-
πήξτε!
Το θέμα είναι διάσπαση από το 'Interesting links'. ΠΡΟΣΟΧΗ: παρακαλώ τα hints να γράφονται με ΑΣΠΡΗ και ΜΙΚΡΗ γραμματοσειρά, για να μην έχουμε spoilers. Επίσης, καλό θα είναι, τα hints να ΜΗΝ είναι του τύπου 'Το παίρνει το ποτάμι', αλλά απλώς υποβοηθητικά. Τέλος, ΜΗΝ αναφέρετε μόνο τον αριθμό της σελίδας όπου θέλετε βοήθεια, αλλά και μια περιγραφή, δεν είναι δυνατόν να θυμόμαστε τι κάναμε 30 σελίδες πριν. Για πάμε!!!
-
πήξτε!
Το θέμα είναι διάσπαση από το 'Interesting links'. ΠΡΟΣΟΧΗ: παρακαλώ τα hints να γράφονται με ΑΣΠΡΗ και ΜΙΚΡΗ γραμματοσειρά, για να μην έχουμε spoilers. Επίσης, καλό θα είναι, τα hints να ΜΗΝ είναι του τύπου 'Το παίρνει το ποτάμι', αλλά απλώς υποβοηθητικά. Τέλος, ΜΗΝ αναφέρετε μόνο τον αριθμό της σελίδας όπου θέλετε βοήθεια, αλλά και μια περιγραφή, δεν είναι δυνατόν να θυμόμαστε τι κάναμε 30 σελίδες πριν. Για πάμε!!!
-
πήξτε!
-
ωχ....
-
Ως το 5 και βλέπουμε.
-
Καποια απο αυτα ηταν το...
ΖΟΟΜ ΙΝ (αναγραμματισμος και καλα και πρεπει να κανεις ζουμ τελικα για να δεις τον κωδικο)
Μετα απο εκείνο σπαστηκα και βαρεθηκα
-
Καλα παω για υπνο γιατι αμα κολλησω εδω την εβαψα παλι..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ως το 5 και βλέπουμε.Είμαι στο 38, ξεκίνησα προχθές. Αν έχει ενδιαφέρον για αρκετούς το θέμα, να το σπάσουμε
-
Nαι να χωριστεί...
έντιτ: κόλλησα στο 23 γμτ..
-
Σκάλωσα στο 5 προς 6 με την αηδία. Σιχτίρι.
Καμιά ιδέα? -
Eγώ κόλλησα στο 6 προς 7!
Δεν ξέρω σε τι αντιστοιχουν αυτές οι #$@%. Προφανώς είναι κάποια περίεργη γραμματοσειρα και πρέπει να την ψάξω!
-
στο 5 πως γινεται αυτή η πρόσθεση;;;
edit,
το βρήκα... -
Ποιός θέλει βοήθεια; Εγώ στο 3-23 σκάλωσα γμτ...
-
Στο 5 με την γαμώ πρόσθεση. έχω κάνει τα πάντα, μέχρι και με ούλτρεξ λούστηκα..
-
Kανείς για το 3-23; Έχω καταλαβει τι πρέπει να κάνω, αλλά δεν...
-
Κάτσε ρε, τώρα μπήκαμε στο 2-11.
-
O μπλαστερ δν ειπε οτι ειναι στο 50; Πού είναι ντε; Οέο;
έντιτ: οκ, ήρθε η ώρα του 24...
το 53 το έχει βγάλει κανείς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O μπλαστερ δν ειπε οτι ειναι στο 50; Πού είναι ντε; Οέο;έντιτ: οκ, ήρθε η ώρα του 24...
το 53 το έχει βγάλει κανείς;
Αυτό με τις νότες και τα λαχανικά είναι?
Έχω φτάσει στο 65, αλλά δεν έχω ασχοληθεί χθες και σήμερα καθόλου.Το θέμα είναι διάσπαση από το 'Interesting links'. ΠΡΟΣΟΧΗ: παρακαλώ τα hints να γράφονται με ΑΣΠΡΗ και ΜΙΚΡΗ γραμματοσειρά, για να μην έχουμε spoilers. Επίσης, καλό θα είναι, τα hints να ΜΗΝ είναι του τύπου 'Το παίρνει το ποτάμι', αλλά απλώς υποβοηθητικά. Τέλος, ΜΗΝ αναφέρετε μόνο τον αριθμό της σελίδας όπου θέλετε βοήθεια, αλλά και μια περιγραφή, δεν είναι δυνατόν να θυμόμαστε τι κάναμε 30 σελίδες πριν. Για πάμε!!!
-
Κόλησα στο 15. Είναι αυτό που δείχνει μία σβηστή λάμπα και λέει 'Ίσως πρέπει να ανάψεις το φώς'.
-
Ο χρήστης Λύση του 15 έγραψε:
Κάνε το off που έχει στην address bar από off ->> on
QUIZ: Μυστικές σελίδ.ες!!! Κουβέντα και συμβουλές.