-
Κυνικος οπως παντα....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κυνικος οπως παντα....Eγώ θα τον έλεγα σκατόψυχο αλλά τεσπά πες το και έτσι
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κυνικος οπως παντα.... -
Καλα ο corsair ας αποφασισει πρωτα ποιο Bravo,Punto,Golf,A3,C30 θα αγορασει ....
Ποιος ξερει μπορει τελικα να καταληξει στο Ibiza
+1
ας την κλείσουν μια ώρα αρχύτερα.
Και μετα που θα πινεις τσαγακι γαλλοφιλε νεε μου?Διοτι αν περιμενεις απο το νεο impreza...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Καλα ο corsair ας αποφασισει πρωτα ποιο Bravo,Punto,Golf,A3,C30 θα αγορασει ....Ποιος ξερει μπορει τελικα να καταληξει στο Ibiza
+1
Και μετα που θα πινεις τσαγακι γαλλοφιλε νεε μου?Διοτι αν περιμενεις απο το νεο impreza...
Από το ίμπιζα θα περιμένω να πιω τσαγάκι ρε; Εδώ και τα σμαρτ μου ρίχνουνε. Μάλλον δεν το διάβασες καλά το γράμμα σου.
Η στιγμή που θα μου ρίξει τσάι 1,2 ίμπιζα θα είναι η ταφόπλακα της γαλλικής βιομηχανίας τσαγιέρων.
Η καθοδική πορεία της ξεκίνησε από την εποχή που άλλαξαν την χειρολαβή στις τσαγιέρες αυτές. Βλέπεις, λόγω κόστους άλλαξαν τον μεντεσέ, με αποτέλεσμα να είναι μεν πιο σταθερός στις απότομες κινήσεις του καρπού, αλλά να μην σου επιτρέπει να κάνεις τσαλιμάκια καθώς χύνεις το τσάι συναγωνιζόμενος τις λοιπές, ισπανικές και μη λαδιέρες. Στο σημείο αυτό οι Ισπανοί, με την βοήθεια των γερμανών που είναι φίλοι μας, εξέλιξαν νέο βασικό σχέδιο τσαγιέρας με ενσωματωμένη σφυρίχτρα η οποία όντας σταθερή στα πολλά βρασίματα νερού παράλληλα μπορεί να προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση στην διαδικασία, παρόλου που λόγω της ειδικής κατασκευής αργεί κανένα 10λεπτο να αρπάξει στην εκκίνηση (του βρασίματος). Με την χρήση δε του προφήτη Ωμέγα του Τρίτου του μακρύτερου ο οποίος ανά πάσα στιγμή φροντίζει να διαλαλεί την ανωτερότητα της αντιπροσωπείας της τσαγιέρας εν τη ελλάδi (αποκρύπτοντας παράλληλα την σχέση του με την αντιπροσωπεία αυτή, που κάθε άλλο παρά τυπική είναι) κατάφεραν να χαντακώσουν κάθε άλλο επίδοξο ανταγωνιστή. Κάθε άλλο; Όχι, ένα μικρό μερίδιο τσαγολάγνων ακόμα επιμένει στις γαλλικές τσαγιέρες... κάτι θα ξέρουν και αυτοί...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλα ο corsair ας αποφασισει πρωτα ποιο Bravo,Punto,Golf,A3,C30 θα αγορασει ....
Ποιος ξερει μπορει τελικα να καταληξει στο Ibiza
+1
Από το ίμπιζα θα περιμένω να πιω τσαγάκι ρε; Εδώ και τα σμαρτ μου ρίχνουνε. Μάλλον δεν το διάβασες καλά το γράμμα σου.
Η στιγμή που θα μου ρίξει τσάι 1,2 ίμπιζα θα είναι η ταφόπλακα της γαλλικής βιομηχανίας τσαγιέρων.
Η καθοδική πορεία της ξεκίνησε από την εποχή που άλλαξαν την χειρολαβή στις τσαγιέρες αυτές. Βλέπεις, λόγω κόστους άλλαξαν τον μεντεσέ, με αποτέλεσμα να είναι μεν πιο σταθερός στις απότομες κινήσεις του καρπού, αλλά να μην σου επιτρέπει να κάνεις τσαλιμάκια καθώς χύνεις το τσάι συναγωνιζόμενος τις λοιπές, ισπανικές και μη λαδιέρες.** Στο σημείο αυτό οι Ισπανοί, με την βοήθεια των γερμανών που είναι φίλοι μας, εξέλιξαν νέο βασικό σχέδιο τσαγιέρας με ενσωματωμένη σφυρίχτρα η οποία όντας σταθερή στα πολλά βρασίματα νερού παράλληλα μπορεί να προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση στην διαδικασία, παρόλου που λόγω της ειδικής κατασκευής αργεί κανένα 10λεπτο να αρπάξει στην εκκίνηση (του βρασίματος).** Με την χρήση δε του προφήτη Ωμέγα του Τρίτου του μακρύτερου ο οποίος ανά πάσα στιγμή φροντίζει να διαλαλεί την ανωτερότητα της αντιπροσωπείας της τσαγιέρας εν τη ελλάδη (αποκρύπτοντας παράλληλα την σχέση του με την αντιπροσωπεία αυτή, που κάθε άλλο παρά τυπική είναι) κατάφεραν να χαντακώσουν κάθε άλλο επίδοξο ανταγωνιστή. Κάθε άλλο; Όχι, ένα μικρό μερίδιο τσαγολάγνων ακόμα επιμένει στις γαλλικές τσαγιέρες... κάτι θα ξέρουν και αυτοί...
Έλα ρε Κωνσταντίνε, ας υπάρχει και κάποιος που λέει μια καλή κουβέντα για τα Seat εδώ μέσα!
-
Θα λέω εγώ ρε παιδιά, που έχω και το avatar!
'Φοβερό το νέο Ιμπιζάκι μ@λ@κες...' '...θα βγει και εφ-αρ με το νέο μοτόρι 1.4 TSI με τα 128 άλογα...' 'ποιο Ραλλλλλλί μου λέτε...'
Κάτι άκουσα ότι ο Piech έδωσε εντολή να φορέσει τον 1.6αρη με τα 72 άλογα το νέο Ibiza. Υπάρχει στοκ ακόμα από το 1993.
-
Τρομερο σχεδιο
Φανταζομαι η επιλογη των κινητηρων θα ειναι:
1.0- 68 ΗΡ
1.1- 69 ΗΡ(by Seat Force)
1.2- 75,4 ΗΡ
1.4- 101 ΗΡ
1,4- 115ΗΡ
1,4Τsi-122 HP
1,4TSi- 140HP
1,4TSI- 170HP
1,8TFSI-160 HP
2.0TFSI 180 HP
2.0TSI- 240 HP(το copyright ειναι αλλου )
-
...το καταστρεψανε κι αυτο
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάτι άκουσα ότι ο Piech έδωσε εντολή να φορέσει τον 1.6αρη με τα 72 άλογα το νέο Ibiza. Υπάρχει στοκ ακόμα από το 1993.
Πακέτο θα μπαίνει και η εξάτμιση «καραμπίνα» του Toledo;
-
που την φορέσαν και στο οκτάβια...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πακέτο θα μπαίνει και η εξάτμιση «καραμπίνα» του Toledo;
Φωτό, φωτό;
-
Η καθοδική πορεία της ξεκίνησε από την εποχή που άλλαξαν την χειρολαβή στις τσαγιέρες αυτές. Βλέπεις, λόγω κόστους άλλαξαν τον μεντεσέ, με αποτέλεσμα να είναι μεν πιο σταθερός στις απότομες κινήσεις του καρπού, αλλά να μην σου επιτρέπει να κάνεις τσαλιμάκια καθώς χύνεις το τσάι συναγωνιζόμενος τις λοιπές, ισπανικές και μη λαδιέρες. Στο σημείο αυτό οι Ισπανοί, με την βοήθεια των γερμανών που είναι φίλοι μας, εξέλιξαν νέο βασικό σχέδιο τσαγιέρας με ενσωματωμένη σφυρίχτρα η οποία όντας σταθερή στα πολλά βρασίματα νερού παράλληλα μπορεί να προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση στην διαδικασία, παρόλου που λόγω της ειδικής κατασκευής αργεί κανένα 10λεπτο να αρπάξει στην εκκίνηση (του βρασίματος). Με την χρήση δε του προφήτη Ωμέγα του Τρίτου του μακρύτερου ο οποίος ανά πάσα στιγμή φροντίζει να διαλαλεί την ανωτερότητα της αντιπροσωπείας της τσαγιέρας εν τη ελλάδη (αποκρύπτοντας παράλληλα την σχέση του με την αντιπροσωπεία αυτή, που κάθε άλλο παρά τυπική είναι) κατάφεραν να χαντακώσουν κάθε άλλο επίδοξο ανταγωνιστή. Κάθε άλλο; Όχι, ένα μικρό μερίδιο τσαγολάγνων ακόμα επιμένει στις γαλλικές τσαγιέρες... κάτι θα ξέρουν και αυτοί...
Μπραβο! Μπραβο!
Καλη χρηση εκφραστικων μεσων,πλουσιο λεξιλογιο,συχνη επικκληση στην (παρα)λογικη του αναγνωστη.
Προσεξε μονο λιγο την παραγραφοποιηση,και μην οδηγας με ανοιχτα τα παραθυρα.
Αν αποφυγεις και το χαζοχαρουμενο στυλακι του funky,μπορεις και χειροτερα! -
Σου πήρε λίγο καιρό να απαντήσεις, αλλά βρήκες τον δρόμο τελικά.
-
Σου πήρε λίγο καιρό να απαντήσεις, αλλά βρήκες τον δρόμο τελικά.
Ναι,τρεχα τωρα και στο home hi-fi που ποσταρα,να μου την πεις κι εκει.Εξαλλου θα μεινω καμμια ωριτσα ακομη μεσα.Στο λεω για να παρακολουθεις,και να κανονισεις και συ το προγραμμα σου
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Αν αποφυγεις και το χαζοχαρουμενο στυλακι του funky,μπορεις και χειροτερα!Να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου πήρε λίγο καιρό να απαντήσεις, αλλά βρήκες τον δρόμο τελικά.Τόση προσπάθεια κάνει το παιδί, μη το αποπαίρνεις.
-
Η καθοδική πορεία της ξεκίνησε από την εποχή που άλλαξαν την χειρολαβή στις τσαγιέρες αυτές. Βλέπεις, λόγω κόστους άλλαξαν τον μεντεσέ, με αποτέλεσμα να είναι μεν πιο σταθερός στις απότομες κινήσεις του καρπού, αλλά να μην σου επιτρέπει να κάνεις τσαλιμάκια καθώς χύνεις το τσάι συναγωνιζόμενος τις λοιπές, ισπανικές και μη λαδιέρες. Στο σημείο αυτό οι Ισπανοί, με την βοήθεια των γερμανών που είναι φίλοι μας, εξέλιξαν νέο βασικό σχέδιο τσαγιέρας με ενσωματωμένη σφυρίχτρα η οποία όντας σταθερή στα πολλά βρασίματα νερού παράλληλα μπορεί να προσφέρει μια υποτυπώδη ευχαρίστηση στην διαδικασία, παρόλου που λόγω της ειδικής κατασκευής αργεί κανένα 10λεπτο να αρπάξει στην εκκίνηση (του βρασίματος). Με την χρήση δε του προφήτη Ωμέγα του Τρίτου του μακρύτερου ο οποίος ανά πάσα στιγμή φροντίζει να διαλαλεί την ανωτερότητα της αντιπροσωπείας της τσαγιέρας εν τη ελλάδη (αποκρύπτοντας παράλληλα την σχέση του με την αντιπροσωπεία αυτή, που κάθε άλλο παρά τυπική είναι) κατάφεραν να χαντακώσουν κάθε άλλο επίδοξο ανταγωνιστή. Κάθε άλλο; Όχι, ένα μικρό μερίδιο τσαγολάγνων ακόμα επιμένει στις γαλλικές τσαγιέρες... κάτι θα ξέρουν και αυτοί...
](http://xs.to/xs.php?h=xs220&d=07406&f=BODUMTS.jpg)[/img] -
Omikrone3 έγραψε:
Αν αποφυγεις και το χαζοχαρουμενο στυλακι του funky,μπορεις και χειροτερα!
Να'σαι καλά για τα καλά σου λόγια.
Ουπς! funky εγραψα? funkyreverend ηθελα να γραψω.
το επομενο ποστ θα ναι του dr.dino(?)
3......2.......1.....
-
Omikrone3
Δεν ειναι υποχρεωτικο να γραφεις στο φορουμ αμα σε χαλαει...
Seat Ibiza 2008