-
Παρασκευη βραδι αγαπητοι φιλοι...βρεθηκα συνοδηγος και μετα οδηγος στο νεο ΜΙΝΙ COOPER S...ενος κολλητου μου φιλου...Εντυπωσεις...
-
Αριστη ποιοτητα κατασκευης...δερμα κορυφαιο, κορυφαιο ταμπλω σε retro mood και μαυρα φιλετα ξυλου να σε περιβαλλουν..Εξωτερικα φωτα ξενον, μονη εξατμιση διμπουκη πισω τουρμπο 175 ιππων και γενικως ενας αερας πολυτελειας αλλα και αλητειας για το γνωστη..Ησυγκεκριμενη εκδοση ειναι οχι μονο τρεντυ αλλα και αγωνιαρικη..
-
Σαν οδηγος διαπιστωσα τα παρακατω..Τιμονι διαβητης, κιβωτιο 6αρι με καλη κλιμακωση κ οχι υπερβολικα κοντο, το αμαξι τραβαει μεστα και παρα πολυ δυνατα απο την 2α και μετα..Η πρωτη ταχυτητα προδιδει το μικρο κυβισμο του αυτοκινητου, ενω απο τη 2α και μετα το αμαξι απογειωνεται.Το πιιο εντυπωσιακο ειναι οτι παρολο το μικρο σαλιγκαρακι Τ2 series το αμαξι δε λαγκαρει καθολου τραβα με ΣΥΝΟΧΗ εως και τον κοφτη και παντου και παντα εχει δυναμη..Ασε που μπορεις να κινεισαι συνεχως με μια η δυο ταχυτητες επανω χωρις να εχεις προβλημα..Θα εισαι σβελτος θα στριβεις με 100% ασφαλεια και θα κανεις σφηνες τραβωντας πολλα G. Η δε εξατμιση σκαει που και που ενω ο ηχος του μοτερ στις χαμηλες στροφες ειναι λιγο ηλεκτρικος και στις υψηλες οχι τοσο μπασος οσο θα ηθελε ενας γρηγορος οδηγος.
-
Ποταμι ΕΟ εβγαλε περιπου 220 χωρις να το τελικιασουμε ενω σε ανοιχτες καμπες τα 180 τα εστριβε ανετα... Το αμαξι δεν ξεκολλαγε με τιποτα ενω αν το ζορισεις πολυ ενα τικ αναποδο και βγηκες ατσαλακωτος απο τη στροφη.
-
Το εσωτερικο ειναι απλως τελειο με διακοπτακια αεροπορικα με γκατζετακια εσωτερικου φωτισμου που αλλαζουν χρωμα κλπ..Οσο για πυρρακια αυτα δεν υφιστανται κ πιθανως τα σκασιματα να οφειλονται στη λειανση της κυλινδροκεφαλης και την αυξηση της πιεσης εισαγωγης σε πανω απο τα νορμαλ για 16αρη κινητηρα επιπεδα..
-
Το αμαξι δεν ψαρευει με τιποτα, δεν πεταει κολο με τιποτα, στριβει με τα οσα και σου προκαλει μεγαλη διασκεδαση..Τα 26 χιλιαρικα για αυτο που παιρνεις δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου.
-
εκει που επαθα πλακα ειναι στην αισθηση που σου δινει το αμαξι..Καμμια σχεση με το Golf V GTi που κρυβει τα πραγματικα χλμ που πηγαινει. Το μινι σου δινει ξερη αισθηση επιταχυνσης, και αντιληψη της πραγματικης σου ταχυτητας. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αμαξι δε σερνεται οπως το golf gti. Δεν θελω να προκαλεσω αντιδρασεις αλλα τα 175 ατια ειναι υπαρκτα..Ξεχαστε την παπατζα των 192 ιππων του λαδιαρικου ρου χου και τα 200 ψοφαλογα του golf v gti. Εχω μουρη ειμαι κουπερ, ειμαι eyecatcher και ξεμπαζωνω και την ασφαλτο αμα λαχει.
-
Σιγα μην παρεις μινι ρε Random.. θα πειτε πολλοι..Γιατι οχι ? απαντω λεγοντας οτι ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...Ειναι κατι σαν το στριγκακι D&G...Προμυνει δηλαδη κρυο λευκο κολαρακι των Β.Π. Μπορει ομως αυτο το κολαρακι να μην ειναι κρυο, να μην ειναι λευκο(αλλα μπεζ), να ειναι Β.Π. να φορα D&G και να ειναι μαιτζεβελο οσο κ ο μεγαλυτερος φασ- κολος ολης της υφηλιου...
Α ρε Random εγραψες παλι....
ΥΓ Χωρις μαμακιες το ΜΙΝΙ S ειναι κ γαμω τα αμαξια..κατι σαν π%#^να πολυτελειας somehow...
-
-
Παρασκευη βραδι αγαπητοι φιλοι...βρεθηκα συνοδηγος και μετα οδηγος στο νεο ΜΙΝΙ COOPER S...ενος κολλητου μου φιλου...Εντυπωσεις...
-
Αριστη ποιοτητα κατασκευης...δερμα κορυφαιο, κορυφαιο ταμπλω σε retro mood και μαυρα φιλετα ξυλου να σε περιβαλλουν..Εξωτερικα φωτα ξενον, μονη εξατμιση διμπουκη πισω τουρμπο 175 ιππων και γενικως ενας αερας πολυτελειας αλλα και αλητειας για το γνωστη..Ησυγκεκριμενη εκδοση ειναι οχι μονο τρεντυ αλλα και αγωνιαρικη..
-
Σαν οδηγος διαπιστωσα τα παρακατω..Τιμονι διαβητης, κιβωτιο 6αρι με καλη κλιμακωση κ οχι υπερβολικα κοντο, το αμαξι τραβαει μεστα και παρα πολυ δυνατα απο την 2α και μετα..Η πρωτη ταχυτητα προδιδει το μικρο κυβισμο του αυτοκινητου, ενω απο τη 2α και μετα το αμαξι απογειωνεται.Το πιιο εντυπωσιακο ειναι οτι παρολο το μικρο σαλιγκαρακι Τ2 series το αμαξι δε λαγκαρει καθολου τραβα με ΣΥΝΟΧΗ εως και τον κοφτη και παντου και παντα εχει δυναμη..Ασε που μπορεις να κινεισαι συνεχως με μια η δυο ταχυτητες επανω χωρις να εχεις προβλημα..Θα εισαι σβελτος θα στριβεις με 100% ασφαλεια και θα κανεις σφηνες τραβωντας πολλα G. Η δε εξατμιση σκαει που και που ενω ο ηχος του μοτερ στις χαμηλες στροφες ειναι λιγο ηλεκτρικος και στις υψηλες οχι τοσο μπασος οσο θα ηθελε ενας γρηγορος οδηγος.
-
Ποταμι ΕΟ εβγαλε περιπου 220 χωρις να το τελικιασουμε ενω σε ανοιχτες καμπες τα 180 τα εστριβε ανετα... Το αμαξι δεν ξεκολλαγε με τιποτα ενω αν το ζορισεις πολυ ενα τικ αναποδο και βγηκες ατσαλακωτος απο τη στροφη.
-
Το εσωτερικο ειναι απλως τελειο με διακοπτακια αεροπορικα με γκατζετακια εσωτερικου φωτισμου που αλλαζουν χρωμα κλπ..Οσο για πυρρακια αυτα δεν υφιστανται κ πιθανως τα σκασιματα να οφειλονται στη λειανση της κυλινδροκεφαλης και την αυξηση της πιεσης εισαγωγης σε πανω απο τα νορμαλ για 16αρη κινητηρα επιπεδα..
-
Το αμαξι δεν ψαρευει με τιποτα, δεν πεταει κολο με τιποτα, στριβει με τα οσα και σου προκαλει μεγαλη διασκεδαση..Τα 26 χιλιαρικα για αυτο που παιρνεις δεν ειναι πολλα κατα τη γνωμη μου.
-
εκει που επαθα πλακα ειναι στην αισθηση που σου δινει το αμαξι..Καμμια σχεση με το Golf V GTi που κρυβει τα πραγματικα χλμ που πηγαινει. Το μινι σου δινει ξερη αισθηση επιταχυνσης, και αντιληψη της πραγματικης σου ταχυτητας. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αμαξι δε σερνεται οπως το golf gti. Δεν θελω να προκαλεσω αντιδρασεις αλλα τα 175 ατια ειναι υπαρκτα..Ξεχαστε την παπατζα των 192 ιππων του λαδιαρικου ρου χου και τα 200 ψοφαλογα του golf v gti. Εχω μουρη ειμαι κουπερ, ειμαι eyecatcher και ξεμπαζωνω και την ασφαλτο αμα λαχει.
-
Σιγα μην παρεις μινι ρε Random.. θα πειτε πολλοι..Γιατι οχι ? απαντω λεγοντας οτι ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...Ειναι κατι σαν το στριγκακι D&G...Προμυνει δηλαδη κρυο λευκο κολαρακι των Β.Π. Μπορει ομως αυτο το κολαρακι να μην ειναι κρυο, να μην ειναι λευκο(αλλα μπεζ), να ειναι Β.Π. να φορα D&G και να ειναι μαιτζεβελο οσο κ ο μεγαλυτερος φασ- κολος ολης της υφηλιου...
ΥΓ Χωρις μαμακιες το ΜΙΝΙ S ειναι κ γαμω τα αμαξια..κατι σαν π%#^να πολυτελειας somehow...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...Ειναι κατι σαν το στριγκακι D&G...Προμυνει δηλαδη κρυο λευκο κολαρακι των Β.Π. Μπορει ομως αυτο το κολαρακι να μην ειναι κρυο, να μην ειναι λευκο(αλλα μπεζ), να ειναι Β.Π. να φορα D&G και να ειναι μαιτζεβελο οσο κ ο μεγαλυτερος φασ- κολος ολης της υφηλιου...Α ρε Random εγραψες παλι....
Ε χωρίς μαμακίες, ο Random είναι ωραίος ο π@#$#@ !
-
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το αμαξι δε σερνεται οπως το golf gti. Δεν θελω να προκαλεσω αντιδρασεις αλλα τα 175 ατια ειναι υπαρκτα..Ξεχαστε την παπατζα των 192 ιππων του λαδιαρικου ρου χου και τα 200 ψοφαλογα του golf v gti.Με αφορμή το παραπάνω, τη δυναμομέτρηση που αναφέρεται στους 4Τ αυτού του μήνα την είδατε, που συγκρίνει Cooper S με Golf GTi και Clio 197? Αν ναι, πως σας φάνηκαν οι τιμές??...
Υ.Γ. Άγγελε, μήπως να άλλαζες λίγο τον τίτλο να φαίνεται καλύτερα για τι μιλάμε?
-
το μινι το παλιο ηθελε υποχρεωτικα μπλοκε ομως
και για μενα ηταν πιο fun to drive Και ας ησουν οτι να ναι εθνικη....
ισως χειροτερο και απο ραλλλυ στην εθνικη....(λογω μοτερ μαλλον που εβλεπες 200+για πλακα) -
Σιγα μην παρεις μινι ρε Random.. θα πειτε πολλοι..Γιατι οχι ? απαντω λεγοντας οτι ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...Ψαχνεις δικαιολογια, ε? (στι ελεγες και πεφτεις σε κουπερ? )
-
Τέλειο είναι αλλά πανάκριβο. Τι να το κάνεις οπότε?
Με 30Κ αγοράζεις 3MPS, Leon Cupra, Golf GTi, Megane RS κ.ο.κ.
Δεν είναι λίγο μ@λ@κία να δίνεις τόσα λεφτά για ένα τόσο μικρό σκάφος?
Αν βέβαια σου περισσεύουν και η οδηγική ευχαρίστηση είναι το πρώτο σου μέλημα ok. To καινούριο mini είναι φοβερό ακόμα και στα 1600 ατμοδφαιρικά.
Πόσο μάλλον το S. Tα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά όμως!!!Υ.Γ. Πού το βρήκες βρε παλιοαπατεώνα ο φίλος σου το CooperS??
Λογικά θα πάρει 5+μήνες για να ταξινομηθεί το πρώτο Cooper S για ιδιώτη. Σε δημοσιογραφικό συνοδήγησες??? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Σε δημοσιογραφικό συνοδήγησες??? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το μινι το παλιο ηθελε υποχρεωτικα μπλοκε ομωςκαι για μενα ηταν πιο fun to drive Και ας ησουν οτι να ναι εθνικη....
ισως χειροτερο και απο ραλλλυ στην εθνικη....(λογω μοτερ μαλλον που εβλεπες 200+για πλακα)'Ισως να είναι κατι που δεν ξέρετε οι πιο πολλοί (λόγω της όχι κ ιδιαίτερα μεγάλης προβολής από την BMW) αλλά τα παλιά facelift mini cooper S παραγωγής μετα τον 4/2005 στην πλούσια έκδοση(chilli)είχαν στον stadar εξοπλισμό μπλοκέ διαφορικό,ενώ στην απλή έκδοση comfort μπορούσες να το παραγγίλεις ως extra.Το ίδιο νομίζω ισχύει κ για το καινούριο.Στοιχείο που κάνει ακόμα πιο fun to drive το αμαξάκι.
-
Το μπλοκε νομιζω διωχνει το fun to drive,εαν θεωρησουμε ως fun to drive την απωλεια ελεγχου του αυτοκινητου στις στροφες
-
το ξερω για μπλοκε για αυτο ακριβως το ειπα...quaife βαζουν!
και οχι δε διωχνει το φαν του νταιβ...το αντιθετο...
γλυτωνεις το ανελεητο σπινιαρισμα του εσωτερικου τροχου πανω στο βουνο... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αν βέβαια σου περισσεύουν και η οδηγική ευχαρίστηση είναι το πρώτο σου μέλημα ok. To καινούριο mini είναι φοβερό ακόμα και στα 1600 ατμοδφαιρικά.
Πόσο μάλλον το S. Tα λεφτά είναι υπερβολικά πολλά όμως!!!Υ.Γ. Πού το βρήκες βρε παλιοαπατεώνα ο φίλος σου το CooperS??
Λογικά θα πάρει 5+μήνες για να ταξινομηθεί το πρώτο Cooper S για ιδιώτη. Σε δημοσιογραφικό συνοδήγησες???OOOOOOOOOOιιιιιιι μωρε συντεκνε.... Ηντα λεςςςςς?????????????
Το κουπερι το αγορασε φιλος μου απο Γερμανια(Μοναχο) κ το εφερε εδω ακομα ειναι με Γερμανικες πινακιδες....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Λογικά θα πάρει 5+μήνες για να ταξινομηθεί το πρώτο Cooper S για ιδιώτη. Σε δημοσιογραφικό συνοδήγησες??? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σιγα μην παρεις μινι ρε Random.. θα πειτε πολλοι..Γιατι οχι ? απαντω λεγοντας οτι ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...
Ψαχνεις δικαιολογια, ε? (στι ελεγες και πεφτεις σε κουπερ? )
Λατρευω τα ιερα τερατα, απλως το S παει πολυ πολυ γρηγορα κ μπορω να το αγορασω ευκολα...Θα προσπαθησω για το στι..By the way εχεις τιποτα ακρες για ενα καλο μεταχ. στι κοντα στα 30???
-
μπα!
-
Random, φίλος αγόρασε πρόσφατα (πριν 2-3 μήνες) μεταχειρισμένο STi του 12/2003 με καμιά 20αριά χιλιάδες χλμ (ο τύπος που το πούλησε έγραφε ελάχιστα χλμ γιατί το καβάλαγε μόνο για βόλτες και τον υπόλοιπο καιρό το χε σε κλειστό γκαράζ) με τιμή γύρω στα 35 χιλιάδες ευρώ...Βέβαια με τις μετατροπές και τα εξτρά που έβαλε (μεγαλύτερη τουρμπίνα για 400 άλογα, ανάρτηση Cusco, δίσκοι Apex κλπ κλπ) του έφτασε πάνω από 50 χιλιάρικα...Πάντως, από όσα μου είπε, στην αγορά βρίσκεις Sti και με κάτω από 30 χιλιάρικα, εφόσον κοιτάξεις για το μοντέλο με τα στρογγυλά φανάρια (2001-2002 αν δεν κάνω λάθος), το οποίο καθώς φαίνεται απαξιώθηκε εμπορικά αρκετά λόγω μη αρεστής μούρης...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Σιγα μην παρεις μινι ρε Random.. θα πειτε πολλοι..Γιατι οχι ? απαντω λεγοντας οτι ενα 16αρι μουρατο με επιδοσεις ανω των gti της αγορας με μετριους χωρους αλλα και μια κρυμενη αλητεια σε ολο της το μεγαλειο...
Ψαχνεις δικαιολογια, ε? (στι ελεγες και πεφτεις σε κουπερ? )
Λατρευω τα ιερα τερατα, απλως το S παει πολυ πολυ γρηγορα κ μπορω να το αγορασω ευκολα...Θα προσπαθησω για το στι..By the way εχεις τιποτα ακρες για ενα καλο μεταχ. στι κοντα στα 30???
γραψου στα φορουμ τους κ ψαξου ωρε παιδι!
πΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥΣ???
-
-
36.650 η τιμή του Cooper S της δοκιμής των 4Τ, χωρίς μπλοκέ (12.500.000 σε δραχμές).
Για τον κινητήρα... αν 173.4 είναι τα άλογα που βγαίνουν στο δρόμο (μέτρηση 4Τ), στο 'μαντρί' μέσα πόσα είναι? Όχι πάντως 175....
Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)