-
παντως πανευρωπαικα για φετος η Σεατ ειχε αυξηση πωλησεων. Προφανως λογω Λεον γιατι τα αλλα 2 δε νομιζω να πουλανε ουτε εκει.
-
Από ότι ξέρω το Altea πάει καλά στην ευρωπαική αγορά...
-
Ελπίζω να ΜΗΝ το βγαλουν έτσι! Παντως απο πισω μου θυμιζει το... Ka!! Η μουρη κλωνοποιημένη παλι κλασικα.. Δεν μ'αρεσε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ήθελα να ήξερα τι πωλήσεις κάνουν τα Altea, leon, Altea XL. Toledo κλπτι κάνουν;;
-
μόνο leon και ibiza κρατανε την seat
-
Εγω πιστευω πως η SEAT εκανε δυο απροσεκτες κινισεις... η μια οτι το τελευταιο ibiza βγηκε πιο ασχημο απ το προηγουμενο...και η αλλη οτι το τελευταιο leon βγηκε πιο ασχημο απ το προηγουμενο...
Ο κόσμος βλεπει και κρίνει σε μεγαλο βαθμο απο την εξωτερικη εμφανιση...
για μενα προσωπικα το προηγουμρνο leon ηταν μεσα στα 3 top ομορφοτερα της κατηγοριας του... κι επαιζε για 1-2 θεσηΑληθεια χαλαστηκα οταν ειδα το νεο leon.. γιατι περιμενα κατι πολυ special...
-
απο πισω ειναι σαν τρομαγμενο Colt
-
Το τωρινο ibiza ειναι ωραιο αυτοκινητακι.Εντονες γραμμες,νευρα στο καπω,ιστοριες και γενικα καμια σχεση με τον προηγουμενο κουβα.
Τωρα γιατι θελουν να το καταστρεψουν και να πανε σε παραλλαγη photoshop του γνωστου πια σχεδιασμου,προσωπικα το καταλαβαινω εως ενα βαθμο,αυτοκινητο πολης ειναι, και ακολουθει την ταση για μεγαλωμα,περισσοτερους χωρους κτλ Εγω βεβαια δεν θα το επαιρνα ουτε για χαρισμα με τετοια εμφανιση
-
Σε σχέση με το υπάρχον Ibiza το νεο μου φαινεται μια χαρά! Όσο για το Leon και το Altea επίσης μου αρέσει. Το μόνο του μειονέκτημα είναι το απίστευτα βαρετό ταμπλό του!
Για το Toledo το υπάρχον σχέδιο είναι μια αυτοκτονία!
-
Το Toledo σαν αυτοκινητο (οδικη συμπεριφορα, οδηγικη αισθηση) δεν ειναι κακο και παντως δεν ειναι χειροτερο απο αλλα μοντελα της κατηγοριας.
Απλα εγινε λαθος εκτιμηση των τασεων του αγοραστικου κοινου για πολυμορφικα ή πολυμορφικιζοντα αυτοκινητα, και ηρθε η καταστροφη.Εβγαλαν ενα megane scenic ας πουμε, με καθυστερηση 7 ετων, και το κυριοτερο χωρις να εχουν ενα μοντελο βασης...Η εταιρικη ταυτοτητα της SEAT δεν ειναι ασχημη.
-
-
Εδώ είναι:
http://www.worldcarfans.com/9071001.010 ... biza-spied -
ooops, με πρόλαβες
@νδρέας
-
Πολυφωνια,πλουραλισμος
διακρινω στοιχεια απο 206,mazda 3,Altea XL...
οχι κατι που με 'τραβαει' ιδιατερα.Στα πρωτοτυπα σκιτσα που χα δει φαινοταν καλυτερο,πιο ρευστο...Τουλ δεν εμεινε απλο σκιτσο οπως κατι αλλα ιταλικα
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Τουλ δεν εμεινε απλο σκιτσο οπως κατι αλλα ιταλικαΕυτυχως οι Ιταλοι τα βγαζουν πρωτα σε σχεδιο στο χαρτι... Ισως θα ηταν καλυτερα αν και αυτοι στην Ισπανια δοκιμαζαν τιποτα πρωτα στο χαρτι, γιατι τωρα ακλαυτοι θα πανε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τουλ δεν εμεινε απλο σκιτσο οπως κατι αλλα ιταλικα
Ευτυχως οι Ιταλοι τα βγαζουν πρωτα σε σχεδιο στο χαρτι... Ισως θα ηταν καλυτερα αν και αυτοι στην Ισπανια δοκιμαζαν τιποτα πρωτα στο χαρτι, γιατι τωρα ακλαυτοι θα πανε
+1
ας την κλείσουν μια ώρα αρχύτερα.
-
Ελπίζω να είναι τουλάχιστον 100 κιλά το καμουφλάζ, γιατί αυτά που φαίνονται από κάτω, μου μυρίζουν πτώχευση και κλείσιμο!
-
Οταν το δειτε ολοκληρωμενο θα παθετε πλακα.
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Οταν το δειτε ολοκληρωμενο θα παθετε πλακα.Εσυ το εχεις δει?
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Οταν το δειτε ολοκληρωμενο θα παθετε πλακα.Πλακα μπορεις να παθεις κατα 2 εννοιες... αρνητικα και θετικα. Σιγουρα θα εχουμε πλακα εδω..., και το πραγμα ποιο συγκεκριμενα μυριζει ταφοπλακα...
Seat Ibiza 2008