-
Λοιπόν όντας νέος στο φόρουμ, διαπίστωσα αρκετά ισχυρές 'εθνικιστικές' τάσεις! Ελπίζω να δοθεί απάντηση στο ερώτημα τι πιστεύουν οι περισσοτεροι φορουμίστες. σχετικά με τις χώρες προέλευσης των αυτοκινήτων. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσο τα αποτελέσματα διαφέρουν από τους πίνακες πωλήσεων.
Συγνώμη για όσες χώρες δεν έχουν συμπεριληφθεί, γιατί είναι σίγουρο ότι όλο και θα έχω ξεχάσει κάποια σημαντική!!
-
Λοιπόν όντας νέος στο φόρουμ, διαπίστωσα αρκετά ισχυρές 'εθνικιστικές' τάσεις! Ελπίζω να δοθεί απάντηση στο ερώτημα τι πιστεύουν οι περισσοτεροι φορουμίστες. σχετικά με τις χώρες προέλευσης των αυτοκινήτων. Θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσο τα αποτελέσματα διαφέρουν από τους πίνακες πωλήσεων.
Συγνώμη για όσες χώρες δεν έχουν συμπεριληφθεί, γιατί είναι σίγουρο ότι όλο και θα έχω ξεχάσει κάποια σημαντική!!
-
-
-
Έχει ξαναϋπάρξει τέτοιο θέμα, αλλά το αφήνουμε, να δούμε και με πιο σύγχρονα δεδομένα (και περισσότερες επιλογές στην ψηφοφορία) τι γίνεται. Ελπίζουμε να μείνει η συζήτηση σε κόσμια επίπεδα.
[mod]
-
Banzai
-
Ινδια ρε.... ΤΑΤΑ rulezzz
αααα ρε κατι τοπικ....
-
Κορέα εννοεί την Νότια ή την Βόρεια?
-
Πιά τα εθνικά σύνορα έχουν πέσει...
Σήμερα αγοράζεις 'Γερμανικό' αυτοκίνητο φτιαγμένο στην Ισπανία με Ιταλικά ηλεκτρονικά....
.. και Ιταλικό φτιαγμένο στην Πολωνία με Γερμανικά ηλεκτρονικά και.....
Νομίζεις οτι το SAAB ειναι σουηδικό και το Οpel Vectra (ΑγγλοΓερμανικό) ??
ξανασκέψου το ..Το Micra απο το Sunderland ειναι Ιαπωνέζικο ?
Μηπως το Υaris σου ειναι γαλλικό και το Verso τούρκικο ;Δυστιχώς... μόνο ελληνικά δεν είναι...
-
Tα καλυτερα αυτκινητα τα βγαζει η ΔΓ (Δυτ.Γερμανια) και συγκεκριμενα το ΔΑ (Δυτικο Αμβουργο).
Αρα εγω ψηφιζω ΔΓ/ΔΑ
-
Μάλλον ο φίλος εννοεί ως προέλευση την Έρευνα/Εξέλιξη - σχεδίαση.
Αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου ξεκάθαρα πια.Υπάρχουν ωστόσο εθνικές παραδόσεις 'κουλτούρας' - τεχνογνωσίας σε επί μέρους τομείς.
Υπάρχουν επίσης και διαφορετικές εργασιακές - διοικητικές κουλτούρες. Δεν νομίζω ότι, τώρα που ρεμπέλεψαν κι οι Γερμανοί, υπάρχει κάποιος που δεν θα προτιμούσε το αυτοκίνητό του να έχει φ τ ι α χ θ ε ί (προσοχή, όχι κατ' ανάγκην σχεδιασθεί) από ιαπωνικά χέρια. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πιά τα εθνικά σύνορα έχουν πέσει...Σήμερα αγοράζεις 'Γερμανικό' αυτοκίνητο φτιαγμένο στην Ισπανία με Ιταλικά ηλεκτρονικά....
.. και Ιταλικό φτιαγμένο στην Πολωνία με Γερμανικά ηλεκτρονικά και.....
Νομίζεις οτι το SAAB ειναι σουηδικό και το Οpel Vectra (ΑγγλοΓερμανικό) ??
ξανασκέψου το ..Το Micra απο το Sunderland ειναι Ιαπωνέζικο ?
Μηπως το Υaris σου ειναι γαλλικό και το Verso τούρκικο ;Δυστιχώς... μόνο ελληνικά δεν είναι...
Να δεις τι πάθαμε εμείς που πήραμε Γαλλικό αυτοκίνητο με Ιαπωνικό κινητήρα, Γερμανικά ηλεκτρικά κατασκευασμένο στη Τσεχία.
Με ποιόν να τα βάλω αν πάθει κάτι;Αλλά επιμένω.
Banzai. -
αλμπενια - σκιπερια
δεν υπαρχει χωρα που να φτιαχνει τα καλυτερα αυτοκινητα απο καθε αποψη
αν υπηρχε, θα εφτιαχνε μονο αυτη.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αλμπενια - σκιπεριαδεν υπαρχει χωρα που να φτιαχνει τα καλυτερα αυτοκινητα απο καθε αποψη
αν υπηρχε, θα εφτιαχνε μονο αυτη..+65465465654
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αλμπενια - σκιπερια
Επίσης!
-
σε θεμα αξιοπιστιας πιστευω τα γιαπωνεζικα,με κορυφαιο το toyota.
σε θεμα εμφανισης,χλιδας,ποιοτητας,οδηγικης απολαυσης τα γερμανικα,χωρις βεβαια να υστερουν και αυτα σε αξιοπιστια.
τα υπολοιπα υστερουν σε ολους τους τομεις,κατα την αποψη μου παντα.
μιλαω βεβαια για 'νορμαλ' αυτοκινητα,και οχι για supercars,γιατι σε αυτα εχει η καθε εταιρεια και απο ενα μοντελο υποδειγμα.
γενικα δηλαδη ιαπωνια και γερμανια.
ψηφισα γερμανια,διοτι εχει τεραστια ποικιλια για ολα τα γουστα και ολες τις τσεπες. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αλμπενια - σκιπερια
Επίσης!
εμένα είναι 6979500800200
μόνο πρωινές ώρες -
Όπως είχαμε καταλήξει και τότε, ένα καλό αυτοκίνητο είναι ένα καλό αυτοκίνητο!! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όπως είχαμε καταλήξει και τότε, ένα καλό αυτοκίνητο είναι ένα καλό αυτοκίνητο!! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται.έχει
δεν σ'ενδιαφέρει η κληρονομιά του αυτοκινήτου;;; ποιος το σχεδίασε;;; εε;;; κακόγουστε!
-
Όχι
Δε θα οδηγήσω την κληρονομιά. Το αμάξι θα οδηγήσω
Ποιά χώρα φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα?