-
Ο Δανίκας έχει γράψει μερικές πραγματικά εκπληκτικές κριτικές για ορισμένες ταινίες...
Αλλα δυστυχώς τις περισσότερες φορές η 'κριτική' του ειναι ενα παραλήρημα που αφορά χίλια-δυό πράγματα εκτός του έργου...
-
Μολις ειδα το MAN OF THE YEAR.Aπογοητευση ,μονο σε δυο τρια σημεια ηταν αστεια...Δε θα το προτεινα.
-
Η ταινία Μαύρη Ντάλια είχε καμία σχέση με το βιβλίο, ως υπόθεση (από τη μέση και μετά) ή πρέπει να κάνω επανάληψη;
Παταγώδης αποτυχία στη μεταφορά του κλίματος του βιβλίου. Καλή η ταινία, μ' αρεσε, αλλά καμία μα καμία σχέση με αυτό που περίμενα.
-
Εμένα πάλι το Man Of The Year μου άρεσε αρκετά αν και αντικειμενικά δεν ηταν κάτι σπουδαίο.
Μου άρεσαν πολύ οι φονικές ατάκες και γενικά η ηθοποιία του Robin Williams...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ωραιο το κωμικο κειμενο του δανικα...κριτικη ειναι αυτο τωρα η οι πολιτικες αποψεις του μεσου ελληνα κριτικου?
Το έχω ξαναπεί: αν ο Δανίκας πει αρνητικά λόγια για μια ταινία, είναι λόγος να την δείς ΣΙΓΟΥΡΑ
-
Mιλάμε για τον τελειωμένο κριτικό που έβαλε 1 αστεράκι στις 'Ζωές των άλλων'?
Αυτό το γεμάτο κακεντρέχεια,ασχετοσύνη και κομπασμό σακί?
Για τον Δανίκα δε λέμε? -
Εγω και τον βρίσκω και ιδιαίτερα ήπιο στη συγκεκριμένη περίπτωση....
Περιμένω πάντως να τον απολαύσω και στα κανάλια....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Mιλάμε για τον τελειωμένο κριτικό που έβαλε 1 αστεράκι στις 'Ζωές των άλλων'?
Αυτό το γεμάτο κακεντρέχεια,ασχετοσύνη και κομπασμό σακί?
Για τον Δανίκα δε λέμε?Και είπα να το γράψω ευγενικά
-
Έχει δει κανείς το scanner darkly? Είναι εκείνο το κόμικ με τον Κυανου Ριβς που έχει βγει τώρα σε DVD. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πριν καιρό είχα δει το τρέιλερ στον κινηματογράφο και από τότε δεν το είδα σε πρόγραμμα (και δεν πάω κινηματογράφο 1 φορά στο 3μηνο, να πεις ότι το έχασα)
Υπάρχει περίπτωση να μην παίχτηκε καθόλου στις αίθουσες και να βγήκε κατευθείαν σε DVD? -
To scanner darkly παίχτηκε κανονικά στις αίθουσες αλλά σε λίγες μόνο και για 2 εβδομάδες αν θυμάμαι καλά.
-
Α, μάλιστα...
Το είδε κανείς? Λέει τπτ? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Α, μάλιστα...
Το είδε κανείς? Λέει τπτ?Πολύ καλό! Μυστήριο, σκοτεινό, διαφορετικό.
Και το φινάλε, αναπάντεχο.
Αξίζει, IMHO.
-
Και εμένα μου άρεσε πολύ. Σαν τεχνοτροπία είναι φανταστικό, η μόνη ταινία rotoscoping που έχω δεί και είναι καλή. Το σενάριο είναι ενδιαφέρον αλλά φαίνεται πως βασίζεται σε μικρή ιστορία sci-fi, δεν αναπτύσσεται ιδιαίτερα.
Είναι πολύ καλή ταινία πάντως, την συστήνω.
-
taurus, πάρε το βιβλίο καλύτερα...
Σαν φαν του P.K. Dick, νομίζω ότι την σκότωσαν την ταινία... -
Για τις 'Ζωες των αλλων' τι λετε? Θα το δω σημερα μαλλον.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για τις 'Ζωες των αλλων' τι λετε? Θα το δω σημερα μαλλον.πολυ καλο να το δεις
-
Πολύ ωραίο έργο. Επίσης καλό αν δεν το έχεις δει είναι και το Blood Diamond. Μην δεις το Ιdiocracy, αν εξαιρέσεις ότι τότε μπορεί να έχουμε καταλήξει κάπως έτσι, δεν είναι παρά μία ακόμη χαζή αμερικάνικη κωμωδία. Αξίζει να δεις και το Curse of the Golden Flower. Η ταινία είναι άπαιχτη.
-
Και το Babel είναι πολύ ωραίο
-
Είδα πρόσφατα το Tenacious D in The Pick Of Destiny.
Αν είστε φαν του δίδυμου Jack Black/Kyle Gass και της μουσικής τους, αξίζει!
Κορυφαία musical numbers (με guests Meat Loaf και Dio!), φονικές ατάκες και αρκετή ευρηματικότητα.
Προσωπικά μου άρεσε πολύ.
Βέβαια αν έχετε ακούσει Tenacious D και δεν σας έκαναν εντύπωση, τότε καλύτερα δείτε κάτι άλλο...
-
fuck her gently...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]