-
elteo
Ελα ντε ,τους ειχα ξεχασει αυτους. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν ειπα να οπλοφορουμε αλλα αν υπηρχε ευγενεια και σεβασμος τα πραγματα θα ηταν καλυτερα...
αλλα Τουρκοι 4ης γενιας ειμαστε ..τι περιμενουμε ...τα ασκερια και τα γιουρουσια αυτα εχουνε...
θεωρω οτι στην Ελλαδα υπηρχε σεβασμος,μπεσα και ευγενεια σε καποιο μεγαλυτερο βαθμό μέχρι το 1945..
μετα γιναμε μπουρδελο...
τοτε στα παλικαρια και γενικα στην κοινωνια υπηρχε σεβασμος μπεσα και ευγενεια...
ο μαγκας ηταν μαγκας γιατι ολοι σεβονταν οτι αξιζε να ειναι μαγκας.κανεις δεν πειραζε τον αδυναμο γιατι ο μαγκας ηταν εκει να τον υπερασπιστει.
Γιατί το 1945 δεν είμασταν γενιά τούρκων?
Κοίτα δεν ξέρω πως νιώθεις, αλλά μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου, οτι είσαι ας πούμε 4ηγενιά Τούρκων, μην μιλάς γενικά! Επίσης για να μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα εδώ, στην Τουρκία έχουν εξαφανιστεί ακόμα και τα τουρανομογκολικά στοιχεία απο τους οποίους μαζί με τους σελτζούκους κλπ που ας πούμε ότι φτιάχτηκε η τουρκία, τέλος πάντων πολύ μεγάλη κουβέντα που κακώς την άνοιξα.
Αν αισθάνεσαι Τούρκος 4ης γενιάς πετάξου μέχρι το Προξενίο της Τουρκίας κάτι μπορεί να σου δώσουν.
Όσοι δεν αντέχουν τις Δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας κα ιέχουν ζήσει στ οεξωτερικό και το θεωρούν τόσο φοβερό....γιατί δεν ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους?
βλεπεις το δενδρο και χανεις το δασος.
Μεταφορικα μιλαω αναγνωστη...πρωτα απο ολα το ονομα μου ειναι πιο αρχαιο απο αυτο του Περικλη...
δευτερο η καταγωγη μου ειναι απο εκει οπου καμια 500αρια ελληνες ανατιναχτηκαν μαζι με 2000+Τουρκους στην Κρητη...
εσυ τι λες με προγονο και καταγωγη οπου οι Τουρκοι επετρεπαν στην μοναδικη εκκλησια-μοναστηρι στην Ελλαδα να χτυπαει καμπανα και να κανουν λειτουργια στα 1815+,να αισθανομαι λειγοτερο Ελληνας απο εσενα???
απλα λεω οτι οι παπαρολογιες που λεγονται εδω απο ορισμενους φαινονται και στις καθημερινες κινησεις μας....ως κοινωνια
κοιτα το υφος και τις ερωτησεις μου στην σελιδα 6-7 και θα καταλαβεις για τι μιλαω?
ειπα σεβασμος ευγενεια λειπει σημερα....και οτι παλαιοτερα αυτα υπηρχαν σε μεγαλυτερο βαθμο....
τωρα για μογκολους και σελτζουκους ,δες αυτα που εγραψα για τον μαγκα και την ενοια που εδωσα και θα καταλαβεις.... -
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eμενα μου αρεσει που λοιδωρουμε κατα καιρους τους αμερικανους,για τα υψηλα ποσοστα οπλοφοριας τους...Δε κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω...Η κατασταση με τα 'κυνηγετικα 'οπλα ειναι τραγικη...Πρεπει να εχουν χασει τη ζωη τους παρα πολλοι ανθρωποι απο αυτα...Και ολοι μενουν απαθεις.17 χρονων παιδι το ενα θυμα και κρατουσε οπλο στα χερια του!!!Ελεος!Λες και ειμαστε στη Παλαιστινη!Εκει τουλαχιστον το κανουν για ιερο σκοπο...νταξει ρε συ κυνηγουσε δεν εκανε τιποτα φοβερο....
επαρχια νομιζω τους εχει μεινει απο παλια κ ειτε λογω οτι νιωθουν πιο ασφαλεις οπλοφορουνε.....κ νταξει ολοι οι παππουδες μας ειχανε κανα τουφεκι -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αυτή τη στιγμή στην εκπομπή του Εισαγγελάτου, ο Λακαφώσης έχει κατασκευάσει ολόκληρο 'διόραμα' με τον τόπο του φονικού, σε κλίμακα 1:100 με χρήση GPS, όπως λέει... με τις γκαστρωμένες προβατίνες που θα τρόμαζαν από τους πυροβολισμούς των κυνηγών και το πατημένο τριφύλλι...λουκουμι εκατσε στους διαφορους ριαλιτοδημοσιογραφους αυτο το γεγονος...χθες το νουμερο ο χαρδαβελλας ειχε απευθειας εκπομπη απο το αγρινιο...θεατρο του παραλογου τελειως...ο καθενας τις υποθεσουλες του......κ ο μπατσος που εκανε δηλωσεις ο διευθυντης τις αιτωλοακαρνανιας στη συνεντευξη τυπου το πρωτο πραμα που ειπε κ που μιλαγε για τοσα λεπτα ητανε το ποσο αμεση ητανε η αστυνομια το ποσο επαγγελματικα φερθηκε κ ποσο καλοι ειναι...εδω 5 ανθρωποι δολοφονηθηκανε αυτοι το χαβα τους για να πουλησουνε τη μουρη τους κ η εικονα της 'κοινης γνωμης'
-
Μπορουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς τώρα. Αν μας σκοτώσει κανείς η ΕΛ.ΑΣ θα τον βρεί και θα τον βάλει φυλακή, για να μάθει!!!
-
Καλά ναι αυτός ο τρόμπας ο Ευαγγελάτος βρήκε ψωμί να φάει... Πάλι καλά που δεν έπιασε ανθρωπάκια με όπλα να φωνάζει σαν παιδάκια 'μπαμ μπαμ, σε έφαγα παλιοκυνηγε!!!'.
Κατά τ'άλλα ελπίζω να πάρει διαστάσεις το θέμα με σκοπό να θιχτεί η οπλοκατοχή στην Ελλάδα. Και για να μην λέμε μπούρδες προκαλώ τα μέλη του forum από ΚΡΗΤΗ να παραδεχτούν πόσο μαλάκες είναι συμπατριώτες τους (μπορεί και οι ίδιοι) που έχουν όπλα βάσει κάποιας ακατανόητης κρητικής παράδοσης και μαγκιάς.
Με ποιό δικαίωμα ρε καραγκιόζη βγαίνεις και ρίχνεις με καλάζνικοφ επειδή παντρεύτηκε ο γιός σου και να φοβάμαι μη με πάρουν τα σκάγια εμένα και τα παιδιά μου;
Με ποιά λογική μαθαίνουν σε ανήλικα παιδιά να κρατάνε όπλα; Μήπως είναι υπο κατοχή η Κρήτη ή φοβούνται για εισβολή του Καντάφι και ετοιμάζονται;
Θυμηθείτε το παιδί που είχαν σκοτώσει οι αστυνομικοί επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Αν οι ίδιοι οι μπάτσοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν επειδή το κάθε παπάρι έχει και από ένα αντιεροπορικό στην ντουλάπα του τότε υπάρχει πιθανότητα να θεωρούν όποιον πχ δεν σταματάει σε ένα μπλόκο πιθανή απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα και να ρίχνουν στο ψαχνό.
Και για να μην παρεξηγούμαι δεν είναι μόνο στην Κρήτη το πρόβλημα αλλά εκεί είναι σε μεγαλύτερη ένταση. -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
αντρεα πολυ οκ το παραπανω ποστ σου αλλα θελω να σε ρωτησω κατι.
εσυ πιστευεις οτι ενας αγροτης με καραμπινα ειναι δυνατον να φαει πεντε κυνηγους της εμπειριας σου ας πουμε?νασε σταματα να κανεις λογικες ερωτησεις...ποσες φορες θα το πουμε οτι ηταν ενας καραβλαχος και ενας παπους....??????????
ποσες?
-
Καλά ο Ευαγγελάτος είναι αχαρακτήριστος! Τον έκραξε ο πατέρας του 17 χρονου...και δεν τον ξαναέβγαλε να μιλήσει!
G60 κατάλαβα τι λές.....για να αλλάξει κάτι στην εφορία πρέπει να αρθεί η μονιμότητα....και πες μου ποια κυβέρνηση θα κάνει κάτι τέτοιο?
ASTRAKITCAR
κατανοητό! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά ναι αυτός ο τρόμπας ο Ευαγγελάτος βρήκε ψωμί να φάει... Πάλι καλά που δεν έπιασε ανθρωπάκια με όπλα να φωνάζει σαν παιδάκια 'μπαμ μπαμ, σε έφαγα παλιοκυνηγε!!!'.
Κατά τ'άλλα ελπίζω να πάρει διαστάσεις το θέμα με σκοπό να θιχτεί η οπλοκατοχή στην Ελλάδα. Και για να μην λέμε μπούρδες προκαλώ τα μέλη του forum από ΚΡΗΤΗ να παραδεχτούν πόσο μαλάκες είναι συμπατριώτες τους (μπορεί και οι ίδιοι) που έχουν όπλα βάσει κάποιας ακατανόητης κρητικής παράδοσης και μαγκιάς.
Με ποιό δικαίωμα ρε καραγκιόζη βγαίνεις και ρίχνεις με καλάζνικοφ επειδή παντρεύτηκε ο γιός σου και να φοβάμαι μη με πάρουν τα σκάγια εμένα και τα παιδιά μου;
Με ποιά λογική μαθαίνουν σε ανήλικα παιδιά να κρατάνε όπλα; Μήπως είναι υπο κατοχή η Κρήτη ή φοβούνται για εισβολή του Καντάφι και ετοιμάζονται;
Θυμηθείτε το παιδί που είχαν σκοτώσει οι αστυνομικοί επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο. Αν οι ίδιοι οι μπάτσοι φοβούνται να κυκλοφορήσουν επειδή το κάθε παπάρι έχει και από ένα αντιεροπορικό στην ντουλάπα του τότε υπάρχει πιθανότητα να θεωρούν όποιον πχ δεν σταματάει σε ένα μπλόκο πιθανή απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα και να ρίχνουν στο ψαχνό.
Και για να μην παρεξηγούμαι δεν είναι μόνο στην Κρήτη το πρόβλημα αλλά εκεί είναι σε μεγαλύτερη ένταση.NAI αλλα και στην Κρητη απο οπου καταγομαι δες τα τελευταια 20 χρονια ποσοι θανατοι προερχονται απο νταηλικια και απο ατυχηματα...
εχεις ακουσει πολλα εσυ?
αναλογικα με την βλακεια που τους δερνει και που συμφωνω μαζι σου τετοιοι λογαριασμοι σαν του Σαββατου λυνονται σιωπηρα και με πλατες απο το σοι του καθενος.
φανταζομαι καταλαβαινεις οτι αν κρητικος ειχε φαει 5 κρητικους απο αλλο νομό ή χωριο...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ....ο Σκορτζεσε θα εβγαζε τριλογια με τον Νονο και ο Μανουσος Μανουσακης σιριαλ στον ΑΝΤ1 με υπογραφη Φωσκολου σαν την Λαμψη για 10 χρονια...
αλλα εκει σεβονται οτι ο αλλος εινια κουμπουροφορς και δεν κανουν πολλα πολλα...εχεις δει πολλους αλοδαπους ή κλοπες στην Κρητη???????που να οφειλονται σε αλλοδαπους ή ημεδαπους??????
συμφωνω για την βλακεια και την τσαμπα μαγκια που πουλανε αρκετοι εκει.
αλλα σε μια κοινωνια κοιτας να φτιαξεις οσα μπορεις..
rataplan ok! -
Καλά ο Ευαγγελάτος είναι αχαρακτήριστος! Τον έκραξε ο πατέρας του 17 χρονου...και δεν τον ξαναέβγαλε να μιλήσει!Δεν το ειδα. Ειδα ομως τη σοβαρη-και-καλα-Ολγα-Τρεμει στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ, οπου ειχε συνεντευξη ο Σομπολος με τον πατερα του παιδιου, να τον ρωταει: 'Αν ειχατε μπροστα σας μονο του τον δραστη τι θα κανατε;' (με τα σαλια της να τρεχουν για την προσδοκωμενη απαντηση 'θα τον εγδερνα ζωντανο'). Μολις ο ανθρωπος απαντησε ειρωνικα 'θα τον καλουσα για καφε', τον εκοψε αμεσως στον αερα...
-
Καλά ο Ευαγγελάτος είναι αχαρακτήριστος! Τον έκραξε ο πατέρας του 17 χρονου...και δεν τον ξαναέβγαλε να μιλήσει!Καλά, το κράξιμο τα ΚΑΤΑΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ !!!!!
'Θα μ' αφήσεις να πω αυτά που θέλω να πω εγω, οχι αυτά που θες ΕΣΥ να πω......' του λέει ο πατέρας.... Τουμπεκί ψιλοκομμένο ο Εισαγγελάτος......
Αλλα, οντως....Δεν τον ξαναέβγαλε να μιλήσει ο καθίκης....(αν και το ' χα σιγουρο με το που τον άκουσα..... )
-
σχετικα με την οπλοφορια στη κρητη.
πριν 10 χρονια περιπου ηταν εκει οι γονεις μου.ενα βραδυ και ενω οδηγουσε ο πατερας μου επεσε πανω στον ουρανο του αυτοκινητου μια σφαιρα και εκανε ενα ωραιο βαθουλωμα.σε κοντινη αποσταση γινοταν γαμος και διαφοροι,οπως ειναι το εθιμο φανταζομαι ριχναν με οπλα.
δεν θελω να φανταστω τη ζημια μπορουσε να παθουν οι γονεις μου αν δεν ηταν μεσα στο αμαξι και την ετρωγαν τη σφαιρα ουρανοκατεβατη στο κεφαλι.
βεβαια μετα πηγαν στο γαμο και ακουσαν τα χιλια συγγνωμη.οι ανθρωποι που ηταν στο γαμο στεναχωρεθηκαν βεβαια και την επομενη μερα πηγαν σε δικο τους λαμαρινα και εφτιαξαν αμεσως τη ζημια.
σεβομαι τα εθιμα καθε τοπου,και ιδιως τη κρητη και τους κρητικους τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση για την φιλοξενια και την περηφανεια τους,
αλλα καμια φορα οπου υπαρχουν πολλα οπλα που μπορουν να πεσουν στα χερια καθενος,ειναι πιο πιθανο να γινει η στραβη. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Καλά ο Ευαγγελάτος είναι αχαρακτήριστος! Τον έκραξε ο πατέρας του 17 χρονου...και δεν τον ξαναέβγαλε να μιλήσει!
Δεν το ειδα. Ειδα ομως τη σοβαρη-και-καλα-Ολγα-Τρεμ[b]ει στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ,[/b] οπου ειχε συνεντευξη ο Σομπολος με τον πατερα του παιδιου, να τον ρωταει: 'Αν ειχατε μπροστα σας μονο του τον δραστη τι θα κανατε;' (με τα σαλια της να τρεχουν για την προσδοκωμενη απαντηση 'θα τον εγδερνα ζωντανο'). Μολις ο ανθρωπος απαντησε ειρωνικα 'θα τον καλουσα για καφε', **τον εκοψε αμεσως στον αερα... **:whatever:
το ειδα και εγω αυτο....
γενικα τα δελτια ειδησεων εχουν ξεφυγει ενετελος .... ο ιδιος ανθρωπος νοριτερα στο αλτερ ειπε στον Παυλοπουλος να του κανουν σοβαρες ερωτησεις
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eμενα μου αρεσει που λοιδωρουμε κατα καιρους τους αμερικανους,για τα υψηλα ποσοστα οπλοφοριας τους...Δε κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω...Η κατασταση με τα 'κυνηγετικα 'οπλα ειναι τραγικη...Πρεπει να εχουν χασει τη ζωη τους παρα πολλοι ανθρωποι απο αυτα....
που να πάτε προς Κρήτη μεριά...
Ανέκαθεν οι Έλληνες κράταγαν όπλα στα χέρια τους. Απλά ενδεχομένως οι παλαιότεροι είχαν περισσότερη παιδεία διότι τα γνώριζαν τον σκοπό ύπαρξης ενός όπλου. Μην είστε κάθετοι και απόλυτοι.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ανέκαθεν οι Έλληνες κράταγαν όπλα στα χέρια τους. Απλά ενδεχομένως οι παλαιότεροι είχαν περισσότερη παιδεία διότι τα γνώριζαν τον σκοπό ύπαρξης ενός όπλου. Μην είστε κάθετοι και απόλυτοι.
Tι είχαν λέει? Για πες καλύτερα ότι δεν υπήρχαν τα κανάλια κι ό,τι γινόταν απλά δεν το μαθαίναμε...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Eμενα μου αρεσει που λοιδωρουμε κατα καιρους τους αμερικανους,για τα υψηλα ποσοστα οπλοφοριας τους...Δε κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω...Η κατασταση με τα 'κυνηγετικα 'οπλα ειναι τραγικη...Πρεπει να εχουν χασει τη ζωη τους παρα πολλοι ανθρωποι απο αυτα....
που να πάτε προς Κρήτη μεριά...
εγω ξερω πως προς τα ορινα χωρια, Τροχαιοι δεν τολμουν να κοψουν μια απλη κλιση και αυτο ειναι μια πραγματικοτητα
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σχετικα με την οπλοφορια στη κρητη.
πριν 10 χρονια περιπου ηταν εκει οι γονεις μου.ενα βραδυ και ενω οδηγουσε ο πατερας μου επεσε πανω στον ουρανο του αυτοκινητου μια σφαιρα και εκανε ενα ωραιο βαθουλωμα.σε κοντινη αποσταση γινοταν γαμος και διαφοροι,οπως ειναι το εθιμο φανταζομαι ριχναν με οπλα.
δεν θελω να φανταστω τη ζημια μπορουσε να παθουν οι γονεις μου αν δεν ηταν μεσα στο αμαξι και την ετρωγαν τη σφαιρα ουρανοκατεβατη στο κεφαλι.
βεβαια μετα πηγαν στο γαμο και ακουσαν τα χιλια συγγνωμη.οι ανθρωποι που ηταν στο γαμο στεναχωρεθηκαν βεβαια και την επομενη μερα πηγαν σε δικο τους λαμαρινα και εφτιαξαν αμεσως τη ζημια.Ανθρωποκτονια με ενδεχόμενο δόλο θα χαρακτηριζοταν αυτο.
Ειναι οταν μ@λακίζεσαι ενω ξερεις μια χαρα οτι αυτο που κανεις (κουμπουριες στον αερα πχ) ειναι επικινδυνο, και υπαρχει πιθανοτητα να εχει ασχημη καταληξη.Ομως επιλεγεις το 'ελα βρε αδερφε' και το να παιξεις με τις πιθανότητες... -
Μάλλον κάποιοι από αυτούς που πολλοί θεωρούν 'βλάχους', 'επαρχιώτες', 'ταγάρια' κ.ο.κ. δείχνουν ότι είναι πολύ σκληροί για να τους μασήσουν οι αλήτες και καραγκιόζηδες της τηλεόρασης.
Εύγε σε όσους από τους ανθρώπους αυτούς δε γίνονται βορά στα όρνια των 'παραθύρων'...
_
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν το ειδα. Ειδα ομως τη σοβαρη-και-καλα-Ολγα-Τρεμ[b]ει[/b] στο δελτιο του ΜΕΓΚΑ, οπου ειχε συνεντευξη ο Σομπολος με τον πατερα του παιδιου, να τον ρωταει: 'Αν ειχατε μπροστα σας μονο του τον δραστη τι θα κανατε;' (με τα σαλια της να τρεχουν για την προσδοκωμενη απαντηση 'θα τον εγδερνα ζωντανο'). Μολις ο ανθρωπος απαντησε ειρωνικα 'θα τον καλουσα για καφε', τον εκοψε αμεσως στον αερα...Την ποια;
Προσέχτε την όταν θέλει να παρουσιάσει κάποιον ως αναξιόπιστο-ανόητο στο δελτίο της. Τον κόβει διαρκώς τη στιγμή που προσπαθεί να αρχίσει μια πρόταση αποσυντονίζοντάς τον τελείως και καλύπτοντας τα λόγια του. Είναι γνωστό τέχνασμα που χρησιμοποιούν άτομα με 'πείρα' στο χώρο.
Νομίζω ότι είναι με διαφορά το χειρότερο δελτίο ειδήσεων σε μεγάλο κανάλι της τελευταίας 10ετίας. Τώρα βέβαια το παλεύει γερά κι ο εισαγγελάτος στην άλλη πλευρά.
Εν ψυχρώ δολοφονία...