-
το εσωτερικό χάνει πολύ σε φωτογραφίες, απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο για μένα, μόνη παραφωνία τα πλαστικά πάνω απο τα όργανα που δε μου αρέσουν καθόλου..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
το εσωτερικό χάνει πολύ σε φωτογραφίες, απο κοντά είναι πολύ πιο όμορφο για μένα, μόνη παραφωνία τα πλαστικά πάνω απο τα όργανα που δε μου αρέσουν καθόλου..+1
Στην πραγματικότητα δείχνει αρκετά καλό.
Το είδα δίπλα σε προηγούμενο Ibiza και στο Leon και συγκριτικά δείχνει και ποιοτικότερο και ομορφότερο. -
κι εγω που το δα μεσα δεν ειναι τοσο χαλια-βεβαια χανει πολυ λογω κακης επιλογης/συνδυασμου χρωματων
-
πηγα σημερα στην σεατ ωτολουξ για να παρω σινεμπλοκ απο ibiza cupra για το fabia.ειδα το νεο ιμπιζα sport coupe.μα καλα που πανε ρε γμτ μου με 17αρια και 85 αλογα????τα καθισματα ημιμπακετ πολυ καλα.αλλα το ταμπλω για αλλη μια φορα αισχρο.επισης απο οτι ειδα το ραδιο cd δεν φαινετε να βγαινει και να βαζεις εσυ κατι δικο σου.ασε που το φινιρισμα του ειναι σαν κατι φθηνιαρικα funai κλπ.
-
Μάλλον οι πωλήσεις δεν πάνε καλά!
Νέες τιμές χαμηλότερες για το Ibiza:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=57860 -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Μάλλον οι πωλήσεις δεν πάνε καλά!
Νέες τιμές χαμηλότερες για το Ibiza:
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=57860' target='_blank' target='_blank' target='_blankμάταιες προσπαθειες.. ποιός θα πάει να αγοράσει οταν υπάρχει η πιθανότητα αργα ή γρήγορα να μπουν οι TSI στην γκάμα? οπότε αν αγοράσει κάποιος τώρα θα χάσει αυτόματα αξία μεταπώλησης.
-
μαλλον δεν εχει να κανει με πωλησεις μονο...
αλλά με την έκπτωση του fiesta -1000 ευρώ που ανακοινώθηκε μια ημερα νωριτερα! -
για το SC είδα ένα σε κόκκινο πολύ ωραίο.
υπάρχει αλλού θέμα.
-
μηπως ειναι απλα ενα μινι λεον η ενα ιμπιζα με ασχημο πισινο οπως λενε πολλοι? δε παει καλα παντως σε σειρα ταξινομησεων. Ισως σωθει με τους tsi, θα μπουν ομως?
-
ενας ενας απαντατε παιδια, δε σας προλαβαινω...
-
Θα μπουν σίγουρα, αλλά το θέμα είναι ο χρόνος. Προς το παρόν, τσάμπα το καίνε το μοντέλο...αυτή η εμμονή να μην γίνεται λανσάρισμα με όλες τις δυνάμεις, δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί.
-
Παίζει να θέλουν να βγει πρώτο το Polo με κινητήρα TSI για να μη φανεί ότι τον είχε από πριν το Ibiza. Είναι η μόνη 'λογική' εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ μέσα στην βλακεία αυτής της καθυστέρησης.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα μπουν σίγουρα, αλλά το θέμα είναι ο χρόνος. Προς το παρόν, τσάμπα το καίνε το μοντέλο...αυτή η εμμονή να μην γίνεται λανσάρισμα με όλες τις δυνάμεις, δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί.την vw!
-
τελικα μαλλον οι TSI θα μπουν σαν εκδοση FR και cupra αλλα ποσο θα κανουν?
-
Προς το παρόν παλεύουν μ' αυτό ...
**Δοκιμάζουμε το 3θυρο Ibiza 1,4 101 PS **
Το τριθυρο Seat Ibiza με τον «ενισχυμένο» -από το τμήμα Seat Force της Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ- βενζινοκινητήρα των 1,4 λίτρων, ισχύος 101 ονομαστικών ίππων, παρουσιάζει αισθητά καλύτερες επιδόσεις από τη νορμάλ έκδοση και περιλαμβάνει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό σε λογική τιμή.http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=72&NEWS_DATA_ID=75024
Γι' αυτό και οι προσφορές
*Ibiza SC 1.4 101hp: Ενδεικτική λιανική τιμή 13.090 €, έκπτωση 1.309 € & νέα ενδεικτική λιανική τιμή με το πρόγραμμα «ΈΚΠΤΩΣΗ 10%» 11.781 €.
*http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=75044 -
αξιζει αραγε το μοντελο με τα 101 αλογα ή θα ειναι σχεδον οπως με τα 85? ειναι αυτη η προσφορα με το μειον 10% που με βαζει σε σκεψεις...
-
πολλες απαντησεις ειδα παλι...
τελικα ειναι ανετο ή οχι γιατι διαβαζω διαφορα εδω μεσα...
ειναι ικανοποιητικα τα 101 αλογα για καποιον που δε θελει τρελες επιδοσεις?
14 χιλιαρικα για κανουριο 1400 με 101 αλογα (sport up) δεν ειναι και τρελο ποσο. -
δε περιμενεις να βγαλουν καμια εκδοση στα 125 tsi? οπως καταλαβαινεις το ιμπιζα δε γοητευσε και πολυ με τη παρουσια του..τουλαχιστον δωσε χρηματα για κατι που θα χει αυθεντικη δυναμη και οχι ΦΠΕ...
-
βασικα εχω ηδη αργησει να το αγορασω, κανα χρονο το ψαχνω και θελω να το εχω αυτο το καλοκαιρι, ακουσα οτι μαλλον δε θα μπουν οι 125 tsi στα ιμπιζα, και οντως δε γοητευσε πολυ ειναι η αληθεια, ιδιως απο πισω .
-
η περιμενε το νεο πολο..ειναι λιγο περιεργη περιοδος! προσωπικα δε θα παιρνα το ιμπιζα με τα παλια ατμοσφαιρικα συνολα το 2009... ισως να δεις και κατι αλλο...
Seat Ibiza 2008