-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
'Εν ψυχρώ δολοφονία' του τόπικ έχετε κάνει.....Μετα συγχωρήσεως κιόλας...
Δικιο εχεις,αλλα το ενα φερνει το αλλο,δεν ξερεις?
Συνηθως η αιτιες ειναι πολυ συνθετες.
-
ειναι ενδιαφερον με τι θεμα ξεκιναει ενα νημα,και τι τροπη μπορει να παρει.
-
Πάντως,είναι απίστευτο τό πόσοι κατηγορήσανε τους κυνηγούς.
'Καλά να πάθουν' κ.λ.π. μαλακίεςΕχουνε λέει χαρακτηρίσει άσχημα τους κυνηγούς.Τα ακούγανε στα παραμύθια όταν ήταν μικροί,οτι ο κυνηγός ντουφέκησε καημένο λαγουδάκι και έμπηζαν τα κλάμματα κάθε φορα που το ξαναδιαβάζανε
Εχουνε βγάλει και συμπεράσματα,ότι περνάνε τών κυνηγών τα φουσάτα,οι ορδές τών βαρβάρων οπλοφόρων και σαρώνουν τήν επαρχία,τρώνε τόν κόπο του ξωμάχου και τόν καρπό του αγρότη
Ετσι είναι οι κυνηγοί.Τό έχουνε πεί και στίς ειδήσεις
κάποτε λέγαμε μιά λέξη: 'καρεκλοκένταυροι'
Οποιος καθότανε όλη μέρα στήν καρέκλα του (στον καναπέ τής τηλεόρασης) είχε γνώμη επι παντός επιστητού.
Οσο βάρβαροι είναι οι κυνηγοί,τόσο ψεύτες είναι οι δηκηγόροι,τόσο κομπογιαννήτες οι γιατροί,τόσο κλέφτες οι λογιστές και τόσο πούστηδες οι ταξιτζήδες
Φιλική συμβουλή: κάντε ενα ριστάρτ στόν εγκέφαλο (δώστε μιά γερή στόν τοίχο) μπάς και τρέξει τα προγράμματα.
Τελευταία φορά που ασχολούμαι με ανθρωπάκια,που προκειμένου να αναδειχτούνε οι υποτιθέμενες αρετές τους κοιτάνε να τσουβαλιάσουν και να χαρακτηρίσουν κοινωνικές ομάδες με το έτσι θέλω
-
Πάντως, στο Ακρόπολις που πέρασε είχα πάει μία εβδομάδα πριν στην ΕΔ Αγ.Σωτήρα (με είσοδο από το τέλος της ΕΔ Μάνδρα)...
Άφησα λοιπόν το αυτοκίνητο κοντά σε μία στάνη και περπάτησα για περίπου εκατό μέτρα την ειδική...
Γυρνώντας μου μίλησε ένας άνθρωπος πάνω από 60 ετών (τουλάχιστον πάνω από 50), που ήταν στη στάνη.
Το ύφος του ήταν απειλητικό και επιθετικό ως προς το τι κάνω εκεί, και στην απάντησή μου ότι σε μία εβδομάδα θα γεμίσει κόσμο η περιοχή άρχισε να απειλεί ότι θα βάλει δυναμίτη και θα τους ανατινάξει όλους.
Να πω την αλήθεια δεν θέλησα να υποστηρίξω ότι οι δρόμοι είναι δημόσιοι και όχι ιδιωτικοί ούτε και ότι το Ακρόπολις είναι κάτι θετικό γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω καμιά αντίδραση που δε θα μου άρεσε...
Τελικά, αν και δεν πήγα την Κυριακή στην Αγ. Σωτήρα, δεν άκουσα τίποτα για καμιά έκρηξη...
_
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τεχνικές ερωτήσεις:Οι καραμπίνες είναι λειόκανες, σωστά; Άρα τα ίχνη που αφήνουν για τη βαλλιστική εξέταση προέρχονται μόνο από την πυρίτιδα και όχι από τις ραβδώσεις της κάνης, σωστά; Άρα με ένα καλό καθάρισμα εξαφανίζονται...
Επίσης υπάρχουν καραμπίνες που μπορούν να πάρουν μέχρι 7 φυσίγγια και όχι παραπάνω, έτσι;
Υποτίθεται ότι τα εγραστήρια μπορούν να ταυτοποιήσουν κάλυκες που έχουν βγεί απο τόν ίδιο εξολκέα Χάρη
Μάλλον όμως 'στο περίπου'.Από τά ίδια τα βλήματα δεν βρίσκουν τίποτα,μιάς και η κάννη είναι όντως λεία,αλλά και η κίνηση τών σκαγίων/σφαιριδίων (όχι μονοβόλων) είναι χαοτική -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Όσοι δεν αντέχουν τις Δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας κα ιέχουν ζήσει στ οεξωτερικό και το θεωρούν τόσο φοβερό....γιατί δεν ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους?
Θελεις δηλ να μας πεις οτι οι δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν υποδειγματικα?
Οτι οι προσληψεις γινονται 100% με βαση τα αντικειμενικα κριτηρια?
Οτι ολες οι θεσεις που κατεχουν (να μη πω οι ποιο πολλοι)ειδικα σε εξειδικευμενες θεσεις ειναι οι καταλληλοι ανθρωποι απο πλευρας τεχνογνωσιας η ειδικοτητας?
Οτι στο δημοσιο τομεα δεν υπαρχουν υπερπολλαπλασιοι απο οσους χειαζομαστε?Και γιατι να ριξω μαυρη πετρα?Δεν το καταλαβα?Ελληνας ειμαι.
Απλα δε γουσταρω να με πηδαει η εφορια για να τρωνε κομματοσκυλα,βολεμενοι και ανικανοι για δουλεια.
Αντι για μενα μηπως πρεπει να παρουν ποδι κανα μποσοι απ αυτους?Και που ειδεςσ εσυ μονιμοτητα σε ανεπτυγμενο κρατος?
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές εγώ δεν είπα το αντίθετο, πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι? Οχι βέβαια! Αφου δεν το αντέχεις κα ιαφου έχεις δει ότι έξω λειτουρούν όλα υποδειγματικά -στην Αγγλία τουλάχιστον δεν ισχύει αυτό- γιατί δεν πας εκεί? αυτό λέω!
Εγώ είδα ότι Ναι στην Αγγλία πολλά πράγματα είναι έτη φωτώς μπροστά, και ότι η εφορία και το ικα είναι ο εφιάλτης όποτε πρέπει να πάω.....αλλά δεν έβλεπα την ώρα και τι στιγμή να γυρίσω πίσω....εδώ που θα μου κορνάρει ο μαλκάκας στο 0,0001 του δευτερολέπτου που θα έχει ανάψει το φανάρι, εδώ που λές στον μπακάλη βάλε μου μισό κιλό φέτα και σου λέει βγήλε 2,5 κιλά να το αφήσω? Ε ναι άφησέ το και βάλε άλλο! Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η γκρίνια συνέχεια σε πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουν!
Φιλικά
Στέλιος
-
Αν ο κάθε π@π@ρας κυκλοφορεί αμολημένος με τουφέκια, περίστροφα, καραμπίνες, αυτά θα έχουμε.
Το όπλο σε κάνει (να νιώθεις) πανίσχυρο και το μπαμ δεν αργεί να έρθει.
Κάφτε τα κωλοπυροβόλα όπλα μία και καλή! Αει σιχτίρ... (προχθές ένα ακόμη πιτσιρίκι τουφέκισε κατά λάθος τον αδελφό του στο κεφάλι και τώρα βρίσκεται σε ημίτρελη κατάσταση). -
ρε παιδιά δεν είμαστε στον μεσαίωνα, να αφορίζουμε ξαφνικά τα όπλα, του κυνηγούς, πριν μαι βδομάδα επειδεί ο άλλος σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της ΑΟ να αφορήσουμε τα αμάξια....και την ΑΟ μαζί όλα χρειάζονται, αρκεί να υπάρχει ένα μέτρο! Γιατί ο πιτσηρικάς ρε παιδιά κράταγε το όπλο? Γιατί ο πατέρας δεν το είχε κάπου κλειδωμένο?
Το θέμα είναι για εμένα ότι κάποιος σκότωσε 5 άτομα....ότι και να του έκαναν αυτά τα άτομα -ότι και να ισχυριστεί ότι του έκαναν δλδ- και αυτός ήταν άνετος μετά το φόνο και τριγύρναγε στο χωριό και το καφενείο!
ΕΛΕΟΣ δλδ! ρε πούστη γάτα πατάς στο δρόμο και χαλιέσαι για 2-3 μέρες......αυτός έφαγε 5 άτομα.....και ήταν άνετος?
Βασικα΄τώρα που το σκέφτομαι...αυτοί οι άνθρωποι, σφάζουν τα ζώα με τα χέρια τους τα γδέρνουν κλπ.....ε δεν θα έχουν τις παραπάνω ευαισθησίες που λέω!
-
να γινουν μπαν τα οπλα λαο μα κυνηγαμε με δορατα και με τοξα. θα εχει πιο γουστο!!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ρε παιδιά δεν είμαστε στον μεσαίωνα,Είμαστε στόν μεσαίωνα,και μάλιστα,χωρίς ελπίδα για διαφωτισμό
-
Τι σχέση έχει το τουφέκι με το αυτοκίνητο βρε ratanplan???
-
Ο τσοπανης πηγε ηθελημενα να κανει ζημια.Αφου τους ειδοποιησε ο αλλος πηρε την καραμπινα και πηγε στο χωραφι.Αν δεν ηθελε να γινει τιποτα δεν θα την επαιρνε μαζι του.Νταηδες αυτου του στυλ υπαρχουν παντου,στο σχολειο/δουλεια/γειτονια παντου.Οσο για τους κυνηγους υπαρχουν και εκει νταηδες.Υπαρχουν καποιοι που δεν σεβονται την ιδιοκτησια του αλλου,κλεβουν απο τα χωραφια ,καταστεφουν καλλιεργειες,δεν τους νοιαζει που θα καταληξουν τα σκαγια.Δεν ειναι ολοι ετσι ομως.
Αληθεια ποσο μακρυα απο τα σπιτια επιτρεπεται το κυνηγι;
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τι σχέση έχει το τουφέκι με το αυτοκίνητο βρε ratanplan???Το αμάξι είναι πιο επικίνδυνο όπλο από το τουφέκι, στα λάθος χέρια. Με αυτή τη λογική όμως θα έπρεπε να απαγορεύσουμε τα πάντα και να ζούμε σε ένα πολυεστερικό δοχείο τύπου Matrix και να μας ποτίζουν υγρά με σωληνάκια.
-
Petros ότι δεν το χρησιμοποιούμε όπως πρέπει εόιναι ικανό να κάνει κακό, ειδικά το αμάξι το οποίο είναι φονικό όπλο.....όπως μια καραμπίνα!
Ο Τσοπάμης ρε παιδιά λογικό να πήρε καραμπίνα μαζί σου λέει και πιο πολλοί είναι και όπλα έχουν...λέω εγώ τώρα, αθώα σκεπτόμενος!
+1 Στον κύριο με το ελαφρωμένο αμάξι n_olympios
-
Τι λέτε ρε παιδιά. Ποιος είναι ο σκοπός (ο ΜΟΝΟΣ σκοπός) του πυροβόλου όπλου, αν όχι ο θάνατος; Και μη μου πείτε τη σκοποβολή!
Με το μαχαίρι κόβουμε το ψωμί
Με τον ηλεκτρισμό ζεσταινόμαστε
Με το αυτοκίνητο μεταφερόμαστε ταχύτερα, ασφαλέστερα και πιο ευχάριστα
Με το όπλο τι;;;;Έλεος, μην μπερδεύουμε την π... με τη βούρτσα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όσοι δεν αντέχουν τις Δημόσιες υπηρεσίες της Ελλάδας κα ιέχουν ζήσει στ οεξωτερικό και το θεωρούν τόσο φοβερό....γιατί δεν ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους?
Θελεις δηλ να μας πεις οτι οι δημοσιες υπηρεσιες λειτουργουν υποδειγματικα?
Οτι οι προσληψεις γινονται 100% με βαση τα αντικειμενικα κριτηρια?
Οτι ολες οι θεσεις που κατεχουν (να μη πω οι ποιο πολλοι)ειδικα σε εξειδικευμενες θεσεις ειναι οι καταλληλοι ανθρωποι απο πλευρας τεχνογνωσιας η ειδικοτητας?
Οτι στο δημοσιο τομεα δεν υπαρχουν υπερπολλαπλασιοι απο οσους χειαζομαστε?Και γιατι να ριξω μαυρη πετρα?Δεν το καταλαβα?Ελληνας ειμαι.
Απλα δε γουσταρω να με πηδαει η εφορια για να τρωνε κομματοσκυλα,βολεμενοι και ανικανοι για δουλεια.
Αντι για μενα μηπως πρεπει να παρουν ποδι κανα μποσοι απ αυτους?Και που ειδεςσ εσυ μονιμοτητα σε ανεπτυγμενο κρατος?
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές εγώ δεν είπα το αντίθετο, πιστεύεις ότι θα αλλάξει κάτι? Οχι βέβαια! Αφου δεν το αντέχεις κα ιαφου έχεις δει ότι έξω λειτουρούν όλα υποδειγματικά -στην Αγγλία τουλάχιστον δεν ισχύει αυτό- γιατί δεν πας εκεί? αυτό λέω!
Εγώ είδα ότι Ναι στην Αγγλία πολλά πράγματα είναι έτη φωτώς μπροστά, και ότι η εφορία και το ικα είναι ο εφιάλτης όποτε πρέπει να πάω.....αλλά δεν έβλεπα την ώρα και τι στιγμή να γυρίσω πίσω....εδώ που θα μου κορνάρει ο μαλκάκας στο 0,0001 του δευτερολέπτου που θα έχει ανάψει το φανάρι, εδώ που λές στον μπακάλη βάλε μου μισό κιλό φέτα και σου λέει βγήλε 2,5 κιλά να το αφήσω? Ε ναι άφησέ το και βάλε άλλο! Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτή η γκρίνια συνέχεια σε πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να φτιάξουν!
Φιλικά
Στέλιος
Φιλε Στελιο,δεν ειναι γκρινια.
Το ξερω,ετσι ακουγετε,μαζι με ολο το υπολοιπο πληθος.
Η διαφορα ομως ειναι το ΝΑ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αλλαξουν καποια πραγματα γιατι εσυ,εγω που παραπονιομαστε πχ μας βολευει να λειτουργησει επιτελους αυτο το συστημα σωστα.
Να διευκολυνθουν επιτελους οι ανθρωποι που θελουν να λειτουργησουν επαγγελματικα και μη και να πανε στον αγυριστο οι οποιοι ανικανοι,τα λαδωτηρια οι μιζες κλπ κλπ.Ημουν προχθες στον μπακαλη να παρω κατι πραγματακια.Μπαινω μεσα(με τις πυτζαμες ημουν) και στο ταμειο κουβεντιαζει ενας πελατης γυρω στα 60 με τον ιδιοκτητη.
Ξερεις τωρα κουβεντα.
'Οι πολιτικοι,οι ρουφιανοι οι ετσι οι αλλιως' και παει λεγοντας.Οπου και να σταθεις ΟΛΟΙ λενε τα ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ οπου κι αν βρισκονται.Τελος παντων παω μεσα στο ψυγειο παιρνω γαλα και τα συναφη,αυτοι τα λενε.Γυρναω στο ταμειο,και με κοιταει στα ματια και συνεχιζει ο μπαρμπας τα δικα του.
Μπαμ εγω
Δε μου λες του λεω?Γιατι γκρινιαζετε επιι μονιμου βασεως?Μου λει τα δικα του,ξερεις τωρα τα γνωστα.
Του λεω,οι πολιτικοι που βριζετε ειναι ο καθρεφτης των πολιτων αυτης της χωρας.Οσο και να φωναζετε το αποτελεσμα μετραει γι αυτους.Και τι να κανουμε μου λεει?Να μη ψηφισουμε κανεναν?
Δικο σου προβλημα.Απ τη στιγμη που κοπτεσε γι αυτον τον τοπο βρες λυση.Δεν ξερω.Ακυρο,λευκο,ενα μικρο κομμα......κατι ρε μαστορα.Με τα κουτσομπολια εδω κι εκει δεν αλλαζει τπτ.Αλλα ξερεις κατι?
Χωρις να ξερω φυσικα ποιος ειναι.
Σε/σας/μας βολευει το συστημα να παρανομουμε και να βριζουμε.Πληρωνω........αντε γεια ρε.
Ηθελα να του πω η γενια σας τους ψηφιζει 50 χρονια,η γενια σας ανεχτηκε και εφερε τη χουντα/βασιλια η γενια σας εχει εμπλακει σε εμφυλιο οταν οι αλλοι εφτιαχναν εργοστασια,και ακομα και σημερα η γενια σας δηλητηριαζει τα εγγονια σας κομματικα.
Φωναζετε κι απο πανω?
Αλλα ασε λεω,μη σκοτωθουμε κι ολας.
Αυτα ειναι Στελιο γι αυτο δεν προκειτε να αλλαξει αυτος ο τοπος. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Τι λέτε ρε παιδιά. Ποιος είναι ο σκοπός (ο ΜΟΝΟΣ σκοπός) του πυροβόλου όπλου, αν όχι ο θάνατος; Και μη μου πείτε τη σκοποβολή!
Με το μαχαίρι κόβουμε το ψωμί
Με τον ηλεκτρισμό ζεσταινόμαστε
Με το αυτοκίνητο μεταφερόμαστε ταχύτερα, ασφαλέστερα και πιο ευχάριστα
Με το όπλο τι;;;;Έλεος, μην μπερδεύουμε την π... με τη βούρτσα.
με το οπλο ρε Πετρο σκοτωνουμε τους κακους ιρακινους,τι λες τωρα?
Μολις βρουν και τον Μπιν θα τα καταστρεψουν ολα τα οπλα...
-
Α, εντάξει ντε. Ησύχασα τώρα...
-
Eμενα μου αρεσει που λοιδωρουμε κατα καιρους τους αμερικανους,για τα υψηλα ποσοστα οπλοφοριας τους...Δε κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω...Η κατασταση με τα 'κυνηγετικα 'οπλα ειναι τραγικη...Πρεπει να εχουν χασει τη ζωη τους παρα πολλοι ανθρωποι απο αυτα...Και ολοι μενουν απαθεις.17 χρονων παιδι το ενα θυμα και κρατουσε οπλο στα χερια του!!!Ελεος!Λες και ειμαστε στη Παλαιστινη!Εκει τουλαχιστον το κανουν για ιερο σκοπο...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eμενα μου αρεσει που λοιδωρουμε κατα καιρους τους αμερικανους,για τα υψηλα ποσοστα οπλοφοριας τους...Δε κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω...Η κατασταση με τα 'κυνηγετικα 'οπλα ειναι τραγικη...Πρεπει να εχουν χασει τη ζωη τους παρα πολλοι ανθρωποι απο αυτα....που να πάτε προς Κρήτη μεριά...
Εν ψυχρώ δολοφονία...