-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
βασικα εχω ηδη αργησει να το αγορασω, κανα χρονο το ψαχνω και θελω να το εχω αυτο το καλοκαιρι, ακουσα οτι μαλλον δε θα μπουν οι 125 tsi στα ιμπιζα, και οντως δε γοητευσε πολυ ειναι η αληθεια, ιδιως απο πισω .και πίσω και μπροστά και μέσα (αυτό το στερεοφωνικό δε, ποιος το σχεδίασε )
Άλλη μια μεγάλη εμπορική πατάτα από τη σεατ, χωρίς να κάνει πουθενά άλμα βελτίωσης συγκριτικά με το απερχόμεονο μοντέλο Και εγώ έχω ακούσει πως δεν σχεδιάζουν τούρμπο 125αρι, οπότε δεν θα πουλήσει καθόλου.
Σε ότι αφορά τον κινητήρα, πρόκειται για ελληνική μετατροπή (που θα το ξέρεις βεβαια, αφού το ψάχνεις ένα χρόνο ). Αν πάντως μοιάζει με το δικό μου 100αρι (προηγούμενο μοντέλο), να ξέρεις πως χαμηλά είναι πραγματικά ψόφιο και ίσως καλύτερα να πας για το 85αρι? -
παιδια δεν εχετε αδικο, για πατατα το κοβω σε θεμα πωλησεων απλα ειμαι λιγο σεατακιας... ειδα το νεο πολο και ο 105 tsi πρεπει να ειναι πολυ καλος απλα θα ανεβαινει η τιμη λογικα.
ωστε οι επιδοσεις δε λενε και πολλα, ειναι ομως νεος κινητηρας ή παλιος? -
H Seat γι' ακόμη μια φορά πάει να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στο θέμα 'βελτίωση'... Μην τσιμπάτε, υπάρχουν καλύτερα και φθηνότερα αυτοκίνητα στην αγορά από το συγκεκριμένο 'πειραγμένο' Ibiza. Τώρα αν κάποιος θέλει καλά και σώνει Seat, δικό του πρόβλημα: οι άλλοι είναι απλώς καλύτεροι και ειδικά όταν έρθει και το νέο Polo , κάτι Ibiza , Punto και Fabia θα πρέπει να ξεβρακωθούν μπας και πουλήσουν κανένα κομμάτι...
-
δε θα λεγα οτι ειμαι και τοσο φανατικος απλα μου αρεσει, οχι ομως τοσο πολυ ωστε να αρνηθω κατι καλυτερο σε λογικη τιμη, ειμαι αναμεσα στο ιμπιζα που εχει και μειωση τιμης 10%, στο γκολφ που ομως φευγει πολυ σε τιμη, στο kia ceed που ομως δε με τρελενει, γενικα 5θυρο μηκους εως 4,20 τμη εως 20 χιλιαδες συνολικα αλλα θα με βολευε στα 15...
-
δε θα λεγα οτι ειμαι και τοσο φανατικος απλα μου αρεσει, οχι ομως τοσο πολυ ωστε να αρνηθω κατι καλυτερο σε λογικη τιμη, ειμαι αναμεσα στο ιμπιζα που εχει και μειωση τιμης 10%, στο γκολφ που ομως φευγει πολυ σε τιμη, στο kia ceed που ομως δε με τρελενει, γενικα 5θυρο μηκους εως 4,20 τμη εως 20 χιλιαδες συνολικα αλλα θα με βολευε στα 15...πολύ μεγάλο εύρος τιμής. Αγοράζεις τα μισά αυτοκίνητα της αγοράς (όχι όλα μαζί )
Στην κατηγορία του ίμπιζα με αυτή την τιμή, νομίζω πως το 95αρι 207 και το t-jet γκράντε πούντο είναι καλύτερα αμάξια από αυτό (και πολύ πιο όμορφα).
Από εκεί και πέρα, γιατί δε βλέπεις και το λεον με 125 άλογα και 15χιλιάρικα? -
το λεον ηταν το πρωτο που ειδα και μου αρεσει η αληθεια αλλα λιγο φτωχο μεσα και θα αλλαξει συντομα (facelift και μετα αλλαγη μοντελου). Θα θελα κατι καινουριο βασικα...
το punto πληρες και δυνατο αλλα εχω μια αμφιβολια για τα φιατ, χωρις να θελω να ερεθισω τους ιταλακηδες φιλους μας, μαρεσει αρκετα παντως. Νομιζω αλλαζει και αυτο του χρονου. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
δε θα λεγα οτι ειμαι και τοσο φανατικος απλα μου αρεσει, οχι ομως τοσο πολυ ωστε να αρνηθω κατι καλυτερο σε λογικη τιμη, ειμαι αναμεσα στο ιμπιζα που εχει και μειωση τιμης 10%, στο γκολφ που ομως φευγει πολυ σε τιμη, στο kia ceed που ομως δε με τρελενει, γενικα 5θυρο μηκους εως 4,20 τμη εως 20 χιλιαδες συνολικα αλλα θα με βολευε στα 15...
πολύ μεγάλο εύρος τιμής. Αγοράζεις τα μισά αυτοκίνητα της αγοράς (όχι όλα μαζί )
Στην κατηγορία του ίμπιζα με αυτή την τιμή, νομίζω πως το 95αρι 207 και το t-jet γκράντε πούντο είναι καλύτερα αμάξια από αυτό (και πολύ πιο όμορφα).
Από εκεί και πέρα, γιατί δε βλέπεις και το λεον με 125 άλογα και 15χιλιάρικα?Το Leon δεν είναι τόσο φτηνό. Εγώ εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλό είναι το 207, ειδικά στο εσωτερικό και από χώρους ειλικρινά, θα έπρεπε κάποιος να έχει 2 παιδιά για να χρειαστεί μικρομεσαίο... Το Rallye είναι μέσα στα όριά σου, και δεν έχει καμία σχέση με το Ibiza που μπροστά του δείχνει ...κακομοίρικο!
Τουρμπάτα και με καλές τιμές, είναι και το GPunto και το μεγαλύτερο Bravo που κι αυτό έχει και καλή τιμή και καλή χρηματοδότηση...Λίγο ακριβότερο είναι το Leon 1.4 TSI με το ...αχώνευτο (για μένα) εσωτερικό του.
Υπάρχουν λοιπόν μπόλικα καλά αυτοκίνητα, κρίμα είναι να φορτωθείς το παλτό που λέγεται Ibiza by SeatForce -
λες δηλαδη οτι ειναι οντως παλτο το ιμπιζακι? δε ξερω και κανεναν που το εχει παρει εδω περα να μας πει... ειναι και φτιαγμενο απο τη seatforce και αυτο δε με ενθουσιαζει, το φοβαμαι θα λεγα... ειμαι πολυ αναπαφασιστος...
-
λες δηλαδη οτι ειναι οντως παλτο το ιμπιζακι? δε ξερω και κανεναν που το εχει παρει εδω περα να μας πει... ειναι και φτιαγμενο απο τη seatforce και αυτο δε με ενθουσιαζει, το φοβαμαι θα λεγα... ειμαι πολυ αναπαφασιστος...To συγκεκριμένο , ναι. Αν πάρεις κάποιο μη φτιαγμένο για να κάνεις την δουλειά σου και η τιμή είναι σωστή, τότε ΟΚ. Αλλιώς, στα λεφτά που ζητάει, υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα, τόσο απλό.
-
εαν θες κατι γερμανικο και δε θες λεον να πας σε γκολφ 5,5
-
εννοεις το παλιο? δε μαρεσει καθολου σαν εμφανιση και δε λεει να παρω το παλιο, οσο για το νεο καλυτερο στην εμφανιση αλλα ακριβο και ακουσα θα αλλαξει το 2012.
-
πανε σε μικροτερο τοτε...το 207 ειναι καλο εργαλειο και τουρμπακι..
υγ.ολα θα χουν αλλαξει ως το 2012..χωρια τη καταστροφη του κοσμου..
-
σωστα το εθεσες... αν ειναι να καταστραφει να παω να παρω μια λαμποργκινι με δοσεις για 10 χρονια.....
τα γαλλικα δε τα πολυ παω αλλα θα ριξω μια ματια και στο 207. -
Γενέθλια στη Βαρκελώνη
'... θα παρουσιάσει και το επετειακό Ibiza 25th anniversary, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από το λανσάρισμα του δημοφιλούς σουπερμίνι.'
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=479&page_id=2572
Όταν η εταιρία βάζει 400 ευρώ σε έξτρα εξοπλισμό και ένα ταμπελάκι στη πίσω πόρτα σε ένα αυτοκίνητο που θα ήταν καλό 5 χρόνια πριν ... στην επέτειο των 20 χρόνων δηλαδή ... -
Λιγο αριστερα το τιμονι και λιγο σπρωξιμο θελει
-
Συμπάθειες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... και λιγο σπρωξιμο θελειλύσιμο του χειρόφρενου και νεκρά στις ταχύτητες ίσως είναι καλύτερα απο κωπιώδης κινήσεις τύπου σπρώξιμο, πίεση κλπ.
Και η αλήθεια είναι ότι εξωτερικά το συμπαθώ!!! -
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
ΣυμπάθειεςΤο συγκεκριμένο μοντελο μου φαινεται αδιαφορο ,αχρωμο,αγευστο οπτικα.Το προηγουμενο μου αρεσε περισσότερο.
Γουστα ειναι αυτα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Συμπάθειες
Το συγκεκριμένο μοντελο μου φαινεται αδιαφορο ,αχρωμο,αγευστο οπτικα.Το προηγουμενο μου αρεσε περισσότερο.
Γουστα ειναι αυτα.+1
Και για μένα το προηγούμενο ήταν πιο ενδιαφέρον, βέβαια δεν ξέρω αν θα το έσπρωχνα το καινούργιο στο γκρεμό
-
85 άλογα, 17αρες ζάντες
δε το κόβω να 30ριζει το ίμπιζαγενικά τί ατσούμπαλο αμάξι, μέσα έξω, είναι αυτό. είπαμε να περάσει λίγος καιρός μήπως το συνηθίσουμε αλλά μπα!
Seat Ibiza 2008