-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όπως είχαμε καταλήξει και τότε, ένα καλό αυτοκίνητο είναι ένα καλό αυτοκίνητο!! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται.Η σωστή έκφραση είναι.
Όπως είχαμε καταλήξει και τότε, ένα καλό αυτοκίνητο είναι ένα καλό αυτοκίνητο!! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, αρκεί να είναι Ιαπωνικό.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
σε θεμα εμφανισης,χλιδας,ποιοτητας,οδηγικης απολαυσης τα γερμανικα,χωρις βεβαια να υστερουν και αυτα σε αξιοπιστια.να υποθεσω δεν εχεις μπει σε αγγλικο??
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όπως είχαμε καταλήξει και τότε, ένα καλό αυτοκίνητο είναι ένα καλό αυτοκίνητο!! Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται.
έχει
δεν σ'ενδιαφέρει η κληρονομιά του αυτοκινήτου;;; ποιος το σχεδίασε;;; εε;;; κακόγουστε!
Καλά αν μπορούσατε εσείς να το πάρετε σε σακούλα χωρίς αμάξωμα, πιο φτηνά, νομίζω θα το κάνατε!
-
κι άλλοι δίνουν ευρώ γι' αυτοκίνητα 30 ετών
πως σου φαίνεται;
-
MMM... μέχρι στιγμής προηγείται η Ιαπωνία... για να δούμε που θα πάει. Εγώ περίμενα να προηγείται η Γερμανία βασικά. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει ψηφίσει Κορέα (Νότια εννοώ στην ψηφοφορία καθώς η Βόρεια το πολύ να φτιάχνει το μοντέλο Κιμ Ιλ Γίογκ με ειδικά πεντάλ για να τα φτάνει ο ομώνυμος δικτάτορας της) και είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις στην Ελλάδα.
Μάλλον κανείς στο φόρουμ δεν έχει κορεατικό αυτοκίνητο ή όλοι είναι τραγικά απογοητευμένοι με την αγορά του...
Για αυτό όταν ψηφίζετε παιδιά σκεφτείτε και το value for money!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι άλλοι δίνουν ευρώ γι' αυτοκίνητα 30 ετώνπως σου φαίνεται;
Καλά τα λες...φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους! Ζήτω τα αυτοκίνητα σακούλας! ( )
-
nikosvolou εχω μπει σε αγγλικα.ενταξει η τζαγκουαρ ειναι σε αλλη κατηγορια.
απλα γνωμη μου ειναι οτι η γερμανια διαθετει τη μεγαλυτερη ποικιλια.αρκει να σκεφτει κανεις ποσες εταιρειες αυτοκινητων εχει. -
Τώρα, σοβαρά, απαντάμε σε ερώτημα 'ποια χώρα φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα από κάθε άποψη';
Σε κάθε κατηγορία, σε κάθε τιμή, για κάθε αγοραστή; Εν συνόλω; Για όλες τις μάρκες κάθε χώρας;
Θα καταλάβαινα ίσως μια ερώτηση του τύπου μια χώρα έχει την μεγαλύτερη παραγωγή αυτοκινήτων, ή τη μεγαλύτερη πολυμορφία, αλλά... τα καλύτερα αυτοκίνητα;!;
Δηλαδή, ψάχνουμε απαντήσεις του τύπου 'οι Ferrari είναι τα καλύτερα αυτοκίνητα **=>**Ιταλία', ή μήπως 'Corsa+911 Turbo' > 'Yaris+Nsx';!;
Έχω μια καλύτερη ερώτηση: Πόσα χιλιόμετρα μήκος έχει ένας δρόμος;
Ό,τι να΄ναι...
Συγγνώμη που ίσως φαίνομαι κάπως ελεγκτικός, ή ακόμη κι εριστικός, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Απλά θεωρώ πως τέτοια ερωτήματα είναι λανθασμένα στην βάση τους- ήτοι ανορθολογικά.
Αν διαφωνείτε και θεωρείται πως ο συγκερασμός και οι συγκρίσεις είναι εφικτές- mea culpa.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
nikosvolou εχω μπει σε αγγλικα.ενταξει η τζαγκουαρ ειναι σε αλλη κατηγορια.
απλα γνωμη μου ειναι οτι η γερμανια διαθετει τη μεγαλυτερη ποικιλια.αρκει να σκεφτει κανεις ποσες εταιρειες αυτοκινητων εχει.Δεν μιλαω μονο για τις μεγαλυτερες κατηγοριες.Μεχρι προτινος η Rover ειχε να επιδειξει πολυ ομορφα αυτοκινητα απο αποψης σχεδιασμου,πολυτελειας-ακομα και οδηγικης ευχαριστησης.Απο την αλλη η αξιοπιστια τους τα καταδικασε. Θα συμφωνησω σε αυτο που λες για την γερμανια αλλα ρε γμτ σε οτι αυτοκινητο εχω μπει κανενα δεν μου εχει αφησει την αισθηση που μου ειχαν αφησει τo rover 620 και το πιο καινουργιο 75...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
κι άλλοι δίνουν ευρώ γι' αυτοκίνητα 30 ετών
πως σου φαίνεται;
Καλά τα λες...φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους! Ζήτω τα αυτοκίνητα σακούλας! ( )
από ρυπογόνες, αργές κι επικίνδυνες αρχαιολογίες, προτιμότερα.
Αλλά ναι, έχουν κληρονομιά
-
σιγουρα τα αυτοκινητα που ανεφερες ειναι πολυ αξιολογα.δεν αντιλεγω.
εγω το βλεπω σε γενικες γραμμες.
ο nicknt το εθεσε πολυ σωστα.
παντως αν το παρουμε εντελως στεγνα και αντικειμενικα,χωρις να δωσουμε ιδιαιτερη σημασια σε προσωπικες προτιμησεις,πιστευω οτι γερμανια και ιαπωνια βγαζουν σε γενικες γραμμες τα πιο αξιολογα αυτοκινητα.
φυσικα δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενα μοντελα απο αλλες χωρες.
παιζει βεβαια και ρολο τι στυλ και νοοτροπια αρεσει στον καθενα. -
-
Ε ψιτ φίλε. Άργησες κατά είκοσι χρόνια περίπου.
-
.-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
.-Εντάξει ότι πεις.
-
Αγαπητέ Nicknt πιστεύω πως άμα γίνεις εκατομμυριούχος θα αγοράσεις ένα υπέροχο υπερπολυτελές, γρήγορο, εξελιγμένο αμάξι από τη ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ!!! (και όμως παράγει!)http://www.nationmaster.com/graph/ind_car_pro-industry-car-production
Τα κριτήρια βάση των οποίων (ελπίζω να) ψηφίζουν οι φορουμίστες είναι:
Τεχνολογία
Αξιοπιστία
Ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών
Ανταπόκριση στις απαιτήσεις της κοινωνίας
Συνολική ικανόποιηση του πελάτη
Value for money (ακόμα η κορέα να πάρει ψήφο...)Όπως και να το κάνουμε ακόμα και σήμερα στην εποχή της εξίσωσης των πάντων, θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κατασκευαστών που έχουν σχέση με τη χώρα προέλευσης.
-
hey, Italia Hands Down baby
γιατι? μα φυσικα για την ακαμψια!
η ακαμψια ειναι το παν
αμα εχεις καλη ακαμψια στο πλαισιο εχεις:
υπερτατη ασφαλεια
μπορεις να βαλεις ΠΟΛΛΟΥΣ ιππους , αρα ταχυτητα
φυσικα μπορεις να στριβεις παραπανω απο 1500dinsec /radm
οι χωροι ειναι καλυτεροι μεσα επειδη γενικα ειναι ακαμπτο
λογω της μεγαλης ακαμψια δεν τριζουν τα πλαστικα
σε design δεν το συζητω..ιταλικο..ε και γενικα οτι αλλο, παραπεμπει στην ακαμψια
-
+1
-
Η ακαμψία δεν επηρεάζει και τις επιδόσεις; Ιδιαίτερα η ακαμψία σε εφελκυσμό. Γιατί αν δεν μακραίνει το αμάξωμα κατά την έντονη επιτάχυνση, τότε ως σύνολο διανύει περισσότερη απόσταση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η ακαμψία δεν επηρεάζει και τις επιδόσεις; Ιδιαίτερα η ακαμψία σε εφελκυσμό. Γιατί αν δεν μακραίνει το αμάξωμα κατά την έντονη επιτάχυνση, τότε ως σύνολο διανύει περισσότερη απόσταση.you possess great knowledge on a vast acamptic field , young padawan
i admire your prowess
Ποιά χώρα φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα?