-
Δεν έχω εχω εμπειρία απο μηχανάκια οπότε σκέφτομαι ένα μικρο για αρχή... Είναι καλη επιλογή για αρχή? Δεν εχω την ψευδαίσθηση οτι είναι supersport αλλα πιστεύω ότι είναι καλύτερα στημενο απο ενα παπί και θα είναι καλο 'σχολειο' για εναν απειρο οδηγο..
Περιμένω την αποψη σας.. -
Δεν έχω εχω εμπειρία απο μηχανάκια οπότε σκέφτομαι ένα μικρο για αρχή... Είναι καλη επιλογή για αρχή? Δεν εχω την ψευδαίσθηση οτι είναι supersport αλλα πιστεύω ότι είναι καλύτερα στημενο απο ενα παπί και θα είναι καλο 'σχολειο' για εναν απειρο οδηγο..
ειναι καλυτερα στημενο αλλα ειναι αρκετα αργο.. (πιο αργο απο τα γρηγορα παπια)
μακραν καλυτερο απο παπι παντως.. -
Να το πάρεις.Είναι καλό μηχανάκι και σίγουρα 'δασκάλα'.
-
@skye το ξέρω οτι είναι αργο αλλα ο σκοπος είναι να μαθω πανω κατω πως συμπεριφερεται το μηχανακι και σιγα σιγα να παρω μεγαλυτερου κυβισμου Γιατι αν παρω κανα 600αρι κατευθειαν με βλεπω να αποχαιρετω τον ματαιο τουτο κοσμο νωρις
-
Οι μικρές αγγελίες είναι γεμάτες απο ολοκαίνουρια CBR125. Αυτό μου λέει οτι όσοι το πήραν το βαρέθηκαν πολύ γρήγορα.
-
Νομίζω καλύτερα να το πάρεις μεταχειρισμένο. Απο εκεί και πέρα το αν αξίζει εξαρτάται απο το τι θες να κάνεις, τι θες να μάθεις και το πόσο διατεθειμένος είσαι να αναχτείς βλάβες κλπ.
πχ αν θες να μάθεις ωστε να αγοράσεις μετά μεγαλύτερη μηχανή ένα Aprilia RS125 είναι πολύ καλύτερη επιλογή αλλά θα πρέπει να έχεις τεράστια ψυχικά αποθέματα για να αντιμετωπίσεις άπειρες βλάβες και ελεεινή αντιπροσωπεία.
-
Το RS μ'αρεσει παρα πολυ αλλα με χαλαει το οτι είναι 2χρονο και αρκετα ακριβό(για πρωτο μηχανάκι)
-
Farmakopoios ποσο χρονων εισαι?αν εχεις το μεγαλο διπλωμα μην το σκεφτεσαι καθολου.εγω το πηρα στα 16 για να μαθω το συμπλεκτη κ το βαρεθηκα αμεσως.τωρα θα παρω μαλλον το rs,μετα απο 2 χρονια βαρετης συμβιωσης με το cbr.αν θες να το κρατησεις λιγο οτι παρεις,για να παρεις μετα μεγαλη μηχανη,παρε καποιο μτχ παπι με συμπλεκτη η καποιο παλιο τετραχρονο 250 να μαθεις.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι μικρές αγγελίες είναι γεμάτες απο ολοκαίνουρια CBR125. Αυτό μου λέει οτι όσοι το πήραν το βαρέθηκαν πολύ γρήγορα.Εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας από ένα μηχανάκι.Το συγκεκριμένο επειδή το έχω οδηγήσει,είναι ότι πρέπει για να σε μάθει.Το Aprilia RS 125 είναι πιο αγωνιστικό,και σίγουρα θα τρομάξει με τη ροπή του και μόνο έναν αρχάριο.
-
@Vasillis88 Τον Μαιο θα γινω 21..απλα επειδη δεν εχω σχετικη εμπειρια δεν θελω να παρω μεγαλου κυβισμού αμεσως... Με το Α1 διπλωμα μπορώ να οδηγησω το CBF250?? Αρχισε να μου γιαλιζει..
-
μπορεις αλλα μη φανταστεις τρελες διαφορες.σιγουρα παντως καλυτερη επιλογη.
-
Εξαρτάται από τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας. Εγώ ξεκίνησα με CBF500 (ούτε παπί πιο πριν!) που αποδείχθηκε εύκολο και ασφαλές ενώ σκεφτόμουνα το 250 και λίγο παλιότερα θεωρούσα δεδομένο ότι θα ξεκινούσα από παπάκι. Δεν υπήρχε λόγος τελικά να ξεκινήσω από τόσο 'χαμηλά'. Αλλά είπαμε.... εξαρτάται! ...... ακόμα και με χιλιάρα SS δεν είναι απαραίτητο ότι 'θα σκοτωθείς' όπως ρώταγε και κάποιος πρόσφατα
-
993cc συμφωνώ απόλυτα, σύνεση χριεάζεται.
-
Το γκάζι είναι γλυκό,και όσο μικρός είσαι τόσο επιρρεπής στις 'προκλήσεις' γίνεσαι.Και αν έχεις και μια παρέα που απαρτίζεται από 'γκαζιάριδες' με παπιά και scooters τόσο εύκολα είναι να παρασυρθείς και να στρίψεις την γκαζιέρα πιο δυνατά.Δεν είμαι βέβαια υπέρ του 'παπιού' αλλά ένα 4χρονο 250αρι ή 125αρι είναι ένα καλό σχολείο για την αγορά μεγαλύτερης μηχανής.Και λόγω γκαζιού και λόγω βάρους.
-
CBR125 Repsol... Το εχει ενα καλο φιλαρακι και δεν το εχει μετανιωσει στιγμη που το πηρε(καινουριο). Οσο το εχω οδηγησει, μπορω να πω οτι ειναι οτι πρεπει για καποιον χωρις εμπειρια(οπως εμενα), αρκουντως γρηγορο για απειρους, με πολυ καλα φρενα και φιλικη συμπεριφορα(βοηθαει και το μικρο βαρος). Μακρια απο παπια...
-
Μαλλον θα κοιτάξω την CBF250 τελικα...(οποτε λαθος τοπικ ανοιξα ).. Τελικα οι γυμνες μ'αρεσουν περισσοτερο απο τις SS..Και ενταξει δεν λεω οτι το CBR ειναι SS αλλα δεν πρεπει και τοσο ανετο στην πολη..
-
μπορει να'ναι και πιο ανετο απο το cb250..
CBR 125..αξίζει?