Ευρώ σε 'extras' χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το μπλοκέ...
όσο για τον αν έχει περισσότερα απο 175 άλογα αν ισχύει μιλάμε για ΑΙΣΧΟΣ και ελεεινή εξαπάτιση όσων το αγορασουν Θα πρέπει να γίνει καταγγελία στο ΙΚΝΑ και στον ΟΗΕ. Πραγματικά τους λυπάμαι, τους υποσχέθηκαν 175 και τους έδωσαν 190 πχ---->απάτη.
Άλλο είναι το θέμα ρε ΙΚΕ. Αν πράγματι ο κινητήρας του νέου Cooper S που θα φοράει και το 207 GTi βγάζει 190+ άλογα, δεν έχουν παρά να μας το πουν. Η Ρενώ π.χ. που δηλώνει 197 για τον κινητήρα του τελευταίου Clio RS, το οποίο σύμφωνα με τις μετρήσεις των 4Τ βγάζει λιγότερα από το Μini στους τροχούς (166 αν θυμάμαι καλά) πόσα θα έπρεπε να δηλώσει, με την ίδια λογική?...
-
Katse re random1....To evgales to Golf xrepi...Ena apo ta kalitera aytokinita tis agoras(k dn to leo mono ego, to lene sxedon OLOI)..Epeidi su dinei ayti tin aisthisi xrimatokivotiu den simainei oti den paei...MIN MAS TRELANEIS OTI SERNETAI KIOLAS.Eidika stis psiles taxitites to minaki den exei elpida...Ase pu to golf einai mia pio all around protasi pu den borei na sigkrithei me to mini.k min ksexnas oti to golf exei apeira perithoria veltiosis se olus tus tomeis k borei na metamorfothei se ena all around OPLO
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
k min ksexnas oti to golf exei apeira perithoria veltiosis se olus tus tomeis k borei na metamorfothei se ena all around OPLOΌλα τα αυτοκίνητα αν αλλάξεις σχεδόν όλο τον κινητήρα έχουν περιθώρια βελτίωσης..
-
26100 ειναι η τιμή του νέου S (πολύ μικρή αυξηση σε σ΄χεση με το παλίο)
χωρίς μεταλικό - πινακίδες (700 ευρώ)
το πακέτο chili με
17αρες
xenon
υφασμα δερμα καθισματα
τριακτινο τιμονιέχει 1900 ευρώ
μπλοκέ ακομα δε βάζουν αλλα από μάρτιο και μετά
βάλτε και ένα συναγερμό κανα 500αρικο και βγάλτε τη σούμα
εμένα αυτό που δε μου αρεσε ήταν τα υλικά και το φινιρισμα
πάτησα ενα κουμπί στο ραδιοφωνο και αυτό έμεινε μεσα κολημένο
λεπτομερια ξέρω αλλα στα 10 μυρια έχεις απαιτήσεις -
Eγω δε μπορω να πω οτι ειμαι και ο πλεον αντικειμενικος ..... αλλα μετα το ΜΙΝΙ μου σε οποιο αυτοκινητο και να μπω .......εχω την αισθηση οτι ειμαι σε ΤΑΧΙ..... sorry για το προκλητικο μου υφος .... αλλα ειπαμε δεν ειμαι αντικειμενικος ...... μονο με μηχανη μπορω να συγκρινω την αισθηση και τη χαρα που μου δινει !!!!!!!
-
To Cooperaki είναι ένα όμορφο και γρήγορο γκατζετάκι που στρίβει σαν δαίμονας και πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να το είχα αλλά μόνο για 2ο εάν είχα την οικονομική άνεση.
Για τον Τυχαίο, που έχει σκοπό να επενδύσει πολύ περισσότερα, που δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι ιδανικό.
Α, μην ξεχνάμε, υπάρχει και το works......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
k min ksexnas oti to golf exei apeira perithoria veltiosis se olus tus tomeis k borei na metamorfothei se ena all around OPLO
Όλα τα αυτοκίνητα αν αλλάξεις σχεδόν όλο τον κινητήρα έχουν περιθώρια βελτίωσης..
+1
-
Kάποιος που έχει οδηγήσει και τα 2, μία σύγκριση σε σχέση με το προηγούμενο;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
k min ksexnas oti to golf exei apeira perithoria veltiosis se olus tus tomeis k borei na metamorfothei se ena all around OPLO
Όλα τα αυτοκίνητα αν αλλάξεις σχεδόν όλο τον κινητήρα έχουν περιθώρια βελτίωσης..
+1
+2
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To Cooperaki είναι ένα όμορφο και γρήγορο γκατζετάκι που στρίβει σαν δαίμονας και πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να το είχα αλλά μόνο για 2ο εάν είχα την οικονομική άνεση.Για τον Τυχαίο, που έχει σκοπό να επενδύσει πολύ περισσότερα, που δεν έχει οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι ιδανικό.
Α, μην ξεχνάμε, υπάρχει και το works......
Παντως για να λεμε την αληθεια γιατι το λες γκατζετακι??? Μηπως το παρω και τελικα ανακαλυψω οτι μονο στο κολωνακι μπορω να κυκλοφορω ανετα???
ΥΓ Εχω οικογενειακες υποχρεωσεις..2 καναρινια κ ενα λυκοσκυλο..
-
Ο χρήστης mtmleon4 έγραψε:
Katse re random1....To evgales to Golf xrepi...Ena apo ta kalitera aytokinita tis agoras(k dn to leo mono ego, to lene sxedon OLOI)..Epeidi su dinei ayti tin aisthisi xrimatokivotiu den simainei oti den paei...MIN MAS TRELANEIS OTI SERNETAI KIOLAS.Eidika stis psiles taxitites to minaki den exei elpida...Ase pu to golf einai mia pio all around protasi pu den borei na sigkrithei me to mini.k min ksexnas oti to golf exei apeira perithoria veltiosis se olus tus tomeis k borei na metamorfothei se ena all around OPLOΑμα ειναι να δωσω 30κ για να παρω το γκολφ που οδηγαει και η κυρα Μαρικα τησ γειτονιας τοτε αστα..Ενταξει ειναι γρηγορο, ειναι Golf , αλλα δεν εχει κατι το ξεχωριστο..Golf εχει και ο καθενας πια..Ξεχνα τις εποχες που αμα ειχες Gti Golf ησουν και ειχες ξεχωριστο αμαξι..
NEway ποιος σε ειπε οτι στις ψηλες ταχυτητες το μινι δεν εχει ελπιδα? Ολα τα αμαξια εχουν απειρα περιθωρια βελτιωσης..
τελος εκφραζω την προσωπικη μου αποψη η οποια ειναι οτι το Golf ειναι ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΑΡΓΟ απο το μινι και υπολειπεται σε ποιοτητα κατασκευης...Ασε που το 5αρι γκολφ δεν εχει καμμια μα καμμια διαφορα με το απλο 14αρι γκολφ εμφανισιακα αν εξαρεσεις τισ ζαντες και τη μασκα...Αν πηρες γκολφ πουλα το και παρε μινι...Για αμαξια κοντα στα 30κ ειναι καλο να εχεις και λιγο ιματζ///
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Kάποιος που έχει οδηγήσει και τα 2, μία σύγκριση σε σχέση με το προηγούμενο;Δεν έχω οδηγήσει και τα δύο εγώ έχω το 'παλιό'το facelift με τα 170 και μπλοκέ.Αυτό που έχω καταλάβει από την εμπειρία μου με το δικό μου και βάση των τεστ που έχω διαβάσει για το καινούριο, είναι οτί το παλιό έχει λιγο πιο απόλυτη συμπεριφορά η οποία ορισμένες φορές μπορεί να σε ξαφνιάσει κιόλας (ξεκολαέι η ουρά του για πλάκα) είναι πιο σκληρό και έχει απίστευτο τιμόνι στοιχείο που δεν ξέρω αν έχει διατηρηθεί και στο καινούριο λόγω της αμιγώς ηλεκτρικής υποβοηθησης του. Το καινούριο πάντως σύμφωνα με τα τεστ είναι ουδέτερο,δεν ξεκολάει την ούρα του με τίποτα και σιγούρα είναι πιο καλό στις ανοιχτές καμπές της εθνικής οπού το παλιό είναι αρκετά νευρικό.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
.Αν πηρες γκολφ πουλα το και παρε μινι...Για αμαξια κοντα στα 30κ ειναι καλο να εχεις και λιγο ιματζ///δηλαδή το mini καλύπτει πουλ μουρ ανησυχίες
-
Ο χρήστης polinikis7 έγραψε:
.Αν πηρες γκολφ πουλα το και παρε μινι...Για αμαξια κοντα στα 30κ ειναι καλο να εχεις και λιγο ιματζ///
δηλαδή το mini καλύπτει πουλ μουρ ανησυχίες
Φυσικά; Γιατί όχι;
-
ειναι υποκειμενική εννοια, περισσότερο και απο την εμφάνιση ακόμα
για παράδειγμα μπορεί να πιστευει οτι πουλάει μούρη ο ιδιοκτήτης
ενος STI
μιας ΒΜW
ενός Α3
μιας GT
ενός mx5
ενός corsa γεμισμένου με ηχεία
ενός Cayenne και πάει λέγοντας....άσχετα δηλαδη αυτοκίνητα μεταξύ τους
προσωπικά δεν το θεωρώ και από ενα μινι γκαλοπ που χω κάνει δεν ειμαι και μονος
-
Ε καλά, το mini είναι λίγο fashion statement. Έχω 8 γνωστούς με cooper s. Οι 7 το έχουν για να το παρκάρουν μπροστά από τα καφέ στην Κρήνη, και ο ένας μόνο το χρησιμοποιεί σαν αυτό που είναι.
Πιστεύω πάντως πως κάνει **και **για να πουλάς μούρη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε καλά, το mini είναι λίγο fashion statement. Έχω 8 γνωστούς με cooper s. Οι 7 το έχουν για να το παρκάρουν μπροστά από τα καφέ στην Κρήνη, και ο ένας μόνο το χρησιμοποιεί σαν αυτό που είναι.
Πιστεύω πάντως πως κάνει **και **για να πουλάς μούρη.Με Golf GTi πόσους γνωστούς έχεις?!....
Πάντως κι εκει που μένω εγώ κυκλοφορούν πολλά κουπεράκια - ενώ μ'αρέσει εμφανισιακά το αυτοκίνητο σχεδόν έχω βαρεθεί να το βλέπω μπροστά μου. Εν τω μεταξύ, το πόσες νεαρές κοπελίτσες έχουν πάρει το 'S' είναι απίστευτο......
-
Στις (περισσότερες) κοπελίτσες και στους φίλους του Ντίνου λέτε αν δίναμε ένα απλό cooper αντί για το δικό τους s, θα το καταλάβαιναν;
Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)